Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Stone κι εγω αυτο πιστευω που σου ειπε και το βατραχακι. Εχει μαθει στην ευκολη λυση και βαριεται να φαει. Ασε που νυσταζει κιολας, λογικο ειναι... Και τοσα φρουτα ρε παιδι μου, πως να ξαναπεινασει σε δυο ωρες ο μικρος? Αληθεια, το πρωι τι ωρα ξυπναει?

Επειδη κι εμενα μου εκανε νουμερα τωρα τελευταια με το φαγητο, κοψαμε τελειως το δεκατιανο. Και τρωει με φοβερη ορεξη, μεσα σε πεντε λεπτα εχει τελειωσει! Φρουτα τρωει σποραδικα μεσα στη μερα, θα πιει λιγο πορτοκαλαδα, θα φαει μισο αχλαδι, λιγο μανταρινι το απογευματακι κτλ. Προτιμησα να θυσιασω τα φρουτα, που ετσι κι αλλιως δεν τα πολυθελει, παρα το φαγητο του...

Επισης συνεχιζω να τον κοιμιζω το πρωι κατα τις δεκα. Βεβαια ξυπναει και απο τις 7-7:30, οποτε νυσταζει καπως εκεινη την ωρα. Εστω και ενα δεκαλεπτο, τον ξεκουραζει. Οσες φορες δεν τον κοιμησα και γκρινια απιστευτη ειχε και το φαγητο του τελικα δεν εφαγε...

t7fQp3.png

Επειδη κι εμενα μου εκανε νουμερα τωρα τελευταια με το φαγητο, κοψαμε τελειως το δεκατιανο. Και τρωει με φοβερη ορεξη, μεσα σε πεντε λεπτα εχει τελειωσει! Φρουτα τρωει σποραδικα μεσα στη μερα, θα πιει λιγο πορτοκαλαδα, θα φαει μισο αχλαδι, λιγο μανταρινι το απογευματακι κτλ. ...

Ναι βρε παιδι μου να φαει φρουτα το καταλαβαίνω, αλλά 2 όχι 3 φρουτα και χυμό.. Θα της το ξαναπώ σήμερα στο τηλ.

Vatraxaki θα περιμενουμε να μας πεις τα νεα σου!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

stone μου αυτο να κανεις πες της οτι το συζητησες και με τον γιατρο και ειπε να κοιματε καμια ωριτσα για να ειναι ορεξατος μετα!

ειναι πολλες οι ωρες που ειναι ξυπνιος γι'αυτο νυσταζει και λογικο ειναι αφου εχει την ευκολη λυση το γαλα σιγα μην κατσει να ζοριζεται το πινει και υπνο!

Νατασσα εχω αγωνια να ειναι ολα καλα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

stone μου αυτο να κανεις πες της οτι το συζητησες και με τον γιατρο και ειπε να κοιματε καμια ωριτσα για να ειναι ορεξατος μετα!

ειναι πολλες οι ωρες που ειναι ξυπνιος γι'αυτο νυσταζει και λογικο ειναι αφου εχει την ευκολη λυση το γαλα σιγα μην κατσει να ζοριζεται το πινει και υπνο!

όλα καλά θα είναι και οταν ερθεις θα μας κερασεις..Κουραμπιεδες!!!! (είναι και επίκαιροι)

Στονε μου μάλλον του έχει γίνει συνήθεια να κοιμάται με το γάλα...

Εμείς ξυπνάμε το πρωί πίνει γαλατάκι...σε κάποια φάση θα φάει φρούτα...αν φάω εγω κανα τοστ θα τσιμπήσει λίγο από μένα και θα πιεί και τον χυμό του (2 πορτοκάλια). Το μεσημέρι φαγητό και το απόγευμα πάλι θα φάει κάτι...τοστ, ρυζόγαλο, τυρόψωμο, ελιόψωμο, ψωμάκι με μέλι, γιαουρτάκι...ό,τι θέλει. Δεν έχουμε ωράρια εκτός από το μεσημεριανό...τα υπόλοιπα γίνονται όπως να ΄ναι κι όπως θέλει!

m57Zp2.png

Ολα καλα θα ειναι! Μην εχεις αγωνια! Εγω οταν ειχα κανει τη β επιπεδου, μου ειχαν δωσει το dvd και μαλιστα και σε 3D! Και αληθεια οταν γεννησα εμοιαζε ο Σωτηρακης παρα πολυ... Για ρωτα, μηπως το κανεις κι εσυ! Ειναι πολυ ωραιο!!!

t7fQp3.png

όλα καλά θα είναι και οταν ερθεις θα μας κερασεις..Κουραμπιεδες!!!! (είναι και επίκαιροι)

καλε μονο κουραμπιεδες και μελομακαρονα και τσουρεκια οτι θελετε!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Στονε μου μάλλον του έχει γίνει συνήθεια να κοιμάται με το γάλα...

Εμείς ξυπνάμε το πρωί πίνει γαλατάκι...σε κάποια φάση θα φάει φρούτα...αν φάω εγω κανα τοστ θα τσιμπήσει λίγο από μένα και θα πιεί και τον χυμό του (2 πορτοκάλια). Το μεσημέρι φαγητό και το απόγευμα πάλι θα φάει κάτι...τοστ, ρυζόγαλο, τυρόψωμο, ελιόψωμο, ψωμάκι με μέλι, γιαουρτάκι...ό,τι θέλει. Δεν έχουμε ωράρια εκτός από το μεσημεριανό...τα υπόλοιπα γίνονται όπως να ΄ναι κι όπως θέλει!

Μεσημεριανό δλδ τι ώρα;;μετα κοιμαται;;

Καλη Επιτυχια Βατραχακι!Ολα θα ειναι τελεια!!!!!

Stone οπως ειχα γραψει και λιγες μερες πριν στην deleni η παιδιατρος μου ειπε οτι τα παιιδακια σε αυτη την ηλικια τεινουν να καταργησουν ενα γευμα.

Επειδη αν θυμασαι και εμενα μου εκανε αυτα τα νουμερα στο μεσημεριανο αποφασισα οτι το καλυτερο ειναι μεταξυ γαλα στις 8μιση-9 και μεσημεριανο στις 13:30-14:00 να μη δινω τιποτα παρα μονο αν ζητησει ή κατι λιγο.

Ετσι ξαναστρωσαμε και δε χανουμε τα φρουτα του τα δινω αμεσως μολις ξυπνησει το απογευμα (δλδ τωρα σε λιγο )σε ποτηρι που συνηθως ειναι διψασμενος και αργοτερα του δινω απογευματινο γιαουρτακι ή οτιδηποτε αλλο ωστε να ειναι και πιο κοντα στο βραδινο γαλα και να μην πειναει κιολας μετα τη νυχτα

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλη Επιτυχια Βατραχακι!Ολα θα ειναι τελεια!!!!!

Stone οπως ειχα γραψει και λιγες μερες πριν στην deleni η παιδιατρος μου ειπε οτι τα παιιδακια σε αυτ την ηλικια τεινουν να καταργησουν ενα γευμα.

Επειδη αν θυμασαι και εμενα μου εκανε αυτα τα νουμερα στο μεσημεριανο αποφασισα οτι το καλυτερο ειναι μεταξυ γαλα στις 8μιση-9 και μεσημεριανο στις 13:30-14:00 να μη δινω τιποτα παρα μονο αν ζητησει ή κατι λιγο.

Ετσι ξαναστρωσαμε και δε χανουμε τα φρουτα του τα δινω αμεσως μολις ξυπνησει το απογευμα (δλδ τωρα σε λιγο )σε ποτηρι που συνηθως ειναι διψασμενος και αργοτερα του δινω απογευματινο γιαουρτακι ή οτιδηποτε αλλο ωστε να ειναι και πιο κοντα στο βραδινο γαλα και να μην πειναει κιολας μετα τη νυχτα

Κι αυτο ακουγεται καλό..Δηλαδη εσύ τα φρουτα (δεν θελω να τα στερηθεί αφου τα τρωει με ευχαρίστηση) τα δινεις για απόγευμα..

Δεν προβληματίζομαι κιολας τι θα φαει για απογευματινό..

Να σας πω την αμαρτια μου, πολλές φορες οταν εχω αδεια, λόγω του παιχνιδιου μας και των δουλειών ξεχνιεμαι και δεν του δινω δεκατιανο..Το θυμαμαι κατα τις 12 οποτε του δινω κανενα γιαουρτακι και τον ταϊζω μετα απο καμια ώρα μεσημεριανό..Τοτε δεν μου παραπονιεται μαμ κλπ αφου στις 9.30 πίνει 300 ml γαλα

Α ξεχασα αλλα και να μην θελει που λεει ο λογος τα φρουτα εκεινη την ωρα δεν τρεχει τιποτα διοτι η παιδιατρος μου ειπε οτι και ενα φρουτο να φανε-πιουνε μεσα στην ημερα ειναι αρκετο αν τρεφονται σωστα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εγω βασικα δεν τα δινω για απογευματινο τα φρουτα του το εχω καθιερωσει μολις ξυπναει σε ποτηρι σαν χυμο και αργοτερα κατα τις 7ή 7μιση του δινω απογευματινο οτι να ειναι..

Στην ουσια τον αφηνω μεταξυ πρωινου γαλακτος και μεσημεριανου με κατι πολυ λιγο δλδ κανα μπισκοτακι κανα τυρακι τετοια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...