Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα !!!

Τι κανετε ? Ποσες μερες θελω να γραψω και δεν προλαβαινω ! Με το που σας διαβάζω , με τραβαει η Χριστιάννα ...

Να ευχηθώ αν και καθυστερημένα στα παιδακια που ειχαν γενεθλια !!!

Χιλιοχρονη η Ευουλα , παντα γερη και ευτυχισμένη ! Να την χαιρεσαι Αρμακι μου !!!

Χρονια πολλα και στον Λευτεράκη , να ναι παντα καλα και ευτυχισμένος !!!

Σουλα και μενα η μικρη ειναι με ιωση ..μάλλον . Ξεκινησε με ρουθουνισμα στον υπνο το οποιο εγινε βηχακι , χτυπησε ενα 39.2 για μια μερα και τωρα εχει καταρροη .

Μην ανησυχεις , εγω ουτε υποθετο δεν της εβαλα , γιατι ο πυρετος υποχωρησε απο μονος του . Την εβλεπα βεβαια οτι ηταν μια χαρά και το μυαλο πως θα παει βολτα . Κανα δυο φορες που ειχε κανει παλι πυρετο ηταν σαν ζαβλακωμενο κοτοπουλο .

Μπράβο κοριτσια που συναντιεστε , αυτα ειναι τα ωραια !!! Να περνατε καλα παντα και ακομα καλυτερα !!!

Βικη και κ.Φωτεινη να σας ρωτησω , το μαγαζι σας που ειναι ? Εμενα 28ης με Β. Ολγας όταν εμενα Θεσ/νικη .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι από εμένα! Τώρα είναι η ώρα της μαμάς! Έφαγε το σουτζουκάκι μου, κοιμήθηκε, οπότε είπα να μπω λίγο να σας διαβάσω!

Σούλα μου περαστικά στο παιδάκι σου. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί (Δόξα τω Θεό) δεν έχω εμπειρία πυρετού (μία φορά μου έχει κάνει πέρσι τον φεβρουάριο κι αυτό ένα 38,3 που ούτε ντεπόν δεν της έδωσα). Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό.

mrdIp3.png

Ελενη μου κοιμάται η μικρή και εκτός αυτού δεν θελει με τιποτα να πιει σιρόπι.

Αλεξάνδρα μου θα την παω το απόγευμα γιατι και εγω ανησυχησα πολύ.

Αχ και ποιός θέλει? Με σύριγγα κ κεφαλοκλείδωμα το παίρναμε ακόμα και κοιμισμένοι.

Απλά ρώτησα. Ισως να είναι πιο αποτελεσματικό το υπόθετο!

Αντε μωρέ. Γιατί να μας βγαίνει πάντα ξινό αν περνάμε λίγο καλά?????

ΤΕΣΠΑ θα πάτε στο γιατρό και θα δείτε τι θα σας πει!

Εύχομαι περαστικά κ σύντομα κ πάλι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Φτουυυυ δεν πρόλαβα φώτο από γενέθλια της Ευούλας! Ελπίζω να είναι στο face!

Κωνκωνάκι μπορούν και να παίξουν με τα lego, είναι σε διάφορα περίπτερα διασκορπισμένα στο mall αλλά δεν προλάβαμε οπότε όταν πάμε (ελπίζψ να τα καταφέρουμε) θα σου πω ακριβώς περί τίνος πρόκειται! είδες τελικά που σιγά-σιγά λύνεται η γλώσσα τους? Κι εμείς κάτι κάνουμε! Χτες του πήρα μια τυρόπιττα και το έλεγε όλη την ώρα πιττάααα, πιτταααα! Σήμερα λοιπόν τον ρωτάω τι φάγατε στο σχολείο και άρχισε πάλι πιττταααα, πιτταααα βρε του λέω τυρόπιττα? Ναι μου λέει! Σιγά λέω, με δουλεύει! Κοιτάω στο πρόγραμμα και όντως είχαν τυρόπιττα! Έσκασα στα γέλλια! Αφήστε που χώθηκε να πλύνει τα δόντια του την ώρα που έπλενα κι εγώ τα δικά μου και με είδε με σαπουνάδα στο πηγούνι και άρχισε να με δουλεύει! "Παππά, παππά" Επειδή και καλά οι παππάδες έχουν άσπρα γέννια και ήμουν κι εγώ έτσι! Τώρα το θυμήθηκε πάλι και άρχισε: μαμά παππά και κουρ κουρ τα γέλλια! Μεγάλα πειραχτήρι τον βλέπω να γίνεται, μία με αυτό, μία που κορόιδευε τους ηλικιωμένους με το μπαστούνι χμμμμ...τι παιδί μεγαλώνω!

Σούλα μου περαστικά γρήγορα στην Ανδριάννα σου! Άντε καλέ ξουτ οι αρρώστιες, μπήκαμε σχεδόν στον Ιούνη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Α! Κορίτσια δεν σας είπα και τα ευχάριστα νέα μου. Σήμερα θα βγω! ΜΟΝΗ ΜΟΥ! Θα αφήσω την κόρη μου στον άντρα μου και θα πάω στο Badmington (ή όπως γράφεται) να δω την Evita! Το θέμα δεν είναι το πού θα πάω, αλλά το ότι θα βγω μόνη μου! Είμαι πολύ χαρούμενη! Από κει και πέρα ελπίζω ν' αξίζει κι η παράσταση και να μην με πάρει ο ύπνος!

mrdIp3.png

Ax θα συμφωνησω με την Νατασα, απο το σπίτι δεν σας προλαβαίνω λέμεεε

Σούλα περαστικα στο κοριτσακι μας!!Ο πυρετος επεσε με το υποθετακι ε;;

Τωρα που θας πας σπίτι θα την δεις πως θα πάει..μην ανησυχείς.

Και εγω το σιροπι ανασκελα το δινω ή κραταω κανενα σοκολατακι και του το δινω αφου πιει το σιροπι, εχει κινητρο δλδ

Κι η δικη μας γλώσσα αρχισε να λύνεται και μιμειται κιολας αν δει κατι περιεργο στην tv ή κοροϊδευει κανενα παιδακι αν αρχισει και κλαίει..

Σημερα πετυχαμε και τα κακα το πρωί και πλέον λέμε και τα τσισα αλλά δεν τα προλαβαίνουμε πάντα

Χτες το βραδυ πήγαμε και στο λουνα παρκ και εκλαιγε να ανεβει στην μπαλαρίνα:?:-?τελικα συμβιβαστηκε με τα ελεφαντακια που ανεβηκε με τον μπαμπα του και μετα μονος του σε τρενακι..

Του πήρε και η νονα του μια νταλικα και σημερα ειναι όλη μερα "Νονα ντολο νταντικα μπλέ" (Η νονα μας πήρε δωρο μπλέ νταλικα)

Σας χρωσταω φωτο απο Ελένη, ψαχνω να βρω καλώδιο:oops::oops:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σας χρωσταω φωτο απο Ελένη, ψαχνω να βρω καλώδιο:oops::oops:

Kαλή μου με την ησυχία σου!

Σε πρόλαβε άλλη, οπότε.....

Παιδάκια το κλείνω το μαγαζί. Φεύγω. Σας χαιρετώ.

Σουλίτσα περαστικά!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Επιτελους βαζω μερικες φωτο απο τα γενεθλια !

Οσο προσπαθουμε εμεις να φαινετε κοριτσακι με κοκκαλακια κλπ , τοσο τα πεταει ολα αυτη ...ακομα και τα ρουχα οπως βλεπετε !

Η τουρτα που εφτιαξα ειχε μεγαλη επιτυχια αλλα τωρα που την βλεπω στις φωτο διαπιστωνω ποσα λαθη εχει και ποσα ξεχασα ! Δεν πειραζει , του χρονου καλυτερα !!!

http://img535.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=sdc10237z.jpg

Πατηστε επανω για να δειτε μεγαλυτερες τις φωτο .

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα!

Καλα Λαμπρινη τ ε λ ε ι α!

Εισαι αστερι φιλεναδα τι να λεμε τωρα...σε εχασαν και τα μαγειρικα και φτωχηναν...ειλικρινα σου μιλαω!

Η μικρη ειναι κουκλα!!!Να τη χαιρεστε και παλι ,πολυ συγκινητικο!

Μαρινα και Κων κων μπραβο για τα λογακια!!Ειδατε τωρα θα παρουν φορα!

Κων κων μπραβο που σου αρεσαν!Καροτακι ε?Δεν το ειχα σκεφτει θα το κανω και εγω.

Τη μαγιονεζα την ειδες?ή να ξαναβαλω το λινκ?

Μπραβο για το γιο γιο Πετρουλα υπεροχα τα πατε!Συνεχιστε ετσι!

Εμεις κοιμομαστε και το βραδυ χωρις πανα !!

και...σημερα επιτελους βγαζω την κουνια για να σηκωνεται και μονος του...χαχα

Βατραχακι μη γελας ...σε βλεπω...καλλιο αργα παρα ποτε!!!

Καλη αρχη και στις βολτες σας βατραχινα μου!

Σουλιτσα ισως ειναι αυτη η ιωση με τον πυρετο μονο του αιφνιδιου εξανθηματος για ρωτα...

Πανμαρ να περασεις τελεια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα

Μαράκι είδε τις φώτο στο φάτσα … πολύ όμορφη η Ευαουλα να την χαίρεστε κούκλα μου και οπότε είσαι έτοιμη και θέλεις, να την χαρισετε πολλά αδελφάκια

Λαμπρινή έχεις πμ κορίτσι μου αν το πηρές πες μου … γιατί μπορεί και να πάτησα λάθος κουμπί χα χα χα

Σούλα μου περαστικουλια στην κουκλίτσα σου, καταλαβαίνουμε όλες την αγωνία σου με τον πυρετό, καμιά ιωση η λαιμα θα είναι.

Πανμαρ .. να περάσεις καλά κορίτσι μου και να βγαίνεις έξω

κοριτσια τερμα τα κοπλιμενα οκ :):) θα παρουν τα μυαλα μου αερα χα χα χα

εσεις ειστε η ΚΟΥΚΛΕΣ και εγω σας καμαρωνω :D και ειδικα τα παιδακια μας

Λαμπρινη κουκλίτσα!!!!Να την χαίρεστε και να την καμαρωνετε

Και η τουρτα τι αριστουργημα!!!!Μπραβο, γεια στα χερακια σου!!!

Ριτα εκανα και εγω την μαγιονεζα αρχικα με κρεμα γαλακτος light και εγινε λιγο αραιη ετσι την εριξα ως dressing σε σαλάτα..Οταν πήρα εβαπορε την ξαναεφτιαξα με λιγοτερο λάδι και εγινε σουπερ!!!Μπραβο και στις δυο, κωνκων & Ριτα

Ανεβασα 2-3 φωτο στο fb στις οποιες φαινεται και η Ελένη

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα μανούλες κούκλες είδα κάποιες φωτογραφίες σας ομολογώ πως είστε όλες όπως σας περίμενα κούκλες και φρέσκιες άντε να σας γνωρίσω και εγώ από κοντά θα ξανά μπω έχω έκτακτο γιογιό ιχιχι

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...