Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σούλα μου υπομονη, δεν μπορείς να φύγεις λίγο νωρίτερα απο τη δουλειά? Τουλάχιστο είναι αγκαλίτσα με τον μπαμπά της. Ελπίζω να πέσει τελείως και να μη συνεχιστεί ο πυρετός.

Ρίτα μου προχθες έφτιαξα τα ρολάκια με το αγγουράκι για δοκιμή και ήταν super. Στα μισά έβαλα βρασμένο καρότο και του ταίριαζε πολύ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες, τι κανετε?

σας διαβασα πολυ γρηγορα, γιατι η μικρη δεν με αφηνει, ειναι απο πισω μου συνεχεια και μου λει..τετσουμε...να παιξουμε.. χα χα χα. την πηγα βολτα πρωι πρωι γιατι με επιασαν η ζεστες παλι, πηρε εναν υπνακο και τωρα θελει παιχνιδι.

αρμακι μου δεν τις ειδα τις φωτο στο face το μεσημερι οταν θα ειμαι μονη με την ησυχια μου.

σουλιτσα περαστικουλια στην Ανδρεαννα :(

μαελενη, σημερα σε κανει πρεουλα ο γιοκας σου:D

η ευα-ραφαελλα τι κανει ? ξερει καμια σας?

βικουλινη τι ωρα θα την παρεις?? απλος ρωταω για να ξερω να κανονισω το προγραμμα μου ... εχω και γυμναστικη σημερα ... αμ πως ετσι κρατειεται τετοιο κορμι:rolleyes::):):) τρωω εως τις 5 το απογευμα και μετα τιποτα...για να μην βουλιαξω χα χα χα ....αλλα οταν γυρναω σπιτι... αδειαζω τα παντα χα χα χα βικυ ποσα ορθοργαφικα λαθη εκανα??? χα χα

σημερα το μενου εχει ...κοτισια μπιφτεκια...πλιγουρι τις Ριτας, ελπιζω να το φαει η μικρη και νταματοσαλατα η μαρουλοσαλατα

Καλημερααααααααααααααα

Καλε σουρνεται το μηχανημα σημερα! Εχω γραψει ενα κατεβατο και χαθηκε!

Να πω καταρχην για τη συναντηση! Ειδα κι εγω φωτογραφιες! Με φροντισε η Ελενη! Κουκλες κοριτσια ολες, μανεκεν!!! Καταμπερδευτηκα ομως με τη Φωτεινη! Καλε Φωτεινη εσυ εισαι κοριτσοπουλο! Δεν ξεχωριζεις αν εισαι μαμα ή γιαγια! Αφου ζητησα απο την Ελενη να μου στειλει επεξηγηση... Μπα λεω, αποκλειεται να ειναι η Φωτεινη αυτη... Καποια αλλη μανουλα θα ειναι και μου διαφευγει! Την Αλεξανδρα την αναγνωρισα επειδη εχει τα ιδια ματια με τον Αστερη και την Deleni την καταλαβα απο τις περιγραφες σας! Νιατο εισαι Ελενιτσα, σκιζεις!!! Τις υπολοιπες τις ειχα ξαναδει, κουκλες ολες, μην τα ξαναλεω!!!:D

Σουλιτσα περαστικα στη μικρη! Ιωσουλα θα ειναι! Υπομονη και θα περασει!

Οσο για το παρτυ της Ευας, δεν εχω λογια! Και τα τρια παιδακια ειναι αστερακια! Γελασα πολυ και με τον Τελη! Ατρομητη η Ευουλα μας! Μπραβο! Και του χρονου Αρμακι, να τη χαιρεσαι και παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!

t7fQp3.png

γεια σας!!!

σας εχασα αυτες τις μερες τι κανετε;

ειδα τις φωτο απο την συνατηση τελειες ολες αλλα Φωτεινη μου φτου φτου εισαι κουκλα!!!!

κοριτσια να ξεπεταχτει λιγο ο μπεμπης και θα χαρω πολυ να κανονισουμε καφεδακι και να ερθω κι εγω.

εμεις εχθες ηαμσταν ολη μερα στη γυρα περασαμε πολυ ωραια το πρωι ξυπνησε ο αντρουλης μου και κρατησε τα παιδια και με αφησε να κοιμηθω λιγο παραπανω μετα ετοιμαστηκαμε και πηγαμε σε φιλους που μας ειχαν καλεσμενους φαγαμε σκασαμε ο τιμος επαιξε μετα παιδακια τελεια ηταν μετα ηρθαμε ξεκουραστηκαμε και το απογευμα παλι βολτα σε αλλους φιλους γενικα ηταν μια ωραια γεματη ημερα!!!

εκανα και το μπανοφι και το τσακισαμε δεν εμεινε ψιχουλο τελειο τους αρεσε ολους!!!

σουλα μου περαστικα στην μικρη ελπιζω να μην συνεχισει ο πυρετος!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Να 'μαστε κι εμείς! Περιττό να σας πω ότι δεν έμεινε τίποτα όρθιο εδώ από τον μικρό!!!!

Και η μανία του φυσικά ο υπολογιστής!!!! Μα τόσο να θέλει να πατάει τα κουμπιά και να ασχολείτε με το ποντίκι!!!! Αντε κομπιουτερά θα τον κάνω μου φαίνεται χιχιχι!

Ευτυχώς τώρα είμαι μόνη. Ηρέμησε λιγάκι ο τόπος χαχαχα.

Vatraxaki ωραίο το γλυκό ε? Πού θα ήθελα να δοκιμάσω να το κάνω κι εγώ. Εύκολα γίνεται? Και τι ωραία είδες πως αρχίσατε τα ξεπορτίσματα μόλις μεγαλώσατε λιγάκι?

Την επόμενη φορά εκδρομούλα Θεσσαλονίκη σας βλέπω ;)

Σουλίτσα πως είναι η μικρή?

Arma να σου πω κι εγώ Τέλη νόμιζα κανένα από τα παιδάκια εννοείς. Πού να καταλάβω ότι είναι κούνελος :P

Αγάπη που του έδειξε όμως η μικρή σου!!!!

Αλλά και ο Γρηγοράκης να παρατηρήσει τα παπούτσια και να το θυμάται τόσο πολύ!!!!!

Κούκλος κι ο Πανούλης μας!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κορίτσια η μικρή ανέβασε 39 .

Την μέτρησε ο αντρας μου βέβαια στον ύπνο αλλα και πάλι για να δειξει 39 σημαινει οτι εχει πολύ.Από τις 8 και μισή που της εβαλα υπόθετο ειχε μόνο δέκατα και τωρα ανεβασε.

Θα δω πως θα παει και μαλλον θα την παω στον παιδίατρο το απόγευμα γιατι ειναι αρκετος ο πυρετος γμτ.

Δεν εχει ομως αλλα συμπτώματα , ούτε λαιμό , ουτε μυξουλες.Να είναι καμμιά ίωση ?Τι να πω

Διαφημίσεις

Κορίτσια η μικρή ανέβασε 39 .

Την μέτρησε ο αντρας μου βέβαια στον ύπνο αλλα και πάλι για να δειξει 39 σημαινει οτι εχει πολύ.Από τις 8 και μισή που της εβαλα υπόθετο ειχε μόνο δέκατα και τωρα ανεβασε.

Θα δω πως θα παει και μαλλον θα την παω στον παιδίατρο το απόγευμα γιατι ειναι αρκετος ο πυρετος γμτ.

Δεν εχει ομως αλλα συμπτώματα , ούτε λαιμό , ουτε μυξουλες.Να είναι καμμιά ίωση ?Τι να πω

Της έδωσε κάτι για τον πυρετό? Αχ βρε Σούλα μου περαστικά σας.

Αλλά ρώτα τον γιατρό και δώσε ανιπυρετικό να μην ανέβει κι άλλο σαν το δικό μας!!!!!

Στην ανάγκη χλιαρό μπανάκι, ξεντύσιμο και κομπρεσούλες σε μετωπάκι και κλειδώσεις!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ζουζούνες τι κάνετε,

Μπήκα στα κλεφτά να σας πω ένα γεια γιατί σήμερα ένιωσα πραγματικά αυτό που λένε «πνίγομαι στη δουλειά», γύρισα και το γραφείο δεν φαινότανε από το χαρτομάνι.

Δεν σας έχω διαβάσει καθόλου γιατί χθες γυρνάγαμε όλη μέρα.

Ελπίζω να περάσατε καλά στη συνάντησή σας οι Βορειοελλαδίτισες, περιμένω φώτο , Πετρούλα και Deleniέχετε το mail μου εε;;;;

Αν έχει και καμία άλλη ντοκουμέντα από τη συνάντηση πείτε μου να σας στείλω πμ το email mou.

Σουλίτσα περαστικά στη μικρούλα σου να είναι , ίσα που πρόλαβα να διαβάσω το μήνυμά σου.

Φιλάκια σε όλες.

Της έδωσε κάτι για τον πυρετό? Αχ βρε Σούλα μου περαστικά σας.

Αλλά ρώτα τον γιατρό και δώσε ανιπυρετικό να μην ανέβει κι άλλο σαν το δικό μας!!!!!

Στην ανάγκη χλιαρό μπανάκι, ξεντύσιμο και κομπρεσούλες σε μετωπάκι και κλειδώσεις!

Της εβαλε παλι υπόθετο Ελενη μου.

Θα δω το απόγευμα να ερθω σε επαφη με το γιατρο.

Της εβαλε παλι υπόθετο Ελενη μου.

Θα δω το απόγευμα να ερθω σε επαφη με το γιατρο.

Να ρωτήσω γιατί υπόθετο και όχι σιροπάκι?????

Καλά τώρα θα κάνει λίγη ώρα να κατέβει ο πυρετός! Εμάς έκανε γύρω στο μισάωρο και μετά ήθελα άλλαγμα από τον ιδρώτα. Τα καταφέρνει ο σύζυγος τουλάχιστον????

Αντε βρε Σουλίτσα μου περαστικά σας και πάλι. Εύχομαι να μην κρατήσει για πολύ.

συμπεθερούλα να την πάς οπωσδήποτε στον γιατρό γιατι ο πυρετός είναι υψηλός...καμιά ίωση φαντάζομαι...συμπτώματα ίσως παρουσιαστούν μετά από κάποιες μέρες, αλλά ίσως και όχι...ίσως την περάσει με τον πυρετό.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...