Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατάσα απίστευτος ο άντρας σου!!! Ήθελα να σε πάρω τηλ.-ξέρεις πότε-να βρεθούμε αλλά η κόρη μου αποφάσισε ότι τότε πεινούσε και μέχρι να βρούμε τον αντίστοιχο χώρο στο τσακ προλάβαμε!!!

Ουτε να το σκεφτεσαι!!! Το καταλαβα! Ειναι απροβλεπτα τα μωρα, τι να τα κανουμε??????????????????:lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

να ΄μαι κι εγώ...θα πω ότι πέρασα τέλεια στην συνάντηση όπως είπαν και όλες οι φίλες πρίν από μένα.

Η Ντελένι παιδιά δεν ήταν καθόλου φλύαρη καλέ αφήστε την να λέει...μιλάμε νομίζεις ότι βλέπεις έναν teenanger αλλά σε καμία περίπτωση όχι μία μαμά με δύο παιδάκια...γλυκήτατη!

Η Πετρούλα αχώνευτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...καλέ τι ψηλή α πα πα πα πα 1,80 το κορίτσι μας. Πολύ ανοιχτός άνθρωπος, γλυκός, χαμογελαστός και με χιούμορ. Το τσόκαρο το γλίτωσε, αλλά θα το φάει δεν υπάρχει περίπτωση. Την σεβάστηκα λόγω εγκυμοσύνης :mrgreen: αααααααααχ έχει και μία τέλεια μικρή κοιλίτσα!

Η Ελένη μας έχει κάτι μάτια, τι να λέμε τώρα! Έπαθα πλάκα...μοντελάκι κορίτσια...μιλάμε για πολύ ομορφιά.

Η συμπεθέρα μου αστέρι...κι επιτέλους άλλαξε φώτο στο φβ....μα τέτοια κούκλα και να μας κρύβεται καλέ; Ομιλιτική, γλυκιά, χιούμορ, (της μοιάζει η νύφη μου καλέ) και φουγάρο σαν κι εμένα χαχα...

Η γιαγιά Φωτεινή ΘΕΑ...δεν έχω λόγια...πραγματικά είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ λαμπερός όπως φυσικά και η κορούλα της η Βίκυ...γειά σου ρε Βικάκιιιιιιιιιιιι!

Η μικρή μας Φωτεινή υπέροχη...μου έσκασε και φίλι...κάναμε και αγκαλίτσα!

έχω δύο φώτο από την συνάντηση...θα της βάλω τώρα!

m57Zp2.png

Κοριτσάκια οι φωτογραφίες από τη χτεσινή σας συνάντηση είναι πολύ όμορφες.

Πετρούλα μου, αν θυμάσαι και παλιότερα έγραφα ότι με ενοχλεί να μου κουβαλιέται η πεθερά μου στις καφετέριες. Είχε πολύ καιρό να συμβεί και όταν με πήρε σήμερα τηλέφωνο και μου το είπε σκέφτηκα 'κομμάτια να γίνει', ας έρθει. Μαζί της όμως κουβαλήθηκαν και ο πεθερός μου και η κουνιάδα μου. Άδικο έχω να περάσω απανωτά εγκεφαλικά;;; Τεσπά είχε μια συζήτηση ο καλός μου σήμερα με τη μαμά του και ελπίζω να εξηγήθηκαν κάποια πράγματα. Αυτός τα είπε, αυτή δεν ξέρω τι κατάλαβε.

Μαρίνα μου θα κοιτάξω το θέμα ξενοδοχεία και θα σου στείλω π.μ.. Θα σου πω όταν έχω βρει κάτι. Θέλετε να είναι κοντά στην πόλη ή δεν σας πειράζει η απόσταση;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Όντως τέλειες οι φωτογραφίες από τη συνάντησή σας! Είστε όλες πολύ γλυκές και όμορφες αλλά οι 3 γεννιές έκλεψαν την παράσταση! Η Φωτεινούλα όλο νάζι, το Βικάκι με τα τσαχπίνικα μάτια και το ωραίο χαμόγελο αλλά...ακόμα ψάχνω τη γιαγιά Φωτεινή! Δεν παίζει να είναι αυτή στη φώτο!!! Αυτή είναι 30αρα! Φτού, φτού σκόρδα!

Γιοβάννα μου με ενδιαφέρει να είναι κοντά στη θάλασσα (στις νότιες ακτές που μου είπες ότι είναι πιο ζεστά) από την πόλη ας είναι και λίγο πιο μακρυά! Το ιδανικό θα ήταν να είναι δίχωρο γιατί έχουμε και τα θέματά μας με το Γιωργάκη! Σε ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη που σε βάζω σε τέτοια ιστορία!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερααααααααα!!!!

Πωπω πως βαριεμαι να δουλεψω μετα απο 3ημερο ..

Συμπεθερα εγω ειμαι εγκυος βρε!!!καλα η ολη συζητηση για το ποτε θα κατουρησω εχει πολυ γελιο ...γραφουμε μερικες φορες χαχα!!!για την εγκυμοσυνη τωρα σιγα σιγα αρχιζουμε και το συνειδητοποιουμε ...Το απογευμα θα κλεισω ραντεβου με τον γιατρο να με δει και να μου πει πως παμε..

Εγω αυτον τον τελη πρωτη φορα παντως τον ακουω ειναι και μεσημερι που προβαλλεται απο οτι ειπε το Αρμακι οποτε λογικο να μην το ξερω..

Περιμενουμε φωτο!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Άρμα τέλειες οι φωτό!!!!!! Το Ευάκι σου είναι μια κούκλα!!!! Και πάλι να τη χαίρεστε!!!!!:D:D:D

Εγώ η ανεπρόκοπη.... ξέχασα να φορτίσω τη μηχανή οπότε τις φωτό μάλλον αύριο θα τις ανεβάσω...:oops::oops:

Ιωάννα περιμένουμε τα νεότερα...:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...