Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΙκουλίνα με το καλό η βάφτισή σας, έφτασε η ώρα κιόλας ε?

Γιοβάννα μου θα σου ήμουν υπόχρεη αν μου πρότεινες και κάτι σε ξενοδοχείό! Αυτό ουσιαστικά είναι που θα καθορίσει και την απόφασή μας για το αν όντως θα πάμε εκεί ή Εύβοια!

Εντάξει για να μη σπάσει ο Γωγουλης το λαπτοπ την κάνω με ελαφρά να βολτάρουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Στις 22 έγινε το Ευάκι μας 2 ετών!!! Να τη χαίρεσαι τη συλλεκτική σου κουκλίτσα Μαράκι! Πάντα να είναι ευτυχισμένο το παιδάκι σου!

Ηλιάννα κι εσένα να τα εκατοστήσει ο Λευτεράκης σου, το καμάρι σου! Με το καλό να τον καμαρώνεις να παίζει με τον αδερφούλη του!

Διαβάζω τα νέα για τη συνάντησή σας, πρέπει να περάσατε υπέροχα! Πάντα τέτοια κορίτσια! Φώτο δεν είδα ακόμα, ελπίζω να τα καταφέρω αργότερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εγραψα πόσα και μου τα εσβησε ο μικρος...

Πάμε πάλι απο την αρχη και εν συντομία γιατι εχω τρομερό πονοκέφαλο...

Μαρινα καλώς ήρθατε!!!Περασατε ομορφα μαμα και κόρη ε;;Αντε και στα επόμενα με υγεια!!

Διαβασα και πεθεροσυζητηση..χμ ανοιξαμε και εμεις αυτη την συζητηση χτες για λίγο..

Ιωάννα αφου εσυ μωρε της ειπες να κατεβει, δεν ηξερες τι σε περιμενε;;;

Εγω φροντιζω να λέω εξαρχης τι με ενοχλεί και σε μαμα και σε πεθερα και ευτυχως τις περισσότερες φορες εισακουγομαι αν και γενικώς δεν αντιμετωπίζω κανενα απολυτως πρόβλημα..Ειναι και οι δυο πολύ διακριτικές και τυπικές σε καποια θεματα..

Κοριτσια σας υπόσχομαι το βραδακι να σας εχω φωτο απο τη Ελένη μιας και εχω ξεχασει την μηχανη στη μαμα μου και γυρνώντας απο την βολτα μας θα σας τις δειξω

Deleni μήπως εσυ τiς εκανες upload???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Αρμακι μου και του χρονου!!!Περιμενουμε φωτο ε!!!

ηθελα να σε παρω τηλ αλλα το θυμηθηκα αργουτσικα και επειτα σκεφτηκα οτι το παρτυ θα ηταν στην εξελιξη οποτε δεν σε ενοχλησα ..

Καλε αυτος ο τελης ποιος ειναι ??εμας ο χρηστος οτι βλεπει κλοουν και τετοια ..βαζει τα κλαμματα...ειχε φερει ενα παιδακι στον παιδικο στα γενεθλεια του και ο Χρηστος ηταν συνεχεια κρυμμενος πισω απο την δασκαλα ..

Ευχαριστώ Ιωάννα μου! Τον Τέλη τον δείχνει το 0-6 κάθε μεσημέρι σε μια εκπομπή που κάνει μία κοπέλα και πέρνουν τηλ. τα παιδάκια και παίζουν. Έχει ελέφαντα, τίγρη και το κουνέλι. Ε, η Εύα τρελλαίνεται. Κι εγώ πόστευα πως θα τρομάξει, όπως μου είπαν και οι αδερφές του καλού μου όλα τα παιδάκια τρομάζουν..η Εύα ως συνήθως απρόβλεπτη...:rolleyes:

Άρμα μου μην ανυσηχείς και εμάς στο τραγουδάκι τα κλάμματα έβαλε!!!;)

Ουφ! Γιατί νόμιζα ότι ήταν το μόνο παιδί που θα έβαζε τα κλάματα...:D

Αααααχ τυχερός ο Τέλης!!!;)

Δεν πειράζει μάλλον ήθελε να γιορτάσει πριβέ με τον Τέλη και την χάλασε ο κόσμος! :lol: Αντε Μαράκι μου και του χρόνου με υγεία!

ΧΑΧΑΧΑ!!!Ναι τον ήθελε αποκλειστικά φαίνεται! :lol:

Πως είναι ο Κωνσταντινούλης? Περαστικά!

Καλησπέραααα!!!! Μπράβο στην Εύα και σε όλα τα παιδάκια! Περιμένουμε φωτο!!! Πολλές και με Εύα-Γρηγόρη-Παναγιωτη αλλα και τον περιβόητο Τέλη, μα ποιός είναι επιτέλους;;;!!!

Θα βάλω αύριο το πρωί ελπίζω γιατί ακόμα δεν τις έχω περάσει!

αρμα τελειο το παρτακυ σας ετσι?

και του χρονου τωρα !μπραβο και στα κοριτσια που σας τιμησανε!

μπραβο κοριτσια!η ευουλα πως ειναι?

Ναι λαζαρένια μου περάσαμε πολύ όμορφα! Τελικά εκείνη την ώρα που μιλούσαμε έκανε εμετό γιατί έφαγε μια τρίχα και μόλις την έβγαλε και την είδε αηδίασε και τα έβγαλε. Δεν είχε κάτι ευτυχώς!

Αχ κορίτσια όταν πήρα την Λαζαρένια το σήκωσε η μικρή της και με πέρασε για τη νονά της και μου μιλούσε ασταμάτητα. Μου έλεγε για το γιο γιο και πολλά άλλα! Καλά φοοβερή! Μιλούσε ασταμάτητα! :lol:

ανδρα και ενα καταληκτικο παιδακι!!! Για τη Μαρια δε θα πω τιποτα για δυο λογους: ο 1ος ειναι οτι πρεπει να μιλαω πολλες ωρες για εκεινη και ο 2ος ειναι οτι θα το καβαλησει και καηκαμε!!!

Καλά τσάμπα σε πληρώνω? :lol: :lol: :lol:

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και εσένα και την Ρίτα. Είστε πολύ καλές!Καλά που δεν είπατε ότι το φαγητό ήταν αίσχος.:oops: Το λέω εγώ όμως.

Είπα(για εσάς που δεν το ξέρετε) να παραγγείλω σε ένα catering γιατί μου έβγαινε τα ίδια λεφτά με το να τα έφτιαχνα μονη μου και τελικά ήταν σκέτη αποτυχία...δεν μου άρεσε τίποτα. Εγώ είχα φτιάξει δυο σαλάτες και τορτελίνια και ευτυχώς τουλάχιστον αυτά ήταν καλά...

Ο Τελης το κουνελι φορουσε παπουτσια Nike?

Λοιπον απο το πρωι μου λεει ο Γρηγορης ''Τελης κουνακι(=κουνελακι) παπουτσια ναικ γκρι.Μπαμπακας ναικ ασπα''.

Βρε λες??

ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΤΕΥΩ!!!!!Δεν ήταν nike αλλά ακριβώς στο ίδιο στυλ και γκρι! Καλά απίστευτος!!!! Έχω πάθει πλάκα!:lol:

Στις 22 έγινε το Ευάκι μας 2 ετών!!! Να τη χαίρεσαι τη συλλεκτική σου κουκλίτσα Μαράκι! Πάντα να είναι ευτυχισμένο το παιδάκι σου!

Ευχαριστώ πολύ Μαρινάκι μου! Εσείς πως περάσατε? Τα μικρά πως είναι?

Θεσσαλονικιές είστε όλες κουκλάρες! Μπράβο που περάσατε τόσο καλά!

Deleni πέρα του ότι είσαι σαν παιδάκι, θέλω να σου πω: ξεκίνα να τρως γιατί αν φυσήξει κανας αέρας σε βλεπω να σε χάνουμε! :lol:

Φωτεινή είσαι απλά ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!Μην ξανακούσω για τα κιλά! Τέτοιο λαμπερό πρόσωπο δεν βλέπεις συχνά! Πες μας καλέ το μυστικό!

Καλά δεν το συζητώ για την μικρή Φωτεινή! Έκλεψε την παράσταση!

Σαρδελάκι είσαι σαν να βλέπω τον Αστερη μεγάλο με μαλλιά! :lol: Δεν χορταίνω να στο λέω!

Πετρούλα, Σούλα, Βίκυ εσάς σας τα έχω ξαναπεί.

Αύριο θα πάω απόγευμα για δουλειά οπότε ελπίζω το πρωί να τα πούμε!Θα βάλω και φωτο.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

giovanna μου μήπως αν τους καλούσες στο σπίτι να δουν την μικρή ή να πήγαινες εσύ από το δικό τους σπίτι γλιτωνες όλο αυτό το νταβαντούρι και έπινες τον καφέ σου με την ησυχία σου...Ξέρω κι εγώ, μπορεί να λέω και βλακεία, αλλά δεν είναι και κατάσταση αυτή κάθε φορά που θα βγαίνεις να κατσικώνονται κι εκείνοι...:rolleyes:

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και εσένα και την Ρίτα. Είστε πολύ καλές!Καλά που δεν είπατε ότι το φαγητό ήταν αίσχος.:oops: Το λέω εγώ όμως.

ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΤΕΥΩ!!!!!Δεν ήταν nike αλλά ακριβώς στο ίδιο στυλ και γκρι! Καλά απίστευτος!!!! Έχω πάθει πλάκα!:lol:

Καλε μια χαρα ηταν τα μεζεδακια εκτος απο εκεινο με την πατατα που δεν ηταν του γουστου μου.Ποιος σου ειπε οτι ηταν χαλια?Εμενα ειλικρινα μου αρεσε!

Οσο για τον τελη....παω να φιλησω το αγορι μου!!!!

Καλε τρελαθηκα...ηθελα να σε παρω το πρωι αλλα σκεφτομουν να μη σε ενοχλησω στη δουλεια.Ρωτουσα τον τηλεμαχο και εκεινος μου ελεγε οτι δεν θυμοταν καν αν φορουσε παπουτσια οΤελης ή αν ηταν μεσα στη στολη.

Εγω δεν πηγα και τοσο μπροστα και δεν ειχα ιδεα...

Κουφαθηκα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να πας και να του δώσεις κι από μενα ένα μεγάααααααααλο φιλι!

Όσο για τα φαγητά εγώ το λεω που τα δοκίμασα και ο καλός μου επίσης... Εμένα μόνο τα πιροσκί μου άρεσαν λίγο, καλά δεν το συζητώ γι'αυτό με την πατάτα, ήταν μακράν το χειρότερο! Δεν πειράζει πάθαμε και μάθαμε!χαχα!

Διαφημίσεις

Φωτεινή είσαι απλά ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!Μην ξανακούσω για τα κιλά! Τέτοιο λαμπερό πρόσωπο δεν βλέπεις συχνά! Πες μας καλέ το μυστικό![/quote

χα χα χα πλακα εχεις Μαρια μου .... δεν κανω τιποτα περα απο το φαι...καλε οσο κιλα εχεις τοσο τσιτονει η επιδερμιδα:lol::lol:

και παλι να πω οτι περασαμε πολυ ομορφα κουκλες μου,

σας λεω οτι η maeleni ειναι κουκλα κομψη και ντελικατη.

εμεις σημερα πηγαμε στον μπαμπα μας και φαγαμε, ειχε υπεροχη μερα επαιξε και η Φωτεινουλα στις κουνιες που εχει απεναντι στην παραλια ....απο τα λιγα όμορφα στολιδια τις Θεσσαλονικης ...

για αυτο που χαρηκα πολυ ειναι οτι ηρθε και η συμπεθερα μου για φαγητο και καθήσαμε και τα ειπαμε λιγο, ειναι πολυ καλος ανθρωπος την αγαπω πολυ και σημερα ενοιωσα οτι ηρθαμε ακομα πιο κοντα

Φωτεινή είσαι απλά ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!Μην ξανακούσω για τα κιλά! Τέτοιο λαμπερό πρόσωπο δεν βλέπεις συχνά! Πες μας καλέ το μυστικό![/quote

χα χα χα πλακα εχεις Μαρια μου .... δεν κανω τιποτα περα απο το φαι...καλε οσο κιλα εχεις τοσο τσιτονει η επιδερμιδα:lol::lol:

και παλι να πω οτι περασαμε πολυ ομορφα κουκλες μου,

σας λεω οτι η maeleni ειναι κουκλα κομψη και ντελικατη.

εμεις σημερα πηγαμε στον μπαμπα μας και φαγαμε, ειχε υπεροχη μερα επαιξε και η Φωτεινουλα στις κουνιες που εχει απεναντι στην παραλια ....απο τα λιγα όμορφα στολιδια τις Θεσσαλονικης ...

για αυτο που χαρηκα πολυ ειναι οτι ηρθε και η συμπεθερα μου για φαγητο και καθήσαμε και τα ειπαμε λιγο, ειναι πολυ καλος ανθρωπος την αγαπω πολυ και σημερα ενοιωσα οτι ηρθαμε ακομα πιο κοντα

Καλή μου Φωτεινούλα χαίρομαι πολύ που περάσατε πολύ όμορφα σήμερα!

Τα κορίτσια δεν έχουν άδικο, you know! Αλλά εμένα μ' έχουν ξαναδεί, δεν είμαι κρυφή :P. Με είδαν στις φωτο από το σπίτι της Πετρούλας με τον Γρηγοράκη μαζί.

Πάντως σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ♥♥♥♥♥♥♥ κι ελπίζω σύντομα να τα πούμε λίγο καλύτερα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Εγώ ρε κορίτσια γιατί δεν είδα τις φώτο???Πείτε καλέ!!!

Τζίφος στο mall σήμερα δεν είχε κανέναν στα περίπτερα με τα lego, μόνο σε κάτι προθήκες! Ακόμα και εκεί τα χάζευε ο μικρός του τάξαμε όμως να ξαναπάμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!!

Επιτελους εκατσα! Δε δουλευα σημερα, αλλα ξεπατωθηκα! Τελικα απο το γραφειο σας παρακολουθω καλυτερα... Επλυνα τα χαλια, εκανα το σπιτι, μαγειρεψα, κοινως ψοφησα... Ειμαι και αμαθη ρομαρα μου. Συγχρονως ειχα και τον αντρα μου ερειπιο. Παραγγειλαμε χθες κατι σουβλακια και τον πειραξαν. Ολη τη νυχτα την εβγαλε στο μπανιο... Αφηστε τα βογκητα.... Μου ειπε και το κορυφαιο: "Αμα παθω κατι, να προσεχεις το παιδι"! Φρικαρα λεμε... Απο το απογευμα ειναι λιγο καλυτερα...

Καταρχην θελω φωτο απο τη συναντηση! Stone εσυ το εχεις το μεηλ μου! Για στειλε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maeleni σου στελνω πμ το μεηλ μου να μου τις στειλεις! Ειμαι περιεργη η καημενη, τι να κανω???????????????:lol::lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Νατάσα απίστευτος ο άντρας σου!!! Ήθελα να σε πάρω τηλ.-ξέρεις πότε-να βρεθούμε αλλά η κόρη μου αποφάσισε ότι τότε πεινούσε και μέχρι να βρούμε τον αντίστοιχο χώρο στο τσακ προλάβαμε!!!

Στο face έχει ανεβάσει καμιά τις φώτο?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...