Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και τωρα θελω να ρωτησω κατι την Αρμα ή την Πικουλινα διοτι ο μικρος θα με τρελανει...

Ο Τελης το κουνελι φορουσε παπουτσια Nike?

Λοιπον απο το πρωι μου λεει ο Γρηγορης ''Τελης κουνακι(=κουνελακι) παπουτσια ναικ γκρι.Μπαμπακας ναικ ασπα''.

Βρε λες??

Τον κοιταω σα χαζη...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κωνκων, Deleni, Pikoulini, Maeleni να σας χαιρόμαστε καθυστερημένα! Κωνκωνάκι και Γιοβάννα να χαίρεστε και τα παιδάκια σας!

Πανμαρ να τα εκατοστήσει το κοριτσάκι σου!

Για να μην ξεχαστώ Γιοβάννα σκεφτόμαστε κι εμείς Καλοκαίρι για Κέρκυρα, σε ποια πλευρά λες να κοιτάξουμε που να μην είναι παγωμένα τα νερά? Έχεις καμιά ιδέα για ξενοδοχείο?

Καλέ έχω σκάσει στο γέλιο διαβάζοντας την " αναμονή" μέχρι να κατουρήσει η Ιωάννα μας! Πάει θα τα ξυπνήσω τα παιδιά, όχι τίποτα άλλο αλλά δε θα διαβάσω τη συνέχεια και έχω εκστασιαστεί!!!:lol::lol::lol:

Ουφφφφ ακόμα δεν διάβασα νέα για τη Γιοβάννα, θέλω όμως να συμφωνήσω με το Φιλάκι που σου γράφει Βατραχάκι ότι η αποχή 4 εβδομάδων από τα γαλακτοκομικά μόνο επειδή έχει πράσινα κακά το παιδί είναι κάπως υπερβολικό! Δεν αμφισβητώ φυσικά την Αγλαία αλλά αν τόσο εύκολα κόβει η μαμά διάφορα, θα νιώσει καταπίεση νομίζω με το θηλασμό! Όλα αυτά βέβαια ισχύουν για μένα που είμαι αρχιλιχούδω! Εξάλλου, αν τα κόψεις και σταματήσουν τα πράσινα από μόνα τους (αν π.χ. είναι λίγο κρυωμένος τώρα), εσύ θα συνεχίζεις άσκοπα την αποχή επειδή θα νομίζεις ότι είναι επειδή έκοψες τα γαλακτοκομικά?

Συμπεθέραααααααααα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!! Τώρα το διάβασα, μπράβο κοριτσάκι κι άσε καλέ τις χαζομαρούλες ότι το είχατε για το καλοκαίρι κλπ, κλπ και σας ήρθε κάπως, σε 1 εβδομάδα μπαίνει ο Ιούνης, να το Καλοκαίρι,θα γεννήσεις και πολυ καλή εποχή!!! Όλα να πάνε τέλεια! Τελικά Γιοβάννα, φιλάκι και Ρίτα έχω για επόμενες! Στη Joa έπεσα μέσα, τώρα βλέπω το Φιλάκι να ανακοινώνει άμεσα ευχάριστα!!! Επίσης είμαι σίγουρη ότι είναι κορίτσι γιατί το έπιασε απρόσμενα, στις μη επικίνδυνες μέρες! Κάτι ξέρω κι εγώ!!!!

Κάτσε να ποστάρω και συνεχίζω γιατί έχω μέλλον ακόμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γιοβαννα δεν καταλαβα ακριβως ηρθαν και καλα να δουν τη μικρη αλλα στην ουσια ηθελαν να σας κολλησουν στην καφετερια?Ολοι μαζι αγκαζε?

Δεν ξέρω ρε Ρίτα. Μου ήρθε εγκεφαλικό που τους είδα όλους μαζί και δεν άφησα περιθώρια. Σε ένα τραπέζι καθόμασταν 7 άτομα και κυριολεκτικά δεν υπήρχε χώρος ούτε καρέκλα να δανειστούμε. Μα είναι δυνατόν;

Φιλάκι δεν έχω πρόβλημα να κανονίσουμε να πάμε για καφέ ή φαί ή....... με τα πεθερικά μου. Έχω πρόβλημα όταν έχω κανονίσει κάτι με άλλους και μου κουβαλιούνται ακάλεστοι. Κάτι το οποίο γινόνταν συστηματικά πριν από κάποιους μήνες, κόπηκε για λίγο, αλλά ξανά προς τη δόξα τραβά η ομάδα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβαννα ....ενα θα σου πω περισυ που πηγαμε στο χωριο η πεθερα μου ηταν ουρα μας...

Μεχρι και στο παιδικο φεστιβαλ πηγαμε και τσουπ τσουπ την ειδα και ερχοταν και αυτη.

Πηγαιναμε στη θαλασσα?Μετα απο λιγο εσκαγε στα ανοιχτα μεσα με το βατραχοπεδιλο.

Πηγαιναμε για καφε?Να σου την και αυτη.

Ρουπι δεν καναμε...τι κι αν στραβωμουτσουνιασα,τι κι αν το ειπα στον ανδρα μου ,τι κι αν της την ειπε...τιποτα αυτη και ενιοτε εσερνε και καποιο απο τα αδερφια του που τους ειχε κανει σωφερ για να μας ακολουθει....και να φανταστεις δε μεναμε καν στο σπιτι τους.Μας εψαχνε ολη μερα σαν τον Βουτσα με τη μανουλα στις ελληνικες ταινιες ημασταν.

Αστα..

Περισυ στα γενεθλια του μικρου στο σπιτι φυγαν ολοι οι συγγενεις κοιμηθηκε ο μικρος και καθισαμε με φιλους να τα πουμε να τσιμπησουμε να γελασουμε και τα λοιπα.

Η πεθερα στη μεση του σαλονιου πανω στην πολυθρονα με τα ποδια ορθια(ειναι απο αυτες τις πολυθρονες που σηκωνεται το υποποδιο(ετσι λεγεται?χαχα) και ξαπλωνουν)ξαπλωμενη στη μεση της νεολαιας.

Εγω φτυνομαι που τους εχω μακρια αλλιως θα ειχα τρελο προβλημα...δε ξερω τι να σου πω..

Υπομονη μονο και γερο στομαχι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Περισυ στα γενεθλια του μικρου στο σπιτι φυγαν ολοι οι συγγενεις κοιμηθηκε ο μικρος και καθισαμε με φιλους να τα πουμε να τσιμπησουμε να γελασουμε και τα λοιπα.

Η πεθερα στη μεση του σαλονιου

Πριν από κάποια χρόνια, πέντε για την ακρίβεια, το είχα ζήσει αυτό στα ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ, με τον πεθερό μου. Κάλεσα φίλους μου στο σπίτι να σαχλαμαρίσουμε κλπ και ο πεθερός μου μες τη μέση. Εσύ τους έχεις μακριά και γλίτωσες, εγώ;

Διαφημίσεις

Ασε δυσκολη κατασταση...εγω το ξερω καλα σε καταλαβαινω...ειλικρινα εχω πει οτι αν τους ειχα κοντα θα ειχαμε προβλημα.

Προσπαθησε οσο μπορεις να τα λες στον ανδρα σου μπας και τους βαλει στη θεση τους.

Χλωμο το κοβω βεβαια να καταλαβουν.Κρατιουνται για ενα διαστημα και μετα ξαναμανα τα ιδια...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρίνα για ζεστές θάλασσες είναι καλύτερη η νότια πλευρά του νησιού, θέλεις να κοιτάξω ξενοδοχεία και να σου πω;

Και τωρα θελω να ρωτησω κατι την Αρμα ή την Πικουλινα διοτι ο μικρος θα με τρελανει...

Λοιπον απο το πρωι μου λεει ο Γρηγορης ''Τελης κουνακι(=κουνελακι) παπουτσια ναικ γκρι.Μπαμπακας ναικ ασπα''.

Βρε λες??

Τον κοιταω σα χαζη...

Χααααααχαχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Βρε λες??

Τον κοιταω σα χαζη...

Νομιζω πως εχει δικιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απιστευτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

τώρα βλέπω το Φιλάκι να ανακοινώνει άμεσα ευχάριστα!!!
Δε νομίζω marina μου... κι ο θηλασμός; Φοβάμαι... Διστάζω... Αν έρθει όμως ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ κι αμέσως κάπως θα τα βολέψουμε!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλάκι δεν έχω πρόβλημα να κανονίσουμε να πάμε για καφέ ή φαί ή....... με τα πεθερικά μου. Έχω πρόβλημα όταν έχω κανονίσει κάτι με άλλους και μου κουβαλιούνται ακάλεστοι. Κάτι το οποίο γινόνταν συστηματικά πριν από κάποιους μήνες, κόπηκε για λίγο, αλλά ξανά προς τη δόξα τραβά η ομάδα.
Το ξέρω, έχεις δίκιο, θα σε συμβουλέψω το κλασικό: βάλε τον άντρα σου να καθαρίσει!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...