Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Προσπαθώ να γυρίσω πίσω στις σελίδες να δω που έχω μείνει για να ξεκινήσω να σας διάβάζω αλλά ακοοοομα ψάχνω! Γυρνώντας όμως προς τα πίσω κάτι πήρε το μάτι μου την Ιωάννα που θα έκανε τεστ! Έχω μείνει με την αγωνία πιστεύω ότι σίγουρα είναι θετικό αλλά δεν ξέρω αν είναι για τη Γιοβάννα μας ή για τη συμπεθέρα μου! Ποντάρω...χμμμμ στη 2η για να δούμε θα βγω αληθινή????

Εμείς περάσαμε τέλεια η μικρή μου υπόδειγμα στο αεροπλάνο και χορτάσαμε αρκετά η μία την άλλη αυτές τις μέρες γιατί στην Αθήνα δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες, αλλά μου έλειψε ο Γωγούλης μου! Σ¨ημερα το πρωί πήγαμε ΦΛοίσβο περάσαμε πολύ ωραία και το απόγευμα έχουμε πάλι εξόρμηση κάτι πήρε το μάτι μου για πάρτυ Lego στο mall! Μη χάσουμε,σας διαβάζω (ελπίζω να τα καταφέρω) κι επανέρχομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Οσο για το παρτυ της Ευουλα, εγω εχω να πω αυτα που εχω πει απειρες φορες στη Μαρια. Εχει μια υπεροχη οικογενεια!!! Εναν πολυ καλο ανδρα και ενα καταληκτικο παιδακι!!! Για τη Μαρια δε θα πω τιποτα για δυο λογους: ο 1ος ειναι οτι πρεπει να μιλαω πολλες ωρες για εκεινη και ο 2ος ειναι οτι θα το καβαλησει και καηκαμε!!! Περασαμε πολυ ωραια στο παρτυ αφου ο Παναγιωτης του λεγαμε παμε να φυγουμε και ελεγε οχι εδω εδω.

Οσο για το Γρηγορη τι να πω;;;; Ολοκληρος ανδρας!!! Ομορφος και κοινωνικος!!! Επαιζε τελεια με τα παιχνιδακια της Ευουλας και γενικα ηταν πολυ καλος!!! Πηγε και στη τουαλετα για τσισακια!!! Ξεχασα να ρωτησω τη Ριτα αν το πετουμενο στοχευσε καλα στην αρμολεκανη!!!!! Και στο τελος βεβαια τον πηρα αγκαλια και καταλαβα τι σημαινει να σηκωνεις βαρυ παιδι!!!! Μια χαρα τα 11300 του Πανουλη!!!

Το πρωι κοψαμε τα ραμματα και δεν εχουμε πια μουσακι!!! Ευτυχως δεν εκλαιγε καθολου.Μαλλον επαιξε ρολο οτι ο γιατρος δεν φορουσε ασπρη ποδια και του φανηκε οικιος.

Οσο για τη Σαλονικοσυναντηση πραγματικα εισαστε ολες κουκλες!!! Κα Φωτεινη ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Κωνκων περαστικουλια. Της εποχης ειναι αυτα!!!

Μαρινακι καλως ηρθες απο τα πατρια εδαφη!!!

Σε δυο εβδομαδες εχουμε τη βαφτιση και εχω αρχισει να αγχωνομαι!!! Το φουστανακι που της ειχα παρει για να την παμε στην εκκλησια (για 9 Μηνων ειναι) οριακα της κουμπωνει!!! Γιουπι εχω και εχω παχουλο παιδι!!! Πρεπει να γραφω στον Οκτωβριο του 2009 για να καμαρωνω!!!!!!

Ουφ τα ειπα ολα και ξεθυμανα!!! Φιλια πολλα!!!

Αχ τι καλά που υπάρχουν τέτοιες διαφορετικές δραστηριότητες γα τα μικρά σας στην Αθήνα! Εδώ τίποτα παρόμοιο, νομίζω τουλάχιστον, μόνο ο Νομάρχης που κλείνει την αγορά!!!!

Ελένη μου, νομίζω πως αν ψάξεις λίγο σίγουρα κάτι πιο δημιουργικό θα υπάρχει. Στη Θεσσαλονίκη ζεις, όχι σε κανένα χωριό σβησμένο απ' τον χάρτη. Αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω την αδερφή μου (δουλεύει πολλά χρόνια στο παιδικό μουσείο) αν ξέρει να μου πει τι αντίστοιχα υπάρχουν στην Θεσσαλονίκη.

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Πρεπει να γραφω στον Οκτωβριο του 2009 για να καμαρωνω!!!!!!
Yπάρχει και τέτοιο καφέ;;; Γράφεις κι εκεί;;; pikoulini, το θέμα είναι να της κάνει το βαφτιστικό, το φορεματάκι αν δεν της κάνει πας και της παίρνεις άλλο, έστω και τελευταία στιγμή! Ελπίζω μόνο αυτό που της έχει ήδη πάρει να μην είναι κανένα πανακρίβου και τα κλαις... Πού θα την κάνετε αυτή τη βάφτιση;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Lazarenia μου καλησπέρα. Δοκίμασε να βάλεις εύρεση εργασίας στο google και θα σου βγάλει πολλά sites, όπως τα aggeliopolis, kariera, αλλά και αρκετά άλλα. Κάνε μια δοκιμή!

Αν θέλεις στείλε μου το mail σου σε pm να σου στείλω φωτο.

σε ευχαριστω παρα πολυ.στο καριερα βρηκα και εστειλα καποια βιογραφικα.θα κοιταξω και στο αλλο που μου πες!

θα σου στειλω να βλεπω κι εγω φωτο βρε!:lol:

λαζαρενια

πε είναι πανεπιστημιακής

Δε λύκειο

υε υποχρεωτικής

στον διορισμό δες αν και το δημόσιο εχει πολύ περιορισμένες προκηρύξεις τωρα αν θες μου λες τα πτυχία σου να σε βοηθήσω Να σου μετρήσω μόρια οκ ? να δεις που και αν σε συμφέρει να κάνεις χαρτιά σε δημόσιο τομέα

κατ αρχην να χαιρεσαι και παλι τον γιοκα σου!

τελειο το παρτακυ σας ε?

οσο για το δημοσιο :lol::lol::lol: με πιανουν τα γελια απλα κοιταζω κατι προκυρηξεις και ηθελ να δω που βρισκομαι.ειμαι ΔΕ εγω.

το ΥΕ ειναι γυμνασιο ετσι?

θα σου στειλω πμ οταν βρω κατι να μου πεις τα μορια μου.αν και ειναι λιγα.γιατι ιεκ εχω βγαλει μονο.:-(σε ευχαριστω παρα πολυ!

Χριστίνα μου .. ναι ξέχασα να φάω, :lol::lol::lol: αλλά τα έφαγα όταν ήρθα σπίτι όλα μαζεμένα:tongue:

Είναι δυνατόν αυτό το κορμί να κρατηθεί έτσι,:rolleyes::rolleyes: παντος ένα θα πω … πέρα από ομορφιά στο καφέ μας, έχουμε και κομψότητα:):)…. εγώ εξαιρούμε.:roll::cool:

Μακάρι κορίτσι μου να συναντηθούμε το θέλω και εγω

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μακαρι να βρεθουμε ολες καποια στιγμη!

Και του χρόνου ηλιανα μου.

Λαζάρενια ψάχνεις ότι ναι η κάτι συγκεκριμένο;

.

οτι ναναι βικυ μου.για δημοσιο το ξεχνω,αλλα σε ιδιωτικο κοιταζω μονο πρωινο ημιαπασχοληση γιατι δεν εχω αλλη εναλακτικη!

Λαζαρενια να πάρεις και τοπικη εφημεριδα για να ψαξεις και στην περιοχή τι υπάρχει (αν δεν εχεις παρει ακομη)..

Απο διαδικτυο, αυτα που σου ειπαν τα κοριτσια είναι και τα πιο αντιπροσωπευτικα

www.aggeliopolis.gr,www.kariera.gr, www.skywalker.gr,www.euresi-ergasias.gr

τελεια!σε ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!ολες σας σας ευχαριστω!

πανμαρ να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και παλι!να τα εκατοστησει!

εμεις για ενα καφεδκι πηγαμε εδω στην παραλια.ομορφα ηταν και η λαζαρενια ηταν πολυ καλη.

καλο καιρο εχει σημερα αν και τωρα βλεπω συννεφα παλι.

εδω ειναι αργια. μονο τα σουπερ λειτουργουνε κανονικα!

1654096yn4fep17z7.gif

Ελένη μου, νομίζω πως αν ψάξεις λίγο σίγουρα κάτι πιο δημιουργικό θα υπάρχει. Στη Θεσσαλονίκη ζεις, όχι σε κανένα χωριό σβησμένο απ' τον χάρτη. Αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω την αδερφή μου (δουλεύει πολλά χρόνια στο παιδικό μουσείο) αν ξέρει να μου πει τι αντίστοιχα υπάρχουν στην Θεσσαλονίκη.

Θα ήμουν αρκετά υπόχρεη αν τη ρωτούσες :), αλλά νομίζω ότι εκτός απο περιστασιακά events δεν έχει κάτι άλλο μόνιμο.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Yπάρχει και τέτοιο καφέ;;; Γράφεις κι εκεί;;; pikoulini, το θέμα είναι να της κάνει το βαφτιστικό, το φορεματάκι αν δεν της κάνει πας και της παίρνεις άλλο, έστω και τελευταία στιγμή! Ελπίζω μόνο αυτό που της έχει ήδη πάρει να μην είναι κανένα πανακρίβου και τα κλαις... Πού θα την κάνετε αυτή τη βάφτιση;

Οχι βρε δε γραφω εκει!!! Το φορεματακι της το πηρε η νονα της!!! Το βαφτιστικο το εχουμε παρει για 12 μηνων!! προβλεψαμε!!! Τη βαφτιση θα την κανουμε στα Βριλησσια!!

Γεια σας κοριτσάκια. Κατεβήκαμε τη βολτίτσα μας, γυρίσαμε, φάγαμε και τώρα η αγάπη μου κοιμάται. Εγώ έχω βάλει να φτιάξω τις φακές της Πανμάρ για αύριο.....για να δούμε. Εδώ είναι αργία για δημόσιο, τράπεζες κλπ και μένουν κλειστοί και βιβλιοπωλεία, φαρμακεία, γιατροί, λογιστήρια, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι......οι άνθρωποι του πνεύματο δηλαδή :lol::lol::lol::lol::lol: (μόνο αυτούς ευλόγησε το Άγιο Πνεύμα).

Ρε κορίτσια θέλω τη γνώμη σας για κάτι, που όμως το έχω ξαναπεί. Με παίρνει τηλέφωνο η πεθερά μου από χτες να ρωτήσει αν θα κατεβούμε σήμερα και αν κατεβούμε να την πάρω τηλέφωνο να περάσει να δει την Αλεξάνδρα. Τα νεύρα μου κρόσια εμένα αλλά λέω κομμάτι να γίνει και τηλεφωνώ. Είχα κατέβει με παρέα, και σκέφτηκα θα περάσει να τη δει και θα φύγει. Αμ έλα που μου εμφανίζονται πεθερά, πεθερός και κουνιάδα :mad::-x:-x:-x (το τρίο μπελκάντε). Τι να τους κάνω; Χώρος να καθήσουν πουθενά, αλλά και να υπήρχε δεν θα τους ήθελα, (τι θα λέγαμε και όλοι μαζί) και τους έστειλα διακριτικά να πάρουν την Αλεξάνδρα στις κούνιες. Δεν έχω δει άλλους παππουδογιαγιάδες να το κάνουν αυτό. Ήμαρτον πια. Θα νομίζει ο κόσμος ότι τους απαγορεύουμε να δούνε το παιδί. :evil::evil::evil:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ξεχασα να ρωτησω τη Ριτα αν το πετουμενο στοχευσε καλα στην αρμολεκανη!!!!!

Καλε φυσκα!!! τι μας περασες?Να λερωσουμε το σωβρακακι μας?χαχα

Αφου πλεον εχει και προτιμησεις...του λεω Γρηγορη θες τσισα?

''Ναι μαμακα βρουμε ενα δεντρο''...χαχα ή ''οχι μαμακα τουατετα σπιτι μας'' .

Επισης στοχευει και μονος του τις τελευταιες μερες...χαχα

Βαρυς ο Γρηγορης ε?Ειδατε?Δε σας φαινεται στο ματι και ξεγελιεστε...μη σας ξανακουσω να λετε για τα κιλα τους γιατι θα σας τον στειλω 1 βδομαδα να σας ξεκανει...:D

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γιοβαννα δεν καταλαβα ακριβως ηρθαν και καλα να δουν τη μικρη αλλα στην ουσια ηθελαν να σας κολλησουν στην καφετερια?Ολοι μαζι αγκαζε?

Σαλονικιες εισαστε ολες αστερια!Δε μπορω να μην σχολιασω ομως τη Φωτεινη!!Καλε σουπερ γιαγια του καφε μας..Τι κουκλα γυναικα εισαι?Φτου φτου φτου!!!

Μακαρι να ειμαστε και εμεις σαν και σενα στην ηλικια σου!!

Βικακι να τη χαιρεσαι τη μανουλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμεις εχθες το απογευμα παλι παιδοτοπο γιατι ψιλοβρεχε,μετα ταβερνα και μετα πανηγυρι τοπικο εδω στην περιοχη.

Σημερα το πρωι κουνιες και καφεδακι και τωρα μοναχουλια μας.

Εφυγε ο μπαμπας μας για δουλεια.Συνηθως ειναι κλειστα Αγιου Πνευματος αλλά πνιγεται αυτην την εποχη.Τεσπα Δοξα το Θεο να λεμε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρε κορίτσια θέλω τη γνώμη σας για κάτι
Έλα μωρέ όλοι τα ίδια κάνουν, μην παρεξηγείς, σήμερα κι οι γονείς μου ακόμα με κυνήγαγαν να πάμε όλοι μαζί στις κούνιες, γκρρρρ, ε, τους την άφησα κι εγώ μισή ώρα κι ήπια τον καφέ με την ησυχία μου, χιχι!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...