Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Για να δουμε πως θα πάει ο καιρός σήμερα..... αν και εμείς το αρπάξαμε το κρυολογιματάκι μας. Ο μικρός κοιμάται ακόμα αφου όλη νύχτα έβηχε και ευτυχως του έβαλα τον υγραντηρα στο δωμάτιο και μετά κοιμηθηκε χωρίς βήχα. Εγω καταρροή και λίγο βήχα. Την αρπάξαμε στο μπαλκόνι γμτ...:mad:

Μπράβο στα κοριτσάκια που συναντηθηκαν και περάσαν τόσο ωραία!

Περιμένουμε φωτο...

Συμπεθέρα και δικά μου τα ασιδέρωτα ακόμα με περιμένουν:rolleyes:, κάνω πως δεν τα βλέπω....:lol:

μαμαλευτερακι περιμένουμε φωτο απο τον εορτάζοντα και την τουρτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσια!!!Πως ειστε σημερα;;

Κωνκων περαστικα στον μικρό..Κρυωσε ο καλος μου ε;;

Μαρία και Ηλιανα και του χρονου με υγεια!!!

Βικυ τι σε επιασε χτες παιδι μου και αρχισες μεταμεσονυχτιες δουλειες!!!Με αγριο σπορ διαλεξες να ασχοληθεις...

Λαζαρενια να πάρεις και τοπικη εφημεριδα για να ψαξεις και στην περιοχή τι υπάρχει (αν δεν εχεις παρει ακομη)..

Απο διαδικτυο, αυτα που σου ειπαν τα κοριτσια είναι και τα πιο αντιπροσωπευτικα

www.aggeliopolis.gr,www.kariera.gr, www.skywalker.gr,www.euresi-ergasias.gr

Εμεις σηκωθηκαμε κατα τις 8 και ετοιμαζόμαστε για βολτούλα, συζηταμε μηπως και πάμε στην Κατερίνη για βολτα και φαγητό αλλά ο καιρος μας κάνει κολπάκια..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κοριτσάκι και χρόνια πολλά. Σπίτι μου σήμερα και θα κατέβω βόλτα με τη ζουζούνα μου.

Πολύ χάρηκα που περάσατε καλά. :lol::lol::lol::lol: Οι φωτογραφίες σας είναι καταπληκτικές και Κα Φωτεινή η φωτογραφία στο φβ σας αδικεί πάρα πολύ. Αλλάξτε την. Σούλα και εσύ. Είσαι κουκλάρα. Καλά η συμπεθέρα μου το ξέρει ήδη αυτό.......Πετρούλα στο γάμο των παιδιών δε θα βγάλουμε οικογενειακές για να μην γίνεται και σύγκριση :lol::lol::lol:

Σαρδελάκι είσαι ίδια ο Αστέρης. :wink::wink::wink:

Deleni λες ψέμματα ότι έχεις κάνει δύο γέννες. Αποκλείεται!!!! Κούκλα είσαι, μοντέλο.

Βικάκι η Φωτεινούλα σου είναι μια κούκλα όπως και εσύ. Δεν ξερω τον άνδρα σου αλλά νομίζω ότι σου μοιάζει. Στοίχημα είχες βάλει χτες κοριτσάκι μου να κάνεις γενική τα ξημερώματα;

Και εγώ θα ήθελα να σας γνωρίσω κορίτσια και ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει.

Άρμα και του χρόνου να είστε καλά να γιορτάσατε την κούκλα σας.

Μαμαλεύτεράκι και για τον κούκλο σου ισχύει αυτό.

Πάω να ετοιμαστώ και θα τα πούμε το μεσημέρι.......μάλλον (έχω σίδερο και εγώ).

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα σε όλες!

Εδώ είμαι κι εγώ, με ένα σπίτι βομβαρδισμένο και δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα! Ήταν όμως τόσο μεγάλη η χαρά της κορούλας μου, οπότε χαλάλι της... Τώρα παίζει μ'ένα ποδηλατάκι που της έφεραν χτες και είναι όλη την ώρα "Πράσινο το φανάρι! Ξεκινάω! Κόκκινο το φανάρι! Σταματάω!"

Απ'ότι διάβασα, οι Θεσσαλονικιές καλοπεράσανε εχθές! Μπράβο!

Φιλιά πολλά σε όλες

Kορίτσια ο καιρός μας άφησε να κάνουμε πρωινή βόλτα και καφέ!!! Πήγαμε τελικά στο Παιδικό Μουσείο, καλά ήταν, ίσως για λίιιιιιγο πιο μεγάλα παιδάκια, ειδικά κάποια εκθέματα, αλλά πάντως κάτι διαφορετικό! Η δικιά μου λύσσαξε στα εκθέματα με τα νερά και τις σαπουνόφουσκες! Άντε, ελπίζω αύριο να πάμε στον Εθνικό Κήπο!

Φιλάκι μου, δεν πρόλαβα να σου πω λεπτομέρειες και πληροφορίες για το μουσείο (είχα τα γενέθλια της μικρής και δεν μπόρεσα να μπω καθόλου στο καφέ). Όντως κατά κύριο λόγο το μουσείο απευθύνεται σε λίγο μεγαλύτερα παιδάκια. Και η δικιά μου καθόταν γύρω στη μιαμιση ώρα στα νερά και τις σαπουνόφουσκες (η παθούσα μάνα ήξερα και της είχα δώσει και μια αλλαξιά ρουχα μαζί). Στη Σοφία αρέσει πολύ και το σπιτάκι που χτίζουνε με τα τούβλα, τα τρυπάνια, τις βρύσες κ.λ.π. Γενικώς όμως είναι κάτι πιο δημιουργικό σε σχέση με τους κλασσικούς παιδότοπους με τα φουσκωτά παιχνίδια!

Μαρία

mrdIp3.png

Όντως κατά κύριο λόγο το μουσείο απευθύνεται σε λίγο μεγαλύτερα παιδάκια. Και η δικιά μου καθόταν γύρω στη μιαμιση ώρα στα νερά και τις σαπουνόφουσκες (η παθούσα μάνα ήξερα και της είχα δώσει και μια αλλαξιά ρουχα μαζί). Στη Σοφία αρέσει πολύ και το σπιτάκι που χτίζουνε με τα τούβλα, τα τρυπάνια, τις βρύσες κ.λ.π.
Nαι-ναι κι η δικιά μου σε αυτά τα δύο κόλλησε, νερά-σαπουνόφουσκες και το σπιτάκι! Ακριβώς! Ο πάνω όροφος είναι για πιο μεγάλα παιδάκια. Όχι, ωραία ήταν, ένας διαφορετικό παιδότοπος! Σχετικά με τα νερά πάντως, όταν βάλει ζέστη θα της το κάνω κι εγώ αυτό στο μπαλκόνι, 2 λεκάνες και μπάνιο τα παπάκια μας, μωρέ με κάτι τέτοια βρίσκουν χαρά! Καλημέραααααααααα!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Όσο καλά περασα το απόγευμα τόσο χάλια ήταν το βράδυ!!!! Στις 5 κατόρθωσα να κοιμηθώ!!:mad::-x Όταν πήραμε την Αναστασία ο άντρας μου είχε την έμπνευση να της δώσει κίντερ αυγό στις 10 το βράδυ και μετά την έπιασε υπερένταση και κοιμήθηκε στις 1.30... Μόλις πήγα να ξαπλώσω ξύπνησε ο μικρός, ο οποίος μετά κοιμήθηκε σχεδόν αμεσως αλλά...ξύπνησα εγώ!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και καθόμουν και χάζευα περιοδικά μεχρι τις 5!!!! το μόνο καλό είναι ότι σηκωθήκαμε οικογενειακώς στις 9!!!:D

Κωνκων περαστικά σας...:(

Πάντως ότι και να πω για τα κορίτσια είναι λίγο... Η Φωτεινή εκτός του ότι είναι θεά η γυναίκα είναι καταπληκτική με τη ζεστασιά και την τσαχπινιά της, η Αλεξάνδρα φαίνεται ήρεμη και πολύ καλό παιδί (τα λέει όλα το βλέμμα της), η Πετρούλα εκτός απο δίμετρη είναι πολύ πρόσχαρη και το ίδιο και η Ελένη!!!! Με τη Σούλα νομίζω ότι όσο συζητάω τόσα περισσότερα κοινά βρίσκω!!!! Πάντως ελπίζω να το επαναλάβουμε σύντομα...:-D:grin::-D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Ντελένι σε έβλεπα ον λάιν χθες.ταλαιπωρήθηκατε κούκλα μου.

Συμπεθερα μου περαστικά σας αγάπη μου.

Η μαμα μου κράτησε την φωτεινή κ θα πάμε όλοι μαζί το μεσημέρι στον μπαμπά μου για φαγητό οπότε γλίτωσα τα 2 πρώτα γεύματα της.....

Θα κάνω κ άλλες δουλίτσες τώρα για να είμαστε έτοιμοι να τα λερωσουμε κ να τα καταστρέψουμε όλα το απόγευμα.χαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλησπέρα

Κούκλες τι κάνετε??

αρμα κ μαμαλευτερακι και του χρονου κουκλες μου να χαιρεστε τα παιδακια σας

Κώνκων αυτά τα μπαλκόνια πολύ τα φοβάμαι για να μην κρυώνουν με το ρεύμα ..περαστικά στον γλυκούλη μου

Deleni μου σου βγήκε ξινή η έξοδος κορίτσι μου, η σοκολάτα η άτιμη έχει αυτή την επίδραση, το ξέρω και από τον εαυτό μου ….. μη γελάτε… έτσι παθαίνω όταν τρώω το βράδυ σοκολάτα, επίσης δεν θέλει corn flakes η energy bars γιατί αυτά σου δίνουν ενέργεια με αποτέλεσμα να είσαι σε υπερένταση

Αχ πολύ μου άρεσε χτες πάρα πολύ θέλω ξανά ….. αλλά η γλυκούλες μου έκαναν ολόκληρο ταξίδι για να έρθουν.

Ελένη μου maeleni εσύ που είσαι στην φώτο? Είναι τραβηγμένες από τα κορίτσια ?

Βικυ εγω κρατησα την Φωτεινουλα για να κανεις τρελλο σ@# ;););):lol::lol::lol:

αλλα εσυ το εριξες στις δουλεις.... δεν πας καλα παιδι μου.. χανονται τετοιες ευκαιριες:tongue::tongue::tongue:

εδω στην Θεσσαλονίκη είναι αργία.

στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι ημι αργία?

θα καταστήματα είναι ανοιχτα?

θέλω να πάρω το μηχάνημα όζον ...αυτο που διαφημηζει ο γιατρος Φικιώρης ...για να φιλτράρει το νερό μήπως το έχει καμιά σας? βαρεθηκα το εμφιαλομενο δεν κανει και καλο...για τα μικρά μας κάνει?

Καλημερααααααααα!!

Αχ τι ωραια που ειναι η αδεια!!!!σουπερ!!!και εχει μια λιακαδα υπεροχη ...πηγα και το καφεδακι μου με την κολλητη ...χαλαρα....Ο Χρηστακος εμεινε στην γιαγια να σκαλιζει τον κηπο ...ειναι των αγροτικων εργασιων ...

Κοριτσια τι υπεροχα περασατε!!!παντα τετοια!!να ειστε καλα να συναντιεστε!!!και ελπιζω καποια στιγμη να καταφερουμε να συναντηθουμε ολες!!

Καλε Deleni , δεν το εγραψα στο fb ...καλε εισαι συλφις ....εγω ουτε στο δημοτικο δεν ημουν τοσο αδυνατη ...φτου φτου ..

αλλα ολες πολυ ομορφες και πολυ χαρουμενες!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Γειτονισσα να το χαιρεσαι και παλι το κοριτσακι σου!!!να ειστε παντα καλα να του κανετε ομορφα παρτυ!!

Φιλακι το παιδικο μουσειο που ειναι στην πλακα πηγατε ??ειχα την εντυπωση οτι ηταν για μεγαλυτερα παιδια ..ωραια ιδεα παντως..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Τις είδα τις φωτο! Είσαστε όλες κούκλες! Φυσικά την παράσταση πρέπει να κλέψαν η Φωτεινή κ' η Φωτεινή!:D

Φωτεινή μου μόνο γιαγιά δε σε κάνει κανείς!;) Νεότατη!

Δεν μπορώ να μη σχολιάσω το sardelaki μας που είναι καρμπόν με τον γιό της!:cool::D Τί έκανες βρε φιλενάδα, πώς το κατάφερες???:lol:

Σουλίτσα μου μια χαρά σε βρησκω κ ας λες οτι έχεις τις μαυρες σου!;)

Deleni μου είσαι super! Το ξενύχτησες βλέπω χθες.

Πετρούλα μου λεπτη λεπτή ε? Δεν έχεις βάλει κανενα κιλο μου φαίνεται ακόμα, αν και να βάλεις δεν νομίζω να φανεί!:D

maeleni μου δεν σε είδα κάπου... Υπάρχουν κ άλλες φωτο?

Και τη συμπεθέρα μου, που την έχω γνωρίσει, φοβερή! Καλά η κοράκλα σου ΘΕΑ!:D

Φωτεινή μου εδω τα μαγαζιά λειτουργούν κανονικά. Και ο άντρας μου δουλευει κανονικά.:( Για το μηχάνιμα για το όζον δεν γνωρίζω κατα ποσο είναι καλό. Ξέρω οτι υπάρχουν ειδικά φίλτρα για τις βρύσες να καθαρίζουν το νερό. Ρίξε μια ματιά και αποφασίζεις...

Hello κι από μένα!

Εμείς εδώ έχουμε Νομάρχη με Ν κεφαλαίο, όχι αστεία! Κλείνει τα πάντα με τις αποφάσεις του χαχαχα!

Κορίτσια αυτές που είδατε είναι οι δικές μου φωτο γι' αυτό και απουσιάζω :)

Ελπίζω να βάλουν τα κορίτσια τις δικές τους για να δείτε πως λάμπει όλη η παρέα!!!!!!

Δυστυχώς με τις φωτο αυτό γίνεται. Πάντα ο φωτογράφος απουσιάζει!

Πιάστηκα με ένα κάρο δουλειές από το πρωί και δεν είχα ευκαιρία να σας διαβάσω πιο μπροστά!

Delenaki σ' έφαγε το άγχος μου φαίνεται γι' αυτό που συζητήσαμε! Αφού είπαμε οκ βρε κοπελιά μου!!!!!!

Κωνκωνάκι ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα ο μικρός σου.

Αχ τι καλά που υπάρχουν τέτοιες διαφορετικές δραστηριότητες γα τα μικρά σας στην Αθήνα! Εδώ τίποτα παρόμοιο, νομίζω τουλάχιστον, μόνο ο Νομάρχης που κλείνει την αγορά!!!!

Φιλιά σε όλες κορίτσια και καλά να περάσετε σήμερα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Παντως στην Αθήνα δουλευουν ολοι κανονικα - εκτος απο Δημοσιο τομεα- εμεις απλα ως λογιστηριο(ανθρωποι του πνευματος χαχαχα)παιρνουμε παντα την μερα αδεια και μας καθεται τριημερακι ..

Βρε Ελενη σε εψαχνα και εγω στις φωτο αλλα αφαντη..και σκεφτηκα οτι περιοριστηκες στον ρολο του φωτογραφου , περιμενουμε τις φωτο της Πετρουλας να σε θαυμασουμε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Φιλακι το παιδικο μουσειο που ειναι στην πλακα πηγατε ??ειχα την εντυπωση οτι ηταν για μεγαλυτερα παιδια ..ωραια ιδεα παντως..
Είναι στην Πλάκα, ακριβώς, Κυδαθηναίων 14, είναι όντως ίσως για λίγο μεγαλύτερα, έχει όμως και κάποια εκθέματα και για τα δικά μας, αν περάσετε από εκεί να μπείτε!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...