Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Η φωτεινή κοιμήθηκε μισή ωρα,την ξύπνησε ο σκύλος που γαύγιζε όταν έτρεχα να δώσω τα σκουπίδια στον λουκά που έφευγε.τα νεύρα μου!κάθεται στο κρεββατι βέβαια αλλά δεν κοιμάται κ θα νυστάζει νωρίς το βράδυ.εδώ το πάει για βροχή κ μάζεψα τα ρούχα.

Έτοιμες θεσσαλονικιες;

ΠETPOYΛA μη χαθείς.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλησπέραααα!!!! Μπράβο στην Εύα και σε όλα τα παιδάκια! Περιμένουμε φωτο!!! Πολλές και με Εύα-Γρηγόρη-Παναγιωτη αλλα και τον περιβόητο Τέλη, μα ποιός είναι επιτέλους;;;!!!

Kορίτσια ο καιρός μας άφησε να κάνουμε πρωινή βόλτα και καφέ!!! Πήγαμε τελικά στο Παιδικό Μουσείο, καλά ήταν, ίσως για λίιιιιιγο πιο μεγάλα παιδάκια, ειδικά κάποια εκθέματα, αλλά πάντως κάτι διαφορετικό! Η δικιά μου λύσσαξε στα εκθέματα με τα νερά και τις σαπουνόφουσκες! Άντε, ελπίζω αύριο να πάμε στον Εθνικό Κήπο!

Καλά να περάσετε Σαλονικιές μου!!!

Φιλιά σε όλες και στα παιδάκια σας!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια. Σήμερα περάσαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ. :P:p:p:p:p:p

Πήγαμε μια μίνι εκδρομούλα με τον Παιδικό Σταθμό της Αλεξάνδρας σε ένα δάσος που είναι 1 χλμ από την πόλη της Κέρκυρας (εκεί που ήταν παλιά τα ανάκτορα αν έχετε ακούσει). Είναι ένας πολύ όμορφος χώρος. Εγώ είχα πάει για το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ και για να επισκεφτώ το μουσείο, αλλά δεν τον είχα περπατήσει. Οι υπεύθυνοι του Σταθμού είχαν προμηθευτεί ειδικές θέσεις για τα μωράκια και τα κουβαλούσαν οι μπαμπάδες στην πλάτη :P:p:p:p:p:p. Πολύ γέλιο, θα σας βάλω φωτογραφίες. Αφού περπατήσαμε ένα δύωρο, καθήσαμε σε ένα άνοιγμα και παίξαμε ομαδικά παιχνίδια και φάγαμε. Του κόσμου του φαί είχαν οι άνθρωποι και η Αλεξάνδρα έφαγε μόνο .......αγγούρι.:(:(:(:(

Κορίτσια μην ξεχάσετε να βάλετε φωτογραφία από τη σημερινή σας συνάντηση.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γειά σας κοριτσάκια.

Μόλις επέστρεψα στο σπίτι. Φανταστείτε τι όμορφα περάσαμε που τώρα αποφασίσαμε να το διαλύσουμε. Χμ χμ κάποιες έμειναν ακόμα!

Τ ι ν α σ α ς π ρ ω τ ο π ώ !

Καταρχήν όλα τα κορίτσια μικρά, μεσαία, μεγάλα απλά καταπληκτικά!

Να πω για τη "γιαγιά" Φωτεινή, που μόνο για γιαγιά δεν φαίνεται? Για τις ωραίες γλαστρούλες με βασιλικό που μας έφερε? (ευχαριστούμε πολύ Φωτεινή μου)

Για την Deleni με τα υπέροχα μωρά που τα είδαμε στο video και για τα δωράκια βιβλιαράκια που μας χάρισε? (ευχαριστούμε Ελενάκι)

Για την Αλεξάνδρα μας με τα καταπληκτικά μάτια, που ήρθε από το χωριό ειδικά για την συνάντηση?

Για τη Σούλα και την Πετρούλα που σιγά μη φαίνεται ότι είναι εγκυμονούσα η γλυκιά μου?

Αντε να πω για τη μικρή μας Φωτεινούλα, αυτό το πολύ γλυκούλικο κοριτσάκι με την κοτσιδούλα που μας έδωσε τις προσκλήσεις για το πάρτυ της!!!!! Τι καλά που κάθησε το μωρό μου!

Για τη Βίκυ ότι και να πω είναι λίγο. Εξάλλου τη γνωρίσατε κι εσείς και ξερετε ;)

Αχ κορίτσια περάσαμε πολύ όμορφα!!!!

Θα βάλω αργότερα κάποιες φωτο στο FB για να δείτε.

Τώρα έχω έναν Γρηγόρη που δεν μ' αφήνει να γράψω άλλο.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Η ελένη μιλάει μάλλον για άλλη φωτεινή,γιατί η δικιά μου μόνο ήσυχη δεν κάθισε.

Εγώ θα σας μόνο ότι πέρασα καταπληκτικά κ ότι κ η σούλα είναι φοβερή κοπέλα,πολύ γλυκιά κ παρόλο το ξενύχτι της δεν έχει μαύρους κύκλους.αχώνευτη κ εκείνη,απαπα όλες αδύνατες είναι.θα παω για μοντέλο να φέρω άλλη μόδα στη χώρα μας.

Για τις άλλες κοπέλες σας τα ξανά είπα αφού τις εχω ξανά δει.ελπίζω σύντομα να τα ξανά πούμε κορίτσια.

Φεύγω γιατί με περιμένουν ρούχα για σίδερο.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Να μαι και εγώ!!!!

Τι να πρωτοπώ, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρεθήκαμε με τα κορίτσια πέρασα καταπληκτικά!!!!

Φωτεινή στο ξαναλέω άλλαξε οπωσδήποτε τη φωτό στο φβ σε αδικεί κατάφορα!!!!:D:D:D:D

Τι να πρωτοπω για τις κοπέλες... όλες τους είναι καταπληκτικές και νομίζω ότι το παρεάκι στο καφέ έχει τα καλύτερα κορίτσια!

Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ελπίζω να μην σας έπρηξα με την πολυλογία που με έπιασε :oops::oops::oops::oops: αλλά ελπίζω να δικαιολογηθώ μιας και έχω να βγω έτσι για καφέ τουλάχιστον δύο μήνες...:D:D:D

Περισσότερα αύριο με φωνάζει η μικρούλα...

Καλήνύχτα!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Αχχχχ τι ωραία που περάσαμε σήμερα :-)… από την λαχτάρα μου να τελειώσω τις δουλείες του σπιτιού, να ετοιμαστώ στην ώρα μου για την υπέροχη συνάντηση μας … ξέχασα να φάω :roll:… ..ναι ναι σας λεω εγώ ο φαταούλας που λίγες φορές μετρημένες στα δάχτυλα έχω ξεχάσει,,,το έπαθα και σήμερα.:lol:

Από πού να αρχίσω … ..μαζί με την Βίκυ το σαρδελάκι και την Φωτεινή πήγαμε να συναντήσουμε τα κορίτσια.

Οταν τις ειδα ηταν σαν να της ήξερα από παλιά τα προσωπάκια τους τα γνώρισα από μακριά.

Επιτελους άκουσα το χρωμα τις φωνής τους. ....

Τόσους μήνες μιλώντας μέσα απο ένα κομπιούτερ να αναπτύχθηκε αυτή η υπέροχη ζεστή φιλία.

Επιτέλους άκουσα την φωνούλα τους.... είδα το χαμόγελο τους.... και πάνω από όλα είδα τα μάτια τους..... κούκλες μου με συγκινήσατε:)

Ελένη deleni, ούτε που φαίνετε που έχει γεννήσει πρόσφατα γυμνασιόπαιδο σας λέω.:):)

Ελένη maeleni αυτά που λέει περί παραπανίσια κιλά .. μην την ακούτε τίποτα δεν έχει μινιόν είναι.

Το σαρδελακι είναι δεύτερη φόρα που την βλέπω, καρμπόν ο κούκλος ο Αστερακος είναι έχουν το ίδιο υπέροχο βλέμμα.

Η Σούλα , ψιλή λεπτή κοκκινοκαστανομάλλα ιδια η Ανδρεαννα είναι μοιάζουν πολύ.

Πετρούλα .. ψιλή λεπτή με 2 μετρά ατελείωτα πόδι και μια κοιλίτσα σαν μικρή μπαλιτσα…. Όλες σας κορίτσια είστε πανέμορφες, γλυκιές, ζεστές ψυχούλες, ευχαριστώ που κάνατε πόσο δρόμο για να βρεθούμε και ειδικά η Πετρούλα που είναι και έγκυος.

Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα αν και εγώ δεν κάθισα πολύ γιατί έπρεπε να πάρω την φωτεινουλα και να αφήσω το κορίτσια να τα πουνε πιο ήσυχα.

Εύχομαι σύντομα και πάλι να τα πούμε από κοντά, deleni ευχαριστώ για το δωράκι σου η φωτεινή δεν το άφησε από τα χέρια της και έλεγε συνέχεια ....κικο μου είναι….δικό μου είναι χα χα χα

Εφτασα και εγω με ένα τεραστιο χαμογελο παρόλο που χαθηκα μες τα στενα της πόλης, χαχα

Περασαμε υπέροχα!!!Ολα τα κοριτσια είναι μια και μια..

Από πού να ξεκινησω και εγω...

Φωτεινες λαμπερες και υπέροχες!!!Η μια καλύτερη από την άλλη, η μικρη τσακπίνα και μας εξεταζε με ένα βλέμμα σπινθηροβολο και ζουζουνιαρικο!!!!Η μεγαλη αστραφτε και ηταν μια κούκλα, δεν ξερω αν φταίει το μποτοξ (χαχα), πάντως όνομα και πραγμα εχω να πώ!!!Τρομερη γυναικα, λαμπερη και με την κινηση της να μας δωρισει από μια γλάστρα βασιλικού απέδειξε ποσο πολύ μας αγαπάει, μιας και ο βασιλικος συμβολιζει την αγαπη και την προστασια..Ευχαριστουμε Φωτεινή!!!!

Η Deleni μας μια πολύ νεα και μοντερνα μαμα και πολύ πολύ αδυνατη αλλα όπως μας ειπε και εκεινη από αυτά που τρωει πλέον τι κιλά να βαλει..Κανε υπομονη Ελένη και όλα θα στρωσουν, ο μπεμπης είναι φοβερος και η Αναστασια στα βιντεο του εδινε φιλακια στο στομα..χαχα

Ευχαριστουμε πολύ και για τα δωρακια σου Ελενακι!!!Ο μικρος το καταξεσκισε τελικά τοπεριτυλιγμα, οχι που θα το ανοιγα εγω..χαχα

Η Αλεξάνδρα πολύ καλό παιδι, το μαρτυραει το βλέμμα της και ευτυχως δεν μου εφερε το τσοκαρο αν και μου ειπε «εχε χαρη που εισαι εγκυος!!!» δλδ την άλλη φορα δεν την γλυτωνω…

Τη Σούλα, την Ελένη και τη Βικυ τις εχω ξανασυναντησει και κάθε φορα η καλή εικονα και γνωμη που εχω σχηματισει για αυτές όλο και ενισχυεται..

Πραγματικα ήταν ενα πολύ ομορφο απόγευμα και δεν καταλάβαμε πως περασε κι η ωρα τοσο γρηγορα...

Να ʽμαστε καλά κοριτσια να ξαναβρεθουμε!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...