Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριτα μου δεν μπερεδευτηκα εδω στην εγκυμοσυνη μολις περασουν καποιες εβδομαδες και πανε ολα καλα σου δινει ο γυναικολογος και το βιβλιαριο του παιδιου και στο τελος εκει που λεει παρατηρισεις γραφει καθε εξεταση που κανεις στην εγκυμοσυνη κι ολη την παρακολουθηση της απο την αρχη εως το τελος κι οταν γεννας το δινει στο παιδιατρο και συνεχιζει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ το χαμομηλι εμενα με εκανε πολυ χειροτερα..

Με βοηθουσε ομως λιγο το κρυο γαλα

Εγώ αυτό είναι που δεν μπορώ με τίποτα! Σύγνωμη κιόλας αλλά μέχρι και εμετό έχω κάνει! Είναι τελικά και στον οργανισμό!

mGKop3.png60Jvp3.png

εμένα τον νες μου τον είχε απαγορέψει...

Νατάσα ναι...τον ξαναρχισα το τσιγάρο! Εσύ;

Εννοειται! Μολις αρχισαν οι κολικοι του Σωτηρη, μετα απο μια δεκα μερες αρχισα κι εγω το τσιγαρο. Η που θα το αρχιζα ή που θα τρελαινομουν...:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ καφέ και αναψυκτικά δεν πίνω, αλλά δεν έπινα και ποτέ οπότε δε μου στοιχίζει καθόλου!

Το νέο βιβλιάριο στα μπεμπόνια νομίζω ξεκινήσανε να το δίνουνε από αρχές Σεπτεμβρίου! Πολύ ωραίο πάντως αυτό που κάνουνε Βατραχάκι και σημειώνεται εκεί και τις πληροφορίες τις εγκυμοσύνης!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Βιβλιαρια διαβαζω, καουρες , δέντρα κλπ..Περιμενουμε και αλλες φωτο απο στολισμούς!!

Μολις κοιμηθηκε ο Αναστασης και την τελευται α εβδομαδα με στενοχωρεί που κοιμαται νηστικός..Τον παίρνω απο την πεθερα μου στις 13.00 μμ και τις πιο πολλές φορες μου κοιμαται στο αμαξι..Αλλες φορες (όπως σήμερα) του τραγουδάω, του μιλάω για να μη νανουριστεί..Οταν φτανομε τον πλένω και κατευθείαν (πριν ερθει ο μπαμπας του) ξεκιναμε το τάισμα..θα φάει 2-3 κουταλιες και μετα ξεκινάει η γκρίνια..Μολις του πώ "Αση να πιουμε γαλα;;" κανει σαν παλαβό και κοιμαται πάνω στο μπιμπερό..Αυτο που καταλαβαίνω εγώ είναι άπο την πολλή κούραση δεν εχει διαθεση να φαει, προτιμάει να κοιμηθεί με ενα ζεστο ρόφημα που καταναλώνεται πολύ πιο ευκολα απο το φαγακι και όταν σηκώνεται κατα τις 5 θα φαει το φαγακι του..(μου κανει πολλά τερτίπια και υποκυπτω σε κυνηγητο φαγητού)

Το πρόγραμμα αυτο είχαμε το καλοκαίρι, όμως τοτε ήταν και πολύ πιο μεγαλη η μερα..Στις 5.00 ήταν ακομη μεσημερι..Φοβαμαι μηπως βαραινει το στομαχακι του το απογευμα με το φαγητο και χανουμε και το απογευματινο.. Εσεις τι πρόγραμμα ακολουθείτε..

Αααα έχω πει και στην πεθερα μου να μην του δινει 3 φρουτα για δεκατιανο(φρουρτοκρεμα) και 2 πορτοκαλια στυμενα στις 11.00 αλλά στο χερακι μια μπανανούλα/αχλαδακι/αυγουλακι και χυμο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ναι κοριτσια ειναι καλο που σημαιωνει τα παντα για την εγκυμοσυνη στο βιβλιαριο και καλο ειναι παντα να το εχουμε μαζι σε περιπτωση που συμβει κατι να ξερουν την κατασταση μας!

stone μου μηπως ο μικρος εμαθε να πινει γαλα και δεν θελει φαφητο;

εμενα η γιατρος μας μου εχει απαγορεψει ρητος να του δινω γαλα αν δεν φαει φαγητο μου λεει αν του το κανεις κανα δυο φορες δεν προκειται μετα να τρωει το φαγητο γιατι ξερει οτι θα του δωσεις γαλα και το πιστευω αυτο γιατι οπως λεω συνεχεια "μικρα ειναι οχι χαζα"

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

stone μου μηπως ο μικρος εμαθε να πινει γαλα και δεν θελει φαφητο;

εμενα η γιατρος μας μου εχει απαγορεψει ρητος να του δινω γαλα αν δεν φαει φαγητο μου λεει αν του το κανεις κανα δυο φορες δεν προκειται μετα να τρωει το φαγητο γιατι ξερει οτι θα του δωσεις γαλα και το πιστευω αυτο γιατι οπως λεω συνεχεια "μικρα ειναι οχι χαζα"

Λες;;;Το σκέφτηκα και αυτο..Πολύ φοβαμαι οτι το γαλα το βλέπει σαν ευκολη λύση και σαν χαλαρωτικό για τον υπνο..αλλα εκεινη την ώρα είναι τοσο νυσταγμένος που αλλη λύση δεν μποτρώ να σκεφτώ..Είπα και στην πεθερα μου να τον κοιμίζει κατα τις 11.30 ουτως ώστε στη μια που πάω εγώ να είναι ξεκουραστος, να ερθουμε σπίτι να ερθει ομπαμπας μας, να φαμε ολοι μαζί και κατα τις 3.30 να ξανακοιμηθεί, να κανω και εγώ τις δουλίτσες μου..Οποτε και 6 να σηκωθεί, τρωμε απογευματινο και συνεζίζει η μερα μας...

Τι να πώ..Δεν θελει να κοιμηθει μου λέει...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...