Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια.....

θεσσαλονικιες...πηρατε οδηγιες απο την βικυ για την συναντηση χα χα χα να το καρατσεκαρετε ενταξει? ;):) και η τρεις γενιες θα ερθουμε...πρώτα Ο Θεος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ χάλασε και πάλι ο παλιοκαιρος. Για λίγο κράτησε μόνο...

vatraxaki μου νόμιζα οτι θα πηγαινες κ εσυ στη συνάντηση.... Δεν πειράζει, την επόμενη φορα.

Περιμένουμε φωτο απο τη συνάντηση. Σήμερα θα ζηλευουμε εμείς...:rolleyes:

Εχω καουρες γμτ και δεν μπορώ να κοιμηθώ λιγάκι.

Γεια σας κοριτσάρες! Σας ευχαριστώ πολύ ξανά όλες για τις ευχές!

Το πάρτυ μας ευτυχώς πήγε πολύ καλά! Καταρχήν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ρίτα και την πικουλίνα γιατί στην κυριολεξία ''σώσανε'' το πάρτυ και δέχθηκαν να έρθουν τελευταία στιγμή. Από τις απώλειες θα είχαμε μόνο 2 παιδάκια τελικά και όταν με πήραν να μου ευχηθούν τα κορίτσια είχα το θάρρος και τους είπα να έρθουν και έτσι έγιναν 4 τα παιδάκια. Κορίτσια σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!Με συγκινισατε πολύ!

Η Εύα εχτές βλέποντας τις ετοιμασίες είχε παρανταλιάσει. Έκανε ό,τι να ναι. Εκτός αυτού δεν έφαγε τίποτα όλη μέρα. Μετά ήρθε ο κόσμος και εκείνη ήταν κολλημένη στη μαμά μου. Μόλις είδε τον περηβόητο Τέλη έπαθε πλάκα! Το τι αγκαλιές τον έκανε δεν λέγεται. Μόλις αρχίσαμε να λέμε το τραγούδι της τούρτας, πάτησε κατι κλάματα άλλο πράγμα. Ούτε κεράκια έσβησε ούτε τίποτα..:( Τα έσβησα εγώ και η Εύα έτρεξε στον Τέλη για παρηγοριά..δεν το περίμενα να πάθει τέτοια πλάκα με τον Τέλη! :lol:

Γρηγόρης και Πανούλης φοβεροί όπως πάντα! Ρε τι παιδιά ειναι αυτά! Και το τι λέει το στόμα τους! Έχω τρελλαθεί! Θα σας πω τα σκηνικά σιγά σιγά.

Η Εύα άρχισε να διασκεδάζει αφού έφυγε ο πολύς κόσμος και τότε άρχισε τους χορούς και τα νάζια της. Αντικοινωνικότατο το κοριτσάκι μου αλλά οκ, δεν την ζορίζω!

Αυτά τα δικά μας.

Θεσσαλονικιές καλά να περάσετε! Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας! Μην ξεχάσετε τις φωτογραφικές! χαχαχα!!!

Τελικά και αυτή τη βδομάδα θα δουλέψω οπότε θα σας χάσω πάλι από αύριο..Πρέπει να εισηγηθώ στα ''αφεντικά'' να μου βάλουν ίντερνετ στον υπολογιστή:tongue: Μόνο ο δικός μου δεν έχει:confused:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Α, πήγαμε στο άλσος Περιστερίου σήμερα και ήταν τέλεια. Είναι πολύ καλό μέρος για συνάντηση με παιδιά. Να το έχουμε υπόψιν.

Ντινάκι μάσα μια τσίχλα κανει καλό στην καούρα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα έσβησα εγώ και η Εύα έτρεξε στον Τέλη για παρηγοριά..δεν το περίμενα να πάθει τέτοια πλάκα με τον Τέλη! :lol:

Αααααχ τυχερός ο Τέλης!!!;)

Δεν πειράζει μάλλον ήθελε να γιορτάσει πριβέ με τον Τέλη και την χάλασε ο κόσμος! :lol: Αντε Μαράκι μου και του χρόνου με υγεία!

Διαφημίσεις

Μπραβο Αρμακι μου και του χρονου!!!Περιμενουμε φωτο ε!!!

ηθελα να σε παρω τηλ αλλα το θυμηθηκα αργουτσικα και επειτα σκεφτηκα οτι το παρτυ θα ηταν στην εξελιξη οποτε δεν σε ενοχλησα ..

Καλε αυτος ο τελης ποιος ειναι ??εμας ο χρηστος οτι βλεπει κλοουν και τετοια ..βαζει τα κλαμματα...ειχε φερει ενα παιδακι στον παιδικο στα γενεθλεια του και ο Χρηστος ηταν συνεχεια κρυμμενος πισω απο την δασκαλα ..

Εμεις περασαμε ολη την μερα σπιτι μιας και εχω πααααλι τον ανδρα μου αρρωστο (φετος παει και ο ανδρας μου παιδικο ...)δεν μπορει να παρει τα ποδια του ,τον εχουν ταραξει οι ιωσεις ..Οποτε με τον μικρο καναμε ολες τις δουλειες σ/μ , λαικη καναμε και τις τσαρκες μας και επειτα την νοσοκομα στον μπαμπα μας..

Θεσσαλονικες να περασετε σουπερ!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα και απο μένα!!!

Άρμα μου μην ανυσηχείς και εμάς στο τραγουδάκι τα κλάμματα έβαλε!!!;)

Είμαι πολύ ανυπόμονη για τη συνάντηση...:D:D:D:D Είμαι έτοιμη απο τώρα:P:p:p

Θα τα πούμε το βράδυ με τις εντυπωσεις!!!! Φιλιά σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Hello!!

Ti κανετε ?Εμεις εχουμε αλαλιασει στα παρτυ!Τωρα γυρισαμε απο το πρωινο σε παιδοτοπο.Καλα οργιασε!!Ο φωτογραφος του παρτυ μου εδωσε 1 ολοκληρο cd με φωτογραφιες του Γρηγορη.Πηγα να αγορασω 2 και μου λεει τι να σου κανουν εσενα 2 παρε ολο το cd και πληρωσε μου μονο 2 εκστασιαστηκε ο καλλιτεχνης που ειχε υλικο...χαχα!

Εχθες...τι να πρωτοπω?Οπως σας ειπε το Μαρακι την πηραμε να ευχηθουμε το μεσημερι και μας ειπε οτι εχουν ακυρωσει καμποσα παιδακια.Ε για την Ευουλα μας δεν υπηρχε περιπτωση να μην παμε.

Μαμα και κορη ηταν κουκλες!Η Ευουλα διολου αντικοινωνικη δεν ειναι μην ακουτε τη Μαρια.Καθε παιδακι στη θεση της με τοσο κοσμο μεσα στο σπιτι θα τα ειχε χασει.Συν οτι αν ο δικος μου εβλεπε τα παιδακια να του περνουν ολα τα παιχνιδια και μαλιστα τα κανουργια θα ειχε φρικαρει.Η Ευα ηταν Θεα!Δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου.Η τελεια οικοδεσποινα!!!Εχει ψηλωσε και παρα πολυ η κουκλιτσα μας και ηταν μια μικρη δεσποινιδουλα.

Το σπιτι το ειχαν στολισει τοσο ωραια τα παιδα!!Ο Γρηγορης εκστασιαστηκε με τα μπαλονια.

Φαγαμε υπεροχα μεζεδακια,φαγαμε τουρτιτσα χμμ και μαλιστα απο τους πρωτους αφου ο Γρηγορης πηγε και τη ζητησε...χαχα και τα παιδια επαιξαν μια χαρα.

Δοξα το Θεο ηταν ησυχος ο δικος μου.Εριξε τις σβουρες του περα δωθε στην αυλη αλλα ενταξει δεν εκανε το χαμο.

Ο Τελης...καλα εμεις δεν τον ξεραμε αλλά ηξερα απο αλλες φορες που ειχαμε δει ξυλοποδαρο και κλοουν οτι ο Γρηγορης δε θελει να τον πολυπλησιαζουν αυτα και τον ειχα προετοιμασει.

Οσο εβλεπε απο μακρια το κουνελι ηταν οκ και κοιταζε την Ευουλα που το αγκαλιαζε σαν alien (φανταζομαι θα αναρωτιοταν μα τι κανει αυτη?χαχα)οταν τον πλησιασε ακουω ενα ''μπαμπααακααα'' χαχα και κρυφτηκε.

Τιποτα,τιποτα μας εβαλε τα γυαλια η Ευα μια σταλια παιδακι να πηγαινει αγκαλια στον γιγαντοκουνελο.

Οταν φυγαμε λεει ο Γρηγορης.'Παμε παλι σπιτι ευουλας...'' α του λεω μπραβο Γρηγορη σου αρεσε? ''Ναι...οχι τελης, οχι τελης...''

Αυτο το ελεγε σε ανυποπτα διαστηματα μεχρι το βραδυ...χαχα

Τον ρωτησε η γιαγια του τι εκανε η Ευουλα με τον τελη και λεει...''α γκα λια '' επρεπε να δειτε ομως το υφος του με τοσο στομφο..εντρομος...χαχα

Αυτα εν ολιγοις θα επανελθω με φωτο απο το σημερινο παρτυ στον παιδοτοπο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ καλε ξεχασα να πω για τον Πανουλη!Τι κουκλος ειναι αυτος?Ειναι πανεμορφο αγορακι!

Πανεξυπνος,λαλιστατος και πολυυ καλος!!Πολυ χαρηκα που τους ειδα!!!

Πικουλινα να τον χαιρεσαι.Εχει τα πιο ομορφα ματακια που εχω δει ποτε!!!Φτου φτου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαριτα απο παρτυ σε παρτυ βλεπω ο Γρηγορης!!!μπραβο το αγορι μας ξεσαλωνει ...

Περομενουμε φωτο!!!

Εμενα βρε κοριτσια παλι ο χρηστος στο τραγουδακι(happy birthday) ειχε τοση ευτυχια και χαρα δεν περιγραφεται !!!!προφανως γιατι στο σχολειο εχουν κανει πολλα γενεθλεια τον τελευταιο καιρο και τελικα του αρεσει πολυ ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Και ο Γρηγορης ειναι πολυ εξοικιωμενος με αυτο ...αυτο ελεγα στη Μαρια ειναι θεμα συνηθειας.Ο δικος μου εχθες οσο εβλεπε την Ευα να μη σβηνει το κερακι τον εβλεπα κ σφιγγοταν ηθελε να ορμησει...σημερα παλι ειχε κατσει απο διπλα(σου λεει μην εχουμε παλι τα δια)και φυσαγε σε ολη τη διαρκεια του τραγουδιου να σβησει την ξενη τουρτα...χαχα

Τωρα που τον ρωταω ποιος την εσβησε λεει ''εγω....'' εχει πειστει οτι εκεινος εκανε ολη τη δουλεια.χιχι

Αχ βρε Ιωαννιτσα μονο το δικο σας χασαμε ρε γμτ...

Ποτε θα βρεθουμε?Για κανονισε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαριτακι να συνελθει ο συζυγος και το κανονιζουμε ..ειναι σε πολυ μαυρο χαλι ..αμα μωρε οδηγουσα θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα αλλα δεν οδηγω...το αλλο ΣΚ εχουμε γαμο στην Λαμια και θα λειπουμε οποτε αρχες ιουνη τωρα...θα τα καταφερουμε τι στο καλο ...

Και εγω πιστευω θεμα συνηθειας το θεμα τουρτας τωρα ακομη και το γκαζακι οταν αναβουμε φυσαει να το σβησει χαχαχα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Χαχαχα!και εμας ετσι...

Αντε ντε εχω και το δωρο σας.

Λοιπον να οργανωθουμε θα σου ελεγα για αυριο αλλά αφου ειναι αρρωστος ο μπαμπας σας αστο για την παραπανω βδομαδα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εμενα ουτως ή αλλως ο ανδρας μου δουλευει αυριο ...εγω και ο χρηστος καθοοοομαστε ...

Χαχα και εμεις το δικο σας!!που πρεπει να βρω και που το εχω κρυψει (πλακα πλακα ουτε που θυμαμαι...)γιατι το ανακαλυψε μια μερα ο Χρηστος και ξεκινησει να το σκιζει!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...