Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ενημερώθηκαν όλοι κ συμφωνούν.η συνάντηση είναι στο κ.... Μπροστά στην είσοδο του φ... Στις 6κ30.

Το στέλνω συνθηματικά γιατί δεν μπορώ να στείλω ΠM.θα σας ξαναπάρω κ αύριο τηλ για να είμαι σίγουρη.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαλευτεράκι να χαίρεσαι και εσύ τον γιόκα σου και με το καλό να υποδεχθείτε το νέο μέλος της οικογένειά σας.

.

Ευχαριστώ για τις ευχές ελπίζω να περάσατε καλά στο πάρτι

QUOTE=GiovannaXA;391776]

Ηλιάνα χρόνια πολλά, καλά και ευτυχισμένα στο Λευτεράκη σου και να σας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα.

. να σε καλα κοπελα μου

Αχ ούτε εμένα καλό κοιμήθηκε σήμερα και τέζαρε νωρίς άσε που μπέρδεψε μια κοπέλα και ήρθε σήμερα για το πάρτι χιχιιχ

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΧΙΙΧΙΙΧ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΛΕΜΕ

:tongue::tongue:

εδω ειμαι..

Βικυ δεν καταφερα να μπω νωριτερα να ενημερωσω και εγω για την αλλαγη, μολις συνδεθηκα αρχισε να κλαίει ο μικρος και πήγε ο καλος μου και μολις μπηκε στο δωματιο εκανε εμετό..παραεφαγε ο λαιμαργουλης μου και καπακι ηπιε το γαλα, του ηρθε βαρυ...τωρα ζηταει τον Γκαρη αλλα εκεινος μπήκε στο πλυντηριο με τη υπόλοιπη προίκα..βρε τι παθαμε, αντε να του εξηγησεις...

Πήρα και εγω τις πληροφορίες μου για το μερος και μαλλον θα ειμαι εκει λίγο νωριτερα αν ξεκινησω απο εδω κατα τις 5.00

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

αχ το έφαγα ποπό μιαμ μιαμ αχ με πέτυχε το αγόρι μου παλι

Το μπερδεύτηκα Θεσσαλονίκη γίνατε η συνάντηση?

πετρούλα και εσύ από Θεσσαλονίκη είσαι?

Μπάχαλο το έχω κάνει στο μυαλό μου

Αντε να δούμε ποτέ θα σας μάθω όλες

Καλέ κάντε μια λίστα ποιες είστε και από πού να την κάνω κοπι πεις να την έχω να μην μπερδεύομαι

:tongue::tongue:

εδω ειμαι..

Βικυ δεν καταφερα να μπω νωριτερα να ενημερωσω και εγω για την αλλαγη, μολις συνδεθηκα αρχισε να κλαίει ο μικρος και πήγε ο καλος μου και μολις μπηκε στο δωματιο εκανε εμετό..παραεφαγε ο λαιμαργουλης μου και καπακι ηπιε το γαλα, του ηρθε βαρυ...τωρα ζηταει τον Γκαρη αλλα εκεινος μπήκε στο πλυντηριο με τη υπόλοιπη προίκα..βρε τι παθαμε, αντε να του εξηγησεις...

Πήρα και εγω τις πληροφορίες μου για το μερος και μαλλον θα ειμαι εκει λίγο νωριτερα αν ξεκινησω απο εδω κατα τις 5.00

Hello! Πιο εύκολο είναι, απλά κάπου θα πρέπει να κάνεις λίγο απότομα δεξιά για να μπεις στον παράδρομο που οδηγεί εκεί!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Καλα εννοείτε οτι δεν σας προλαβαίνω! Πήρε το μάτι κάτι καλόοοοοο!

Ιωάννα μου συγχαρητήρια! Χάρηκα πάρα πολύ! Ευχομαι να έχεις να τέλεια εγκυμοσύνη και να κρατησεις στα χέρια σου ενα υγιέστατο μωράκι!:D

Να ευχηθω κ απο εδώ στην Ευούλα και στον Λευτεράκη μας να τα εκατοστησουν και να είναι πάντα γεροι κ ευτυχισμένοι! Φιλεναδες να τα χαιρεστε τα ζουζουνια σας!

Ο καιρός χάλια.... κ εγώ μαζί! Ο λαιμός μου είναι αστα να πάνε. Ενω είχα ενοχλησεις χθες έφαγα ενα παγωτάκι και τωρα το πληρωνω....

Το νινί μου είναι μια χαρα, αν κρίνω απο τις κλωτσιες που τρώω:-D. Μου φαίνεται πιο ζωηρουλα η μπεμπα στη κοιλιά απ'ότι ήταν ο Κωνσταντίνος!

Ο Κωνσταντίνος μου είναι μια χαρά. Κάναμε ενα 38αρι πυρετούλι, για 1 μέρα και ευτυχώς δεν συνέχισε. Όλα καλά!

Σαλλονικιες καλα να περάσετε σήμερα!:-D Ελπίζω να σας κάνει καλό καιρό.

vatraxaki μου με λυγωσες πρωι πρωι με την κρέπα! Εγω κεράστηκα πάντως...:mrgreen:

Μια γρήγορη καλημέρα σε όλες σας!

Σήμερα θα έχω κόσμο σπίτι οπότε δεν θα προλάβω να διαβάσω τίποτα.

Για την ώρα ο καιρός δείχνει ωραίος. Μακάρι να συνεχίσει έτσι...

Καλέ κάντε μια λίστα ποιες είστε και από πού να την κάνω κοπι πεις να την έχω να μην μπερδεύομαι

Συμφωνώ Μαμαλευτεράκι! Τι να πω κι εγώ που είμαι και καινούρια!

Σαλονικιές, καλά να περάσετε στην συνάντησή σας.

Πολλά φιλιά

Μαρία

mrdIp3.png

Εμεις δεν εχουμε παει ακομα αλλα μου εχει πει η αδερφη μου τα καλυτερα! Δουλευε εθελοντικα για καποιο διαστημα εκει, οταν ηταν φοιτητρια και με εχει φαει να παμε! Τωρα που το σκεφτομαι επειδη την Τεταρτη γυρναει για μια εβδομαδα απο Αγγλια, θα κανονισουμε μηπως παμε το αλλο Σαββατο! Εσεις εχετε ξαναπαει???

ana08, εμείς έχουμε πάει πολλές φορές από μηνών που ήταν γιατί κι εμένα η αδερφή μου δουλεύει εκεί πολλά χρόνια τώρα! Είναι έως και σίγουρο ότι η αδερφή σου θα την ξέρει!

Φιλια και καλημέρα

mrdIp3.png

Καλημέρα και από μένα.

Οταν σας λεω εγω οτι γερασα δεν με πιστευετε.:-(:-(

Σήμερα ξύπνησα από τα αγρια χαραματα λες και ειχα να μοιρασω το γαλα.

Η μικρή μου κοιμάται ακόμα αλλα σε λίγο θα παω να την ξυπνήσω γιατι θελω παρεα;).

Οσο για τη συνάντηση εγώ κατάλαβα τα μισά αλλα θα μιλήσω με κανενα καλο κοριτσακι να μου εξηγησει καλύτερα.:rolleyes:

Καλα να περασετε ολες σημερα και ανυπομονώ για το καφεδακι μας.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο εμας!!!

Εμεις για αλλο ενα πρωί γιναμε αλογακια του Αναστάση, ηρθε να μας ξυπνησει και ανεβηκε πάνω στο κρεβατι να μας καβαλήσει, μου εριξε και μια κλωτσια..ε ρε το καημενο το νινι!!

Σούλα για το μερος πήρα και εγω σαφεις :confused: οδηγίες..

Το μονο που ανησυχω ειναι μη χασω καμια εξοδο και μετα βρεθω Χαλκιδικη και εκει ποιον θα βρω οεο αφου η Ελένη θα ειναι εδω;;;χαχα

Κωνκων περαστικούλια και πιες τπτ ζεστο για να μαλακωσει λιγο ο λαιμος σου..

Καλα να περασετε κοριτσακια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα ζουζούνες.

Τι τέλεια μέρα σήμερα που έχει σήμερα, αχ μακάρι να παραμείνει έτσι γιατί κάτι άκουσα πως απο το μεσημέρι θα έχουμε βροχές.

Τεσπα εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα στη συνάντησή σας οι Σαλονικές και να μας στείλετε φωτογραφίες να σας χαρούμε και εμείς.

Κωνκων περαστικά , είναι δύσκολος μήνας αυτός με τις απότομες αλλαγές που κάνει, μακάρι να μην είναι τίποτα.

Σουλίτσα τώρα που κοιμάται βρε η μικρή αντί να βρεις ευκαιρία να χουζουρέψεις και εσύ σηκώθηκες άρων άρων:wink:.

Εγώ τώρα με την άδεια καλόμαθα η δικιά σου και κάθε μέρα σηκωνόμαστε μάνα και γιος απο τις 9 και μετά , να δούμε απο Τρίτη πως θα μπούν τα κεφάλια μέσα.:confused:

Πετρούλα και εμάς το αλογάκι είναι στάνταρντ κάθε φορά που έρχεται στο κρεβάτι μας και όποτε τον μυρίζεται ο μπαμπάς μου έρχεται τρεχάλα για να γλιτώσω εγώ το καβάλημα και να πάει σε αυτόν.χιχιχ;);)

Καλά να περάσετε όλες ότι και να κάνετε.

Καλημέρα σας μανούλες και παιδάκια!

Αχ τί όμορφη μέρα που έχει σήμερα!!!!!!!

Πετρούλα σου έστειλα pm.

Kiko τι καλά που σε έχουμε πάλι μαζί μας!!!!!

Αλογάκια παίζουμε εμείς στο σαλόνι, πάνω στο χαλί, το οποίο δεν έχω μαζέψει ακόμα γιατί πάνω εκεί παίζουμε.

Παιδιά προχτές που πήγαμε παραλία βολτίτσα όταν κουράστηκε τον βάλαμε πάνω στους ώμους μου να καθήσει και τρελάθηκε να γελάει ο χαχανούλης μου!

Καλή μας μέρα κοριτσάκια και άντε να έρθει η ώρα να βρεθούμε!

Θα έχει καμιά της φωτογραφική ή να φέρω εγώ??????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

καλημερα!!!

κι εδω εχει ωραια μερα αν και λιγο αερα!!!

αχ τι ωραια που θα βρεθητε σημερα την επομενη φορα θα κανονησω να ερθω κι εγω α δεν γινεται αυτο θελω να σας δω κι απο κοντα λεμε!!!

κωνκων μου περαστικα σου η μπεμπα εκτος απο μεγαλο ποδι εχει και χτυπημα καλο ε;χαχα

φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Kαλημέρα κορίτσια! Περιμένουμε εναγωνίως το βράδυ φωτο από τη συνάντηση με όλες τις λεπτομέρειες!!! Καλά να περάσετε!!!!!!

πανμαρ & ana08, είναι το μουσείο για τις ηλικίες των παιδιών μας; Σε λίγο φεύγουμε για βόλτα και λέμε για Πλάκα σήμερα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...