Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Σημαντική μέρα για μενα σήμερα. Δεν ξεχνάμε ημερομηνίες νομίζω όσες κάνουμε εξωσωματική! Λοιπόν.. Ευκαιρία να μάθετε και τα τρελα στατιστικά μου. 22-02-2022. Πρώτη και μοναδική μου ωοληψια. 20 ωάρια.. 18 ωριμα.. 15 γονιμοποιημένα.. 8 βλαστοκυστες. Από τις 8 βλαστοκυστες..: έβαλα τις 2 και έκανα τον γιο μου. Τώρα έβαλα αλλες 2 και είμαι έγκυος σε ένα έμβρυο. Και φυσικά έχω ακόμα 4 κατάψυξη (οι οποίες κατά 99% δεν θα χρησιμοποιηθούν). Τότε ήμουν 39, τώρα 42. Με τον άντρα μου είμαι από τα 17 μου. Ήταν δεδομένο ότι δεν θα κάνω παιδιά! Τώρα όμως ήταν η ώρα. Μην το βάζετε κάτω!!

Καλέ τι δεδομένο ότι δεν θα κάνεις παιδιά με τέτοια διεργεση στα 39 Κ τέτοια αποτελέσματα σε βλαστοκυστες  μέχρι τα 50 θα μπορούσες να κάνεις παιδιά αν ήθελες ... Είσαι περίπτωση θα έχεις μέχρι τα 60 περίοδο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ ουτε εμενα μου αρεσουν οι ουριτσες ..τα προτιμω τα μαλλακια κοντοκουρεμενα και καρφακια!!

σκατοκαιρος ρε γμτ..τι θα τον κανω τον μικρο οταν ξυπνησει ??

Μαργαριτακι σας εκανε χαλαστρα ο καιρος ε ??μα ειναι καιρος αυτος για τελη μαιου ??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι καλε τι να με πειραξει ??

Σε οικογενεια και φιλους θα αργησουμε να το πουμε ..μετα απο την αποβολη που ειχα (1η εγκυμοσυνη )το λεω μετα την αυχενικη στον πολυ τον κοσμο ,δεν το κανω για ματι και λοιπα απλα γιατι αν συμβει κατι αρνητικο μου ειναι πολυ δυσκολο να λεω τι εχει συμβει ..τωρα το ξερετε εσεις και ο ανδρας μου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλε λευτερος ειναι χαχα αντε να κανουμε το προξενιο κι εγω θα την κοψω την ουρα!!!
Τί λες καλέ, τέτοιος κούκλος λεύτερος; Όχι πια, έκλεισε το προξενιό, πες του Τίμου τέλος η εργένικη ζωή, χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συμπεθέρα μου να σε φιλήσω, ματς μουτς, χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Οχι καλε τι να με πειραξει ??

Σε οικογενεια και φιλους θα αργησουμε να το πουμε ..μετα απο την αποβολη που ειχα (1η εγκυμοσυνη )το λεω μετα την αυχενικη στον πολυ τον κοσμο ,δεν το κανω για ματι και λοιπα απλα γιατι αν συμβει κατι αρνητικο μου ειναι πολυ δυσκολο να λεω τι εχει συμβει ..τωρα το ξερετε εσεις και ο ανδρας μου..

αντε καλε τιποτα δεν θα συμβει ολα καλα θα πανε θετικες σκεψεις!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Τί λες καλέ, τέτοιος κούκλος λεύτερος; Όχι πια, έκλεισε το προξενιό, πες του Τίμου τέλος η εργένικη ζωή, χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συμπεθέρα μου να σε φιλήσω, ματς μουτς, χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα οκ τερμα θα του πω τα ποτα και τα ξενυστια τωρα εχουμε νυφη :mrgreen::mrgreen::mrgreen: και τι νυφη κουκλα αντε συμπεθερα να μας ζησουν ματς μουτς!!!!

βατραχακι μου και εγω αισιοδοξη ειμαι ..αλλα την αλλη φορα ηταν πολυ ψυχοφθορα η κατασταση οποτε ας εχω το κεφαλακι μου ησυχο ..

Το καλο ??μιας και δεν ειχα χασει ολα τα κιλα της πρωτης εγκυμοσυνης και την εχω την κοιλιτσα μου δεν θα με παρει κανεις χαμπαρι!!!!

Καλε ακομη εδω??τρεχα να παρεις τα υλικα!!θα γλειφονται!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

βατραχακι μου και εγω αισιοδοξη ειμαι ..αλλα την αλλη φορα ηταν πολυ ψυχοφθορα η κατασταση οποτε ας εχω το κεφαλακι μου ησυχο ..

Το καλο ??μιας και δεν ειχα χασει ολα τα κιλα της πρωτης εγκυμοσυνης και την εχω την κοιλιτσα μου δεν θα με παρει κανεις χαμπαρι!!!!

Καλε ακομη εδω??τρεχα να παρεις τα υλικα!!θα γλειφονται!!

καλε κουμουντε και τα δυο και ειμαι μονη που να τα αφησω;;;;;;;

το απογευμα θα ερθει η μαμα μου και θα πεταχτω να τα παρω!

Άργησα λίγο να μπω αλλά χαλάλι γιατί διάβασα τα ευχάριστα.

Ιωαννίτσα μου συγχαρητήρια κοπέλα μου :-D, εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να πάνε όλα καλά. Εγώ δεν πρόκειται να κάνω προβλέψεις γιατί 1ον πέφτω πάντα έξω (τρανό παράδειγμα η 2η μου εγκυμοσύνη) και 2ον δε λέω γιατί θα αρχίσεις και εσύ να τείνεις περισσότερο στο φύλο και μετά αν σου έρθει καμία ξεκάρφωτη στην αυχενική θα έχεις τα δικά μου.:tongue: το πιο σημαντικό όμως είναι να είναι γερό και τίποτε άλλο.

Αρμάκι μου γλυκό να χαίρεσαι και εσύ τη γλυκιά σου κορούλα με τις Αρμοματάρες της και να τη δεις όπως επιθυμείς.

Μαλευτεράκι να χαίρεσαι και εσύ τον γιόκα σου και με το καλό να υποδεχθείτε το νέο μέλος της οικογένειά σας.

Να ευχηθώ και όλα καλά με το προξενιό της παρέας μας Βατραχάκι και Φιλάκι και να είναι πάνω απ'όλα ευτυχισμένα τα παιδιά. Εσείς οι πεθερές να μην ανακατεύεστε συνέχεια στα πόδια τους και να τα αφήσετε ήρεμα και όμορφα. Τέλος το 1ο παιδί που θα κάνουν είναι πάντα απο τη μεριά του γαμπρού το όνομα έτσι;;; δεν προχώρησα πολύ νομίζω!!

Χαίρομαι που αυτό το μύνημα είναι όλο ευχάριστα νέα.

Εμείς ετοιμαζόμαστε τώρα να πάμε μια μικρή βολτίτσα με τον μικρό και στο καπάκι σε μια γιορτούλα που δεν προλάβαμε χθες.

Φιλιά σε όλες και καλά να περάσατε ότι και να κάνετε.

Γεια σας κοριτσάκια. Επιτέλους ήλιος και ζέστη......αν και τώρα έχει αρχίσει να φυσάει γμτ.:?:???::?:???: Το πρωί εμείς την κατεβήκαμε τη βολτούλα μας και είχαμε σκοπό να καταβούμε και το απόγευμα, αλλά το μπουμπούκι μου δεν κοιμήθηκε και θα νυστάξει νωρίς :evil::evil::evil::evil:

Άρμα να σας ζήσει η Ευούλα, να είστε και οι δύο γεροί να τη μεγαλώσετε και πάντα να σας χαρίζει γέλια και χαρές.

Ηλιάνα χρόνια πολλά, καλά και ευτυχισμένα στο Λευτεράκη σου και να σας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα.

Βατραχάκι και Φιλάκι να σας ζήσουν τα παιδιά. Με το καλό ο γάμος. :):):):)

Ρίτα κρίμα που ακυρώθηκε με τέτοιο τρόπο το ταξιδάκι σας. Τουλάχιστον έχετε πράγματα να κάνετε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...