Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Ναι ναι η αλήθεια είναι πως αυτή η πρώτη εξωσωματική είχε μεγάλη επιτυχία 🤣

Περίμενε γιατί βλέπω την δικιά μου χορεύει και τραγουδάει, λες να μου γίνει ο αργυρός σε θηλυκό; Μήπως τα παιδιά της εξωσωματικής βγαίνουν και καλλιτέχνες; Σίγουρα βγαίνουν επιστήμονες. Τόσο καιρο στα εργαστήρια όλο και κάτι θα έμαθαν 🤣 6 μήνες παγωμένη ήταν. Πάμε για ιατρική σε 18 χρόνια 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωραιο και το banoffee, για αυτη την εποχη καταλληλο νομιζω..

Εγω ειχα κανει αυτο με τη ζυμη (της ιδιας κοπελας νομιζω) βγηκε πολύ τραγανη η ζυμη κι αυτο το ζαχαρουχο βρασμενο ειναι ....κολαση!

Δεν το πιστευω!!!!Αστραφτει και βρονταει..δεν ειναι δυνατον!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρ

Ηλιαννα κριμα που ενω ειναι καλά στην υγεια τους και δεν σου προσφεραν μια μικρη βοηθεια ενω ήσουν στο κρεβατι..Εγω την μανα μου την εδιωχνα

Δεν πειράζει καλό μου κατάλαβα πολλά εκείνη την περίοδο τις ζωής μου ένιωσα πολύ δυνατή και σίγουρα θα με κάνει καλύτερη μανά μονό κερδισμένη βγήκα από αυτήν την ιστορία πέρασε και όλα πήγαν καλά αυτό έχει σημασία

Και ένας λόγος που σήμερα και είμαι κάπως και κλαίω είναι τα όσα έχω περάσει για αυτό το ανθρωπάκι

:tongue::tongue:

Φιλακι με το θηλασμο το χρησιμοποιησες ετσι;;Μεχρι ποια ηλικια;;Σκεφτομαι κατα ποσο θα φανει χρησιμο και σε μενα μιας και εχω ΠΗΤ 20/10

Δλδ θα ειναι μεγαλο για να το βαλω οταν ανοιξει ο καιρος, ε;;;

Δεν θυμάμαι να τη θήλασα ποτέ στο sling. Ακόμα τη βάζω, αν χρειαστεί να περπατήσω και δεν έχω πρόχειρο καρότσι, γιατί είναι πιο ξεκούραστο από την αγκαλιά. Πρέπει όμως να συμβουλευτώ την Ευαγγελία πώς να τη βάζω πλέον στην πλάτη με το sling, θέλει ψάξιμο και βαριέμαι, έχει στο blog της ακόμα και βιντεάκια που σου τα δείχνει όλα αυτά. Stone, γιατί να μη σου φανεί χρήσιμο; Θα κάνετε τις χειμερινές σας βόλτες και θα είναι ακόμα πιο ζεστά. Επίσης, εκεί μέσα κοιμούνται σε χρόνο dt. Έχει πολύ πλάκα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Να μην στενοχωριεσαι καθολου, ολα εγιναν με κουραση και ταλαιπωρια δικη σου!Κανεις τουλάχιστον δεν μπορει να γυρισει και να σου πει οτι σε βοηθησε ή σου μεγαλωσε το παιδι..υπάχρουν και τετοιοι ανθρωποι ξερεις που σου προσφερουν βοηθεια και μετα στο χτυπάνε συνεχως!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλα βατραχακι το μπανοφι!!!οοοοοολα τα λεφτα!!!ο αδλεφο μου σε καθε γιορτη αυτο ζηταει να κανω!!!εγω παντα βαζω ενα ζαχαρουχο για ενα πυρεξ η κολητη μου βαζει 2 ..με τα 2 το θεωρω λιγουριαρικο ..και οσο με το βρασιμο μην σε τρομαζει 3 ωρες σε μετρια φωτια και να ειναι συνεχεια σκεπασμενο με νερο και θα γινει η καραμελα τελεια...ααα πιο ωραιο σαν ζαχαρουχο το βλαχας!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

φιλακι δες εδω να φτιαξεις ξανα το σλινκ σου http://www.ntanta.gr/site/ringslingtie
vatraxaki μου είσαι γλύκα, σ' ευχαριστώ πολύ!
Ηλιανα μου στο αστερακια δειχνει πως να φταξεις ενα σλινκ οσο για την ουριτσα ουτε κι εμενα μου αρεσει αλλα τον πηγε ο αντρας μου για κουρεμα!
Ούτε κι εμένα μου αρέσει η ουρά, πάρε ψαλίδι και κόφτη. Μη με αντιπαθήσεις, μια γνώμη είπα, φιλάκιαααααα! Αφού το ξέρεις τον έχω λιγουρευτεί το γιο σου για γαμπρό... αλλά δεν ξέρω ποια τσούπρα της παρέας το έχει πιάσει... τα έχω χάσει με τα προξενιά σας!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

καλα βατραχακι το μπανοφι!!!οοοοοολα τα λεφτα!!!ο αδλεφο μου σε καθε γιορτη αυτο ζηταει να κανω!!!εγω παντα βαζω ενα ζαχαρουχο για ενα πυρεξ η κολητη μου βαζει 2 ..με τα 2 το θεωρω λιγουριαρικο ..και οσο με το βρασιμο μην σε τρομαζει 3 ωρες σε μετρια φωτια και να ειναι συνεχεια σκεπασμενο με νερο και θα γινει η καραμελα τελεια...ααα πιο ωραιο σαν ζαχαρουχο το βλαχας!!

οκ με πεισατε αυτο θα κανω!!!

χαχα θα παω το απογευμα να παρω τα υλικα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

vatraxaki μου είσαι γλύκα, σ' ευχαριστώ πολύ!

Ούτε κι εμένα μου αρέσει η ουρά, πάρε ψαλίδι και κόφτη. Μη με αντιπαθήσεις, μια γνώμη είπα, φιλάκιαααααα! Αφού το ξέρεις τον έχω λιγουρευτεί το γιο σου για γαμπρό... αλλά δεν ξέρω ποια τσούπρα της παρέας το έχει πιάσει... τα έχω χάσει με τα προξενιά σας!

καλε λευτερος ειναι χαχα αντε να κανουμε το προξενιο κι εγω θα την κοψω την ουρα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...