Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Blu24 είπε:

Με το καλό να κρατήσεις και το δεύτερο μωρακι σου αγκαλιά 🙏🏼 εσείς τι θέμα είχατε και κάνατε τόσες καλές βλαστοκύστες; Συγνώμη που ρωτάω απλά επειδή είχατε πολλές ΑΑ 

Σ ευχαριστω..! Παλαιότερα στα νιάτα μας δεν μας έβρισκαν κάτι. Εντόπισα κάποια στιγμή ότι τα ωάρια μου έσπαγαν νωρίτερα, πριν ωριμάσουν. Δεν το έψαξα γιατί μας είχαν τύχει διάφορα ωστόσο, και είχε ήδη απομακρυνθεί το ενδεχόμενο παιδιού για άλλους λόγους. Αργότερα αρρώστησε ο άντρας μου κ έκανε χημειοθεραπείες. Καταψυξαμε σπερμα να υπάρχει, χωρίς να το πολύσκεφτούμε. Ε και τελικά χρειάστηκε!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!

Τι κανετε?

Εμεις φυγαμε το πρωι για Λουτρακι πηγαμε κανονικα εκει και μας επασε βροχη,οταν φτασαμε στο σπιτι των κουμπαρων μας εεπειδη ηταν κλειστο ειχε πολυ υγρασια και κρυο(ειναι πανω στη θαλασσα)ετσι αποφασισαμε με τα παιδια να μην κατσουμε.Βασικα τους ειδαμε που δεν ηθελαν να μεινουν με το μωρο και ειπαμε απλα να κανουμε εκδρομουλα.Ηπιαμε τα καφεδακια μας,βολταραμε πηγαμε για φαγητο και γυρισαμε πριν απο λιγο.

Δε πειραζει εξαλλου ειμαστε καλεσμενοι το απογευμα και αυριο το πρωι σε παρτυ σε παιδοτοπο οποτε εχουμε πραγματα να κανουμε.

Να σας πω την αληθεια χαλαστηκα και εγω με τον καιρο..δε μου εκανε πολυ κεφι να μενω πανω στη θαλασσα με τετοιον αερα..

Αρμακι να χαιρομαστε την Ευουλα μας!!Παντα γερη και δυνατη

Ηλιανα να χαιρεσαι το παληκαρι σου!Με το καλο ο αδερφουλης του!!

Στα αναλογα θεματα θα ευχηθω αργοτερα για να προλαβω να ξεκουραστω λιγο .

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλακι με το θηλασμο το χρησιμοποιησες ετσι;;Μεχρι ποια ηλικια;;Σκεφτομαι κατα ποσο θα φανει χρησιμο και σε μενα μιας και εχω ΠΗΤ 20/10

Δλδ θα ειναι μεγαλο για να το βαλω οταν ανοιξει ο καιρος, ε;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

τι λετε τσουπρες;

τωρα κοιμησα τον μπεμπη!

φιλακι δες εδω να φτιαξεις ξανα το σλινκ σου http://www.ntanta.gr/site/ringslingtie

Ηλιανα μου στο αστερακια δειχνει πως να φταξεις ενα σλινκ οσο για την ουριτσα ουτε κι εμενα μου αρεσει αλλα τον πηγε ο αντρας μου για κουρεμα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ιωαννακι αφου το λεει και ο μικρος μπεμπα θα ειναι!!!

Ιανουαριο με το καλο θα γεννας καλε!

Πω πω παλια θα μου φαινοταν πολυ μακρινο τωρα με το παιδι ο χρονος περναει αερα.

Ουτε που θα το καταλαβεις!

Α εχθες τη νυχτα κοιμηθηκε και ξυπνησε χωρις πανα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ριτα πάλι καλά τουλάχιστον σας φυσηξε θαλασσινος αερας!!

Ενα ολοκληρο καλοκαιρι ειναι μπροστα μας, θα τις κανουμε τις βολτες μας με το παραπάνω..Το λέω για να παίρνω απο τωρα δυναμεις..χαχα

Ηλιαννα κριμα που ενω ειναι καλά στην υγεια τους, δεν σου προσφεραν μια μικρη βοηθεια ενω ήσουν στο κρεβατι..Εγω την μανα μου την εδιωχνα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Άντε, επειδή σας στεναχώρησα λίγο με το τραγούδι που έβαλα πριν, να σας βάλω κι ένα εύθυμο και καλοκαιρινό κι ότι πρέπει για τα πάρτυ σας, χαχαχαχα, εμείς εδώ στην οικογένεια το βάζουμε τουλάχιστον μια φορά τη μέρα, μας ανεβάζει πολύ:

, χαχαχαχα!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλακι με το θηλασμο το χρησιμοποιησες ετσι;;Μεχρι ποια ηλικια;;Σκεφτομαι κατα ποσο θα φανει χρησιμο και σε μενα μιας και εχω ΠΗΤ 20/10

Δλδ θα ειναι μεγαλο για να το βαλω οταν ανοιξει ο καιρος, ε;;;

αυτο που έχω είναι κάπως χοντρό στενό και μου έφευγε το παιδί από μέσα δεν μπορώ να πω ότι το βολεύτηκα τρελά θα δω και τις φιλιως το καλοκαίρι να δω αν είναι κάτι άλλο αυτό που έχει εκείνη

Βατραχουλινακι μου μην με παρεξηγείς για το κούρεμα αλά έχω απέχθεια σε μερικά πράγματα λόγο επαγγέλματος συγγνώμη οκ

:tongue::tongue:

Βραζεις το κουτι με το ζαχαρουχο οπως ειναι για 3 ωρες σε μετρια φωτια μεσα σε μια κατσαρολα.

Φροντιζεις να εχει παντα η κατσαρολα νερο μεσα ωστε να ειναι τα κουτια σκεπασμενα

Μετα το 3ωρο το αφηνεις να κρυωσει το ανοιγεις και εχει γινει το γαλα καραμελα!

Φοβερο γλυκο.Εγω κανω αυτο

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=483&Itemid=49

Εχει φωτογραφια μου στα σχολια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βραζεις το κουτι με το ζαχαρουχο οπως ειναι για 3 ωρες σε μετρια φωτια μεσα σε μια κατσαρολα.

Φροντιζεις να εχει παντα η κατσαρολα νερο μεσα ωστε να ειναι τα κουτια σκεπασμενα

Μετα το 3ωρο το αφηνεις να κρυωσει το ανοιγεις και εχει γινει το γαλα καραμελα!

Φοβερο γλυκο.Εγω κανω αυτο

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=483&Itemid=49

Εχει φωτογραφια μου στα σχολια!

3 ωρες;τοσο πολυ;και βαζω μονο ενα;λιγο δεν ειναι;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...