Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Makelen είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου..! Αρχικά μιλάμε για βλαστοκυστες 5ης μέρας. Και για ενδομήτριο πάνω από 9 και στις δυο ετ. Στην πρώτη ετ που έπιασα τον γιο μου, είχα βάλει ένα 5ΑΑ και ένα 4ΑΑ. Και τώρα που είμαι έγκυος σε ένα έμβρυο, έβαλα δύο 4ΑΑ.

Αφού ακούτε και ραπ, όλα καλά! Είστε προχωρημένοι!! Χαχ Εμείς ακόμα cocomelon και superinia ακούμε!! Λοιπόν.. όσον αφορά τα συμπτώματα, έχω απ' όλα μεν ΑΛΛΑ ευτυχώς ηρέμησαν οι εντονες ναυτίες εδώ και 3 μέρες, γιατί πήρα τη μεγάλη απόφαση να βάζω το utrogestan κολπικά! Βέβαια αν με δεις το πώς είναι η φάτσα μου την ώρα που το βάζω κολπικά.. σα να έχω πιει ντεπον αναβραζον! Δεν μπορώ καθόλου, αλλά με βοήθησε πολύ στην ανακατωσουρα.. οπότε αξίζει τον κόπο!. 

Με το καλό να κρατήσεις και το δεύτερο μωρακι σου αγκαλιά 🙏🏼 εσείς τι θέμα είχατε και κάνατε τόσες καλές βλαστοκύστες; Συγνώμη που ρωτάω απλά επειδή είχατε πολλές ΑΑ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

γιατί στρώνεις και καλοκαιρινά χαλιά ?

Γιατι Ηλιαννα εχω μαθει το σπίτι στρωμενο και μου κανει πιο ζεστο απο αυτη την ασπρη μαρμαριλα που εβλεπα εδω και τρεις μερες..

Τα εστρωνα τα τελευταια δυο χρονια και για τον Ανασταση μη τυχον και χτυπάει οταν πέφτει..

Φιλακι εσυ το εφτιαξες το σλινγκ;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Φιλακι οι περισσότερες εχουμε και βοηθεια...

Εσυ εχεις καποιον απο τους γονεις ή πεθερικα κοντα σου;;;

Εγω δεν τους εχω διπλα μου, ζουμε ομως στην ιδια πόλη..

Εγώ δεν έχω βοήθεια αλά δεν θεωρώ ότι είμαι και σουπερ νοικοκυρά βασικά έχω ένα κόλλημα με την καθαριότητα με φαγητά και συνταγές δεν τα πάω και πολύ καλά όποτε φιλακι μου μην αγχώνεσαι όλες περίπου τα ιδία κάνουμε

:tongue::tongue:

Φιλακι οι περισσότερες εχουμε και βοηθεια...

Εσυ εχεις καποιον απο τους γονεις ή πεθερικα κοντα σου;;;

Εγω δεν τους εχω διπλα μου, ζουμε ομως στην ιδια πόλη..

Οι γονείς μου κοντά είναι και πολλές φορές έχω ταπεράκι, κι από τα πεθερικά μου επίσης που είναι στο Ν. Ηράκλειο. Επίσης η μαμά μου όποτε έρχεται βόλτα θα κάνει και το σίδερο γιατί το έχει εμονή. Άλλο όμως το κάθε μέρα. Κι ούτε θέλω να μου τα κάνουν όλα οι άλλοι, καταλαβαίνεις τί εννοώ. Έχω θέμα με το μαγείρεμα και δεν μου αρέσει. Κι όταν μπω στην κουζίνα κάνω 10 ώρες να φτιάξω κάτι απλό που εμένα μου φαίνεται βουνό...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κορίτσια μου σας έβαλα ένα τραγούδι που μου αρέσει αυτές τις μέρες και το άκουσα στην εκπομπή του Θοδωράκη για τη Σπιναλόγκα. Αχ... είναι υπέροχο.

ΘΗΒΑΙΟΣ

Κορυφαίος γενικά όλα αυτά τα έντεχνα και παράπονοτραγουδά είναι σουπερ

Διαφημίσεις

Οι γονείς μου κοντά είναι και πολλές φορές έχω ταπεράκι, κι από τα πεθερικά μου επίσης που είναι στο Ν. Ηράκλειο. Επίσης η μαμά μου όποτε έρχεται βόλτα θα κάνει και το σίδερο γιατί το έχει εμονή. Άλλο όμως το κάθε μέρα. Κι ούτε θέλω να μου τα κάνουν όλα οι άλλοι, καταλαβαίνεις τί εννοώ. Έχω θέμα με το μαγείρεμα και δεν μου αρέσει. Κι όταν μπω στην κουζίνα κάνω 10 ώρες να φτιάξω κάτι απλό που εμένα μου φαίνεται βουνό...

Είσαι πολύ τυχερή αν σου κάνουν σίδερο και παίρνεις και ταπερακι αχ ελληνίδες μανες εστι θα γίνουμε και εμείς γιαυτο δεν ξεχνώ ότι είμαι ελληνίδα για τα ταπερ της μάμας και τα καφεδάκια που όσες φορές και αν μου είπε συνταγή δεν τα κάνω μαμαδιστικα

Mε το ζόρι να ράψω κανένα κουμπί κοριτσάκι (έβαλα το blog της Ευαγγελίας πιο πάνω)!

Είναι εύκολο να φτιαχτεί?

δηλ εμένα πιάνουν τα χεριά μου και σίγουρα θα τα καταφέρω να δω κάποια σχέδιο..

Διαφημίσεις

Ηλιαννα κανεις δεν ερχεται αν το ζητησεις;;;

Εμενα πχ η πεθερα μου, μου φτανει και μου αρκει που κραταει το παιδι τις ωρες που δουλευω..Δεν εχω καμια αλλη απαιτηση αλλα και να ειχα δεν θα μπορουσε γιατι απο τις 2 που παίρνουμε το παιδι μεχρι και τις 9 ειναι στο μαγαζι..Ουτε τα δικα της δλδ προλαβαινει..

Η μαμα μου στελνει φαγητο οταν δεν εχω μαγειρεψει εγω κτ, για τις δουλειες εχω γυναικα γιατι με τον μικρο βαζω σκουπα αλλα στο σφουγγαρισμα τα χαλαμε γιατι μου γυρναει τους κουβαδες και γλιστραει πεφτει..

Ολα τα υπόλοιπα εγω και πιο πολύ τις βραδυνες ωρες οταν ερχεται ο καλος μου και ασχολειται με τοπαιδι (κι αυτο βοηθεια το λές...)

Η μαμα μου σκιζεται να με βοηθησει αλλα δεν θελω εγω γιατι μετα νοιωθω οτι και η αδερφη μου θα θελει τη βοηθεια της και αυτο σιγουρα δεν ειναι οτι καλύτεροο για εκεινη (ειναι και εγχειρισμενη σε μεση και αυχενα) γιατι παρακουραζεται, οποτε πάντα της λέω οτι τα εχω φτιαξει (σιδερο, καθαρισμα, μαγειρεμα) κι ας μην ειναι ετσι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Είναι εύκολο να φτιαχτεί?

δηλ εμένα πιάνουν τα χεριά μου και σίγουρα θα τα καταφέρω να δω κάποια σχέδιο..

Λοιπόν, ψάξε στο blog της Ευαγγελίας γιατί, αν θυμάμαι καλά η κοπέλα δίνει ακριβείς οδηγίες για το πώς να φτιάξεις και ring-sling κι άλλους τύπους μάρσιπου, με εικόνες αν θυμάμαι καλά. Για κοίτα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

πετρουλα Δεν έχω ζήτηση ποτέ βοήθεια

αλά εργάζονται σε αγροτικές δουλείες

και οι δυο και είναι πολύ κουρασμένες

μετά από τον τρόπο τους κατάλαβα ότι δεν είναι διαθεσιμέσ

έξαλλου στον λευτερακι μου πέρασα 9 μήνες ξάπλα

και δεν ήρθε καμία τους ούτε να στρώσουμε

ουτε να ξεστρώσουμε χαλιά

ο άντρας μου με ένα φίλο του τα έκανε

και η φιλενάδα μου να είναι καλά τα παιδια

δεν πειράζει όμως δεν έχω απαίτηση ο καθένα έχει την ζωή του

Καλημεραααααααααααα!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες ...

Να ευχηθω και απο εδω στην Ευουλα αλλα και στον Λευτερακη χρονια πολλα και καλα!!!να ειναι γερα και τυχερα τα ζουζουνια!!

Χαχαχα παντως το χθεσινο με το τεστ μου ειχε πολυ show..πηγε για τσισα ,δεν πηγε , τα καταφερε ή οχι ..Χαχαχα..Οι τυχερες που το εμαθαν και πρωτες ηταν οι εορταζουσες ..τους το εκανα δωρο (κουβαρντου που ειμαι η ατιμη) Παντως εγω να πω την αληθεια περιμενα οτι η Ελενη θα το ειχε ανακοινωσει (γιατι σας ειχα γκαστρωσει ..)αλλα το κοριτσι περιμενα να το κανω εγω...κατα τ΄αλλα παραμενω σοκαρισμενη και εγω και ο συζυγος ...Ρωτησα και τον Χρηστακη και ειπε οτι προτιμαει μπεμπα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...