Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Makelen είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου..! Αρχικά μιλάμε για βλαστοκυστες 5ης μέρας. Και για ενδομήτριο πάνω από 9 και στις δυο ετ. Στην πρώτη ετ που έπιασα τον γιο μου, είχα βάλει ένα 5ΑΑ και ένα 4ΑΑ. Και τώρα που είμαι έγκυος σε ένα έμβρυο, έβαλα δύο 4ΑΑ.

Αφού ακούτε και ραπ, όλα καλά! Είστε προχωρημένοι!! Χαχ Εμείς ακόμα cocomelon και superinia ακούμε!! Λοιπόν.. όσον αφορά τα συμπτώματα, έχω απ' όλα μεν ΑΛΛΑ ευτυχώς ηρέμησαν οι εντονες ναυτίες εδώ και 3 μέρες, γιατί πήρα τη μεγάλη απόφαση να βάζω το utrogestan κολπικά! Βέβαια αν με δεις το πώς είναι η φάτσα μου την ώρα που το βάζω κολπικά.. σα να έχω πιει ντεπον αναβραζον! Δεν μπορώ καθόλου, αλλά με βοήθησε πολύ στην ανακατωσουρα.. οπότε αξίζει τον κόπο!. 

Με το καλό να κρατήσεις και το δεύτερο μωρακι σου αγκαλιά 🙏🏼 εσείς τι θέμα είχατε και κάνατε τόσες καλές βλαστοκύστες; Συγνώμη που ρωτάω απλά επειδή είχατε πολλές ΑΑ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου Stone! Kι εγώ εδώ είμαι, χαλαρώωωωωνω. Εδώ έβρεχε και πήγαμε σε μια φίλη να παίξει με το γιό της. Το απόγευμα, τί να κάνουμε; Σε κανένα παιδότοπο μας βλέπω, ο καιρός είναι περίεργος... Ουφ...

Ριτάκι πού είσαι; Έχεις φύγει;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου φιλακι μου!!

Και εγω μολις εκατσα και περιμενω να βγει ακομη ενα πλυντηριο για να το απλώσω...

Εδω το τριημερο του Αγιου Πνευματος εχουμε εμποροπανηγυρι και εκδηλώσεις (πολιτιστικες και αθλητικες), χορευουν και κανουν γυμναστικες επιδειξεις τα παιδακια (μαζι και τα ανιψια μου και τα βαφτιστηρια) και ετσι αποφευγουμε να λειπουμε..

Ευτυχως εδω ο καιρος ειναι καλός προς το παρόν και για το βραδυ λέμε να πάμε στις εκδηλώσεις και να πάμε και στο λουνα παρκ τον μικρό..Ελπίζω να μην βρεξει και το χαλάσει σε όλους

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εμεις το τριημερο του Αγιου Πνευματος εχουμε εμποροπανηγυρι και εκδηλώσεις (πολιτιστικες και αθλητικες), χορευουν και κανουν γυμναστικες επιδειξεις τα παιδακια (μαζι και τα ανιψια μου και τα βαφτιστηρια) και ετσι αποφευγουμε να λειπουμε..

Ευτυχως εδω ο καιρος ειναι καλός προς το παρόν και για το βραδυ λέμε να πάμε στις εκδηλώσεις και να πάμε και στο λουνα παρκ τον μικρό..

Ου, τέλεια! Πού ακριβώς μένετε; Δεν έχω καταλάβει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Αχ μόλις κάθισα δεν διάβασα τίποτα ζύμωσα τα μπιφτέκια

έπλυνα τα λαχανικά

έβαλα το ρολό να ψηθεί

έκανα και την πατατοσαλάτα αλά δεν είχα κάπαρη..:(:(

θα βγω σουπερ να πάω να πάρω τα ποτά

και τα αναψυκτικά.

έκανα από σήμερα το ποπ κορν λέτε να πάθει κάτι μέχρι αύριο ?:?:???:

Λέω να κάνω το βραδάκι τις κρέπες και αύριο να έχω μονό γέμισμα αχ μακάρι να χει καλό καιρό να καθίσουμε βεράντα

:tongue::tongue:

έκανα από σήμερα το ποπ κορν λέτε να πάθει κάτι μέχρι αύριο ?:?:???:
Ε κι εσύ. Αυτό σ' ένα λεπτό γίνεται, γιατί δεν το άφηνες για αύριο... να τους το έφτιαχνες την ώρα που θα το έβγαζες να το φάνε, ζεστό-ζεστό; Όσο για όλα τα άλλα τί να πω: Μπράβο, να, κάτι τέτοια διαβάζω και καταλαβαίνω πόσο αχρηστούλα νοικοκυρούλα είμαι......... Παίρνω όμως παράδειγμα από εσάς να γίνω λίγο καλύτερη, όλα τα προλαβαίνετε και παιδιά κι άντρες και φαγητα-δουλειές σπιτιού και βόλτες. Σας θαυμάζω λέμεεεεεε!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλακι στη φωτο φορας σλινγκ η κατι αλλο;;;
To sling μου είναι, το ring sling, που το έχει περιλάβει τώρα η Ναταλία και το έχει βγάλει από τους κρίκους και δεν ξέρω πώς να το φτιάξω... γκρρρρρρ.....

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Nα το χαίρεσαι το αγοράκι σου μαμαλευτεράκι!!!!!!!!!!!!!!! Κορίτσια καλά να περάσετε στα πάρτυ σας!!!!!!!!!!!

Να σε καλά κούκλα μου να χαίρεσαι την κορούλα σου

Καλημεραααααααααααααααα

Να χαιρομαστε το Ευακι μας και τον Λευτερακη μας!!!

Να τους χαιρεστε κοριτσια! Παντα γερα και τυχερα να ειναι τα παιδακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σε καλά κάθε ευτυχία στο σπιτικό σου

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Ευα και Λευτερη να ειστε γεροι και ευτυχισμενοι!!!Χρόνια Πολλά!!!

Μαρια και Ηλιαννα να χαίρεστε τα βλασταρια σας!!!!

Εχει ερθει η μανουλα μου και στρωνουμε τα καλοκαιρινα χαλιά..εκεινη δλδ γιατι εγω ειμαι ακομη πυτζαματη..

QUOTE]

Ευχάριστο πετρούλα καλή λευτεριά να έχουμε κοπέλα μου γιατί στρώνεις και καλοκαιρινά χαλιά ?

Λοιπόν, Αρμα και Μαμάλευτεράκι να χαίρεστε τα παιδάκια σας. Να είναι πάντα χαρούμενα, ευτυχισμένα, καλότυχα και με ΥΓΕΙΑ πάνω απ΄όλα!

Να σε καλά ευχαριστώ πολύ για τις ευχές

Ηλιανα μου,σας ξέχασα συγνώμη!

Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου.πάντα γερό κ ευτυχισμένο να είναι.

Λεφτέρακη χρόνια σου πολλά.

Σας στέλνει κ η φωτεινή τα φιλάκια της κ τις ευχές της.

Με ξέχασες ντροπή σου ιχιχι πλάκα κάνω ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου να χαίρεσαι την κορούλα σου και την σουπερ μάνουλα σου

lazarenia σε ευχαριστώ κοπέλα μου κάθε όνειρο σου πραγματικότητα θα έρθουν καλύτερες μέρες

vatraxaki σε ευχαριστώ αγαπούλα μου να σε καλά

γιατί το αφήσατε ουρά καλέ το παιδί δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το κούρεμα καθώς και το καπελάκι μπιαχχχχχχχχχχχ

Διαφημίσεις

Ε κι εσύ. Αυτό σ' ένα λεπτό γίνεται, γιατί δεν το άφηνες για αύριο... να τους το έφτιαχνες την ώρα που θα το έβγαζες να το φάνε, ζεστό-ζεστό; Όσο για όλα τα άλλα τί να πω: Μπράβο, να, κάτι τέτοια διαβάζω και καταλαβαίνω πόσο αχρηστούλα νοικοκυρούλα είμαι......... Παίρνω όμως παράδειγμα από εσάς να γίνω λίγο καλύτερη, όλα τα προλαβαίνετε και παιδιά κι άντρες και φαγητα-δουλειές σπιτιού και βόλτες. Σας θαυμάζω λέμεεεεεε!!!!!!

Ιχιχι ας γελάσω εγώ μονό για φιοριτούρες είμαι μεζεδάκια κτλ για φαγητά τα σιχαίνομαι για διακοσμήσει και τέτοια πεθαίνω

Δεν ξέρω τι με έπιασε και το έκανα σήμερα το ποπ κορν έκανα και μπισκοτοσπιτο θέλω να το γλασάρω αργότερα

To sling μου είναι, το ring sling, που το έχει περιλάβει τώρα η Ναταλία και το έχει βγάλει από τους κρίκους και δεν ξέρω πώς να το φτιάξω... γκρρρρρρ.....

Αυτό είναι αστεράκια ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...