Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γέννησα κοριτσακι μου....βιαζόταν τα μπεμπονια μας...είχα συσπασεις από τις 30 εβδομάδες...μπήκα νοσοκομείο και γέννησα στις 10 του μήνα στις 32 εβδομάδες...

Τώρα είναι σε θερμοκοιτίδα τα μικρά μας μα είναι όλα καλά δόξα το θεό... 🥰

Εσύ πως είσαι???συγχαρητήρια κοριτσακι μου για την εγκυμοσύνη σου!!με το καλό όλα!!!Πως νοιώθεις????❣️

Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας τυχερά και ευλογημένα να είναι και σύντομα στο σπίτι σας 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας χάλια καιρός κι εδώ και ψιλοκρύο.

Μανούλα arma και μανούλα μαμαλευτεράκι να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!![/quote

Καλημέρα κούκλα ευχαριστούμε για τις ευχές τι ψιλό κρύο ?

εγώ πέθαινα δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια έχω πάθει black out! Ξέχασα το pin από το κινητό μου και το μπλόκαρα.

Αχ τί θα κάνω τώρα μου λέτε????? Και είναι pin χρόνων εκεί είναι η πλάκα!

Και φυσικά δεν ξέρω πια που είναι οι κωδικοί μου. Αχ τι θα κάνω?????

Κοντεύω να σκάσω η γυναίκα.

Θα μου πείτε τι σας λέω πρωί πρωί.......

Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Εκεί μέσα έχω τα πάντα :(

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημεραααααααααααααααα

Να χαιρομαστε το Ευακι μας και τον Λευτερακη μας!!!

Να τους χαιρεστε κοριτσια! Παντα γερα και τυχερα να ειναι τα παιδακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

t7fQp3.png

Κορίτσια έχω πάθει black out! Ξέχασα το pin από το κινητό μου και το μπλόκαρα.

Αχ τί θα κάνω τώρα μου λέτε????? Και είναι pin χρόνων εκεί είναι η πλάκα!

Και φυσικά δεν ξέρω πια που είναι οι κωδικοί μου. Αχ τι θα κάνω?????

Κοντεύω να σκάσω η γυναίκα.

Θα μου πείτε τι σας λέω πρωί πρωί.......

Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Εκεί μέσα έχω τα πάντα :(

Καλε μη σκας!

Μου εχει τυχει κι εμενα! Παρε τηλ.το κεντρο εξυπηρετησης της εταιρειας σου και πες τους τι εγινε. Λογικα θα σου ζητησουν τα στοιχεια σου (αριθμο ταυτοτητας, ΑΦΜ, γενεθλια κτλ.) και θα σου δωσουν το PUK να το ξεκλειδωσεις!!!! Σ'εμενα παντως παλια βεβαια ετσι ειχε γινει!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Ευα και Λευτερη να ειστε γεροι και ευτυχισμενοι!!!Χρόνια Πολλά!!!

Μαρια και Ηλιαννα να χαίρεστε τα βλασταρια σας!!!!

Ελένη όπως στο λέει η Νατασα, μην στενοχωριεσαι..

Εχει ερθει η μανουλα μου και στρωνουμε τα καλοκαιρινα χαλιά..εκεινη δλδ γιατι εγω ειμαι ακομη πυτζαματη..

Θα τα πουμε μετα, φιλακια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλε μη σκας!

Μου εχει τυχει κι εμενα! Παρε τηλ.το κεντρο εξυπηρετησης της εταιρειας σου και πες τους τι εγινε. Λογικα θα σου ζητησουν τα στοιχεια σου (αριθμο ταυτοτητας, ΑΦΜ, γενεθλια κτλ.) και θα σου δωσουν το PUK να το ξεκλειδωσεις!!!! Σ'εμενα παντως παλια βεβαια ετσι ειχε γινει!:D

Αχ ναι, ευχαριστώ. Παίρναμε από το σταθερό και μας τάπωναν. Μετά πήραμε απο το κινητό του συζύγου και ευτυχώς. Πωπω δεν μπορούσα με τίποτα να το θυμηθώ!!!!!! Τι έπαθα!!!! Αρχή alzheimer λέτε?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Να ΄μαι κι εγώ! Βιαστική γιατί έχω ένα σωρό δουλείες. Μόλις έστειλα την κόρη μου βόλτα με την αδερφή μου στο παιδικό μουσείο (οι Αθηναίες που δεν έχετε πάει τα παιδάκια σας εκεί, χάνετε!) για να ηρεμήσω και να κάνω φασίνα και μαγείρεμα με ησυχία.

Λοιπόν, Αρμα και Μαμάλευτεράκι να χαίρεστε τα παιδάκια σας. Να είναι πάντα χαρούμενα, ευτυχισμένα, καλότυχα και με ΥΓΕΙΑ πάνω απ΄όλα!

Γειτόνισσα! Με το καλό! Συγχαρητήρια! Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και τον Ιανουάριο του 2011 να κρατάς αγκαλιά την κορούλα σου! (Κανόνισε να μην βιαστείς και να την βγάλεις Υδροχοάκι. Τα καλύτερα παιδιά!).

Πολλά φιλιά

Μαρία

mrdIp3.png

Ηλιανα μου,σας ξέχασα συγνώμη! Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου.πάντα γερό κ ευτυχισμένο να είναι. Λευτερακη χρόνια σου πολλά. Σας στέλνει κ η φωτεινή τα φιλάκια της κ τις ευχές της.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

493338pw37m860mi.gif

χρονια πολλα στον λευτερακη μας!χρονια πολλα να τα εκατοστησει ηλιανα μου!να τον χαιρεσαι και μετο καλο να ερθει και το αλλο μωρακι για να διπλασιαστει η ευτυχια σας!

δεν ειδα θεμα και ευχηθηκα εδω!

σας φιλω ολες και καλα να περασετε οπου κι αν πατε!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

α!τωρα το ειδα το θεμα για τον λευτερακη.δεν πειραζει ευχηθηκα κι εδω.

χρονια πολλα και στην ευουλα μας κι απο εδω!

κοριτσια δεν ειναι απιστευτο που διχρονισανε τα παιδακια μας???

1654096yn4fep17z7.gif

γεια σας!!!

χρονια πολλα στον Λευτερακη και στην Ευουλα μας!!!

εμεις μολις γυρησαμε απο βολτα σημερα ειχε ωραια μερα και ζεστη τωρα ομως επιασε μπορα κι εβγαλε κρυο ευτυχως προλαβαμε και καναμε την βολτα μας!

ο τιμος πηγε και για κουρεμα εγινε κουκλος του αφησε και ουριτσα ο αντρας μου σαν γερμανακι ειναι :mrgreen:

Ιωαννα μου χαρηκα παρα πολυ με την εγκυμοσυνη σου ευχομαι να πανε ολα καλα και με το καλο να ερθει κι αυτο το μωρακι σας!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αχ ναι, ευχαριστώ. Παίρναμε από το σταθερό και μας τάπωναν. Μετά πήραμε απο το κινητό του συζύγου και ευτυχώς. Πωπω δεν μπορούσα με τίποτα να το θυμηθώ!!!!!! Τι έπαθα!!!! Αρχή alzheimer λέτε?

Οχι ρε! Ακου αλτσχαιμερ! Μια χαρα εισαι! Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Να ΄μαι κι εγώ! Βιαστική γιατί έχω ένα σωρό δουλείες. Μόλις έστειλα την κόρη μου βόλτα με την αδερφή μου στο παιδικό μουσείο (οι Αθηναίες που δεν έχετε πάει τα παιδάκια σας εκεί, χάνετε!) για να ηρεμήσω και να κάνω φασίνα και μαγείρεμα με ησυχία.

Εμεις δεν εχουμε παει ακομα αλλα μου εχει πει η αδερφη μου τα καλυτερα! Δουλευε εθελοντικα για καποιο διαστημα εκει, οταν ηταν φοιτητρια και με εχει φαει να παμε! Τωρα που το σκεφτομαι επειδη την Τεταρτη γυρναει για μια εβδομαδα απο Αγγλια, θα κανονισουμε μηπως παμε το αλλο Σαββατο! Εσεις εχετε ξαναπαει???

t7fQp3.png

Που ειστε βρε κορίτσια;;

Νατασα πως περασατε σημερα;;;

Μαλλον δε σε πρόλαβα...

Εγω απο το πρωί εκανα μονο φαγακι και εβαλα πλυντηρια και ολα τα αλλα τα εκανε η μαμα μου..Αλλη αισθηση το σπίτι οταν ειναι περιποιημενο απο τη μανούλα, ειχε και καλό καιρό και τα ανοιξαμε ολα, βγαλαμε και τις τραπεζαριες εξω και ειναι ετοιμη η αυλή για να την τιμησουμε

Ο μικρος πήγε με τον μπαμπα μου βολτα στον καλό μου και απο την ωρα που ηρθε μου λέει συνεχεια "Νανα βεβηκε κακ παππου!!" (Ο Αναστασης ανεβηκε στο κλαρκ του παππου)

Νατασα εκανα τα σνιτσελακια σου και εγιναν πεντανοστιμα!!!Η μουσταρδα εδωσε πικαντικη, διαφορετικη γευση στο κοτόπουλο..Πήρα και μερικα φιλεταρισμενα μπουτακια και ήταν πιο ζουμερα απο το στηθος, εκανα και πουρεδακι..Ωραια ηταν!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...