Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πόσο χρονών είναι ο μικρός σου; Ναι αυτό σκέφτομαι, εδώ αρρωσταίνω και συνεχίζω να κάνω τα ίδια συν εργασία και να μην έχω ένα δίωρο να κοιμηθώ να πάρω λίγο τα πάνω μου. Αυτό σκέφτομαι πως είναι να είσαι έγκυος να είσαι κομμάτια και να συνεχίζεις με τα πάντα και στην καλύτερη να κοιμηθείς σερί και αν μόνο το βράδυ. 
      καλά κάνατε που δεν χάσατε χρόνο. Πόσο χρονών είσαι; Και ο σύζυγος σου είναι καλά τώρα; 

Ο μικρός είναι 2 χρόνων και 2 μηνών. Επειδή γεννήθηκε Δεκέμβρη, θα πάει προνηπιο του χρόνου, οπότε ήθελα να έχω ξεμπερδεψει με το θέμα δεύτερου παιδιού νωρίς. Ώστε να μην είναι το μωρό πολύ μικρό όταν θα πρέπει να βάζω και τα δύο στο αμάξι για να πηγαίνουμε τον μεγάλο σχολείο. Αλλά και για τον φόβο τον ιώσεων. Αν ο μεγάλος αρρωσταίνει και κολλάει το μικρό, είναι διαφορετικά να είναι πχ 2-3 μηνών και άλλο ενός έτους. Αν πάνε όλα καλά θα είναι ενός έτους το νέο μέλος. Τα είχα υπολογίσει όλα όσο παίρνει από το χέρι μου. Επίσης η ηλικία μου δεν μου αφήνει και μεγάλα περιθώρια, εφόσον ήδη κοντεύω τα 42. Ο άντρας μου ναι.. έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, απλώς κάνει εξετάσεις 1 φορά το χρόνο προληπτικά πλέον..!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωαννακι μου συγχαρητηρια!!!!

Καλε δε σας πιστευω πηρατε ολες τηλεφωνο να μαθετε?

Πω πω...και ελεγα εμενα ανυπομονη παλι καλα που την αφησατε να παει τουαλετα...χαχα

Λοιπον φιλεναδα ,θα εχεις μια τελεια εγκυμιοσυνη και ο Χρηστος θα αποκτησει αδερφακι!Το αγορακι σου πλεον θα ειναι το μεγαλο σας!

Πολυ συγκινητικο!Πολλα φιλακια και μην αγχωνεσαι !

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωάννα συγχαρητήρια μια καλή εγκυμοσύνη να έχεις

Μόλις τέλειωσα το μπισκοτοσπιτο αύριο βράδυ θα το γλασάρω κουκλίστικο έγινε ζεματίστηκα με την καραμέλα βικη θα περιμένω την πρόσκληση σου

:tongue::tongue:

χαχα στην Ελένη το ειπε γιατι της ευχηθηκε λόγω ημερας και μετα οταν επικοινωνησα και εγω με την Ελένη για τις ευχες μου, το εφερε η συζητηση..

Δεν θα την ενοχλουσαμε την κοπέλα σε μια τετοια στιγμή..ειπαμε περιεργες αλλα οχι και αδιακριτες!!!:tongue::tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

χαχα στην Ελένη το ειπε γιατι της ευχηθηκε λόγω ημερας και μετα οταν επικοινωνησα και εγω με την Ελένη για τις ευχες μου, το εφερε η συζητηση..

Δεν θα την ενοχλουσαμε την κοπέλα σε μια τετοια στιγμή..ειπαμε περιεργες αλλα οχι και αδιακριτες!!!:tongue::tongue:

Καλά κι εσύ όλα πρέπει να τα πεις???? Πωπω άλλη φορά δεν θα μου ξαναπεί τίποτα καμία μετά!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ελένη απο χαρα μου το ειπες χωρις ιχνος κουτσομπολιού..γιατι ανησυχεις;;;

Συγγνωμη αν εκανα πατατα..:roll::roll:

Θα φανεί όταν μας διαβάσει όλες η Ιωάννα......

Από χαρά πάντως ήταν, αλήθεια!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μαράκι να χαιρόμαστε την ευουλα μας!

Πολύχρονη να είναι!όλη της η ζωή να είναι στρωμένη με ροδοπέταλα!

XPONIA ΠOΛΛA EYAΚI

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια μου!!!! Νατάσα μου... για δεύτερο δεν ξέρω κι επειδή όλο λόγια ήμουν στο παρελθόν, άσε δε λέω τίποτα πια!!! Μεσολάβησαν κι 6 μήνες ανεργίας του άντρα μου, τώρα η Ναταλία είναι θεριό, και μόνο που το σκέφτομαι κουράζομαι. Θυμάμαι με τη Ναταλία όταν γεννήθηκε δεν κάναμε τίπτα άλλο θηλάζαμε και κοιμόμασταν, ατελείωτες ώρες θηλαμού, ατελείωτες ώρες ύπνου, έπεσε πολύ ξεκούραση, πώς θα τα κάνω με το δεύτερο;;;...

Εύα χρόνια πολλά να τη χαίρεσαι μανούλα arma! Μεγαλώνουν οι πρηγκιπέσες μας!

Τί βρωμόκαιρος είναι αυτός... τα μπουφάν του παιδιού τα έχω βάλει στα άπλυτα... δεν το βάζουμε κάτω, κάτι θα μαγειρέψω, κάτι εύκολο και δρόμο. Κορίτσια σήμερα ονειρευόμουν Εθνικο Κήπο. Για να δούμε. Εσείς που θα είστε μπας και συναντηθούμε... Αλλά όπως βλέπετε δεν είμαστε πρωινοι τύποι... 12,30 θα πάει μέχρι να βγούμε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα φίλες μου! Μπήκα στα γρήγορα να σας κεράσω και θα τα πουμε αργότερα!

Να χαίρομαι το μπουμπουκάκι μου!:mrgreen:

Σας ευχαριστω για τις ευχές σας και φυσικά για το θεματάκι!

glika.jpg

Ηλιάνα να χαίρεσαι τον γιόκα σου! Να τα χιλιάσει και με το καλό να υποδεχτείτε το αδερφάκι του!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα δεν θα κεράσω ακόμη μετά τις 8.30 έχουμε γενέθλια :wink:

Άρμα να τα χαιρόμαστε τα ζουζούνια μας εσύ τι ώρα γέννησες ?

Μου την δίνει ο καιρός πως θα κάνω αύριο πάρτι ?

Έχω ετοιμάσει τα περισσότερα το βραδάκι θα ξεκινήσω κάποια μεζεδάκια και αύριο πρωί τα υπόλοιπα ελπίζω να κάνει καλό καιρό αύριο να καθίσουμε βεράντα...:lol::lol:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...