Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πολύ χαίρομαι! Ναι και εγώ ήθελα να έκανα και δεύτερο πριν πάει παιδικό. Προς το παρόν την κρατάει η γιαγιά. Σεπτέμβρη θα πάει θα είναι 2. Για λίγες ωριτσες μόνο. Επειδή την πλένω σε κάθε αλλαγή αν είναι να κάνω δεύτερο θα ήθελα να έχουμε βγάλει την πάνα. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να κάνω την κίνηση, αποφεύγω όσο δεν πάει την εμβρυομεταφορά γιατί έχω μόνο 2 έμβρυα ΒΒ και μια νέα διέγερση με τρομάζει όσο τίποτα. Και αν πάλι έχω αιμορραγίες; Πολύ μικρή να της απορρίπτω τις αγκαλιές. Εδώ κάποια βράδια την κουνάω για να κοιμηθεί. 

Για να πάρουμε την απόφαση να κάνουμε δεύτερο, θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο θεωρω. Είναι πολλά που μας αποτρέπουν και πάντα θα ζητάμε περισσότερο χρόνο. Επειδή εμένα δεν με έπαιρνε να περιμένω πολύ όμως, προσπάθησα να ελαχιστοποίησω τα κολλήματα. Άρχισα να σκέφτομαι τα εμπόδια και να ψάχνω τρόπους να τα καταρριψω. Πχ. ήξερα ότι δεν θα μπορώ να τον σηκώνω αν μείνω έγκυος. Οπότε έπρεπε να πάρω κρεβάτι και να τον μάθω σε αυτο. Να υπολογίσω διαστάσεις γιατί δεν θα χωραγε αργότερα μαζί με κούνια. Και διάφορα μικρό πράγματα για τα οποία όμως έπρεπε να είμαι προετοιμασμένη πολύ πριν μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Όπως εσύ τώρα. Πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα να προσπαθείς να της αλλάξεις τον τρόπο που κοιμάται, ώστε να μην πρέπει να την κουνάς. Οι αγκαλιές δεν σταματάνε.. το σήκωμα σταματάει. Αγκαλιές κάνουμε στο κρεβάτι. Άλλωστε ο δικός μου είναι 14 κιλά. Και έγκυος να μην ήμουν, δε θα μπορούσα να τον έχω πολύ ώρα αγκαλιά όρθια! Βάλτα κάτω και σκέψου τι μπορείς να προσαρμόσεις. Αν ωστόσο χρειαστείς κι άλλη διέγερση, κάτι που απευχομαι, όσο πιο νωρίς ξεκινήσεις, τόσο το καλύτερο! Άσε ότι καλό είναι τα παιδιά να μην έχουν πάνω από 2-3 χρόνια διαφορα. Ιδανικά τουλάχιστον!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να μαι και εγω...χαχα μπηκε και η ξανθη να επεκτεινει την αγωνια ..

Και ναι...ειμαι εγκυος ..μολις μπηκα σπιτι ,πηγα καπακι τουλαετα και δημιουργηθηκε ενα τεραστιο +

Να σας πω την αληθεια οτι ειμαι ολιγον σοκαρισμενη μιας και το ειχαμε δρομολογημενο για το καλοκαιρι αλλα καλοδεχουμενο ..και ο ανδρας μου χαρουμενος μεν σοκαρισμενος αρκετα!!

Και ναι!!!το μυστηριο της ημερας λυθηκε!!!

Καληνυχτα!!!!!!

Ιωαννακι μου γλυκο συγχαρητηριααααααααααααααααααααα

Δεν ξερεις ποσο χαρηκα! Ολο το απογευμα σε ειχα στο μυαλο μου, αν και ημουν σιγουρη οτι το τεστ θα ηταν θετικο!!!

Και να σου πω και κατι αλλο??? Και κοβω το κεφαλι μου...

ΚΟΡΙΤΣΙ ειναι!!!

Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και να την ευχαριστηθεις παρα πολυ!

Ολα θα πανε τελεια, θα φυγει και το σοκ!

Μας γκαστρωσες φιλεναδα, αλλα χαλαλι σου!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, ξέχασα να σας το πω, πολύ το απόλαυσα το μεσημεριανό θρίλερ με τα τσίσα της joa, θα κάνει το τεστ; θα της έρθει να κάνει πιπί επιτέλους; πού είναι; ακόμα τουαλέτα; θετικό να βγει; Καλά τέλειο, πολύ αγωνία!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Eδω είμαστε και εμεις..βγηκαμε all together μετα τεκνου και γονεων και σκάσαμε στο φαϊ!!!!

Ιωάννα μου να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη κοριτσακι μου!!! Με το καλό να ερθει το καινουριο μελος της οικογενειας σας!!!!

Εγω ηξερα οτι εισαι εγκυος, πρωτον γιατι το ηθελες, δευτερον γιατι ειχες τοση καθυστερηση και τριτον γιατι..μου το ειπε και η Ελένη στο τηλέφωνο το απόγευμα που μιιλήσαμε, χαχα

632640zx6vm25i6x.jpg

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον ας πεσουν τα στοιχηματα!

Επομενη εγκυουλα εγω εχω τη Giovanna και τη Ριτα!!!

Απο εκει και περα δεν εχω ιδεα!

Εγω μενω στο τελος με την Αρμα και το Σαρδελακι!

Χμ χμ χμ κι εμένα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ιωάννα μου συγχαρητήρια,με το καλό.όλα θα πάνε τελεία.

Μας έσκασες βρε φιλενάδα,άσε που για να σε περιμένω κ να ασχολούμαι με το κινητό δεν πρόλαβα να γράψω το πάρα 5 από την αρχή.κ τις κρατάω τις κασέτες.χαλάλι σου.

Γέλασα με το φιλάκι που είναι του φαγητού...δεν φαίνεται κ πολύ θα έλεγα.

Ηλιανα δεν ξέρω γιατί δεν την πήρες.θύμισε το μου την τρίτη που θα είμαι στο γραφείο να στη στείλω.

Λαμπρινούλα μου πως να σε ξεχάσω;

Καλά μαρία δεν θα ξέρω κ εγώ κάτι;θα έρθω κ εγώ κ θα σου πω...το ήξερα εδώ κ ώρες αλλά δεν το έλεγα!μονοφαγούύύύύύύ.

Κ στο καπάκι μας πετάει κ η ιωάννα ένα καληνύχτα.κάτσε καλέ πες κ τίποτα άλλο.Πλάκα κάνω εννοείται.

Νατάσα μου το κόβεις το κεφάλι ε;

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ιωαννα μου με το καλό!!!!! Προσπαθησα να σε παρω τηλεφωνο για να σου ευχηθω επισημα αλλα δεν τα καταφεραμε!!! Εννοειτε οτι δεν ηθελα να το ανακοινωσω εγω στα κοριτσια και γιαυτο σε περιμενα να το πεις!!!!!! Να πανε ολα τελεια!!!

Αντε κοριτσια λιγες μεινατε!!! Αρμακι το ειπες και στο τηλεφωνο οτι θελεις και άλλο!!! Το άκουσα !! Το ακουσα και το μαρτυραω στα κοριτσια!!!!

Διαφημίσεις

Ντινα δεν ξερω αν στο ειπε και αυτο αλλα εγω νομιζω οτι εχει ντουντουνα..κι ας πέσω εξω!!

καλα αν ηξερε μονο με 7 μερες καθυστερυση οτι ειναι κοριτσι το θα ηταν ο μεγαλυτερος μαντης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γερο να ειναι το σπορακι της και ας ειναι οτι θελει!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...