Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eτσι ειναι ...καποια στιγμη πριν τον χρονο εδω στο parents διαβασα το νεο βιλιαριο υγειας που κυκλοφορει για τα νεογεννητα.

Εχει πολυ καλες οδηγιες ομολογω δε ξερω αν το εχετε διαβασει..

Στο κομματι του υπνου λοιπον μεταξυ αλλων εγραφε:''Θυμηθειτε οσο πιο ευτυχισμενο περναει τη μερα του το παιδι τοσο καλυτερα θα κοιμηθει τη νυχτα''

Ε λοιπον νομιζω οτι αυτο ειναι το κλειδι.Αυτο εχω συνεχεια στο μυαλο μου απο τοτε και με γνωμονα αυτο ολα πανε καλα!

Αχ βρε Ριτάκι μακάρι να ίσχυε αυτό για όλα τα παιδάκια.Π.χ. για την Ραφαέλα όσο και ευτυισμένη να ήταν η μέρα της τα βράδια της τις περισσότερες φορές είναι δύσκολα!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δε ξερω αν ισχυει ή οχι ξερω ομως σιγουρα οτι αν εμεις εχουμε αυτο στο μυαλο μας ειμαστε πιο ηρεμοι και πιο ευδιαθετοι και αυτο εχει καταλυτικη επιδραση στη συμπεριφορα και του παιδιου.Και φυσικα αναφερομαι σε κανονικες συνθηκες οχι το παιδι να ποναει ή να ειναι αρρωστο κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και να σου δώσω ένα παράδειγμα , η αδελφή μου έχει δίδυμα , με τον ίδιο τρόπο μεγαλωμένα ότι έκανε στον ένα έκανε και στον άλλον με αποτέλεσμα τον ένα να τον βάζει στο κρεβάτι του και κοιμόταν σερί μέχρι το πρωί ενώ ο άλλος τσουπ τσουπ στο κρεβάτι της μαμας και του μπαμπα..... είναι τελικά και στο παιδί!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Και να σου δώσω ένα παράδειγμα , η αδελφή μου έχει δίδυμα , με τον ίδιο τρόπο μεγαλωμένα ότι έκανε στον ένα έκανε και στον άλλον με αποτέλεσμα τον ένα να τον βάζει στο κρεβάτι του και κοιμόταν σερί μέχρι το πρωί ενώ ο άλλος τσουπ τσουπ στο κρεβάτι της μαμας και του μπαμπα..... είναι τελικά και στο παιδί!!!!!

''Θυμηθειτε οσο πιο ευτυχισμενο περναει τη μερα του το παιδι τοσο καλυτερα θα κοιμηθει τη νυχτα''

Ε και το δευτερο χαρουμενο και ηρεμο κοιμοταν αλλα με αλλον τροπο.

Η φραση αυτη νομιζω δεν αναφερεται στο πως θα κοιμησεις το παιδι αλλα στο τι υπνο θα κανει που αυτο ειναι και το ζητουμενο.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

joa μου εγω παντως στην εγκυμοσυνη εχω το παλιο οποτε μαλλον μ'αυτο θα συνεχισει και το δευτερο!

εχεις στην εγυμοσυνη βιβλιαριο ???εμενα παντως στο χρηστο το βιβλιαριο μου το εδωσαν στο μαιευτηριο

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

και το καινουργιο ειναι και πολυ πιο μεγαλυτερο και αναλυτικο , δινει πληροφοριες σχετικα με καθε διαστημα και τις συμπεριφορες και τις ικανοτητες του παιδιου στην αναλογη ηλικια..

Αντε οταν θα ματακανω παιδι θα εχουμε και νεο βιβλιαριο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

και το καινουργιο ειναι και πολυ πιο μεγαλυτερο και αναλυτικο , δινει πληροφοριες σχετικα με καθε διαστημα και τις συμπεριφορες και τις ικανοτητες του παιδιου στην αναλογη ηλικια..

Αντε οταν θα ματακανω παιδι θα εχουμε και νεο βιβλιαριο ..

Μεχρι να ματακανουμε παιδι εμεις σιγουρα :D:D

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...