Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πολύ χαίρομαι! Ναι και εγώ ήθελα να έκανα και δεύτερο πριν πάει παιδικό. Προς το παρόν την κρατάει η γιαγιά. Σεπτέμβρη θα πάει θα είναι 2. Για λίγες ωριτσες μόνο. Επειδή την πλένω σε κάθε αλλαγή αν είναι να κάνω δεύτερο θα ήθελα να έχουμε βγάλει την πάνα. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να κάνω την κίνηση, αποφεύγω όσο δεν πάει την εμβρυομεταφορά γιατί έχω μόνο 2 έμβρυα ΒΒ και μια νέα διέγερση με τρομάζει όσο τίποτα. Και αν πάλι έχω αιμορραγίες; Πολύ μικρή να της απορρίπτω τις αγκαλιές. Εδώ κάποια βράδια την κουνάω για να κοιμηθεί. 

Για να πάρουμε την απόφαση να κάνουμε δεύτερο, θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο θεωρω. Είναι πολλά που μας αποτρέπουν και πάντα θα ζητάμε περισσότερο χρόνο. Επειδή εμένα δεν με έπαιρνε να περιμένω πολύ όμως, προσπάθησα να ελαχιστοποίησω τα κολλήματα. Άρχισα να σκέφτομαι τα εμπόδια και να ψάχνω τρόπους να τα καταρριψω. Πχ. ήξερα ότι δεν θα μπορώ να τον σηκώνω αν μείνω έγκυος. Οπότε έπρεπε να πάρω κρεβάτι και να τον μάθω σε αυτο. Να υπολογίσω διαστάσεις γιατί δεν θα χωραγε αργότερα μαζί με κούνια. Και διάφορα μικρό πράγματα για τα οποία όμως έπρεπε να είμαι προετοιμασμένη πολύ πριν μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Όπως εσύ τώρα. Πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα να προσπαθείς να της αλλάξεις τον τρόπο που κοιμάται, ώστε να μην πρέπει να την κουνάς. Οι αγκαλιές δεν σταματάνε.. το σήκωμα σταματάει. Αγκαλιές κάνουμε στο κρεβάτι. Άλλωστε ο δικός μου είναι 14 κιλά. Και έγκυος να μην ήμουν, δε θα μπορούσα να τον έχω πολύ ώρα αγκαλιά όρθια! Βάλτα κάτω και σκέψου τι μπορείς να προσαρμόσεις. Αν ωστόσο χρειαστείς κι άλλη διέγερση, κάτι που απευχομαι, όσο πιο νωρίς ξεκινήσεις, τόσο το καλύτερο! Άσε ότι καλό είναι τα παιδιά να μην έχουν πάνω από 2-3 χρόνια διαφορα. Ιδανικά τουλάχιστον!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε κορίτσια η συγκίνηση των γενεθλίων από σήμερα με έχει πιάσει...θυμάμαι τέτοια μέρα πήγα και κοινώνησα γιατί υποτίθεται ότι στις 22 θα 'εμπαινα για πρόκληση. Το μεσημερι που κάτσαμε να φάμε με έπιασε η πρώτη δυνατη σύσπαση και ήταν τελείως διαφορετική από τις άλλες που έτσι κι αλλιως είχα. Δάκρυσα από τον πόνο και ταυτόχρονα γέλαγα γιατί κάτι μου έλεγε ότι θα την γλίτωνα την πρόκληση...αχ! τι ωραίες στιγμές! Σόρυ αλλά ήθελα κάπου να τα πω..χιχιχιχι!!!!
Ήταν υπέροχες στιγμές, ανεπανάληπτες!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενη μου εκζεμα δεν εχουμε αναγωγες εχουμε αλλα νομιζω οπως ολα τα μωρα και ανυσηχια παλι οπως ολα τα μωρα δεν ξερω τι να πω ευχομαι να στρωσουν και να ερθουν στο αγαπημενο μουσταρδι μας χρωμα!!!

εχεις ειχατε πρασσινα κακα;πως το καταλαβες οτι ο μικρος εχει αλλεργια;

Vatraxaki μου τα δικά μας πάντα πράσινα ήταν πάντως.

Βέβαια ήταν με ξένο γάλα, αλλά παίρναμε exta σίδηρο, οπότε πάντα ήταν πράσινα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

ουφ ειμαι λιγο στεναχωρημενη ο μικρος εδω και 4-5 μερες κανει πρασσινα κακα και ψαχνομαι να δω αν ειναι υπερπαραγωγη η αλλεργια!
Μην αγχώνεσαι, κι αφού θηλάζεις οι περιπτώσεις για υπερπαραγωγή είναι πολλές, ψάξτο εδώ για να βρεις πώς αντιμετωπίζεται. Βέβαια πες και στον παιδίατρο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρα κορίτσια και πάλι χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν.

Δεν έχω καλοδιαβάσει τα νέα σας γιατί........πέρασα τις σελίδες στα γρήγορα για να δω για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας, αλλά με απογοήτευσε :evil::evil::evil:

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΩΑΝΝΑ;;;;

Μαελένη προωράκι ήταν ο Γρηγόρης σου; Έτσι εξηγείται η αγωνία που έχεις για το βάρος του. Όλα καλά είναι πια.

Βατραχάκι φαγανούλης ο μπέμπης. Πάντα τέτοια. Μπορεί να αρχίσει και ο Τίμος να τρώει βλέποντας τον μπέμπη ;););)

Άρμα μην ποντάρεις σε εμένα.......είπα να χάσω 5 κιλά για να ξεκινήσουμε προσπάθειες και από όταν το είπα έβαλα 2. Ας το καλό. Δεν με θέλει η δίαιτα. :(:(:(

Ρίτα δεν σε ξέχασα. Αν αποφασίσετε να έρθετε Κέρκυρα μου λες και σου στέλνω επιλογές σε ξενοδοχεία. Πάντως είναι λίγο δύσκολο να μην έχουν πισίνα. Κατά τα άλλα, καλή περιοχή που έχει όλα αυτά που ζητάς είναι η Δασσιά (που είναι και κοντά σε εμένα ;););) ) και είναι 10 χλμ από την πόλη. Τεσπά, αν το αποφασίσετε μου λες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Μαελένη προωράκι ήταν ο Γρηγόρης σου; Έτσι εξηγείται η αγωνία που έχεις για το βάρος του. Όλα καλά είναι πια.

Άρμα μην ποντάρεις σε εμένα.......είπα να χάσω 5 κιλά για να ξεκινήσουμε προσπάθειες και από όταν το είπα έβαλα 2. Ας το καλό. Δεν με θέλει η δίαιτα. :(:(:(

Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!

Και ναι Ιωάννα μου γι' αυτό αγχώνομαι τόσο! Πάντως σήμερα φάγαμε καλά!!!!!

Κι εγώ στα ίδια ακριβώς είμαι! Ηθελα να χάσω 5, αλλά από τότε που το είπα έβαλα 2. Μάλλον για γυμναστήριο είμαι. Βρήκα μια προσφορά για power plate και λέω να το τολμήσω!!!! Από Δευτέρα όμως χαχαχα!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

ενω θηλαζες αρμακι;

με την αγλαια που μιλησα μου ειπε οτι αν δεν ειναι ιωση μπορει να ειναι αλλεργια να κανω αποχη απο τα γαλακτοκομικα για 4 εβδομαδες και να δω πως θα παει επλιζω να ειναι υπερπαραγωγη και να στρωσουν!

Η Αγλαϊα βέβαια είναι η πλέον ειδική... αλλά αποχή 4 εβδομάδες από τα γαλακτοκομικά... υπερβολή μου φαίνεται... και δεν είναι καν γιατρός. Δεν ξέρω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μάλλον για γυμναστήριο είμαι. Βρήκα μια προσφορά για power plate και λέω να το τολμήσω!!!! Από Δευτέρα όμως χαχαχα!!!

Να φανταστείς πάω και γυμναστήριο......τι θκατά τρώω;;;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Να φανταστείς πάω και γυμναστήριο......τι θκατά τρώω;;;

Μμμμμμ δεν ξέρω.

Μάλλον εδώ με όλα αυτά που προτείνουν τα κορίτσια κάτι πρέπει να γίνεται, γιατί τα 2 κιλά τώρα τελευταία μου μπήκαν χιχιχι.

Η Αγλαϊα βέβαια είναι η πλέον ειδική... αλλά αποχή 4 εβδομάδες από τα γαλακτοκομικά...

υπερβολή μου φαίνεται...

και δεν είναι καν γιατρός. Δεν ξέρω.

Εδώ θα διαφωνήσω για την Αγλαΐα

είναι μαία η ποιο κατάλληλη για το κομμάτι θηλασμός ΄΄ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ – ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΘΗΛΑΣΜΟΣ

Είναι ειδήμων στο κομμάτι θηλασμός

την παρακολουθώ εδω και 3 χρόνια μέσα από διάφορα φόρουμ

η γυναίκα είναι μέντορας ...!!!!

Δίνει λύσεις σε τεράστια προβλήματα για τον θηλασμό

και θεωρώ πως αν κάνεις φιλιω κατά γράμμα ότι σου πει θα έχεις το καλύτερο δυνατών αποτέλεσμα .....!!!

έξαλλου μιλάμε για απλές πράσινες κενώσεις ;)

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ιωάννα ξέρω σε πρήξαμε,αλλά έλα να μας πεις.

Κάνω συνέχεια ανανέωση στο κινητό μου κ δεν σε βλέπω πουθενά.

Έχασες τον δρόμο για το σπίτι;

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΛΕΜΕ …

ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ

ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ ΧΑΧΑΧΑΑΧ

Κορίτσια θα την σπάσω στην φιλενάδα μου την joa αλλά εγώ ξέρω το αποτέλεσμα να σας το πω ή θα περιμένετε;;;;

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ...!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΨΟ :wink::wink::wink:

ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ,

Καλησπερα χαχ !

Βικυ με συγκινησες που εστειλες και σε μας προσκληση !!

Να σου πω , φτανουμε στις 9:30 το βραδυ αλλιως θα το σκεφτομουν να περασουμε μια βολτα !!!

Διαβαζα , διαβαζα τα νεα σας αλλα μας εβγαλε την ψυχη η Ιωαννα και τα ξεχασα ολα!!! Τι εγινε τελικααααααααααα???? Απαπα αγωνια ...

Βατραχακι μου κανεις μπλοκ φιντινγκ ? Μην αγχωνεσαι μπορει να ειναι και ιωση ...

Οι ασχετοι παιδιατροι (οπως η μαια που με παρακολουθουσε) λενε οτι δεν εχει σημασια το χρωμα στα κακα . Για τα μωρα που θηλάζουν αποκλειστικά εχει πολυ μεγαλη σημασια!

Εγω για μηνες ταλαιπωρουμουν με υπερπαραγωγή και καποια στιγμη ειδα και αιμα στα κακα . Ακομα δεν εχω βγαλει ακρη αν ήταν δειγμα αλλεργια ή της υπερπαραγωγής .

Βεβαια εκ των υστερων ανακαλυψαμε οτι εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα η Χριστιάννα .

Η Αγλαια δεν ειναι μαια , ειναι πιστοποιημενη συμβουλος θηλασμου . Δεν ειναι υπερβολη οι 4 βδομαδες αποχη , τοσο θελει για να φυγει η πρωτεινη απο τη μητέρα και απο το βρέφος . Συνήθως τα αποτελέσματα φαινονται αρκετα νωριτερα .

Σας χρωσταω φωτος , δεν το ξεχνω !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...