Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Neverstop είπε:

Από το νοσοκομείο στα ζητούσαν για εκεί, όχι για την επιτροπή... Ήμουν κι εγώ στο παπαγ το 2020-21. Προφανώς έγραφαν όλες τις εξετάσεις μαζεμένες. Για επιτροπή θέλουν μόνο υπέρηχο γυναικολογικό.

Τι να σου πω κορίτσι μου ,εγώ θυμάμαι έστειλα κανονικά υπέρηχο, το Παπαγεωργίου ζητούσε πολλά ναι αλλά τον υπέρηχο είμαι σίγουρη ότι το έγραφε στο χαρτί μαζί με υπέρηχο έσω γεννητικών αιματολογικες ορμονολογικες και λοίμωξη. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ν

Ηλιάνα σήμερα έχει γενέθλια ο γιόκας σου ???

Όχι αύριο

στις 8 45 το βραδύ γεννήθηκε

τέτοιες ώρες ήμουν μέσα

στο μαιευτήριο με πόνους αγωνιά και και τα ξέρετε τα έχετε πέραση όλες

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιαννα πήγαινε στο go-thassos.gr και θα σου βγαλει τα πάντα

Γνωμη μου ειναι να μην κοιτας στον Λιμενα αλλά σε αλλες περιοχες του νησιου,Ποτό, Σκάλα Ποταμιας και Σκαλα Παναγιας

ευχαριστω

Έχεις πάει και εσύ? καλή η θάλασσα να μου πεις ποιες περιοχές να ψάχνω μην πέσω σε σαβούρα δεν θέλω ξενοδοχείο θέλω ενοικιαζόμενο με κουζίνα να κάνουμε και το αυγό του παιδιού το πρωι

Αλήθεια ,,,,,,??

θα ψάξω καλύτερα να δω

και φιλιω θέλω την βοήθεια σου

θέλω να έχει ρηχή θάλασσα και δέντρα

σαν την παραλία τα πάντα όλα θυμάσαι....?????????

αν θυμαμαι καλα εκει εχει ρηχη θαλασσα με δεντρα δεν θυμαμαι να εχει καπου θα ρωτησω και τον γαμπρο μου που ειναι θασιτης και θα σου πω.

για ποτε λετε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

αν θυμαμαι καλα εκει εχει ρηχη θαλασσα με δεντρα δεν θυμαμαι να εχει καπου θα ρωτησω και τον γαμπρο μου που ειναι θασιτης και θα σου πω.

για ποτε λετε;

Τέλει Ιουλίου αρχές Αύγουστου θα δούμε με την άδεια του Νίκου να με και καλά 15 μέρες θα σου έρθω

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Sardelaki να τη χαίρεσαι τη μανούλα κι εσύ armaki τον γλυκό πεθερούλη σου!!!!!

Αντε κορίτσια πότε θα πάει σπίτι της η Ιωάννα μας????

Χριστούγεννα κατάλαβα ότι έχω καθυστέρηση και Πρωτοχρονιά το τεστ με επιβεβαίωσε.

Μην απορρείτε! 31/8 τον περιμέναμε τον μαγκάκο μου.

Τότε σαν σήμερα είχα συσπάσεις και πολύ κόσμο στο σπίτι!!! Πολύ αργά έφυγαν και ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, αλλά είχα τον 3d υπέρηχο στα χέρια μου με τη φατσούλα του μικρούλη μου και τον έβλεπα στο dvd!

Αχ πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός! Και δύσκολα, αλλά μου φαίνεται σαν χτες!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Φιλιω παραγγελία το έκανες το σλινγ θέλω και εγώ σε φουξ πως πλήρωσες αντικαταβολή πόσο κόστισε ?

Πετρούλα ευχαριστώ για της πληροφορίες

Κούκλες πάω να δω τι θέλει το τουρκακι γιογιό μαλών χιχιχ μου θα σας αφήσω

Οποία θέλει και μπορεί ας βοηθήσει για Θάσο

γεια σας κοριτσια και χρονια πολλα!

να χαιροσαστε οσους εορταζουνε σημερα ,συγγενεις ή φιλους σας!

χρονια πολλα στο πικουλινι,κωνκων και υιο,deleni,giobana,maeleni και ελπιζω να μην ξ εχασα καμια!

χρονια πολλα και ευτυχισμενα!χρονια πολλα με υγεια!

οι αγιοι κωνσταντινου και ελενης να σας φυλανε παντα!

δεν σας διαβασα(γραψατε παρα πολλα)απλα μπηκα να σας πω ενα μεγαλο γεια!!!!!

καλα να περασετε αποψε κι ευχομι να φτιαξει ο καιρος γιατι μου σπασε τα νευρα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Sardelaki να χαίρεσαι τη μαμά σου!!!!

Βατραχάκι σχετικά με την αλλεργία, εγώ νομίζω ότι όλο και κα΄ποιο ακόμα σύμπτωμα θα είχατε.. έκζεμα, αναγωγές, ανυσηχία...:roll::roll::roll: Δεν ξέρω πάλι, πάντως αν είναι να κάνει αποχή απο τα γαλακτοκομικά για να είναι σωστή θα πρέπει να κόψεις και τα ίχνη δηλ. φρυγανιές, ψωμί του τοστ, αλλαντικά και γενικά στα συσκευασμένα πρέπει να προσέχεις πολύ τα συστατικά...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

σύμπτωμα θα είχατε.. έκζεμα, αναγωγές, ανυσηχία...:roll::roll::roll: Δεν ξέρω πάλι, πάντως αν είναι να κάνει αποχή απο τα γαλακτοκομικά για να είναι σωστή θα πρέπει να κόψεις και τα ίχνη δηλ. φρυγανιές, ψωμί του τοστ, αλλαντικά και γενικά στα συσκευασμένα πρέπει να προσέχεις πολύ τα συστατικά...

Ελενη μου εκζεμα δεν εχουμε αναγωγες εχουμε αλλα νομιζω οπως ολα τα μωρα και ανυσηχια παλι οπως ολα τα μωρα δεν ξερω τι να πω ευχομαι να στρωσουν και να ερθουν στο αγαπημενο μουσταρδι μας χρωμα!!!

εχεις ειχατε πρασσινα κακα;πως το καταλαβες οτι ο μικρος εχει αλλεργια;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...