Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Γενικά η μαστογραφία σε μικρές ηλικίες δεν δείχνει πολύ καλά γιατί είναι πυκνό το στήθος οπότε γι'αυτό Κ δεν συστήνετε είναι Κ τεχνικός ο λόγος αλλά υπέρηχο πλέον κάνουν όλες οι ηλικίες .. Μια μετά τα 35 Κ μετά τα 40 κάθε χρόνο. 

Ναι και εμένα μου γράφουν πολύ πυκνοί μαστοί στη διάγνωση αλλά θέλω να πιστεύω αν υπάρχει κάτι φαίνεται. Ξέρω γυναίκα που μέχρι τα 60 δεν είχε κάνει ποτε μαστογραφία. Ειναι απαράδεκτο , ειδικά πλέον με το πρόγραμμα της Γεννηματα που είναι δωρεάν έλεγχος.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κανονικοτατα. Οχι τεχνητες αλλα φυσικες!!!! Οτι καναμε 10 χρονια που ημασταν μαζι ,σαρδελακι μου αυτο καναμε και στη μπεμπουλα!!!! Αφου και τωρα με το σπιραλ εννοειται οτι φυλαγομαστε!!!!!!

εμείς όχι φυσικές προφυλάξεις αλλά τεχνητές...γιαυτό είμαι και λιγάκι πιο σίγουρη στο ότι μπορώ λιγάκι να το ρυθμίσω.

ναι καλέ μαράκι δεν λέμε μεγάλες κουβέντες...δεν ξέρεις καμιά φορά τι γίνεται. :lol: εμείς θα την περάσουμε μαζί την εγκυμοσύνη πάλι καλέ γιαυτό περιμενέ μεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :mrgreen:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γι'αυτό είπα δεν λέμε μεγάλες κουβέντες...:tongue:

Ευχαριστώ βρε Ηλιάνα! :-D

Νομίζω πως δεν ζούσες μονή σου την αγωνιά

να ξέρεις ότι και εγώ σαν σήμερα κοινώνησα

και το μεσημέρι μπήκα να γεννήσω

:tongue::tongue:

http://www.thassosisland.gr/aperantogalazio_thassos.html

Αχ και αυτό τελικά έχω πολύ δουλειαααααααααααααα έχει πάει καμία Θάσο να μου πει που είναι η καλές παραλίες ?

Διαφημίσεις

Ηλιαννα πήγαινε στο go-thassos.gr και θα σου βγαλει τα πάντα

Γνωμη μου ειναι να μην κοιτας στον Λιμενα αλλά σε αλλες περιοχες του νησιου,Ποτό, Σκάλα Ποταμιας και Σκαλα Παναγιας

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

http://www.thassosisland.gr/aperantogalazio_thassos.html

Αχ και αυτό τελικά έχω πολύ δουλειαααααααααααααα έχει πάει καμία Θάσο να μου πει που είναι η καλές παραλίες ?

Ηλιάνα μου καλησπέρα. Από τα λίγα που θυμάμαι πια από τη Θάσο, το πρώτο είναι στο Λιμένα απ' ότι βλέπω κι εκεί ο κόσμος αποφεύγει να κάνει μπάνιο, ειδικά κοντά στο λιμάνι.

Θα πρέπει με αυτοκίνητο να πηγαίνετε.

Το 2ο που έβαλες, είναι στη σκάλα Ποταμιάς. Εκεί ναι καλή είναι η θάλασσα.

Από τα 2 θα πρότεινα το 2ο, άποψή μου πάντα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ναι ρε κορίτσια, μιλάμε ψυχούλα ο άνθρωπος. Και παρόλο που η Εύα είναι το τρίτο του εγγόνι και παρόλο που δεν ήταν γιος( η αλήθεια είναι ότι είμαι η τελευταία του ελπίδα να ακούσει το όνομά του..:lol: ) της έχει τρελλή αδυναμία! Και σε μένα. Σήμερα δεν ήξερε ότι δεν θα πάω στο γραφείο και μου είχε πάρει κάτι φανταστικά κρουασανάκια σοκολάτας. Μόλις τον πήρα τηλ. για να μιλήσω με τον καλό μου, μου είπε'' πήρες απουσία! με άφησες μόνο μου σήμερα και σου είχα κάτι κρουασανάκια μούρλια!'' :lol: Τελικά μου τα έφερε το μεσημέρι σπίτι.

Σαρδελάκι μου θα σε περιμένω!:mrgreen:

Ηλιάνα σήμερα έχει γενέθλια ο γιόκας σου ???

Πικουλίνι δεν θα ντυθεί εκείνος καλέ, αλίμονο μην το βάζαμε. Θα έσκαγε ο άνθρωπος! Η αδερφή μου θα ντυθεί! Εκτός κι αν θες εσύ!:tongue:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

αρμακι μπραβο στον πεθερουλη σου!

ουφ ειμαι λιγο στεναχωρημενη ο μικρος εδω και 4-5 μερες κανει πρασσινα κακα και ψαχνομαι να δω αν ειναι υπερπαραγωγη η αλλεργια!

Εμένα πάντως η παιδίατρος μου είχε πει να μην δίνω καμία σημασία στα πράσινα κακά.Μόνο στα μαύρα ή στο αίμα. Τίποτα δεν είναι!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Hλιανα μου το πρωτο που εδειξες δεν εχει εκει καλες παραλιες

στο δευτερο εχει τελεια θαλασσα απο τις πιο φιμησμενες παραλιες!

Αλήθεια ,,,,,,??

θα ψάξω καλύτερα να δω

και φιλιω θέλω την βοήθεια σου

θέλω να έχει ρηχή θάλασσα και δέντρα

σαν την παραλία τα πάντα όλα θυμάσαι....?????????

Nα΄μαι πάλι και εγώ.

Κάτι λέτε για τεστ και θέλω να πω πως και εγώ έχω φτάσει τον αριθμό της Πικουλίνας λίγο πολύ.

Στο πρώτο με την 1η μέρα καθυστέρησης είχαμε πάει για καφέ με τον άντρα μου και μόλις του το είπα τρέχαμε σε εφημερεύον φαρμακείο στη Βούλα γιατί θυμάμαι πως ήταν Κυριακή ανήμερα της επετείου του γάμου μας και αφού βρήκαμε φαρμακείο τρέχαμε στην παραλία για να δούμε τα αποτελέσματα.Μετά την αποβολή κάθε μήνα και 1 μέρα να είχα καθυστέρηση τσουπ τρέχαμε να πάρουμε το τεστ, αφού η φαρμακοποιός μας είχε μάθει και τις πρώτες 3 φορές μας έλεγε συνέχεια "άντε με το καλό" μετά όμως αφού είδε ότι εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι 2 χρόνια τώρα την αγορά των τεστ δεν ξαναείπε τίποτς :?, θα νόμιζε ότι το γκαντέμιαζε η καημένη.:mrgreen: Το περίεργο όμως είναι πως και στις 2 μετέπειτα εγκυμοσύνες μου παρόλο που είχα μεγάλη καθυστέρηση , πάνω απο 5 μέρες δεν πήγαινα να κάνω το τεστ γιατί ήμουν σίγουρη πως θα ήταν αρνητικό ,βλέπεις κάθε τόσο με πιάνανε οι τσιγκουνιές μου.:tongue:

Αρμάκι συγχαρητήρια για τον πεθερούλη σου, πολύ γλυκός άνθρωπος και τυχερούλα που η Εύα έχει τέτοιο παππού, όσο για τη συγκινήση σου καλά έκανες και μας την εξέφρασες βρε , λογικό είναι κάτι τέτοιες στιγμές να μη φύγουν ποτέ απο το μυαλό μας και να μας προκαλούν αν μη τι άλλο κλάμα και χαρά μαζί.

Πικουλίνι με το καλό να βγάλετε τα ράμματα και να ηρεμήσετε τελείως μετά.

Σαρδελάκι να χαίρεσαι τη μανούλα και να περάσετε όμορφα.

Ν

Ηλιάνα σήμερα έχει γενέθλια ο γιόκας σου ???

Όχι αύριο

στις 8 45 το βραδύ γεννήθηκε

τέτοιες ώρες ήμουν μέσα

στο μαιευτήριο με πόνους αγωνιά και και τα ξέρετε τα έχετε πέραση όλες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...