Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Xristina96 είπε:

Στην εγκυμοσύνη οι ορμόνες ανεβαίνουν σταδιακά για 9 μήνες. Ενώ στην διέγερση σε 9 μέρες. 

Ξέρω πως κάθε 3 χρόνια μας δικαιολογούν και το τεστ για κονδυλώματα και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι τώρα. Οταν πήγα πρώτη φορά στον τελευταίο μου γιατρό με ρώτησε αν έχω κάνει ποτέ αυτήν την εξέταση του είπα όχι και μου το συνταγογραφούσε και δεν πλήρωσα κάτι. Μου είπε την κάνουμε δωρεάν κάθε 3 χρόνια. 
      Επισης και εμένα γράφει πυκνοί μαστοί. Αλλά μου βρήκαν λιπωμα που πρέπει να έλεγχο κάθε 3 χρόνια. Το βρήκαμε στον έλεγχο για την εξωσωματική.

Εγώ γιατί εξακολουθώ και νομίζω πως το ελέγχουν με το pap? Είναι ξεχωριστή εξέταση? Καλά έχω κάνει έλεγχο πλήρους καλλιέργειας αρκετές φορές, αποκλείεται να μην έχω κάνει. 

πρίν από 17 λεπτά , Neverstop είπε:

Έστειλαν στην κολλητή μου που κάνει τεστ Παπ κάθε χρόνο κι απόρησα. Γενικά στέλνουν για τεστ Παπ, τεστ HPV και για μαστογραφία. Test pap gov κάτι τέτοιο, έβαλα σύνδεσμο αλλά θέλει  approval

Λοιπόν σύμφωνα με το site σου στέλνουν να κάνεις αν δεν έχεις κάνει εξέταση τα τελευταία χρόνια από μόνη σου:

Οι γυναίκες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα από 21 έως και 29 έτη και δεν έχουν διενεργήσει εξέταση PAP-TEST ή HPV-DNA TEST κατά τα τρία (3) προηγούμενα ημερολογιακή έτη, οι οποίες δικαιούνται:

• Να υποβληθούν σε Γυναικολογική εξέταση και PAP-TEST και εάν προκύψουν από αυτό συγκεκριμένα ευρήματα,
      • Να πραγματοποιήσουν επίσκεψη σε Ιατρό Γυναικολόγο για τη διενέργεια Κολποσκόπησης και Βιοψίας.

Οι γυναίκες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα από 30 έως και 65 έτη και δεν έχουν διενεργήσει εξέταση HPV- DNA TEST κατά τα πέντε (5) προηγούμενα ημερολογιακά έτη και PAP-TEST κατά τα τρία (3) προηγούμενα ημερολογιακά έτη, οι οποίες δικαιούνται:

• Να υποβληθούν σε Γυναικολογική εξέταση και HPV-DNA TEST και εάν προκύψουν από αυτό συγκεκριμένα ευρήματα,
      • Να πραγματοποιήσουν επίσκεψη σε Ιατρό Γυναικολόγο για τη διενέργεια Κολποσκόπησης και Βιοψίας.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε κορίτσια η συγκίνηση των γενεθλίων από σήμερα με έχει πιάσει...θυμάμαι τέτοια μέρα πήγα και κοινώνησα γιατί υποτίθεται ότι στις 22 θα 'εμπαινα για πρόκληση. Το μεσημερι που κάτσαμε να φάμε με έπιασε η πρώτη δυνατη σύσπαση και ήταν τελείως διαφορετική από τις άλλες που έτσι κι αλλιως είχα. Δάκρυσα από τον πόνο και ταυτόχρονα γέλαγα γιατί κάτι μου έλεγε ότι θα την γλίτωνα την πρόκληση...αχ! τι ωραίες στιγμές! Σόρυ αλλά ήθελα κάπου να τα πω..χιχιχιχι!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία εγω εχω και εσενα στις υποψηφιες....:tongue::tongue:

Ε, καλά αυτό ήταν το ανέκδοτο του μήνα!!!!!!!!!!!!!!:lol: Λες να είμαι το outsider???? χαχαχαχα!!!! Αν ποντάρεις σε μένα και κερδίσεις θα γίνεις δισεκατομμυριούχος! :lol:

Δεν θα το πιστέψεις, αλλά εχτές το βράδυ το σκεφτόμουν ότι από μέρα σε μέρα ίσως να έχουμε νέα εγκυμοσύνη

κι εγώ το ίδιο χεχε...

οργιάσατε βρε παλιοκόριτσα. Από το κατούρημα και το ΤΕΣΤ το ρίξατε στις συνταγές...μωρέ τι είστε εσείς!!!!!!!! :tongue::tongue:

m57Zp2.png

Ε, καλά αυτό ήταν το ανέκδοτο του μήνα!!!!!!!!!!!!!!:lol: Λες να είμαι το outsider???? χαχαχαχα!!!! Αν ποντάρεις σε μένα και κερδίσεις θα γίνεις δισεκατομμυριούχος! :lol:

το ίδιο ισχύει και για μένα μάλλον χαχα...

βασικά πιστεύω πως θα είμαι απο τις τελευταίες της παρέας ...η Μαρία κι εγώ! :mrgreen:

m57Zp2.png

Ρε κορίτσια η συγκίνηση των γενεθλίων από σήμερα με έχει πιάσει...θυμάμαι τέτοια μέρα πήγα και κοινώνησα γιατί υποτίθεται ότι στις 22 θα 'εμπαινα για πρόκληση. Το μεσημερι που κάτσαμε να φάμε με έπιασε η πρώτη δυνατη σύσπαση και ήταν τελείως διαφορετική από τις άλλες που έτσι κι αλλιως είχα. Δάκρυσα από τον πόνο και ταυτόχρονα γέλαγα γιατί κάτι μου έλεγε ότι θα την γλίτωνα την πρόκληση...αχ! τι ωραίες στιγμές! Σόρυ αλλά ήθελα κάπου να τα πω..χιχιχιχι!!!!

Αχ ρε φιλεναδιτσα αξεχαστες στιγμες!!!!! Οσα χρονια και να περασουν ετσι θα σκεφτομαστε οπως σκεφτεσαι σημερα!!! Δεν ειναι και λιγο πραγμα να κρατας το λουλουδακι σου αγκαλια και να σκεφτεσαι ολα αυτα!!!!!

Διαφημίσεις

σε νιώθω και καλά έκανες που του είπες :lol:

:tongue::tongue:

Μη ξεχνας πως εμεινα εγκυος στη μπεμπα!!!!!!!!!!

Καποια δεν πρεπει να ειναι;;;ολες βγαζετε την ουρα απ'έξω..

Εγω ειχα επομενες τις δυο Ιωαννες, η μια τα καταφερε η 'αλλη μας ειπε δεν το βλέπει αμεσα..

Πάντως μεχρι τελος καλοκαιριου θα σκασει κι αλλη εγκυούλα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

πικουλίνα μου; Όταν έμεινες έγκυος στην μικρούλα σου πέρνατε προφυλάξεις;

κανονικοτατα. Οχι τεχνητες αλλα φυσικες!!!! Οτι καναμε 10 χρονια που ημασταν μαζι ,σαρδελακι μου αυτο καναμε και στη μπεμπουλα!!!! Αφου και τωρα με το σπιραλ εννοειται οτι φυλαγομαστε!!!!!!

Διαφημίσεις

Σαρδελάκι μου τουλάχιστον είμαστε δυο! Θα κανουμε παρέα χαχαχαχα!!!!!!!!!! Αλλά είπαμε μη λέμε μεγάλες κουβέντες γι'αυτό το θέμα γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

Ρε κορίτσια ο πεθερός μου με συγκίνησε πάρα πολύ..ακούστε τι έγινε. Η αδερφή ου Αργύρη κάνει τον κλόουν σε παιδικά πάρτυ, έτσι είχαμε πει ότι θα έκανε και στην Εύα. Επίσης θα ντυνόταν και η άλλη του η αδερφή Τέλης(κουνέλι του 0-6 που η Εύα λατρευει.). Τελικά ο γιος της μίας αρρώστησε και έτσι δεν θα έρθουν αλλά είπαμε τουλάχιστον να μας δώσει την στολή του Τέλη να ντυθεί η άλλη και απλά να σκάσει μύτη έτσι για λίγο επειδή το έχουμε πει στην Εύα. Η στολή όμως θα ήταν στον Χολαργό και δεν μπορούσαμε να βρούμε χρόνο και τρόπο να την πάρουμε μέχι αύριο. Το είπε στον πεθερό μου ο καλός μου και πρσφέρθηκε να πάει ο ίδιος και όχι μόνο αυτό, αλλά προσφέρθηκε και να ντυθεί κιόλας προκειμένου να χαρεί η Εύα! Απίστευτος????:lol:

Ελα ρε Ντινα!!Και εμεις ανεκαθεν, εδω και 10 χρονια, φυσικες προφυλάξεις και δεν μας ετυχε ποτε πριν.. απελευθερωθηκαμε 2 φορες κι αυτο ηταν!!

Μπραβο στον παππου σας Μαρακι...Ωραιοτατος!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σαρδελάκι μου τουλάχιστον είμαστε δυο! Θα κανουμε παρέα χαχαχαχα!!!!!!!!!! Αλλά είπαμε μη λέμε μεγάλες κουβέντες γι'αυτό το θέμα γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

Ρε κορίτσια ο πεθερός μου με συγκίνησε πάρα πολύ..ακούστε τι έγινε. Η αδερφή ου Αργύρη κάνει τον κλόουν σε παιδικά πάρτυ, έτσι είχαμε πει ότι θα έκανε και στην Εύα. Επίσης θα ντυνόταν και η άλλη του η αδερφή Τέλης(κουνέλι του 0-6 που η Εύα λατρευει.). Τελικά ο γιος της μίας αρρώστησε και έτσι δεν θα έρθουν αλλά είπαμε τουλάχιστον να μας δώσει την στολή του Τέλη να ντυθεί η άλλη και απλά να σκάσει μύτη έτσι για λίγο επειδή το έχουμε πει στην Εύα. Η στολή όμως θα ήταν στον Χολαργό και δεν μπορούσαμε να βρούμε χρόνο και τρόπο να την πάρουμε μέχι αύριο. Το είπε στον πεθερό μου ο καλός μου και πρσφέρθηκε να πάει ο ίδιος και όχι μόνο αυτό, αλλά προσφέρθηκε και να ντυθεί κιόλας προκειμένου να χαρεί η Εύα! Απίστευτος????:lol:

Ο πεθερος σου θα γινει Τελης;;;;;;;;;;;; Απιστευτος!!! Ηξερες τι εκανες εσυ!!! Πηρες καλο ανδρα για να εχεις και καλο πεθερο. Μπραβο στον Πεθερουλη σου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...