-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 31 λεπτά , Xristina96 είπε:
Στην εγκυμοσύνη οι ορμόνες ανεβαίνουν σταδιακά για 9 μήνες. Ενώ στην διέγερση σε 9 μέρες.
Ξέρω πως κάθε 3 χρόνια μας δικαιολογούν και το τεστ για κονδυλώματα και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι τώρα. Οταν πήγα πρώτη φορά στον τελευταίο μου γιατρό με ρώτησε αν έχω κάνει ποτέ αυτήν την εξέταση του είπα όχι και μου το συνταγογραφούσε και δεν πλήρωσα κάτι. Μου είπε την κάνουμε δωρεάν κάθε 3 χρόνια.
Επισης και εμένα γράφει πυκνοί μαστοί. Αλλά μου βρήκαν λιπωμα που πρέπει να έλεγχο κάθε 3 χρόνια. Το βρήκαμε στον έλεγχο για την εξωσωματική.Εγώ γιατί εξακολουθώ και νομίζω πως το ελέγχουν με το pap? Είναι ξεχωριστή εξέταση? Καλά έχω κάνει έλεγχο πλήρους καλλιέργειας αρκετές φορές, αποκλείεται να μην έχω κάνει.
πρίν από 17 λεπτά , Neverstop είπε:Έστειλαν στην κολλητή μου που κάνει τεστ Παπ κάθε χρόνο κι απόρησα. Γενικά στέλνουν για τεστ Παπ, τεστ HPV και για μαστογραφία. Test pap gov κάτι τέτοιο, έβαλα σύνδεσμο αλλά θέλει approval
Λοιπόν σύμφωνα με το site σου στέλνουν να κάνεις αν δεν έχεις κάνει εξέταση τα τελευταία χρόνια από μόνη σου:
Οι γυναίκες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα από 21 έως και 29 έτη και δεν έχουν διενεργήσει εξέταση PAP-TEST ή HPV-DNA TEST κατά τα τρία (3) προηγούμενα ημερολογιακή έτη, οι οποίες δικαιούνται:
- Να υποβληθούν σε Γυναικολογική εξέταση και PAP-TEST και εάν προκύψουν από αυτό συγκεκριμένα ευρήματα,
- Να πραγματοποιήσουν επίσκεψη σε Ιατρό Γυναικολόγο για τη διενέργεια Κολποσκόπησης και Βιοψίας.
Οι γυναίκες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα από 30 έως και 65 έτη και δεν έχουν διενεργήσει εξέταση HPV- DNA TEST κατά τα πέντε (5) προηγούμενα ημερολογιακά έτη και PAP-TEST κατά τα τρία (3) προηγούμενα ημερολογιακά έτη, οι οποίες δικαιούνται:
- Να υποβληθούν σε Γυναικολογική εξέταση και HPV-DNA TEST και εάν προκύψουν από αυτό συγκεκριμένα ευρήματα,
- Να πραγματοποιήσουν επίσκεψη σε Ιατρό Γυναικολόγο για τη διενέργεια Κολποσκόπησης και Βιοψίας.
-
Cafe Μαϊος 2008
-
Θέματα
-
- 10.730 απαντήσεις
- 1.105.732 εμφανίσεις
-
- 979 απαντήσεις
- 493.803 εμφανίσεις
-
- 11.158 απαντήσεις
- 2.203.073 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 140.616 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 40.063 εμφανίσεις
-
-
-
- 10.730 απαντήσεις
- 1.105.753 εμφανίσεις
-
- 2.047 απαντήσεις
- 98.488 εμφανίσεις
-
- 979 απαντήσεις
- 493.803 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 72
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.072 απαντήσεις
- 71.616 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 13
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 191 απαντήσεις
- 86.046 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 228 εμφανίσεις
-
- 42 απαντήσεις
- 9.351 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 257 εμφανίσεις
-
- 21 απαντήσεις
- 4.291 εμφανίσεις
-
- 44 απαντήσεις
- 1.822 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα