Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δύσκολο να κάναμε παρέα όχι γιατί είσαι μικρότερη, αλλά γιατί εγώ δεν είμαι καθόλου κοινωνική! Φαντάσου ότι τόσα χρόνια μόνο με δύο κοπέλες κάνω παρέα από το Λουτράκι...

Σοβαρα ε? Μετα απο τοσα χρονια? Α, θα σε κανουμε κοινωνικη εμεις εδω μεσα!!! Εκτος απο πολυλογουδες, ειμαστε πρωτες στην κοινωνικοποιηση!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά εγώ δεν έκανα ποτέ στην ζωή μου τεστ

στον Λευερακι πήγα απείθειας στο γιατρό και ήμουν 12 εβδομάδων είχα όμως περίοδο :roll::roll::roll:

και τώρα έκανα Χορειακ

που βγήκε 5483

:tongue::tongue:

Φαντασου να ειχα εστω μια υποψια οτι μπορει να ημουν εγκυος!!! Θα ξεβρακωνομουνα μεσα στο φαρμακειο και θα το εκανα το τεστ.!!!
χαχα Ντινα ευτυχως που ησουν ανυποψιαστη και σωθηκε η υπόληψη σου τελευταια στιγμη ε;;χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πικουλινι σε καταλαβαινω απολυτα! Ετσι ειμαι κι εγω! Τερας ανυπομονησιας!

Εγω το τεστ το εκανα Δευτερα πρωι στη δουλεια... Με μια συναδελφο μαζι! Πολυ γελιο! Δυο μερες ολες κι ολες ειχα καθυστερηση... Ειχα και ενα τεστ καβατζα στο συρταρι του γραφειου μου και με εχωσε εκεινη στην τουαλετα με το ζορι (δυσκολη εγω - ταχα μου)! Ενας Θεος ξερει πως εβγαλα τη μερα, γιατι δεν ηθελα να παρω τον αντρα μου απο το γραφειο, ηθελα να του το πω απο κοντα!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Σοβαρα ε? Μετα απο τοσα χρονια? Α, θα σε κανουμε κοινωνικη εμεις εδω μεσα!!! Εκτος απο πολυλογουδες, ειμαστε πρωτες στην κοινωνικοποιηση!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έχω και την κόρη μου που είναι το άλλο άκρο! Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε κάπου (από φούρνο, σουπερ μαρκετ, τράπεζα, στο δρόμο... οπουδήποτε) και να μην μιλάει σ΄όλο τον κόσμο! Κάποια στιγμή στο λουτράκι, έτσι όπως περπατάγαμε στην παραλία, βλέπει ένα γκρουπ με τουρίστες, πάει κάθεται μεσ΄τη μέση κι άρχισε να στέλνει φιλάκια σε όλους και να τους χαιρετάει. Δεν συζητάμε για όλους τους παππούδες στα παγκάκια! Τώρα που μιλάει και καλύτερα πάει κατευθείαν και ρωτάει "Πώς σε λένε?" και μετά "Εσύ τι κάνεις?"

mrdIp3.png

Καλα εγω που ειμαι ανυπομονη γενικως απορω πως κρατηθηκα 5 μερες...μου ειχε πει ο γιατρος να περιμενω 1 βδομαδα και μετα να κανω τεστ.

Βασικα δεν το πιστευα κιολας διοτι 1ον ηταν η πρωτη αποπειρα και 2ον ειχα πεσει στις φωτιες στη ζαχαρω και νομιζα ηταν απο το αγχος και τη στεναχωρια μου

30 τεστ βρε πικουλινα?

Εγω 2 ολα κι ολα στη ζωη μου 1 παραμονες του γαμου που απο το αγχος ειχα 1η φορα καθυστερηση στη ζωη μου και 1 στον Γρηγορη

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγω και τις 2 φορες έκανα τεστ σε μικροβιολογο πριν προλαβω να εχω καθυστερηση και τις 2 φορες το ειπα στον αντρα μου απο το τηλεφωνο

χαχαχ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΣΟΥΝ ??????

εγώ στο Λευτερακι μου

ήμουν χαλιά με ενέσεις για την μέση μου

πονούσα φοβερά

ενώ έπαιρνα αντισύλληψη είχα ανωμαλία στην περιόδου

και όπως έλεγα ο ορθοπεδικός

πρέπει να ήταν από τα πολλά παυσίπονα … την τύφλα του :mrgreen::mrgreen:

αποφασίσαμε να πάμε στο γυναικολόγο για αν δούμε

τι είναι

με καμία παναγία δεν περίμενα εγκυμοσύνη..

ο άντρας μου από έξω όλο αγωνιά

βγαίνει ο Καριωτης στην πόρτα και του λέει με ύφος του δικού μου χχχχχχχχχχμμ Νικολάκη τι το έκανες το κορίτσι καλέ ?

το έχεις λίγο γκαστρομενο εγώ σοκ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Έχω και την κόρη μου που είναι το άλλο άκρο! Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε κάπου (από φούρνο, σουπερ μαρκετ, τράπεζα, στο δρόμο... οπουδήποτε) και να μην μιλάει σ΄όλο τον κόσμο! Κάποια στιγμή στο λουτράκι, έτσι όπως περπατάγαμε στην παραλία, βλέπει ένα γκρουπ με τουρίστες, πάει κάθεται μεσ΄τη μέση κι άρχισε να στέλνει φιλάκια σε όλους και να τους χαιρετάει. Δεν συζητάμε για όλους τους παππούδες στα παγκάκια! Τώρα που μιλάει και καλύτερα πάει κατευθείαν και ρωτάει "Πώς σε λένε?" και μετά "Εσύ τι κάνεις?"

Ειδες το παιδακι σου? Για σενα δουλευει!!! Θα σε κανει κοινωνικη θες δε θες!!!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Καλα Νατασα το σνιτσελ δεν υπαρχει λεμε...πηρα και honey mustard απο το σ/μ εβαλα και μελι στη μαριναδα κολαση!!!

Δοκιμασε και ετσι! τελεια!Μπραβο!

Αληθεια? Σου αρεσε ε? Μα ειναι πεντανοστιμα τα ατιμα και καθολου δεν το καταλαβαινεις οτι δεν εχουν τηγανιστει... Ο Σωτηρης τα τρωει για πλακα (με κετσαπ βεβαια)! Σε εμας το ταψι εξαφανιζεται σε μιση μερα!:lol::lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Ιωαννααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πόσο χάρηκα και πόσο γέλασα μαζί με τα τρλλοκομεία και το τεστ! Άντε! Καλά που δεν ήμουν μέσα εκείνη την ώρα γιατί θα γέμιζα το φόρουμ καταρράκτες! :lol: :lol: :lol:.Δεν θα το πιστέψεις, αλλά εχτές το βράδυ το σκεφτόμουν ότι από μέρα σε μέρα ίσως να έχουμε νέα εγκυμοσύνη από σένα φυσικά γιατί είχα ποντάρει!

Επόμενες??? Ρίτα και giovanna. Άντε δεν είδα στοιχήματα! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...