Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά, δεν παίζεστε! Που να προλάβει άνθρωπος να διαβάσει όλα αυτά που γράφετε?

Τι έγινε γειτόνισσα? Το έκανες το τεστ?

Τι κ***καιρος είναι αυτός? Κι εμείς ετοιμάζαμε τον κήπο για να κάνουμε τραπέζι την κυριακή για τη μικρή μας... Βρέχει ασταμάτητα! Και ρίχνει και κάτι μπουμπουνητά...

Το μόνο θετικό είναι ότι νανουρίζουν το σουτζουκάκι μου!

πανμαρ και πολυ καλα κανεις! Το συζητας? Τι να το κλειδωσεις το παιδι στην Αθηνα καλοκαιριατικα?

Οσο για το Λουτρακι κι εγω σαν κι εσενα! Σπιτι δεν εχουμε εκει, αλλα πηγαιναμε συνεχεια ολα τα καλοκαιρια και περναγαμε θαυμα! Αληθεια, ποσο χρονων εισαι? Μπας και εχουμε συναντηθει ποτε...:rolleyes:

Είμαι 35 (Φεβρουάριο του 75). Εσύ?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρονια πολλα στα μεγαλα κοριτσια, στο μικρο κοριτσι και στο μικρο μας αγορι!!!! Να ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι!!!!

Ιωαννα θα μας τρελανεις;;;;;;;;;; Και εγω στη τουαλετα της δουλειας ειδα το + στην εγκυμοσυνη της μπεμπας!!!!! Καλα ρε δε μπορεις να κατουρησεις!!!!!!!!!!

κικη... μισο στηθος, 2 κρεμμυδια μεσαιο μεγ., μιση κοκκινη πιπερια φλωρινης, ενα καροτο, ενα αυγο, 3 φετες ψωμι μουλιασμενο και καλα στιμενο, 3 - 4 κουταλιες της σουπας φρυγανια, μαιντανο, δυοσμο, αλατι, λιγο λαδι...αν θελεις μπορεις να βαλεις και μισο σφηνακι ουζο, πιπερι μουσταρδα ...εγω δεν τα εβαλα γιατι θα ετρωγε η μικρη.

θελει καλο ζυμωμα και στο φουρνο με λαδι και λιγο νερακι τοσο οσο να μην καουν, φουρνο 170..εγω τα εβαλα στο αερα για 1 ωρα περιπου....θα τα γυρισεις και μια φοραγια να μην ξεραθουν πολυ απο πανω

Διαφημίσεις

Είμαι 35 (Φεβρουάριο του 75). Εσύ?

31 ειμαι εγω. Ιουνιο του 1979... Δυσκολο να ειχαμε κανει παρεα... Κριμα!

Ιωαννακι εγω ευχομαι να ειναι ενα τεραστιο +!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και να πανε ολα τελεια, και να ειναι και κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βιαζομαι λιγακι αλλα το + το εχω σιγουρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μη μας ξεχασεις ε?????????????

t7fQp3.png

Αληθεια Φωτεινη;;;Εγω στο στελνω πάντως και εσυ επιστρατευσε ολες τις εμπιστες φιλες..

Βατραχακι αν θες και κτ ευκολο εγω θα σου ελεγα να κανεις το σαμαλι που ειναι νοστιμότατο, ετοιμαζεται σε 5 λεπτα και σερβιρεται αψογα με παγωτο

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2903&Itemid=49

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=528&Itemid=44

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλη επιτυχια Ιωαννα μου!

Βατραχακι καρυδοπιτα κανω αυτη

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1447&Itemid=49

Παγωτο κανε αυτο των 5 λεπτων που εχω δωσει το θυμασαι?

Επισης θα προτεινα

εκμεκ

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4308&Itemid=49

ή ραβανι με κρεμα οτι πρεπει για αυτη την εποχη σουπερ γλυκο!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2999&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πικουλινι πως ειναι ο πανουλης?Τα βγαλατε τα ραμματα?

Θα τα βγαλουμε τη Δευτερα!!! Του εχω γινει παρασιτο του καημενου!!! Ολη την ωρα απο πισω του τρεχω μη και πεσει!!! Απ'ότι φαινεται δεν τον ενοχλουν . Λεει βεβαια ωρες ωρες ραμματακια μαμα !!!!

31 ειμαι εγω. Ιουνιο του 1979... Δυσκολο να ειχαμε κανει παρεα... Κριμα!

Δύσκολο να κάναμε παρέα όχι γιατί είσαι μικρότερη, αλλά γιατί εγώ δεν είμαι καθόλου κοινωνική! Φαντάσου ότι τόσα χρόνια μόνο με δύο κοπέλες κάνω παρέα από το Λουτράκι...

mrdIp3.png

Ιωαννα πραγματικα αν δεν εχει κανει ακομα το τεστ εισαι τερας ψυχραιμιας!!! Εγω στην μπεμπα που ενω ημουνα 1000% (τρομαρα μου) οτι δεν ημουνα εγκυος μπηκα στη τουαλετα οπως ημουνα , με το μπουφαν και τη τσαντα. Ετσι το εκανα το τεστ. Φαντασου να ειχα εστω μια υποψια οτι μπορει να ημουν εγκυος!!! Θα ξεβρακωνομουνα μεσα στο φαρμακειο και θα το εκανα το τεστ.

Εχω κανει τεστ σε ενα βουνο με θεα τη θαλασσα παρακαλω στη Λευκαδα. Ο ανδρας μου φωναζε ποσο τρελη ειμαι. Εννοειατι οταν δω το τεστ πια ξερω και ποσες μοναδες θα βγει η χοριακη. Οι φιλες μου εμενα φωναζουν στα τεστς. Πρεπει να εχω κανει πανω απο 30 τεστς γενικα. Αυτα !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...