Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πωπω ρε κοριτσια πικρα...εγω δεν ειχα καουρες σχεδον καθολου ...μονο στο τελος ενατου -αρχες δεκατου (γιατι ειχα εγκυμοσυνη ελεφαντινας και γεννησα μεσα δεκατου!!!)ειχα καποιες λιγες καουρες και επαιρνα maalox

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα εχει καμια εβδομαδα που εγιναν εντονες και μ'ενοχλουν μαλλον μεγαλωνει το μπεμπε και πιεζει το στομαχι που ειναι παντα γεματο :D:D:D:D

κι εγω με λεμονι πινω τη σοδα μου χαχα

Βρε κορίτσια κάνει να πίνεις σόδα??? Το λέω γιατί έχει ανθρακικό και λένε πως το ανθρακικό πειράζει το μπεμπέ!!!!:-(

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ευα μου και στην πρωτη εγκυμοσυνη και σ'αυτη η γιατρος μου επιτρεπει τα αναψυκτικα και μου ειπε να αποφευγω την κοκα κολα κι απο οσο ξερω σου λενε οχι στα αναψυκτικα γιατι περιεχουν πολυ ζαχαρη οχι για κανενα αλλο λογο σοδες μπορεις να πιεις ελευθερα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχακι σε νιωθω γιατι κι εγω κοντεψα να σκασω απο τις καουρες. Βεβαια εμενα μου αρχισαν στα μεσα του εβδομου, αν δεν κανω λαθος..

Maalox επαιρνα κι εγω πολυ συχνα (νομιζω οτι ειναι το ιδιο με το simeco).

Αναψυκτικα επινα καθε μερα. Κοκα κολα για την ακριβεια, μου αρεσει και πολυ, με ανακουφιζε κιολας απο τη βαρυστομαχια και την καουρα αργοτερα. Ο γιατρος μου ειχε δωσει το οκ. Κανενα προβλημα για το εμβρυο, οταν τον ειχα ρωτησει μαλιστα ειχε βαλει τα γελια! Απλα μου ειχε προτεινει ο,τι τρωω και πινω γενικα να μην ειναι light αλλα κανονικο με ολες τις θερμιδες... Ειδικα για τα αναψυκτικα που τα light περιεχουν ασπαρταμη, μου ειχε πει να τα αποφευγω λογω της ασπαρταμης ομως...

t7fQp3.png

Ευα μου και στην πρωτη εγκυμοσυνη και σ'αυτη η γιατρος μου επιτρεπει τα αναψυκτικα και μου ειπε να αποφευγω την κοκα κολα κι απο οσο ξερω σου λενε οχι στα αναψυκτικα γιατι περιεχουν πολυ ζαχαρη οχι για κανενα αλλο λογο σοδες μπορεις να πιεις ελευθερα!

Εγώ κορίτσια είχα και έχω ακόμη καο τώρα λίγο λιγότερο βεβαια μεγάλο προβλημα στον 3ο και στο 4ο ....είχα αναγούλες και δεν μπορούσα να χωνέψω ΤΙΠΟΤΑ και ειδικά μετά το μεσσημέρι.Αφήστε δραμα η κατασταση!!!!

Και να ρωτήσω καθόλου καφέ πίνετε????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Ευα κι εγω καφε κανονικα! Απο την αρχη!

Γαλλικο μου ειχε πει μεχρι 3 την ημερα, και καπουτσινο (εσπρεσσο δλδ.) ανετα εναν την ημερα.

Επινα λοιπον ενα γαλλικο, και αν το απογευμα εβγαινα καμια βολτα, χτυπαγα και καπουτσινο... Κανονικα οχι ντεκαφεινε!!! Ντεκαφεινε επινα μονο φραπε επειδη γενικα ο συγκεκριμενος μου χτυπαει το νευρικο μου συστημα!

t7fQp3.png

Εγώ κορίτσια είχα και έχω ακόμη καο τώρα λίγο λιγότερο βεβαια μεγάλο προβλημα στον 3ο και στο 4ο ....είχα αναγούλες και δεν μπορούσα να χωνέψω ΤΙΠΟΤΑ και ειδικά μετά το μεσσημέρι.Αφήστε δραμα η κατασταση!!!!

Και να ρωτήσω καθόλου καφέ πίνετε????

Ευα μου πινω ντεκαφεινε η γιατρος μου επιτρεπει εναν την ημερα κανονικο και τους υπολιπους ντεκαφεινε εγω πινω μονο ενα ντεκαφεινε!

Νατασσα μου την κοκα-κολα λογο της καφεινης που περιεχει γι'αυτο λεει να την αποφευγουμε

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

έκοψα το τσιγάρο...αν έκοβα και τον καφέ θα πάθαινα χαχαχα...έναν καφέ έπινα την ημέρα!

Κι εγω το ιδιο! Αν και ο καφες εχει αλλη γευση οταν καπνιζεις! Σαρδελακι το ξαναρχισες το τσιγαρο?

t7fQp3.png

Νατασσα μου την κοκα-κολα λογο της καφεινης που περιεχει γι'αυτο λεει να την αποφευγουμε

Ενταξει επινα μισο κουτακι την ημερα! Κι εναν καφε κανονικο σιγουρα. Δε μου ειχε πει ποτε οτι υπαρχει προβλημα...

t7fQp3.png

Και εγώ βρε κορίτσια έναν την ημέρα τον πίνω αλλά Νες Καφέ κανονικό πολύ ελαφρύ όμως με γάλα μπόλικο γιατί τον ντεκαφεινέ δεν τον μπορώ καθόλου .

Στην πρώτη εγκυμοσύνη στην Ραφαέλα δεν έπινα καθόλου αλλά τώρα νιώθω να τον έχω ανάγκη.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Αυτό ακριβώς Ρίτα μου... ένιωθα λες και ήθελα κάποιον να με έμψυχώσει λίγο...;)

Eτσι ειναι ...καποια στιγμη πριν τον χρονο εδω στο parents διαβασα το νεο βιλιαριο υγειας που κυκλοφορει για τα νεογεννητα.

Εχει πολυ καλες οδηγιες ομολογω δε ξερω αν το εχετε διαβασει..

Στο κομματι του υπνου λοιπον μεταξυ αλλων εγραφε:''Θυμηθειτε οσο πιο ευτυχισμενο περναει τη μερα του το παιδι τοσο καλυτερα θα κοιμηθει τη νυχτα''

Ε λοιπον νομιζω οτι αυτο ειναι το κλειδι.Αυτο εχω συνεχεια στο μυαλο μου απο τοτε και με γνωμονα αυτο ολα πανε καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...