Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωάννα μου ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε πανε κανε τεστ να μας πεις καλεεεεεεεεεεεε!

Κική μου θα είμαι καλό κορίτσι το υπόσχομαι.ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ !ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ!

Είπα τη λέξη κλειδί και τρομοκρατήθηκες εε;;; Κούγιας και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω καμία δίκη και αν πας να μου την κάνεις πηδάει και τις ανοιχτές καγκελόπορτες.:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε σιγα και την Δευτερα μερα ειναι ..

να παρω τεστ ή να περιμενω την τριτη να κανω χοριακη?

πραγματικα απορω πως αντεχεις.

εγω πριν σιγουρευτω οτι θα εκανα εξωσωματικη,σε καθε καθυστερηση εκανα τεστ...εφτασα να εχω συλλογη αρνητικων.

εννοειται οτι οταν εμεινα εγκυος και το εμαθα απο χοριακη πηγα και αγορασα ενα τεστ ετσι για να μου βγει το αχτι.να δω την ροζ κουκιδα χαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

χαχαχα καλα θα παω να παρω αλλα θα το κανω σπιτι μην με παρουν χαμαπρι και στο γραφειο...προλαβαινω τα φαρμακεια??

ναι τρεχαααα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Πολυ φουξια Κικη μου για μας!!!χαχα

Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.χιχιχι. Αν όμως η διαφορά είναι στο χρώμα μόνο θα την κάνω εγώ σε ταλασί για να μας ταιριάξει απόλυτα.

Διαφημίσεις

Καλε λιγο ελειψα και εγιναν κοσμοιστορικα γεγονοτα!!!

Ιωαννακι με το καλο!!!

Ακου τι θα κανεις γιατι θα γεννησουμε ολες μαζι μεχρι τη Δευτερα... Φευγεις τωρα σφαιρα, πας στο φαρμακειο (προλαβαινεις οριακα), κανεις το τεστ στη δουλεια (κι εγω στη δουλεια το ειχα κανει, κανεις δεν καταλαβε τιποτα) και σε μιση ωριτσα μας λες τα καθεκαστα!

Πως φαινεται ο ανυπομονος ανθρωπος ε??????:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.χιχιχι. Αν όμως η διαφορά είναι στο χρώμα μόνο θα την κάνω εγώ σε ταλασί για να μας ταιριάξει απόλυτα.

Αυτο ξαναπες το! Εγω το εχω παρει αποφαση οτι δε θα κοιταω στα μαγαζια τα ροζ ρουχα, τις κουκλες κτλ... Ελα ομως που η μανα μου, ως κοριτσομανα δεν προλαβαινει να μπει σε μαγαζι και παει κατευθειαν στα κοριτσιστικα! Καπου εκει της υπενθυμιζω οτι ο Σωτηρης ειναι αγορι και της χαλαω το ονειρο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

t7fQp3.png

Αυτο ξαναπες το! Εγω το εχω παρει αποφαση οτι δε θα κοιταω στα μαγαζια τα ροζ ρουχα, τις κουκλες κτλ... Ελα ομως που η μανα μου, ως κοριτσομανα δεν προλαβαινει να μπει σε μαγαζι και παει κατευθειαν στα κοριτσιστικα! Καπου εκει της υπενθυμιζω οτι ο Σωτηρης ειναι αγορι και της χαλαω το ονειρο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μωρε Νατασούλα να είναι η γιαγιά αυτή που ονειρεύεται τα κοριτσίστικα μπιχλιμπίδια πάει και έρχεται , όταν ομως είναι η μάνα , το πρόβλημα αρχίζει να γίνεται σοβαρό πλέον.:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

πρωτο βημα επετευχθη ...πηρα το τεστ...αλλα την αλλη φορα θυμαμαι ποναγε το στηθος μου ,τωρα τιποτα...το απογευμα θα ξερετε..

Οχι το απογευμα! Μη μας το κανεις αυτο!!!

Πηγαινε τουαλετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα σκασουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

πρωτο βημα επετευχθη ...πηρα το τεστ...αλλα την αλλη φορα θυμαμαι ποναγε το στηθος μου ,τωρα τιποτα...το απογευμα θα ξερετε..

Αυτό δεν παίζει που λες γιατί κάθε εγκυμοσύνη είναι τελείως διαφορετική και για να ξέρεις εγώ στην 1η εγκυμοσύνη απο την 1η εβδομάδα μέχρι την 40η το βυζί ούτε μισό νούμερο δεν μεγάλωσε αλλά ούτε και με πόνεσε ποτέ. Επομένως αναμένουμε σε λιγότερο δηλαδή απο 6 ώρες για να μάθουμε :D:D:D

Νατάσα ξέχασα να σου πω ότι εσύ έχεις ακόμα ελπίδες για τα ροζ φιογκάκια , εμένα έκλεισε ο κύκλος των παιδιών, συνεπώς μη σταματάς να ελπίζεις γιατί η Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, αρκεί να μη λένε την πεθερά Ελπίδα γιατί τότε την κάτσαμε τη βάρκα.

Μωρε Νατασούλα να είναι η γιαγιά αυτή που ονειρεύεται τα κοριτσίστικα μπιχλιμπίδια πάει και έρχεται , όταν ομως είναι η μάνα , το πρόβλημα αρχίζει να γίνεται σοβαρό πλέον.:mrgreen::mrgreen:

Σωπα καλε, υπερβολες!!!

Μια χαρα εισαι! Σου λεω κι εγω ενδομυχα το ιδιο κανω, αλλα προσπαθω να πειθαρχησω στην πραγματικοτητα!:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...