Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι κανετε?

Εχω γυναικα και δουλευουμε σημερα.

Καλα που δεν αφησα να βγαλω την πανα οταν θα ξεστρωνα γιατι ετσι οπως το παει ο καιρος ακομα θα τη φορουσε.

Ουτε σημερα ξεστρωσαμε...

Φιλακια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Xρόνια Πολλά

σε μανούλες -μπαμπάδες-παιδάκια που ακούνε στα παρακάτω ονόματα

Ελένη, Ελενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Ελενιώ, Ελενίτσα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεωνόρα, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Κωνσταντίνος, Κωσταντίνος, Κων/νος, Κων/τίνος, Κώστας, Κωστής, Κώτσος, Κώτσαρης, Κωστάκης, Κωτσάκης, Κωστάρας, Κωστάλας, Νάντια, Κωνσταντίνα, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Τίνα

να πω οτι γνωρισαμε εναν ιπποτη!!!ο γιος της sam....

χθες στον παιδοτοπο δεν αφηνε κανενα παιδακι να πλησιασει την φωτεινη.οποιο παιδακι πηγαινε κοντα και υπηρχε κινδυνος να την χτυπησει με καμια απροσεχτη κινηση,το ελεγε"προσεχε θα χτυπησεις το μωρο"

παιδια επαθα πλακα.ειναι απιστευτος.την πηγαινε στα παιχνιδια την προσεχε στη τσουληθρα,και δεν αφηνε τα αλλα παιδια να κανουν τσουληθρα αν δεν εφευγε η φωτεινη απο μπροστα γιατι θα επεφταν πανω της.

αλλα και η δικια μου απο το χερι τον ειχε

Όλα αυτά τα καλά λόγια για εμάς :roll:ευχαριστούμε πολύ :-D:-D

έρωτας κεραυνοβόλος χεχε στο δρόμο σχολίαζε πόσο ωραία

χτενισμένα ήταν τα μαλλιά της και ότι θα έπρεπε να τον βοηθήσουμε

γιατί ένα παιδάκι δεν καταλάβαινε και πείραζε την Φωτεινούλα και τι

να κάνει αυτός μόνος του "ένα απλό παιδάκι είμαι πως να το διώξω μόνος μου":lol::lol:

Εδω ειμαι..εσεις τι κανετε;;

Αχ οταν ειμαι σπίτι όλο πειναω και θελω να τσιμπάω

Λοιπόν το μεσημερι θα επικοινωνησουμε με πμ για την ωρα και το ακριβες μερος οκ;;;

Ριτα χτες δεν πρόλαβα γιατι εκλεισε το pc και ηθελα να σε ρωτησω για τις κρεπες πουγκί, πως τις τυλίγεις;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Xρόνια Πολλά

σε μανούλες -μπαμπάδες-παιδάκια που ακούνε στα παρακάτω ονόματα

Ελένη, Ελενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Ελενιώ, Ελενίτσα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεωνόρα, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Κωνσταντίνος, Κωσταντίνος, Κων/νος, Κων/τίνος, Κώστας, Κωστής, Κώτσος, Κώτσαρης, Κωστάκης, Κωτσάκης, Κωστάρας, Κωστάλας, Νάντια, Κωνσταντίνα, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Τίνα

Όλα αυτά τα καλά λόγια για εμάς :roll:ευχαριστούμε πολύ :-D:-D

έρωτας κεραυνοβόλος χεχε στο δρόμο σχολίαζε πόσο ωραία

χτενισμένα ήταν τα μαλλιά της και ότι θα έπρεπε να τον βοηθήσουμε

γιατί ένα παιδάκι δεν καταλάβαινε και πείραζε την Φωτεινούλα και τι

να κάνει αυτός μόνος του "ένα απλό παιδάκι είμαι πως να το διώξω μόνος μου":lol::lol:

ΦΟΒΕΡΟΣ!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

:tongue:Μια γλυκιά καλημέρα και απο ΄μένα σε όλους τους εορτάζοντες της παρέας : MAELENI, DELENAKI, PIKOULINAKI ,GIOVANNA, ΚΩΝΚΩΝ αλλά και τους μη της παρέας. Να είσαστε γεροί να χαίρεστε τις οικογενειές σας και να έχετε υγεία πάνω απ'όλα. Κωνσταντινούλα με το καλό να υποδεχτείς και το 2ο μέλος της οικογενειά σας.

Καλέ μια μέρα να ξεχάστούμε και να μη μπούμε και έχετε προσθέσει του κόσμου τις σελίδες απο το κους κους σας. :tongue::tongue:

Εμείς χθες είχαμε πάει μονοήμερη βολτίτσα στη μαμά μου(το ξενοδοχείο που σας έλεγα που έμενα κατά τη διάρκεια της θεραπείας μου) και έτσι δεν είχα την ευκαιρία να μάθω τα νέα σας.

Τι χάλια ο καιρός βρε κορίτσια και δυστυχώς είναι όπως τα είπε ο Αρναούτογλου δηλ. Ιωάννα μας μέχρι και τη Δευτέρα το πρωί. Τώρα που μπορώ και εγώ και σηκώνομαι και θα πηγαίναμε καμια βόλτα μας βλέπω να έχουμε τις κλειστές μας.

Μαελένη μου κάτι έλεγες για ξύλο απο τον μικρό σου , έλα στην παρέα μας να δεις τι ξύλο πέφτει και ειδικά προς τον μπαμπά του που κάθεται και τις τρώει για να μη του χαλάσει το χατίρι, σε εμένα ευτυχώς αν του φωνάξω λίγο θα σταματήσει αλλιώς όταν έχει νεύρα αυτό είναι το ξέσπασμά του. Θεωρώ πως είναι της ηλικίας και θα το ξεπεράσουμε και αυτό. Όσο για τραγουδάκια που τραγουδάνε τα αστεράκια σας και εμείς παρόλο που ακούμε όλο το ρεπερτόριο αυτό που μας έχει κολλήσει είναι μόνο το Μ'αρέσεις , όλα τ'αλλα είναι απλά οδοντόκρεμες.

Τώρα σχετικά με τις διακοπές πολύ χάρηκα με τις ιδέες σας , εμείς δεν ξέρουμε φέτος αν θα καταφέρουμε να πάμε 1ον γιατί δεν ξέρω αν θα πάρω άδεια απο τη δουλειά (προκειμένου να την φυλάξω όλη για μετά τη γέννα) και 2ον δεν ξέρω λόγω οικονομικών αλλά και λόγω μεγέθους κοιλιάς, αν θα πάμε θα πάμε κάπου πολύ κοντά. Λαζαρένια βλέπεις δεν είσαι η μόνη:cool:. Πάντως κορίτσια είναι πολύ ωραία στην Εύβοια που είχαμε πάει περισυ , σας την προτείνω ανεπιφύλακτα , ειδικά στην ορεινή Εύβοια που δυστυχώς σε ένα φοβερό ξενοδοχείο πλήρως εξοπλισμένο για πιτσιρίκια δεν είχε δωμάτιο , θα το βρω ποιο είναι και θα σας το πω. Εμείς μείναμε στη Λίμνη Ευβοίας σε έναν πολύ ωραίο οικισμό με παιδική χαρά για τα παιδιά , μεγάλη αλάνα για να παίζουνε και πολύ κοντά στη θάλασσα.

Πετρούλα μου , σε νιώθω απόλυτα με αυτό που είπες σχετικά του ότι όταν είσαι σπίτι πεινάς συνέχεια, εγώ να δεις τι έχω πάθει , πως μου έχει ανοίξει το στομάχι και προσπαθώ λίγο να το μαζέψω γιατί μετά δεν θα με μαζεύει ο γιατρός απο τα πάχη.

Α΄τώρα που το θυμήθηκα να ευχηθώ χρόνια πολλά για την κορούλα της ΠανΜαρ και της sunsun.

Ήθελα να σχολιάσω και άλλα , αλλά δεν θυμάμαι την τρύφλα μου.

Τέλος να θυμηθώ να κάνω μύνηση οσονούπω στη Σουλίτσα που θέλει να μου φάει τον τίτλο και τα σεντόνια , αλλά δεν θα σε αφήσω έτσι , έχω γνωστό τον Κούγια οπότε άδικα τα βάζεις μαζί μου.χιχιχιχι:tongue:

Λοιπόν σας βάζω το ξενοδοχείο που δεν είχε διαθεσιμότητα στην Εύβοια και ήταν τέλεια που μου έχουν πει όσοι έχουν πάει.

www.oposagapate.gr

Διαφημίσεις

Καλως την κικο μας με το παπλωμα!!!!

ο καιρος παντως μην ξεχνατε απο αυριο φτιαχνει και θα εχει μονο περιοδικες συννεφιες ολες τις μερες μεχρι και την Δευτερα..μονο αυριο μεχρι το Μεσημερι ενδεχεται καποιες βροχες..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

να σας πω και κατι ακομη....δεν το ξερει κανεις...εχω 7 μερες καθυστερηση ..

πλακα κανεις!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι ιωαννιτσα μουυυυυυυυυυυυ

με το καλο

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

να σας πω και κατι ακομη....δεν το ξερει κανεις...εχω 7 μερες καθυστερηση ..

ααααααααααααααααχ τι ωραία! Μακάρι φιλενάδα :D

Sam φοβερός ο παίδαρός σου! ;)

Τελικά που και τί ώρα κλείστηκε το ραντεβού;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...