Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικάκυ γλυκούλη είναι όντως αλλα που να το βρούμε καλε να στο παρουμε?????

Τι θα γίνει κοριτσάκι με τη συνάντηση θα μας τιμήσεις ή θα μας αγνοησεις παλι?????

μη μου το κανεις αυτο ρε κοριτσακι,σε παρακαλω!!!:|:neutral::|

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

βρε βικυ .... δεν βλεπεις καλα μου φαινεται ο κερατοκονος φταιει ...αν βαλεις λιγο φαντασια σαν τον χαζο το σκυλο σου ειναι...εχει εκεινο το απλανες βλεμα:lol::lol::lol::lol:

λιγα λογια για τον κουκλο τον σκυλο μου,μαμα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

δεν εχω κανει ακομα κουβεντα στο αντρα μου για τον γαμο γιατι ελπιζω να το ξεχασει.

:):):):)

εσυ τωρα πιστευεις και ελπιζεις οτι θα ξεχασει ο Λουκας...ποιος ο Λουκας που θυμαται τι εφαγε περιση την ιδια μερα σαν σημερα:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

για την μαμα μου που λεγατε δεν μπορει να μετακινηθει με την μικρη οποτε σιγουρα δεν θα ερθει.

παντως για μας μη σκατε κοριτσια.σιγουρα θα βρεθουμε στο παρτυ μας.

δεν εχω κανει ακομα κουβεντα στο αντρα μου για τον γαμο γιατι ελπιζω να το ξεχασει.

Μπράβο ρε φιλενάδα δλδ εμένα και την deleni που δεν θα μπορεσουμε να ερθουμε μαλλον στο παρτυ σας δεν θελεις να μας δεις εεεεε?

Μπράβο ρε φιλενάδα δλδ εμένα και την deleni που δεν θα μπορεσουμε να ερθουμε μαλλον στο παρτυ σας δεν θελεις να μας δεις εεεεε?

να μπορεσετε κοριτσακια

Χτες πήγα κολυμβητήριο … τι το θέλεις..κουτσαθικα πάλι :confused:ευτυχώς λίγο είναι …κάποιος εκεί πάνω δεν θέλει εγώ να γίνω κορμάρα.:rolleyes::)

Μαελενη εγώ να δεις πως σαρώνω τα αποφάγια που αφήνει η οικογένεια.

Σήμερα το πρωί είπα να κάνω γκουρμε πρωινό στην πριγκηπέσα μου, έκανα βαφλες με λιγες σταγονες πετιμέζι αντί για ζάχαρη…τίποτα δεν έφαγε, όλο … «όση και όση» ήταν. Τελικά ήθελε ..κασεη και πομι….κασέρι και ψωμί.

Η βαφλες πολύ νόστιμες έβαλα και λάβας τυρί και τα έφαγα…γιατί λέω είμαι μια κορμάρα καταπιεσμένη σε ένα άλλο σώμα.:)

Λαζαρενια κορίτσι μου ζούμε σε ένα κράτος που μας κυβερνά το κάτω κεφάλι όχι το επάνω, αν με καταλαβαίνεις. Δυστυχώς λυπάμαι που δεν πρόκειται να πάμε μπροστά ειδικά τώρα, τουλάχιστον όχι στα δικά μου χρόνια όσα με μένουν να ζήσω. Ελπίζω όταν εσείς η μανούλες φτάσετε στην ηλικία μου να έχουν φτιάξει τα πράγματα, τόσο για τα παιδάκια σας όσο και για τα εγγονάκια που με το καλό θα αποκτήσετε, εύχομαι και ελπίζω να βρεις την άκρη.

Καλημέρα και από μένα.

Χρόνια πολλά Ντινακι (κωνκων) σε σένα και και στο παληκάρακι σου.Με το καλό να ερθει και η μπουμπούκα σας!

Χρόνια πολλά Ελένη (deleni ) να χαίρεσαι τα παιδακια σου!

Χρόνια πολλά Κωνσταντίνα (πικουλινα) .Εύχομαι να είναι πάντα γερά τα παιδάκια σου .

Χρόνια πολλά Ελενίτσα μου (maeleni) να χαίρεσαι τον Γρηγοράκη και ολους οσους αγαπάς.

Χρόνια πολλά στην μικρή Αλεξάνδρα –Ελένη (Giovanna) .Να την δεις οπως επιθυμείς!

το κλέβω συμπεθέρα για να μην ξεχάσω καμία ....

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

χρονια πολλα στις γλυκες μας εορταζουσες και στα παιδακια της παρεας μας!!!!

να εισαστε ολοι γεροι μικροι μεγαλοι!!!!

τι κανετε;εδω πολυ βροχη σημερα και κρυο!!!

εμεις εχθες πηγαμε παιδατρο τα νεα μας απο εκει ειναι ο τιμος ειναι 11,500 κιλα και 90 εκ. μια χαρα τον βρησκει η γιατρος ειναι λιγοφαγος λεει τι να κανουμε αφου ειναι γερος αυτο εχει σημασια!

ο μπεμπης ειναι 4850 εβαλε 1,5 κιλο :P

μετα πηγαμε επιτελους βολτα ολοι μαζι πηγαμε στο λουνα παρκ να παιξει ο τιμος και μετα βολτα στην αγορα ηταν σουπερ!!!

α αν ακουσετε οτι ειδαν εξωγηινους στην καβαλα να ξερετε για μενα θα λενε γιατι σαν εξωγηινη με κοιτουσαν που ειχα το μωρο στο σλινκ :mrgreen:

χαχα παντως πολυ βολικο για βολτα στα μαγαζια εχεις τα χερια σου ελευθερα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχάκι μου μη σκας...εμένα με τον μάρσιπο και με κοιτούν έτσι!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Το τι έχω ακούσει στο σούπερ δε λέγετε... "που το πάτε το μωρό, δεν το λυπάστε που κοιμάται" (λες και φταίω εγώ που κοιμάται στο μάρσιπο!!!) και άλλα υπέροχα στα οποία απαντάω ότι το παιδάκι πηγαίνει εκεί που πάνε και οι γονείς του και τέλος!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Βατραχάκι μου μη σκας...εμένα με τον μάρσιπο και με κοιτούν έτσι!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Το τι έχω ακούσει στο σούπερ δε λέγετε... "που το πάτε το μωρό, δεν το λυπάστε που κοιμάται" (λες και φταίω εγώ που κοιμάται στο μάρσιπο!!!) και άλλα υπέροχα στα οποία απαντάω ότι το παιδάκι πηγαίνει εκεί που πάνε και οι γονείς του και τέλος!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχα κι εμενα παντως εριξε κατι υπνους!!!!

το καλυτερο που ακουσα ηταν "καλε δες αυτη εχει σαν αυτο που ειχε κι ο ρουβας" :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...