Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

freshly_baked_muffin_selection.jpg

Καλημέρα!!!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας...Να κεράσω και εγώ....

Κωνκων χρόνια πολλά να χαίρεσαι τον Κωνσταντινούλη σου και όλους τους αγαπημένους σου...:D

Ελένη χρόνια σου πολλά και ό,τι επιθυμείς για σένα και την οικογένεια σου!

Πικουλίνι χρόνια σου πολλάααα, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!

Γιοβάννα μου να χαίρεσαι την κούκλα σου!;)

Μου φαίνεται ή το μισό καφέ μας γιορτάζει σήμερα;;!!!:lol::lol:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα και από μένα.

Χρόνια πολλά Ντινακι (κωνκων) σε σένα και και στο παληκάρακι σου.Με το καλό να ερθει και η μπουμπούκα σας!

Χρόνια πολλά Ελένη (deleni ) να χαίρεσαι τα παιδακια σου!

Χρόνια πολλά Κωνσταντίνα (πικουλινα) .Εύχομαι να είναι πάντα γερά τα παιδάκια σου .

Χρόνια πολλά Ελενίτσα μου (maeleni) να χαίρεσαι τον Γρηγοράκη και ολους οσους αγαπάς.

Χρόνια πολλά στην μικρή Αλεξάνδρα –Ελένη (Giovanna) .Να την δεις οπως επιθυμείς!

Ελπίζω να μην ξεχνάω κανεναν/καμμία.

Λοιπόν καταρχήν για τη συνάντηση.Τελικά μια και που μονιασα με τον καλό μου και καταφεραμε να μιλήσουμε , τη μικρή δεν θα την πάρω.

Από ότι κατάλαβα στο Hondos απέναντι από το ΙΚΕΑ θα βρεθούμε ?

Επειδή μάλλον θα είμαστε με τον αντρα μου νωρίτερα Θες/νικη και θα παρω ταξακι ή το αμαξι πρεπει να μου πείτε ακριβώς!

Τα δικά μας νεα.Η μικρή μου τελικά από ότι κατάλαβα εχει βρει μια νεα διαιτα.

Τρωει για 3-4 μέρες πολύ και τις υπόλοιπες κανει απεργία.Θέλει να διατηρέιται το παιδακι μου.Χθες και προχθρες δεν εφαγε καθολου αλλα πλεον δεν σκαω!!!!!

Επίσης το κορυφαίο .Χθες σε καποια φαση που εκανε τις τρελες της της λεω « καλά βρε κορίτσι μου δεν θα συννενοηθούμε ποτε εμεις οι δυο?»

Και η απάντηση ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!

Ομορφα εεεεεεεε?

μαρακι την μινι που εβαλες την εχω κανει καρτα που λεει"καλωσορισες στο παρτυ μου" και θα την εχω εξω απο τον παιδοτοπο.δεν εχει φτερα και εχει γυρω γυρω φουξ και λαχανι λουλουδια

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερααααααααααααααααα

Χρονια πολλα και καλα στις ντινες μας (κωνκων και πικουλινα)στην Ελενες μας (maeleni kai deleni) και στα μωρα μας Κωνσταντινα και Αλεξανδρα-Ελενη !!

Πωπω οντως το μισο φορουμ γιορταζει σημερα...Να σας χαιρομαστε!!Παντα γεροι και δυνατοι!!

Εμενα γιορταζει η πεθερα μου η κολλητη μου και η νυφη μου..να τους χαιρομαι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και ξανά χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

[

πανμαρ δεν μπορω να μη σχολιασω τις διακοπες σου! Καλε αυτες δεν ειναι διακοπες! Ο γυρος του κοσμου ειναι! Να φανταστω οτι δε δουλευεις... Τι ωραια που ειναι να χαιρεσαι το καλοκαιρι! Απο τα 22 μου που αρχισα τη δουλεια εχω να παω διακοπες διαρκειας! Να ειστε καλα να τις χαρειτε! Στο Λουτρακι εχεις σπιτι? Εγω εκανα διακοπες στο Λουτρακι καθε καλοκαιρι για 2 μηνες, απο μωρο μεχρι τα 18 μου! Πολυ το αγαπαω αυτο το μερος!

Κι εγώ μέχρι να γεννήσω είχα να πάω διακοπές διαρκείας από το 1996!

Από τη στιγμή που γέννησα όμως, σταμάτησα τη δουλειά για να είμαι αποκλειστικά με το σουτζουκάκι μου. Οπότε καλοκαιριάτικα νομίζω ότι είναι αμαρτία για το καημενούλι να το κρατάω στην Αθήνα. Θάλασσα και πάλι θάλασσα! Ναι, έχω σπίτι στο Λουτράκι και πάω εκεί από την κοιλιά της μαμάς μου και πιο πριν!!! Και μέχρι να τελειώσω το σχολείο, όλο το καλοκαίρι Λουτράκι είμασταν. Κι εγώ το αγαπάω πολύ, με όλα τα στραβά του! Από τη στιγμή που μεγάλωσα και είχα κι άλλες επιλογές βέβαια, στο Λουτράκι πήγαινα μόνο χειμώνα, αλλά τώρα με τη μικρή, ξανάρχισα και τα καλοκαίρια!

mrdIp3.png

Βικυ συγγνωμη εγω σκιαχτηκα...χαχα

Παω μαναβη να παρω μελιτζανουλες για κανω το ιμαμ της Ριτας γιατι οι εορταζουσες μονο γλυκακια μας κερνανε...Γιατι βρε κωνκων;;; τοσα καλουδια ετοίμασες..

Σούλα σουπερ!Τα καταφερες για την Κυριακη ε;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Σούλα τη μικρή θα την έχει ο άντρας σου;;; Αν ειναι να βρεθούν με το δικό μου βρε, να γνωριστούν και τα βλαστάρια μας!!!!:lol::lol::lol:

Ελενάκι μου δεν θα την πάρουμε καθόλου!

Αχ με εβαλες σε σκεψεις

πανμαρ και πολυ καλα κανεις! Το συζητας? Τι να το κλειδωσεις το παιδι στην Αθηνα καλοκαιριατικα?

Οσο για το Λουτρακι κι εγω σαν κι εσενα! Σπιτι δεν εχουμε εκει, αλλα πηγαιναμε συνεχεια ολα τα καλοκαιρια και περναγαμε θαυμα! Αληθεια, ποσο χρονων εισαι? Μπας και εχουμε συναντηθει ποτε...:rolleyes:

t7fQp3.png

για την μαμα μου που λεγατε δεν μπορει να μετακινηθει με την μικρη οποτε σιγουρα δεν θα ερθει.

παντως για μας μη σκατε κοριτσια.σιγουρα θα βρεθουμε στο παρτυ μας.

δεν εχω κανει ακομα κουβεντα στο αντρα μου για τον γαμο γιατι ελπιζω να το ξεχασει.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...