Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου μιας και άλλαξε επισήμως η μέρα και γιορτάζω όοοολη μέρα θα ήθελα προκαταβολικά να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, να σας κεράσω και να ευχηθώ σε όλες τις εορτάζουσες

Χ ρ ό ν ι α Π ο λ λ ά και καλά με υγεία και χαρά.

Κωνκων, Deleni, Pikoulini, Αλεξάνδρα-Ελένη(Giovanna), αχ δεν ξέρω αν ξεχνάω και κάποια άλλη ή κάποιο παιδάκι, χρόνια μας πολλά!!! Α και Κωνκωνάκι με ένα πόνο!!!!!

1492042es6k8k22fy.gif

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κωνκων χρονια πολλα στον κωνσταντινουλη μας!να τον χαιρεσαι κουκλα μου!χρονια πολλα και σε σενα!

χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες\σες!

τωρα μου διαφευγει καποια......

μαμαλευτερακη για παιδικο κοιταω.για βρεφονηπιακο δεν υπαρχει προβλημα ηλικας(κατω των δυομιση) αλλα ειναι μονο ενας και μακρυα!εγω δνε θελω να την παω στα βρεφη.

αν και στα δικαιολογητικα δεν λεει πουθενα την ηλικα.τι να σου πω βρε ηλιανα.

κι εγω ξερω ποσες μητερες εδω ανεργες και τα πηρανε αλλα οταν σου λενε οτι δεν γινεται τι αλλο να κανω?

ουτε θεση καμιας θελω να φαω που το εχει αναγκη(εργαζομενη) αλλα ουτε και να μαλωσω εχω κουραγιο!

οταν ηρθα εδω δεν ημουν παντρεμενη αλλα δυο χρονια τελευταια ειμαστε και κανουμε κοινη φορολ δηλωση οποτε ειμαι καλυμενη.μετα αν θελω ξανακανω μεταδημοτευση?

οτν πηγα στο σταθμο δεν ηρθε η διευθυντρια αλλα η νηπιαγωγος.την δευτερη φορα πηγα στον δημο κι εκει κοντεψε να με φαει.

εκει ηταν καθετη και μου ειπε κιολας ''πηγαινε την σε ιδιωτικο''!

χαχαχ της λεω δεν σουλευω και θα την παω και ιδιωτικο?

και μου απαντα''βρες εσυ δουλεια και θα την βρεις την ακρη'

αντε βρες δουλεια τωρα με το παιδι αβολευτο ,σε ξενο μερος χωρις χερια αν τυχει κατι και με συζυγο να λειπει 10 μερες το μηνα!

θα το παλεψω κι αυτο!

1654096yn4fep17z7.gif

Χρόνια Πολλά και Καλά κι Ευτυχισμένα και με Υγεία στις εορτάζουσες μας, Χρόνια Πολλά deleni, maeleni, κωνκων, pikoulinaki κι όποια ξέχασα ας με συγχωρέσει...! Σας καληνυχτίζω, μουτς!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

549075jt0fjar5db.gif

Να κεράσω και εγώ ένα γλυκάκι για το 2ο όνομα της αγάπης μου.

Κωνκών να είσαι πάντα γερή, να χαίρεσαι τον Κωνσταντίνο σου και με το καλό να δεχτείς την μπέμπα.

Πικουλινάκι εύχομαι κάθε ευτυχία σε εσένα και την οικογένειά σου.

Deleni χρόνια πολλά, πάντα ευτυχισμένα γεμάτα υγεία και αγάπη.

Μαελένη εύχομαι τα καλύτερα και σύντομα να χαρίσεις στο Γρηγόρη ένα αδερφάκι ακόμα.

Κορίτσια να χαίρεστε όλους τους γνωστούς και συγγενείς που γιορτάζουν σήμερα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

πικουλινακι....κωνκων και κωσταντινο και με το καλο και το μωρακι....αλεξανδρα-ελενη giovanna...μαελενη...deleni..

αχχ δεν πιστευω να ξεχασα καμια:roll:

να ειστε παντα ευτυχισμενες και να χαιρεστε την οικογενεια σας και πανω απο ολα να εχετε υγεια

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Καλε ολο το καφε μας γιορταζει σημερα?

Χρόνια πολλά πικουλινι,κων κων και για σενα και για τον γιοκα σου,μαελενη,ντελενακι,Αλεξανδρα-ελενη της γιοβαννας μας.

Πολυχρονες ολες!Να χαιρεστε τα παιδακια σας.Υγεια χαρα παντα στις οικογενειες σας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κωνκων, deleni, maeleni, pikoulinaki, giovanna χρονια πολλα σε εσας και στα παιδακια σας!!!

ελπιζω να μη ξεχναω κανεναν.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

να πω οτι γνωρισαμε εναν ιπποτη!!!ο γιος της sam....

χθες στον παιδοτοπο δεν αφηνε κανενα παιδακι να πλησιασει την φωτεινη.οποιο παιδακι πηγαινε κοντα και υπηρχε κινδυνος να την χτυπησει με καμια απροσεχτη κινηση,το ελεγε"προσεχε θα χτυπησεις το μωρο"

παιδια επαθα πλακα.ειναι απιστευτος.την πηγαινε στα παιχνιδια την προσεχε στη τσουληθρα,και δεν αφηνε τα αλλα παιδια να κανουν τσουληθρα αν δεν εφευγε η φωτεινη απο μπροστα γιατι θα επεφταν πανω της.

αλλα και η δικια μου απο το χερι τον ειχε.

θα ειναι και στο παρτυ μας και θα τον γνωρισετε και εσεις.

μιλησα με την νικη και θα ερθουν στο παρτυ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κοριτσάκια καλημέρα. Ευχαριστούμε για τις ευχούλες σας.

Τι μαύρη κι άραχνη μέρα είναι αυτή. Βρέχει συνέχεια κι έχει μια μαυρίλα άλλο πράγμα!

Και να θέλουμε να κάνουμε κάτι δηλ δεν σου κάνει κέφι με τέτοιο καιρό.

Τι να πω. Ας σταματήσει η βροχή τουλάχιστον.

Βικούλα μου εσείς βρήκατε τον ιππότη σας, αλλά η συμπεθέρα τι λέει για όλα αυτά ε? Χαχαχα!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλίνες και κουκλάκια!!!!!

Καταρχήν να ευχηθω Χρόνια Πολλά και καλά σε όλες τις εορταζουσες Κωνκων,Πικουλίνα, maeleni,Deleni και στα μικρα της παρεας μας Αλεξανδρα-Ελένη και Κωνσταντινούλη!!!

Να ειστε όλοι γεροι και να σας χαίρονται!!!

Λοιπόν επειδη το πρωί ειχα εναν προβληματισμό για το τι θα μαγειρεψω.. αποφασισα με τοσους πολλούς εορταζοντες να μην κανω τπτ, θα μας κερασετε εσεις, ε;;;;

Πωπω εχουμε και εμεις πολλους γνωστους και συγγενεις που γιορταζουν

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα!!!

Πικουλινάκι μου, κωνκωνακι, deleni, μαελενη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!Να ειστε πάντα καλά, ευτυχισμένες, ό,τι επιθυμείτε σας εύχομαι ολόψυχα να το αποκτήσετε!

Κωνκωνακι μου χρόνια πολλά στον Κωνσταντινούλη. Να τον χαίρεστε!

1907682mplbplt05f.gif

Giovanna μου να χαίρεσαι την κούκλα σου! Πάντα ευτυχια και χαμόγελα στη ζωή της!

457286wn9irg8poi.gif

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!!!

Σας ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας!

Πρωτα πρώτα να ευχηθω για το γλυκό μου τον Κωνσταντινουλη, Χρονια Πολλά με υγεία, να είναι πάντα ευτυχισμένος στη ζωή του!

Να χαίρομαι τον αδερφό μου, τον παππού μου, τον πεθερό μου, τον ανηψιό μου....α και εμένα!:D Είμαστε πολλοι ζωή να 'χουμε!:mrgreen:

pikoulinaki deleni maeleni Χρόνια Πολλα με υγεία! Να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

giovanna μου να χαίρεσαι την κορουλα σου, χρόνια πολλά!

πανμαρ χρόνια πολλά να τα εκατοστησει η κορούλα σου!

Καλημεραααααααααα

Deleni, Maeleni, Pikoulini και κωνκων χρονια σας πολλα κοριτσια! Ο,τι επιθυμειτε!!!!

Giovanna και κωνκων να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!

Πολυ κερασμα σημερα!!! Ξηλωθειτε κοριτσια!!!:lol::lol::lol:

πανμαρ δεν μπορω να μη σχολιασω τις διακοπες σου! Καλε αυτες δεν ειναι διακοπες! Ο γυρος του κοσμου ειναι! Να φανταστω οτι δε δουλευεις... Τι ωραια που ειναι να χαιρεσαι το καλοκαιρι! Απο τα 22 μου που αρχισα τη δουλεια εχω να παω διακοπες διαρκειας! Να ειστε καλα να τις χαρειτε! Στο Λουτρακι εχεις σπιτι? Εγω εκανα διακοπες στο Λουτρακι καθε καλοκαιρι για 2 μηνες, απο μωρο μεχρι τα 18 μου! Πολυ το αγαπαω αυτο το μερος!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...