Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο Παναγιωτης περα των γνωστων τραγουδιων (παιδικα) τραγουδαει την ιτια και το πουλακι ξενο. Ειμαστε Ηπειρωτες βλεπετε!!!!!

Ααα εμείς έχουμε μεγάλο ρεπερτόριο... Εκτός από τα κλασικά παιδικά (τα οποία όσο μπορώ, δεν τα ακούμε από τα ζουζούνια γιατί δεν τα χωνεύω, οπότε προσπαθώ να βρω εναλλακτικές), το αγαπημένο μας είναι το "Που ΄σαι Θανάση" του Ζαμπέτα και μετά έχουμε το "Ανέβηκα στην πιπεριά", "Μπέμπα", "Μεγάλωσα" της Αλεξίου, "Ζήλια μου", "Ο βασιλιάς της σκόνης" και σχεδόν τα περισσότερα τραγούδια που παίζει ο freedom!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

sunsun να χαιρεσαι την κουκλα σου!!!!!!!!!! Πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!

Deleni εγω σου ευχομαι να τα καταφερετε να φυγετε εστω και για ενα βραδυ! Θα ανανεωθειτε απιστευτα!!!

Εμεις απο τραγουδια γιοκ! Τραγουδαω την μπουμπου και συμπληρωνει κι εκεινος το "που?"... Μεχρι εκει φτανουμε! Τι Χατζιδακις και ιστοριες, αυτα ειναι ψιλα γραμματα για μας! Κατσε να κανει πρωτα προταση... Παντως κι εγω περα απο την πλακα, αυτης της αποψης ειμαι. Θελω το παιδι μου να ακουει τα παντα, να δεχεται ολα τα ερεθισματα και να επιλεγει αυτα που τον αγγιζουν. Ετσι ειμαι κι εγω... Ειμαι ικανη τη μια μερα να παω στο Ηρωδειο και την αλλη στον Ρουβα. Ομως και η μαμα μου παντα με αφηνε ελευθερη να αποφασισω. Με ειχε σουρει θυμαμαι στα 14 μου στο Ηρωδειο στο Αξιον Εστι... Επειδη ηθελε να εχω και αυτο το ακουσμα... Και πολυ καλα εκανε! Παρολο που εφαγε τετοια γκρινια που ακομα το θυμαται. Μπορει και να χασμουρηθηκα 100 φορες μεχρι να τελειωσει!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Αλλα τουλαχιστον μου ειχε δωσει και μια αλλη εικονα... Με επιασε παλι η φλυαρια μου, το κοβω!:mrgreen:

t7fQp3.png

Λοιπόν, τώρα που κοίμησα και τα δύο μου τα μωρά (κόρη και άντρα) θα σας τα πα όλα μαζεμένα! Να σας προλάβω και να τα διαβάσω όλα όσα έχετε γράψει αποκλείεται!

Κατ΄αρχάς σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές σας! Κι έτσι για να θυμηθώ τις παλιές καλές εποχές που το σουτζουκάκι μου ήταν νεογέννητο, σήμερα την κοίμησα στην αγκαλιά μου!! Αφού την άφησα σχεδόν μια ώρα να πλατσουρίζει στην μπανιέρα και να παίζει με την σαπουνάδα!

Για διακοπές που μιλάγατε κάποια στιγμή εμείς έχουμε ένα πάρα πολύ απλό πρόγραμμα. Μέχρι 15 Ιουλίου θα πηγαινοερχόμαστε Λουτράκι, και μετά θα κατέβω με τους γονείς μου Σέριφο. Ο άντρας μου παίρνει άδεια μετά το 15αύγουστο, μάλλον θα κάνουμε βόλτες γύρω στην Πελοπόννησο και ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε τον Σεπτέμβριο να αφήσουμε για κανα δεκαήμερο την μικρή στην μαμά μου και να πάμε με τον νονό της μικρής και την κοπέλα του με μηχανές ή προς Κροατία, ή προς Τουρκία.

Αυτά και τώρα θ΄αρχίσω να διαβάζω ότι προλάβω από τα προηγούμενα γιατί μετά εχεί "Μίλα μου βρώμικα".

mrdIp3.png

Α! Ξέχασα κι άλλα δύο.

1. Αφού σήμερα είχαμε γενέθλια την ζύγισα και την μέτρησα: 12.700 κιλά και 86.5 ύψος (να τ΄άφήσω?)

2. Σε σχέση με τα μουσικά της ακούσματα, καλές οι κουλτούρες και οι ροκιές αλλά και ο Ρουβάς είναι πάντα στο πρόγραμμα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καινούριο επισόδιο;;; Τρέχω να προλάβω.

Τι? Λες να είναι επανάληψη? Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό? Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!!!

Ευχαριστώ και για τις ευχές.

mrdIp3.png

Πανμαρ να χαίρεσαι την μικρη σου!!

Σας εχασα το απόγευμα, πήγαμε στον μπαμπα μας, ο καιρος εδω πολύ αγριεψε..Βροχή και κρυο!

Νομιζω εκλεισε για το καφεδακι μετα και απο το ΟΚ της Αλεξανδρας

Απο αυριο σπίτι για 5 μερες και μου αρεσει που ειναι ετσι ο καιρος αλλά δεν εχουμε την ευκαιρια να καθομαστε εξω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

MAMALEYTERAKH σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση και για το ενδιαφερον.αυτα που μου λες εσυ δεν τα εχει oλα η αιτηση μου.

εμενα ζηταει :ληξιαρχικη γεννηση παιδιου

φορολογικη δηλωση αυτου του ετους,

βεβαιωση εργοδοτων και των δυο γονεων

φωτοτυπιες του βιβλιαριου υγειας του παιδιου με το εμβολιο μαντου

ειδικη κατηγορια οπως πολυτεκνη,διαζευγμενη ,κλπ το καταλληλο δικαιολογητικο!

ουτε για ευνοικη λογω στρατου μου ειπανε ,καθε αλλο να τα κανω με στο στρατο.

επισης μου ειπε πο μονη της οτι τυπου ψευτικες βεβαιαωσεις οτι εργαζεσαι δεν τα δεχομαστε.θελουμε ενσημα και την προσληψη απο τον εργοδοτη σου!

επισης να ειναι 2,5 και πανω τον σεπτεμβρη!εμενα γινεται τον οκτωβρη.

απλα μου ειπε οτι να μην απογοητευομαι(ναι καλα)διοτι μπορει να υπαρξερι κενη θεση μεσα στο ετος αλλα προς το παρον θα διαγραφει !

τεσπα μεταδημοτευση δεν κανω γιατι υπαρχει πιθανοτητα και μεταθεσης(σιγα......)

αν κανω υπαρχει προβλημα με τον συζυγο?εντωμεταξυ δεν εχω τιποτα στο ονομα μου εδω!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Χρόνια Πολλά σε όσες γιορτάζουν!

Είτε οι ίδιες, είτε τα παιδιά τους ή οι άντρες τους.

Υγεία και κάθε ευτυχία στα σπίτια σας και στις οικογένειές σας.

Εκτός από την maeleni, σε όλες τις άλλες δεν ξέρω τα ονόματά σας οπότε δεν μπορώ να πω προσωπικές ευχές.

Μαρία

mrdIp3.png

MAMALEYTERAKH σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση και για το ενδιαφερον.αυτα που μου λες εσυ δεν τα εχει oλα η αιτηση μου.

εμενα ζηταει :ληξιαρχικη γεννηση παιδιου

φορολογικη δηλωση αυτου του ετους,

βεβαιωση εργοδοτων και των δυο γονεων

φωτοτυπιες του βιβλιαριου υγειας του παιδιου με το εμβολιο μαντου

ειδικη κατηγορια οπως πολυτεκνη,διαζευγμενη ,κλπ το καταλληλο δικαιολογητικο!

ουτε για ευνοικη λογω στρατου μου ειπανε ,καθε αλλο να τα κανω με στο στρατο.

επισης μου ειπε πο μονη της οτι τυπου ψευτικες βεβαιαωσεις οτι εργαζεσαι δεν τα δεχομαστε.θελουμε ενσημα και την προσληψη απο τον εργοδοτη σου!

επισης να ειναι 2,5 και πανω τον σεπτεμβρη!εμενα γινεται τον οκτωβρη.

απλα μου ειπε οτι να μην απογοητευομαι(ναι καλα)διοτι μπορει να υπαρξερι κενη θεση μεσα στο ετος αλλα προς το παρον θα διαγραφει !

τεσπα μεταδημοτευση δεν κανω γιατι υπαρχει πιθανοτητα και μεταθεσης(σιγα......)

αν κανω υπαρχει προβλημα με τον συζυγο?εντωμεταξυ δεν εχω τιποτα στο ονομα μου εδω!!!!

Λυπών μπούρδες σου λέει

προσπάθησε να μάθεις ποιος είναι ο ανώτερος τις και πήγαινε για ενημέρωση

η ζήτησε από την διευθύντρια την εγκύκλιο του κράτους με τα δικαιολογητικά για τους παιδικούς

βρες εσύ τα χαρτιά και αστην να κουρεύετε

μετά πάρε τηλ και ένα Παπαδάκη έτσι

να δεις θα στην πάρουν?

άντε τώρα με όλες τις τρελές που θέλουν λίγα παιδια για να μην κουράζονται

οι βολεμένες όλες

φιλενάδα το πήρα πατριωτικά το θέμα τώρα

είναι βρεφονηπιακός η δεν είναι ?

παίρνουν παιδια με η χωρίς πάνες ?

τι βλακείες περί συμπλήρωση των 2 ½ είναι αυτό που το είδε αυτήν αυτό γραμμένο ?

Όσο για την μεταδημότευση δεν υπάρχει θέμα για τον άντρα σου αρκεί να τα φέρεις εσύ .

Όταν πήγες εκεί ήσουν παντρεμένη /? Είναι όλα στον σύζυγο άρα είσαι και εσύ εκεί οκ ?

:tongue::tongue:

Χρόνια Πολλά σε όσες γιορτάζουν!

Είτε οι ίδιες, είτε τα παιδιά τους ή οι άντρες τους.

Υγεία και κάθε ευτυχία στα σπίτια σας και στις οικογένειές σας.

Εκτός από την maeleni, σε όλες τις άλλες δεν ξέρω τα ονόματά σας οπότε δεν μπορώ να πω προσωπικές ευχές.

Μαρία

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου πάντα ευτυχία και χαρά

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...