Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βίκυ ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, είναι απλά καταπληκτική. Μακάρι να μπορούσα να έρθω.

Joa είσαι φοβερή!!!! Κουβάλησες και τη φίλη σου στη Μαγιόρκα και ήθελες και πρόταση γάμου; Καλά που δεν σε χώρισε ο άνθρωπος :tongue::tongue::tongue: Αυτή πάλι πώς και δέχτηκε; Δεν ένιωθε άβολα ανάμεσα στο ζευγάρι :confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλέ φιλενάδες εδώ είμαι...σόρρυ για την καθυστέρηση αλλά ηρθε ο πατριός μου σήμερα από Γερμανία και καθόμασταν όλοι μαζί.

Βικάκι ωραία μας τα προτείνεις εσύ που δεν θα έρθεις χαχα...θα έρθει η μανούλα σου με την Φωτεινούλα μήπως;

Θα κανονίσω να με φέρει ο άντρας μου αν είναι...θα τον ρωτήσω τώρα και θα σας πω....για χοντος λέτε;

m57Zp2.png

Καλά δεν υπάρχει περίπτωση να σας προλάβω..

Τεσπα

Giovanna μου το όνειρο: είχατε έρθει σπίτι μου, υποτίθεται ότι θα ερχόσασταν όλες. Βλέπω λοιπόν την Αλεξάνδρα ακριβώς όπως είναι στις φώτο αλλά με διαστάσεις του Γρηγόρη!:shock:

Την κοιτούσα και σε έψαχνα να σου πω να μην ανησυχείς για το βάρος της και ότι δεν είναι καθόλου μικροκαμωμένη :lol: . Το κουλό όμως δεν είναι αυτό, το κουλό είναι ότι μόλις σε βρήκα ήρθα και σε έκανα μια πολύ μεγάλη αγκαλιά και τελικά καταλαβα ότι ήσουν άντρας και φόραγες περούκα :shock::shock::shock::lol: :lol: :lol: Και σκεφτόμουν: ''Μας κορόιδευε τόσο καιρό ή έχει κάνει αλλαγή φύλου και ντρέπεται να μας το πει???'' κοινώς το όνειρο ήταν ''ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή''! :lol:

Πανμαρ να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!! Να τα εκατοστήσει!

Πετρούλα δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκουραστώ αυτές τις μέρες! Από Δευτέρα! χαχαχα!!!

Λαζαρένια μου πηγα αυτή τη βδομάδα στη δουλειά του άντρα μου να βάλω ένα χεράκι γιατί η κοπέλα που είχαν χειρουργήθηκε και έτσι μου έδειξε πως να καταχωρώ την χαρτούρα και το έκανα. Αν επιστρέψει από βδομάδα δεν θα πάω, αλλιώς ίσως πάω και την επόμενη..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Άρμα είσαι σκέτο τρελοκομείο ακόμα και στον ύπνο :lol::lol::lol::lol:

Πανμαρ να χαίρεσαι τη Σοφία σου και να είναι γερή και τυχερή.

Σήμερα δεν έχει γενέθλια και η Κάτια της Σανσαν;;;;;

Σανσαν να χαίρεσαι την κούκλα σου και να την καμαρώνεις.

Οι διαστασεις του γιου μου, σου εχουν γινει εφιλατης μου φαινεται :tongue::tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!Αντε βρε!Είστε εκτός συναγωνισμού, έχει διαστάσεις 3χρονου ο Γρηγόρης μας! Καλά θυμάσαι που σου έλεγα για τον ανηψιό του Αργύρη που μου θυμίζει πολυ ο Γρηγόρης και είναι 3 1/2? Ε, κι αυτός 15 κιλά με το ζόρι είναι! Είναι αυτός που δεν τρώει τίποτα..

Άρμα είσαι σκέτο τρελοκομείο ακόμα και στον ύπνο :lol::lol::lol::lol:

Καλέ στο είπα, ήταν παντελώς κουλό! Τσάμπα ανησύχησες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλέ στο είπα, ήταν παντελώς κουλό! Τσάμπα ανησύχησες!

Δεν ανησύχησα βρε, περιέργεια είχα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!Αντε βρε!Είστε εκτός συναγωνισμού, έχει διαστάσεις 3χρονου ο Γρηγόρης μας! Καλά θυμάσαι που σου έλεγα για τον ανηψιό του Αργύρη που μου θυμίζει πολυ ο Γρηγόρης και είναι 3 1/2? Ε, κι αυτός 15 κιλά με το ζόρι είναι! Είναι αυτός που δεν τρώει τίποτα..

Ελπιζω μεχρι τα 3μιση να μεινουμε και εμεις στα 15 αλλά να τρωμε...πολλα ζηταω ε?D:D:D

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Όλο ξεκινάω να γραψω και όλα με σταματανε...

Πανμαρ να τη χαίρεστε, να τα εκατοστήσει!!!!!:D:D

Βίκυ τέλειο το προσκλητήριο!!!! Ζήλεψα...:oops::oops::oops: Εγώ για τη μικρουλίνα μου όλο λέω και τελικά τίποτα δεν κάνω...:rolleyes::rolleyes: ριγμένο είναι το καημένο...

Κορίτσια ένα σας λέω...μην τολμήσει καμία να έρθει Χαλκιδική και δεν κανονίσουμε να βρεθούμε...το λέω απο τώρα δεν θα της ξαναμιλήσω!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αααααχχχχ! Εγώ θέλω διακοπες με τα μικρούλια αλλά πρώτα να πάω ένα διημεράκι με τον αντρούλη μου να... αναζοπυρωθούμε λιγάκι :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ξύπνα για το ένα, σήκω για το άλλο δεν έχουμε κατορθώσει να κάνουμε τίποτα!!!! :cool::cool::cool:(που να τα διαβάσει, με σκότωσε...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Άρμα τι όνειρο ήταν αυτό;;;!!! Πολύ γέλασα...:lol::lol::lol:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ο Παναγιωτης περα των γνωστων τραγουδιων (παιδικα) τραγουδαει την ιτια και το πουλακι ξενο. Ειμαστε Ηπειρωτες βλεπετε!!!!!
Κι εμένα τραγουδάει το ένα το χελιδόνι, ξέρει τον Μπιθικώτση και μιμίται τον Θοδωράκη πώς διευθύνει την ορχήστρα!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!! Το είχα πει, εμένα το παιδί μου μόνο Θοδωράκη-Χατζηδάκη και μελοποιημένη ποίηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κι εμένα τραγουδάει το ένα το χελιδόνι, ξέρει τον Μπιθικώτση και μιμίται τον Θοδωράκη πώς διευθύνει την ορχήστρα!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!! Το είχα πει, εμένα το παιδί μου μόνο Θοδωράκη-Χατζηδάκη και μελοποιημένη ποίηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι !!!!!!!!!!! Εχει και ενα επιπεδο το Ναταλακι!!!!

α και ο δικος μου εχει επιπεδο...αμεεε ουουου

Ξερει και αναγνωριζει και λεει τα ονοματα των:

Τζουλια,Ρουλας(Κορομηλα),τατιανα και οταν τον ρωταμε ''ποια θα παντρευτεις?'' λεει τη ''Ζετα''(Μακρυπουλια...)

Δε μπορειτε να πειτε?Εχει γουστο τουλαχιστον!!Χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

α και ο δικος μου εχει επιπεδο...αμεεε ουουου

Ξερει και αναγνωριζει και λεει τα ονοματα των:

Τζουλια,Ρουλας(Κορομηλα),τατιανα και οταν τον ρωταμε ''ποια θα παντρευτεις?'' λεει τη ''Ζετα''(Μακρυπουλια...)

Δε μπορειτε να πειτε?Εχει γουστο τουλαχιστον!!Χαχα

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα, όντως έχει γούστο κι εμένα μου αρέσει η Μακρυπούλια, δεν μου αρέσει όμως έτσι όπως την έχουν κάνει στο dancing with the stars!!! Και πέρα από το χιούμορ, ναι, θα ήθελα η κόρη μου να έχει ποιότητα, αλλά θα ηθελα και να μπορεί να ακούει τα πάντα, να είναι ανοιχτό μυαλό!!!! Και να είναι καλά το παιδάκι μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...