Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

deleni μου ειδες καμμια φορα?Ειναι και η δικη μας ψυχολογια που παιζει ρολο..

Μπορει να ξερουμε τι να κανουμε αλλα αν μας καθοδηγησει και κατι ισως το νιωθουμε περισσοτερο και πετυχαινει.

Παντως χωρις να εχω διαβασει αυτο το βιβλιο και εγω αυτο ακριβως κανω και εχω βρει την ησυχια μου.

Πικουλινακι κουραγιο ξερεις πως ειναι αυτα...θα στρωσει!Πολλα φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

βατραχουλίνα μου εμένα δεν με βοηθούσε τίποτε πάντως...μόνο το Maalox με ανακούφιζε για λίγο ( μου το επέτρεψε ο γιατρός ) γιατι δεν μπορούσα ούτε νεράκι να πιώ...έβγαζα φωτιές πραγματικά!

605224n7suhdjsno.gif

χαχα καπως ετσι κι εγω!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εμενα μου ειχε επιτρεψει τα simeco και τον τελευταιο μηνα τα επερνα.

Γενικα δεν ειχα καουρες πλην του τελευταιο μηνα.

ΤΗν μερα πριν γεννησω 3 ειχα παρει (ειχα φαει και αρνακι βεβαια χαχαχα)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Επέστρεψα και πάλι!!!!

Όσον αφορά το θέμα που συζητούσατε το ΣΚ.... Εγώ θα συμφωνήσω ότι εδώ πέρα κυρίως ανταλάσσουμε απόψεις για την ανατροφή και τις συνήθειες των παιδιών μας όχι απο τη θέση των "ειδικών" αλλά απο την εμπειρία μας ως μαμάδες και γιαγιάδες προκειμένου να βρούμε κυρίως συμπαράσταση (για το τι "τραβάει" η καθεμιά μας :lol::lol::lol:) αλλά και καμία συμβουλή που ίσως "πιάσει" και στα δικά μας παιδιά...

Για μένα, που οι φίλες μου δεν έχουν παιδάκια, είναι σωτήριο να μιλάω μαζί σας και να "παίρνω" απο τις δικές σας εμπειρίες και να σιγουρεύουμαι ότι δεν είναι μόνο το δικό μου παιδί έτσι...υπάρχουν και άλλα που δεν τρωνε, δεν κοιμούνται, ταρζανιάζουν...:lol::lol::lol::lol: Και οι συμβουλές όλων σας κατά καιρούς έχουν αποδειχτεί πολύτιμες...

Η κάθε οικογένεια απο την άλλη έχει τις δικές της προτεραιότητες όπως πολύ σωστά ανφέρθηκε και η καθεμιά μας επιλέγει που θα δώσει βάρος... αλλά νομίζω ότι όλοι ότι κάνουμε το κάνουμε απο αγάπη για τα αγγελούδια μας και επειδή θέλουμε να είναι ευτυχισμένα (και να μην ξεχνάμε ότι και η ηρεμία των γονιών είναι πολύ σημαντική γιατί ευτυχισμένοι γονείς = ευτυχισμένα παιδιά...);):wink:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μάνουλες κ καλή εβδομάδα

Σαρδελάκι δεν ξέρεις ποσο σε νοιώθω με τον πυρετό, το παν είναι να εισαι έτοιμη και να μην τα χάσεις, μπορεί να μην κάνει τίποτα μην προκαταβάλεις τον εαυτό σου.Εγω μετά το επεισόδιο της Βίκυς, όταν ανέβαζε πυρετό είχα όλα τα φάρμακα έτοιμα και ζεστό νερό για μπάνιο

Σούλα να χαίρεσαι την Ανδριάνα κούκλα μου

Εύα τέλειο το σπίτι σου με το καλό το μωράκι και καλές γιορτές

Εγώ με την Φωτεινούλα από το πρωί παιδεύτηκα για τα ουρα που πρέπει να κάνει καλλιεργεία αλλά στο τέλος τα κατάφερε το μωράκι μου, εύχομαι να είναι καλά αποτελέσματα.

Η Βικουλα μου είναι άρρωστη και την έχω στο μυαλό μου αλλα δεν μπορώ να πάω κοντά της γιατί εγώ την μικρούλα μου.

Η Φωτεινή βγάζει 4 δοντάκια μαζί, την περασμένοι εβδομάδα έσκασαν μύτη τα επάνω και σήμερα το ένα από τα δυο κάτω τα όποια είναι κυνόδοντες, έχει μονο λίγο βήχα και λίγο συνάχι

2589428d46ber646c.gif

Μπορει να ξερουμε τι να κανουμε αλλα αν μας καθοδηγησει και κατι ισως το νιωθουμε περισσοτερο και πετυχαινει.

Αυτό ακριβώς Ρίτα μου... ένιωθα λες και ήθελα κάποιον να με έμψυχώσει λίγο...;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Πάντως Βατραχάκι σε αυτήν την εγκυμοσύνη είμαι καλύτερα... στην Αναστασία είχαν αρχίσει πολύ νωρίτερα...τότε το μόνο που με ανακούφιζε ήταν σόδα με φρέσκο στυμμένο λεμόνι μέσα... τώρα δεν κάνει τίποτα...:mrgreen:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Πάντως Βατραχάκι σε αυτήν την εγκυμοσύνη είμαι καλύτερα... στην Αναστασία είχαν αρχίσει πολύ νωρίτερα...τότε το μόνο που με ανακούφιζε ήταν σόδα με φρέσκο στυμμένο λεμόνι μέσα... τώρα δεν κάνει τίποτα...:mrgreen:

εμενα εχει καμια εβδομαδα που εγιναν εντονες και μ'ενοχλουν μαλλον μεγαλωνει το μπεμπε και πιεζει το στομαχι που ειναι παντα γεματο :D:D:D:D

κι εγω με λεμονι πινω τη σοδα μου χαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Επέστρεψα και πάλι!!!!

Όσον αφορά το θέμα που συζητούσατε το ΣΚ.... Εγώ θα συμφωνήσω ότι εδώ πέρα κυρίως ανταλάσσουμε απόψεις για την ανατροφή και τις συνήθειες των παιδιών μας όχι απο τη θέση των "ειδικών" αλλά απο την εμπειρία μας ως μαμάδες και γιαγιάδες προκειμένου να βρούμε κυρίως συμπαράσταση (για το τι "τραβάει" η καθεμιά μας :lol::lol::lol:) αλλά και καμία συμβουλή που ίσως "πιάσει" και στα δικά μας παιδιά...

Για μένα, που οι φίλες μου δεν έχουν παιδάκια, είναι σωτήριο να μιλάω μαζί σας και να "παίρνω" απο τις δικές σας εμπειρίες και να σιγουρεύουμαι ότι δεν είναι μόνο το δικό μου παιδί έτσι...υπάρχουν και άλλα που δεν τρωνε, δεν κοιμούνται, ταρζανιάζουν...:lol::lol::lol::lol: Και οι συμβουλές όλων σας κατά καιρούς έχουν αποδειχτεί πολύτιμες...

Η κάθε οικογένεια απο την άλλη έχει τις δικές της προτεραιότητες όπως πολύ σωστά ανφέρθηκε και η καθεμιά μας επιλέγει που θα δώσει βάρος... αλλά νομίζω ότι όλοι ότι κάνουμε το κάνουμε απο αγάπη για τα αγγελούδια μας και επειδή θέλουμε να είναι ευτυχισμένα (και να μην ξεχνάμε ότι και η ηρεμία των γονιών είναι πολύ σημαντική γιατί ευτυχισμένοι γονείς = ευτυχισμένα παιδιά...);):wink:

Delenaki μου κορίτσι μου τι ωραία που τα λες καλε!!! Συμφωνώ απολύτως !!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Αχ δεν είμαι η μόνη με τις καούρες δηλαδή ε? Εγώ στο Γώγο μου δεν ήξερα τι είναι η καούρα και τώρα τρελαίνομαι! Έχω φάει ένα τοστ και δε μπορώ με τίποτα να το χωνέψω αλλά το χειρότερο είναι ότι με πιάνει το βράδυ! Χτες σηκώθηκα 2 η ώρα και έφτιαχνα χαμομήλι! Το έχετε δοκιμάσει?

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναι Φωτεινή μου όλα έτοιμα κι εγώ...πάντοτε έτοιμα τα έχω!

βατραχουλίνα αν δεν αντέχεις ρώτα τον γιατρό σου αν κάνει να πάρεις κάτι...εμένα μου τα επέτρεψα αφού είχα φθάσει στο σημείο να μην μπορώ ούτε νεράκι να πιω!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...