Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

σοβαρα?εγω χθες που πηγα μονο που δεν με βαρεσε παλι εκει η υπευθυνη!

αρον αρον εφυγα απογοητευμενη!!!

μεταδημοτευση το σκεφτηκα.κακως τοσα χρονια εδω ,επρεπε να ειχα κανει αλλα παντα εμεις ημασταν να θα φυγουμε και θα φυγουμε.....

αλλα για εκλογες δεν ακουσα?αληθεια λες?

Λοιπών έχεις λογαριασμό στο όνομα σου κάποιο εγραφο που να δηλώνει ότι τα προηγούμενα δυο χρόνια έμενες μόνιμα εκεί ? πήγαινε αύριο στο κεπ και ζητά μεταδημότευση μετά πήγαινε στον δήμο σου .

Συγγνώμη γιατί να τσακωθείς με την διευθύντρια δεν σου έδωσε λίστα με τα δικαιολογητικά ?

τις πας ολλα τα απαιτούμενα και τις βουλώνεις το στόμα

έξαλλου αντι για βεβαίωση εργοδότη μπορείς να κάνεις μια υπεύθυνη δήλωση του νομού 105 και να σου ότι εργάζεσαι και πλένεις σκάλες χωρίς ένσημα αυτό δεν φαίνετε στην φορολογική και θα σου κάνουν αύξηση στα τροφεία καταλαβαίνεις η να σου δώσω τηλ να με πάρεις ?

Όλα αυτά που σου λέω είναι στα δικαιολογητικά τον δημων άρα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σου παίρνουν το παιδί ?

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Α, πιστοποιητικό γέννησης παιδιού

Β. πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

.γ τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας .

Δ βεβαίωση εργοδότη ότι η μητέρα εργάζεται ή δηλώσει τις μητέρας του άρθρου 8του ν.1599/1986

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

1 δημότης τις περιοχής ( οι αιτήσεις μη δημοτών γίνονται ΟΛΕΣ δέκτες ααλ θα εξετάζοντα μετά την ικανοποίηση των αιτήσεων των δημοτών και εφόσον υπάρχουν κενά

2 .

α εργαζομένη μητέρα

Β σχέση γειτνίασης με τον παιδικό σταθμό

Γ χαμηλό εισόδημα

Δ αριθμός τέκνον

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1 μονογονεικη οικογένεια

2 τυχών δυσμενές οικογενειακό περιβάλλων

3 εκπαιδευτικοί – στρατιωτική που εξετάζονται ευνοϊκά

Και ποιο κάτω γράφει

Όταν στο εκκαθαριστικό σημείωμα δεν φαίνεται το εισόδημα από εργασία της μητέρας προστίθεται αυτοδίδακτα το πόσο τον 5970 άρα μπορείς αν κανείς εσύ την δήλωση ότι εργάζεσαι

Το κολημα που είναι ?

Μεταδημότευση

Υπεύθυνη δηλώσει ότι είσαι μόνιμος Κάικος τα δυο τελευταία χρόνια εκεί

Απόκομμα λογαριασμού ΔΕΗ Ή ΔΕΗΑΛ ΄Η ΟΤΕ

Από κεπ ζητάς

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ

ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΕΣΕΙΣ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ

Σε 4 εργάσιμης θα είσαι δημότης του νησιού και ούτε γάτα ούτε ζημία

Για να δούμε μετά που θα πατήσει και δεν θα σου πάρει το παιδι

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol:

Κορίτσια έχω πάθει πλάκα με την Φωτεινούλα! Καλέ μου τραγουδάει στο τηλέφωνο ''περνα περνά η μέλλισσα, το κόκκινο, το φοβερο ο πουγκα πουγκα''! Καλά μιλάμε είναι αστέρι! Ροδάνι η γλώσσα της! Άντε να δω πότε θα τα λέω αυτά και για την Εύα! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

ασε Μαρακι μου ....θα την αλλαξω ρεπερτοριο δεν γινετε αλλο με τα ζουζουνια, τα στρουμφακια και τα ζοο μαζοο....εχω παθει πλακα :):):):)

θα την αρχησω Τερζη, Αντζελα, Σφακιανακη,μπορει και λιγο Στρατο Δυονισιου....γιατι και εγω τα εχω ξεχασει..μετα θα την μαθω και τσιφτετελι και ζεμπεκικο για να αλλαξουμε....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ.....

προσπαθω να σας διαβασω:):):)

Μπραβο στον Αστερη για τα κακα, εμεις τα ψαχνουμε...που ειναι τα κακα οεο????????

Εγω Μαγιορκα δεν εχω πάει, εστειλα όμως τους γονεις μου και πηγαν μετα το Πάσχα, τα ανελαβα όλα εγω εκεινοι απλά ετοιμασαν βαλίτσες και πλήρωσαν το πακετακι στο πρακτορείο...χαχα

Σουλα ειδες που το πρωί σου εγραψα καποια ξενοδοχεια για τη Θασο;;Αυτο με τα εισητηρια το ειδες;;;

Για Κυριακη τι αποφαση πήρες τελικα;;;Για το μερος νομιζω εχουμε αρκετες επιλογές..εσυ προτεινεις κατι;;;Το θεμα ειναι αν δεν ερθει η Βικυ η Αλεξανδρα πως θα ερθει αν πουμε εκτος πολης..

Ελένη και Αλεξ πειτε κι εσεις που ειστε city girls!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ασε Μαρακι μου ....θα την αλλαξω ρεπερτοριο δεν γινετε αλλο με τα ζουζουνια, τα στρουμφακια και τα ζοο μαζοο....εχω παθει πλακα :):):):)

θα την αρχησω Τερζη, Αντζελα, Σφακιανακη,μπορει και λιγο Στρατο Δυονισιου....γιατι και εγω τα εχω ξεχασει..μετα θα την μαθω και τσιφτετελι και ζεμπεκικο για να αλλαξουμε....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ.....

προσπαθω να σας διαβασω:):):)

Ο Παναγιωτης περα των γνωστων τραγουδιων (παιδικα) τραγουδαει την ιτια και το πουλακι ξενο. Ειμαστε Ηπειρωτες βλεπετε!!!!!

Διαφημίσεις

Ελένη η Χαλκιδικη εχει τις καλύτερες θαλασσες ειδικα δευτερο & τριτο πόδι αλλα επίσης εχει και τους πιο αισχροκερδεις επιχειρηματιες..Ειναι απαραδεκτοι οι ανθρωποι!!!

ποσο δικαιο εχει Πετρουλα μου, η σωστη επαγελματιες ειναι μετρημενη στα δαχτυλα.....καλε και το πρωτο ποδαρακι της Χαλκιδικης εχει καλη θαλασσα8-):cool:

Σούλα Ποταμια μενατε μαλλον, κι εγω μικρη 1-2 χρονιες εκει πηγα κατασκηνωση στο βουνό

Κατσε να βρω τις σημειωσεις μου και να σου στειλω τις ιστοσελίδες και τιμες περιπου να ψαχτεις..

Εμεις κλεισαμε Σκαλα Ποταμιας 200 μ απο τη θαλασσα, οσα ηταν πολύ κοντα στη θαλασσα ειχαν αλλα οφελη όχι ομως αυλή και χωρο..Επίσης για καποιο λογο ηθελα να αποφυγω την πισινα, δεν του εχω καθολου εμπιστοσυνη, ασε που γενικα δεν μπαινουμε καθολου οποτε δεν υπήρχε λόγος!!!

Σούλα μπες στο www.go-thassos.gr και σου βγαζει ολα τα καταλύματα

Πολύ καλό το Kladis, το summerdreams, το Κamelia, το Καλλιστη θα σε εντυπωσιασει και περισυ επισκεφτηκαμε εκει καποιους γνωστους που ειχαν κλεισει με εισητηρια (το αρνητικο:μακρια απο τη θαλασσα και εχει και πισινες) όλα τα αλλα και η ημιδιατροφη ειναι σουπερ!!!

Σούλα μαλλον εσυ με προσπερνας...κλάψ:-(:-(

Διαφημίσεις

Πετρούλα μου δεν σε προσπερναω βρε παραπονιάρα αλλα ειμαι στη δουλεια και μπορει κατι να μου ξεφυγει.

Ευχαριστω πολύ θα τα δω με την ησυχια μου.

Κοριτσάκια επειδη σχολάω αλλα εσεις θα συνεχίσετε να μιλατε και μιλατε και πολύ , πειτε τιποτα για την συναντηση και ενημερωστε και μενα ε??

Πολλα φιλια

Φωτεινή θα μπορέσετε να έρθετε με τη μικρή στη συνάντηση? Εχει κάτι κοντά σας όπου να μπορέσουμε να βρεθούμε? Μήπως παιδότοπο και για τα 2 ή 3 μικρά που θα είναι μαζί μας? Καμιά πιτσαρία στη χειρότερη που να έχει παιδότοπο????

Αλλιώς κορίτσια είπαμε τα 2 μέρη εκτός κέντρου για να βολεύουν τη Deleni.

COSMOS και απέναντι από ΙΚΕΑ.

Απέναντι από το COSMOS έχει και τον Παιζώτοπο, για σένα Σούλα το λέω. Δεν είναι και πολύ καλά, αλλά κάτι είναι.

Sardelaki ποιά περιοχή είσαι?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Η Αλεξ Κρηνη ειναι νομιζω...

Και εγω τον δρομο για τους προορισμους που προτεινεις Ελένη τον κανω με κλειστα ματια, να δουμε τι θα πει και η Αλεξανδρα..Να προτεινει και εκεινη κτ

Σουλα περιμενουμε να μας πεις αρχικα αν εισαι μεσα και το μερος ειναι ευκολο βρε παιδι μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...