Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Μηπως τραυματίστηκα από τα cyclogest που βάζω;Ποιος ξέρει.Μου είπε πάντως και αποτυχία εμφύτευσης είναι πάλι πολύ νωρίς.Αναμονη λοιπόν.

Ναι το ροζ γενικά δείχνει τραυματισμό συνήθως. Ναι είναι πολύ νωρίς για να έχεις οποιοδήποτε σύμπτωμα . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενη στην Μαγιορκα ???ειχαμε παει με τον καλο μου ..εκει ηθελε να μου κανει προτση γαμου ...αλλα εγω του κουβαλησα την κολλητη μου που μολις ειχε χωρισει οποτε του ανεβαλλα τα σχεδια ...ακομη χτυπαω το κεφαλι μου ..

Η Μαγιορκα παντως απιθανα..πολυ κοντα στην Ελλαδα ,ωραιες παραλιες ,ειχαμε περασει υπεροχα ...

Εκτος Ευρωπης τωρα που ειμαι μανα δεν παω ...πρωτον δεν θελω πολλες ωρες στο αεροπλανο γιατι θα μας πεταξει ο πιλοτος και δευτερον αν τυχει καποια ασθενεια αντε να συννενοηθεις και το σημαντικοτερα αντε να επιστρεψεις..

Yes!!!!! Περάσαμε απλά καταπληκτικά!!!!!!! Θέλω να ξαναπάω οπωσδήποτε!!!!!

Καλέ δεν είναι εκτός Ευρώπης! Στην Ισπανία από κάτω είναι! Μάλλον εκτός Ελλάδος ήθελες να πεις.

Καλά κι εσύ πήρες την κολητή μαζί! Τι να πω!!!!!

ΚΑι στο σπήλαιο με τις γόνδολες και παντού. Νοικιάσαμε πολύ οικονομικά αυτοκίνητο και την γυρίσαμε όλη. Πήγαμε και Ibiza. Aχ περασμένα μεγαλεία κορίτσια......Κλαψ κλαψ.

Πάντως Ιωάννα είχαμε πάει με πτήσεις charter κατευθείαν από εδώ στην Palma, από αεροδρόμιο πήραμε το αμαξάκι και όλα ήταν απλά υπέροχα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε ο ανδρας μου ετοιμαζε τα παντα και τελευταια στιγμη του λεω να ερθει και η κατερινα μαζι μας ??μολις χωρισε και την απελυσαν??ε τι να πει ο καημενος αλλα ξενερωσε και τελικα την προταση γαμου μου την εκανε στην Αθηνα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

εννοω σε πιο μακρυνα μερη δεν παω πια ,τελειωσα την καριερα μου με τo honeymoon ..η μαγιορκα στην ισπανια ειναι..αχ υπεροχα......

Μπα εμείς περιμένουμε πως και πως να μεγαλώσει λιγάκι και να ξαναρχίσουμε τις εξορμήσεις μαζί του!

Μπορεί τις εδώ διακοπές να τις κόψαμε, αλλά πρώτα ο Θεός και μετά τα οικονομικά μας, τα ταξιδάκια θα τα ξαναρχίσουμε! Μπορεί να αργήσουμε λιγάκι, αλλά....κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό.

Αχ και μόλις έφαγα ένα παγωτάκι μιας και μαμαλευτεράκι μου το έβαλες στο μυαλό με το παγωτατζίδικο!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

[quote=maeleni;387087

Αχ και μόλις έφαγα ένα παγωτάκι μιας και μαμαλευτεράκι μου το έβαλες στο μυαλό με το παγωτατζίδικο!!!!!

Τι παγωτό από δέλτα ? κτλ

Εγώ τρώω μονό από κλασικά παγωτατζιδικα και τελευταία έχω μια εμμονή με την γεύση μανκο λεμονί

Πάω σιγα σιγα να στρώσω τραπέζι φιλία σε όλες

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ε να μην το πω κι αυτό;

Είναι η 3η μέρα που τον βάζω στο γιογιό για κακά...εχθές και προχθές τον έβαζα εγώ...αυτός μου έλεγε κακά αλλά τα έλεγε αφού τα έκανε.

Τώρα μόλις κάναμε χωρίς να τον βάλω εγώ...μου λεει κακά μαμά...πάω τον βάζω στο γιογιό φεύγω από το μπάνιο και μετά από λίγο τα έκανε...γιουπίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...

ααααααααααααααα και δεν σας είπα...του αρέσει που φεύγω από το μπάνιο και σηκώνεται κλείνει και την πόρτα και μετά τα κάνει χαχα

m57Zp2.png

ε να μην το πω κι αυτό;

Είναι η 3η μέρα που τον βάζω στο γιογιό για κακά...εχθές και προχθές τον έβαζα εγώ...αυτός μου έλεγε κακά αλλά τα έλεγε αφού τα έκανε.

Τώρα μόλις κάναμε χωρίς να τον βάλω εγώ...μου λεει κακά μαμά...πάω τον βάζω στο γιογιό φεύγω από το μπάνιο και μετά από λίγο τα έκανε...γιουπίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...

ααααααααααααααα και δεν σας είπα...του αρέσει που φεύγω από το μπάνιο και σηκώνεται κλείνει και την πόρτα και μετά τα κάνει χαχα

Βρε σαρδελακι θελει την ησυχια του το παιδι!!! Μπραβο στον Αστερη!!! Μηπως μετα τα κακα θελει να μαστορεψει κιολας ;;;

την εχω στειλει την προσληση σε οσες εμφανιστηκαν στις τελευταιες 3 σελιδες.

αν εχει καμια το τηλ της νικης ας μου το στειλει με πμ γιατι δεν ξερω πως,αλλα εξαφανιστηκε το νουμερο ενω υπαρχει το ονομα της.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Μπράβο στον γαμπρούλη μου συμπεθέρα.

Ε το παιδι θελει την υσηχία του βρε.Εσύ θέλεις να έχεις θεατές ??(χα χα)

Κοριτσάκια για εκεινη την συναντηση.Τι ώρα λέτε και που ?????

συμπεθέρα μάλλον την ησυχία του θέλει ο γαμπρούλης σου χαχα...κι εγώ δεν θέλω θεατές καλέ αλλά έχω μόνιμο θεατή τον Αστέρη...δεν με αφήνει να κάνω τίποτε στην τουαλέτα χωρίς να είναι κοντά μου χαχα. Για την συνάντηση δεν ξέρω τίποτε...εσένα πότε σε βολεύει; Νομίζω οι υπόλοιπες βολεύονται είτε απόγευμα Κυριακής είτε πρωί...

πικουλίνα μου να του δώσω και κανα κατσαβίδι λες ε; χαχα

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο στον γαμπρούλη μου συμπεθέρα.

Ε το παιδι θελει την υσηχία του βρε.Εσύ θέλεις να έχεις θεατές ??(χα χα)

Κοριτσάκια για εκεινη την συναντηση.Τι ώρα λέτε και που ?????

Σουλίτσα επειδή εσύ, η Πετρούλα και η άλλη Ελένη είστε οι πιο απομακρυσμένες, δεν προτείνεις εσύ κάτι?

Α καλά και η νύφη σου δεν με αφηνει μόνη μου στην τουαλέτα.

Ειναι περιεργα τα παιδακια μας.

Εγώ πάντως προτιμώ απόγευμα.

Η Βίκυ παιζεται αν θα ερθει.Δεν μπορούμε να κανονίσουμε κατι κοντα στο σπίτι της Φωτεινής να παρει και τη μικρη για να ερθει και αυτη???

ΛΑΖΑΡΕΝΙΑ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΕΥΝΟΙΚΑ

ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ?

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ ΜΗΝ ΚΟΛΑΣ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΧΤΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

σοβαρα?εγω χθες που πηγα μονο που δεν με βαρεσε παλι εκει η υπευθυνη!

αρον αρον εφυγα απογοητευμενη!!!

μεταδημοτευση το σκεφτηκα.κακως τοσα χρονια εδω ,επρεπε να ειχα κανει αλλα παντα εμεις ημασταν να θα φυγουμε και θα φυγουμε.....

αλλα για εκλογες δεν ακουσα?αληθεια λες?

1654096yn4fep17z7.gif

Η Βίκυ παιζεται αν θα ερθει.Δεν μπορούμε να κανονίσουμε κατι κοντα στο σπίτι της Φωτεινής να παρει και τη μικρη για να ερθει και αυτη???

Το πρότεινα κι εγώ χτες, αλλά δεν είδα καμιά απάντηση. Ας μας πουν η Φωτεινή ή η Βίκυ αν έχει κάτι εκεί γύρω που μπορούμε να μαζευτούμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...