Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Μηπως τραυματίστηκα από τα cyclogest που βάζω;Ποιος ξέρει.Μου είπε πάντως και αποτυχία εμφύτευσης είναι πάλι πολύ νωρίς.Αναμονη λοιπόν.

Ναι το ροζ γενικά δείχνει τραυματισμό συνήθως. Ναι είναι πολύ νωρίς για να έχεις οποιοδήποτε σύμπτωμα . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!!!

αχ με ξεσηκωσατε με τις διακοπες!

ωραια η θασσος αλλα εγω εχω παει δεν ξερω ποσες φορες ακομη και με το σχολειο εκδρομη εκει πηγαιναμε!

εννοειτε οτι οποια ερθει διακοπες προς τα εδω θα βρεθουμε να πιουμε καφε ενταξει αλλιως δεν την ξαναμιλαω!

εμεις ακομη δεν εχουμε συζητησει τιποτα γι'αυτο το θεμα δεν ξερω τι θα κανουμε κι αν θα παμε καπου.

βικη εμας δεν μας καλεσατε στο παρτυ :(

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχακι εμάς και να μην θες αν μας δεις θα μας δεις χιχιχ θα σου κατσικοθω εγώ να πιω τον καφέ ιχιχχι

Βικη ούτε εμένα με κάλεσες :(:(

πρέπει να καλέσω και εγώ για το πάρτι την Κυριακή ?:?:???::?

:tongue::tongue:

καλα εσυ μονο καφε θα πιεις εδω θα σε κοιμησω!!!!σιγα μην σε αφησω να φυγεις!

Καλά καλα τάξε τάξε να δεις θα κάνω διακοπές σπίτι σου :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

panmar χρονια πολλα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου.να τα εκατοστησει και να ειναι παντα γερη κι ευτυχισμενη.

κι εσεις σαν γονεις να την καμαρωνετε!πολλα φιλια!

αχ λετε για διακοπες και μου ανοιξατε την ορεξη!αλλα με τετοιο καιρο το νιωθω μακρινο......

ριτακι θα φτιαξει ο καιρος απο αυριο ακουσα.δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.

οσο για ζακυνθο πηγαμε γαμηλιο ταξιδι.πολυ ομορφο νησιμε φανταστικες παραλιες αλλα με λαθος πινακιδες στους δρομους!ειχαμε χαθει αφου ενιωθα οτι δεν θα βγω ποτε απο αυτο το νησι!

κεφαλονια επισης πηγαμε στο γαμηλιο και μειναμε ληξουρι σε ενα υπεροχο ξενοδοχειο που ειχε μπουφε ολη μερα!φανταστικο φαγητο αλλα μακρινες παραλιες αφου επρεπε να περνουμε το καραβακι για να πηγαινουμε απεναντι.

η κεφαλονια ειναι πιο οικογενειακο νησι αλλα πολυ μεγαλο.πρεπει να μεινεις αρκετα για να το γυρισεις και ειναι κουραστικο ειδικα με παιδια.

εγω σε αυτη την φαση(οικογενειας) προτιμω μικρα νησακια ,ησυχα στη φυση.

πχ θα διαλεγα ιθακη ή θασο κλπ.

ακομα κι εδω που ζω ειναι πολυ μεγαλο το νησι για να το εξερευνησεις εκτος αν πας σε ενα μερος και μειενεις εκει κατι που εγω δεν αντεχω γιατι ειμαι της εξερευνησης :lol::lol::lol: πως λεμε dora the explorer???κατι τετοιο!!!:roll::roll::roll:

1654096yn4fep17z7.gif

πρέπει να καλέσω και εγώ για το πάρτι την Κυριακή ?:?:???::?

Εμ τι έτσι θα τη βγάλεις εσύ κιουρία?????? Χωρίς προσκλήσεις, τι νόμισες????

Αχ κορίτσια πολύ ωραία η Θάσος αλλά πήγαινα κι εγώ για χρόοοοονια πολλά και από τότε που σταμάτησα δεν έχω ξαναπατήσει το ποδάρι μου. Αλλά από παραλίες πολύ όμορφες και από ταβερνάκια με ψάρι νιαμ νιαμ νιαμ. Α κάποια έχουν και κάτι ψευδοκεφτέδες με ντομάτα άλλο πράγμα!

Αχ μου τρέξαν τα σάλια πάλι η κοιλιόδουλη! Αλλά όπως το σκέφτομαι το καλοκαίρι, αντί για μας, ο οδοντίατρος που πάω θα κάνει διακοπές, ενώ εμείς θα μείνουμε άλλη μια χρονιά να κουνάμε το μαντήλι!

Παιδιά έχουμε να πάμε διακοπές από το 2007. Προ Γρηγόρη εποχές! Και να μη σας πω που είχαμε πάει τότε χιχιχι!!!

Εκτός Ελλάδος ωραιότατο νησί, απλά καταπληκτικό!!!! Ξαναπάω με τα χίλια. Εκεί να δείτε παραλίες ατέλειωτες και καθαρότατες!!!!! Και οι τιμές πάρα πολύ λογικές σε σχέση με εδώ. Μήπως να το ξανασκεφτούμε??????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

ελα καλε θα σου βγει και τζαμπα χαχα κι εχουμε κι απο ολα και βουνο και θαλασσα εχω και κοτερο παμε μια βολτα;χαχαχα

Παγωτατζιδικο έχετε κοντά ?

αν δεν έχετε παγωτατζιδικο ...

δεν κάνουμε τίποτα :lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εμ τι έτσι θα τη βγάλεις εσύ κιουρία?????? Χωρίς προσκλήσεις, τι νόμισες????

Αχ κορίτσια πολύ ωραία η Θάσος αλλά πήγαινα κι εγώ για χρόοοοονια πολλά και από τότε που σταμάτησα δεν έχω ξαναπατήσει το ποδάρι μου. Αλλά από παραλίες πολύ όμορφες και από ταβερνάκια με ψάρι νιαμ νιαμ νιαμ. Α κάποια έχουν και κάτι ψευδοκεφτέδες με ντομάτα άλλο πράγμα!

Αχ μου τρέξαν τα σάλια πάλι η κοιλιόδουλη! Αλλά όπως το σκέφτομαι το καλοκαίρι, αντί για μας, ο οδοντίατρος που πάω θα κάνει διακοπές, ενώ εμείς θα μείνουμε άλλη μια χρονιά να κουνάμε το μαντήλι!

Παιδιά έχουμε να πάμε διακοπές από το 2007. Προ Γρηγόρη εποχές! Και να μη σας πω που είχαμε πάει τότε χιχιχι!!!

Εκτός Ελλάδος ωραιότατο νησί, απλά καταπληκτικό!!!! Ξαναπάω με τα χίλια. Εκεί να δείτε παραλίες ατέλειωτες και καθαρότατες!!!!! Και οι τιμές πάρα πολύ λογικές σε σχέση με εδώ. Μήπως να το ξανασκεφτούμε??????

βαλτή είσαι εσύ τώρα ?με τρέχουν τα σάλια

Σε ποιο νησί του εξωτερικού πήγατε μήπως πήγαμε στο ίδιο ? λέω εγώ τώρα από μ ξεκινά ?

όσο για την πρόσκληση εγώ καλώ με το στόμα

θέτε να έρθετε ελάτε

θα έχω και μπούφε

φιλιο να βάλω Φώτο στο φμ μόλις τα καταφέρω :?:???:να τους δείξεις .?

βασικά πρέπει να σας κάνω φίλες και εκεί σιγά σιγά ολες

ΛΑΖΑΡΕΝΙΑ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΕΥΝΟΙΚΑ

ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ?

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ ΜΗΝ ΚΟΛΑΣ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΧΤΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Ελενη στην Μαγιορκα ???ειχαμε παει με τον καλο μου ..εκει ηθελε να μου κανει προτση γαμου ...αλλα εγω του κουβαλησα την κολλητη μου που μολις ειχε χωρισει οποτε του ανεβαλλα τα σχεδια ...ακομη χτυπαω το κεφαλι μου ..

Η Μαγιορκα παντως απιθανα..πολυ κοντα στην Ελλαδα ,ωραιες παραλιες ,ειχαμε περασει υπεροχα ...

Εκτος Ευρωπης τωρα που ειμαι μανα δεν παω ...πρωτον δεν θελω πολλες ωρες στο αεροπλανο γιατι θα μας πεταξει ο πιλοτος και δευτερον αν τυχει καποια ασθενεια αντε να συννενοηθεις και το σημαντικοτερα αντε να επιστρεψεις..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ελενη στην Μαγιορκα ???ειχαμε παει με τον καλο μου ..εκει ηθελε να μου κανει προτση γαμου ...αλλα εγω του κουβαλησα την κολλητη μου που μολις ειχε χωρισει οποτε του ανεβαλλα τα σχεδια ...ακομη χτυπαω το κεφαλι μου ..

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ καλέ του την χάλασες του άντρα σου στο σπήλαιο με τις γόνδολες έχεις παει ? τι υπέροχα που είναι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...