Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Άρα πας σε μαγαζί με βιολογικά και τα προμηθευεσαι?επίσης τα inofert τα έχεις ακουστά???Αυτά μου τα είχε δώσει η ενδοκρινολόγος και είναι πιο ήπια.....με αυτα δεν είχα παρατηρήσει αλλαγές στον κυκλο....

Ναι έχω συγκεκριμένο προμηθευτή που μου φέρνει τα βότανα που θα ζητήσω και κάποια τα μαζεύω μόνη μου από βουνά και ύπαιθρο και τα αποξηραινω για να φτιάχνω αφεψηματα ,σιρόπια για βήχα κτλ.

Ναι τα έχω ακούστε τα inofert απλά προσπαθώ να μην παίρνω πολλά σκευάσματα φαρμακευτικού τύπου ,ότι μπορώ αποφεύγω😊

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που ειναι αυτο καλε? Πειτε και σ'εμενα την αγεωγραφητη!

Ρε Ζακυνθο...το διευκρινησαμε ποιο πανω...

Μου φαινεται σου αρεσε το ονομα ε?''τσιλιβη'' και εγω ετσι την ειχα παθει...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Απαπα Ζακυνθο δεν παω... Καθολου δε μου αρεσει, παρολο που η νονα του Σωτηρη ειναι απο εκει και εχει ενα εκπληκτικο σπιτι... το οποιο ειναι μεσα σε ενα ατελειωτο κτημα. Μας εχουν καλεσει 100 φορες αλλα δε μου αρεσει το νησι καθολου...

Ριτα την Ευβοια δεν την ξερω καθολου!

επισης καλη επιλογη αν και μακρια ειναι το Πηλιο, η ανατολικη του πλευρα.. Στον Αη Γιαννη ειναι τελεια! Για ριξτε μια ματια!

t7fQp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσω όλες τις σελίδες που έχασα μια μέρα που δεν μπήκα.

Σήμερα η μικρή μου έκανε κάτι απίστευτο.

Ξυπνάει το πρωι γύρω στις 7, έρχεται στο δωμάτιό μας με ξυπνάει κι εμένα, σηκώνομαι να πάω τουαλέτα και της λέω "Σοφία θες να σε βάλω στο γιογιο να κάνεις τσίσα?" "Ναι" μου λέει. Την βάζω κι εγώ και περίμενα οπότε μου λέει "Μαμά, κακά στη λεκάνη", την βάζω στη λεκάνη με το καπάκι της και μου λέει "Μαμά, κοκουφίτσα (κοκκινοσκουφίτσα)", της φέρνω το βιβλίο της και μετά μου λέει "Φύγε μαμά". Φεύγω και πάω στο κρεββάτι μου και καθόταν σαν μεγάλη στην τουαλέτα, διάβαζε το παραμύθι της για να κάνει κακά της (σημειωτέον, αυτό δεν το κάνει ούτε ο άντρας μου ούτε εγώ) και μετα φωνάζει "Μαμά κακά! Ελα!" Και είχε κάνει! Πέθανα στο γέλιο! Το σουτζουκάκι μου...

Δυστυχώς όμως δεν βλέπω φως στο τούνελ για να αποχωριστούμε σύντομα την πάνα...

Το καλοκαίρι στο νησί ελπίζω...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Απαπα Ζακυνθο δεν παω... Καθολου δε μου αρεσει, παρολο που η νονα του Σωτηρη ειναι απο εκει και εχει ενα εκπληκτικο σπιτι... το οποιο ειναι μεσα σε ενα ατελειωτο κτημα. Μας εχουν καλεσει 100 φορες αλλα δε μου αρεσει το νησι καθολου...

Ριτα την Ευβοια δεν την ξερω καθολου!

επισης καλη επιλογη αν και μακρια ειναι το Πηλιο, η ανατολικη του πλευρα.. Στον Αη Γιαννη ειναι τελεια! Για ριξτε μια ματια!

Χμμ ικαι πηλιο στον Αη γιαννη ειναι σουπερ...!

Α εχω πολυ δουλεια ,πολυ ψαξιμο θα ριξω...

Και εγω τη Ζακυνθο δεν την εχω σε εκτιμηση ομολογω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Χμμ ικαι πηλιο στον Αη γιαννη ειναι σουπερ...!

Α εχω πολυ δουλεια ,πολυ ψαξιμο θα ριξω...

Και εγω τη Ζακυνθο δεν την εχω σε εκτιμηση ομολογω...

χαχα συμφωνω απολυτα!

Ο Αη Γιαννης εχει μονο ενα ντεφο..

Επειδη ειναι απο την πλευρα του Αιγαιου πιανει πολυ κυμα... Αυτο μονο...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ναι καλη ιδεα...δε ξερω αυτο ειναι το λιγοτερο εγω θελω να βρω ενα ξενοδοχειο που να εχει πρωτα απο ολα πρωινο μπουφε καλο οχι αυτα που κυκλοφορουν στα περισσοτερα εδω στην Ελλαδα,να εχει παιδικη χαρα,γκαζον κατι τελος παντων για το παιδι ,καφετερια μεσα υπαιθρια ή κατι αλλο που να μπορουμε να σκοτωνουμε λιγο την ωρα μας μεχρι να βγουμε και να μην ειναι επικινδυνο διοτι αυτες οι πισιναρες που βλεπω νομιζω θα μου βγαλουν το λαδι στο να κυνηγαμε τον μικρο γυρω γυρω...

η παραλια να ειναι αμμουδια και κοντα αν ειναι δυνατον και με τα ποδια και να μην ειναι ξεκωμενο θα ηθελα η γυρω περιοχη να εχει ζωη,ταβερνες κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορισάκια αχ μας ξεσηκώνετε με τις διακοπές!

Να σας θυμίσω ότι σήμερα έχει γενέθλια η κουκλίτσα της Πανμαρ!!!!

Χρόνια πολλά Πανμαρ, να τη χαίρεσαι την ζουζούνα σου που θέλει και την κοκκινοσκουφίτσα για να πάει στη λεκάνη!!!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...