Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Terry1986 είπε:

Θα σηκωθω να φυγω αν ειναι το τριημερο να αδειασει το κεφαλι μ!! Δεν παλευεται! Μακαρι να πανε ολα καλα!!! 😀 θελω να ελπιζω αλλα φοβαμαι κιολας να κανω ονειρα κ να εχω ελπιδες! Ειναι πολυ ντεμι οπως ειπες κ νομιζω εχοντας περάσει διαφορα ανα εμβρυομεταφορά αυτο που μ εχει συμβει αλλη μια φορα ειναι το πιο ψυχοφθορο... 🙏

κρατα μια ελπιδα. ξερω ειναι δυσκολο, αλλα εχουμε δει πολλα. καλα θα κανεις να φυγεις και γενικα να κανεις οτι εχεις αναγκη για να εισαι ηρεμη.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κι απο μενα.....

εβλεπα χθες τα καλλιστεια αλλα με πηρε ο υπνος στον καναπε!

πτωμα κι εγω αφου προσπαθω ακομα να κανω γενικη !

λαμπρινη που χθηκες?εισαι καλα?

για την επιθετικοτητα που λες εμενα το κανει οταν παιζουμε.δηλ οταν ζουζουνιζουμε πιανεται απο τα μαλλια μου και γελαει!δεν μπορω να καταλαβω!!!

εννοειτε πως με ξυλιες και φωνες δεν βγαζεις κατι ,αλλα τι αλλο να κανω?

αχ λετε για διακοπες........τι καλα!θα θελα πολυ να ερθω κερκυρα αλλα και κρητη αλλα και φετος μας βλεπω εδω!εκτος κι αν φυγουμε τον αυγουστο για τα μερη μας και παμε καπου εκει γυρω!

αρμα που χαθηκες καλε?βρηκες δουλεια?δεν ξερω καθολου τι εγινε!και η ευουλα θα τα πει ολα μην φοβασαι!τα κραταει για εκπληξη !!

σας αφηνω προς το παρον.....

1654096yn4fep17z7.gif

Λαμπρινη της εχεις παρει τοκαθισματακι για την λεκανη της τουαλέτας..Αφου καθεται κανονικα και κανει τα πάντα καποια στιγμη θα της ερθει να τα αμολήσει κιολας...

Σούλα Ποταμια μενατε μαλλον, κι εγω μικρη 1-2 χρονιες εκει πηγα κατασκηνωση στο βουνό

Κατσε να βρω τις σημειωσεις μου και να σου στειλω τις ιστοσελίδες και τιμες περιπου να ψαχτεις..

Εμεις κλεισαμε Σκαλα Ποταμιας 200 μ απο τη θαλασσα, οσα ηταν πολύ κοντα στη θαλασσα ειχαν αλλα οφελη όχι ομως αυλή και χωρο..Επίσης για καποιο λογο ηθελα να αποφυγω την πισινα, δεν του εχω καθολου εμπιστοσυνη, ασε που γενικα δεν μπαινουμε καθολου οποτε δεν υπήρχε λόγος!!!

Σούλα μπες στο www.go-thassos.gr και σου βγαζει ολα τα καταλύματα

Πολύ καλό το Kladis, το summerdreams, το Κamelia, το Καλλιστη θα σε εντυπωσιασει και περισυ επισκεφτηκαμε εκει καποιους γνωστους που ειχαν κλεισει με εισητηρια (το αρνητικο:μακρια απο τη θαλασσα και εχει και πισινες) όλα τα αλλα και η ημιδιατροφη ειναι σουπερ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σούλα πότε θα πάτε διακοπές; Αν πάτε Χαλικιδική φυσικά και θα προσπαθήσω να έρθω να σας δω!

Αλεξάνδρα μου ο αντρας μου μπορεί μετα τις 20 Αυγουστου οπότε τοτε σίγουρα θα παμε καπου.

Για τη Χαλκιδική σκέφτομαι να παω με τη μικρή και πιθανον τη μαμα μου (γιατι μονη με τη μικρη το βλεπω δύσκολο) μέσα στον Ιούλιο.

σκέφτομαι τα Φλογητά που μου αρεσει πολύ και ειχα παει και περσι.

Θα ήταν πολύ καλά να βρισκόμασταν !!!

Καλημερα!

Τι κανετε?Τελικα τι θα γινει με τον καιρο ρε γμτ δε ξερω τι να κανω να ετοιμαστω ή οχι?Ουφ τελευταια στιγμη μας βλεπω...

Για διακοπες ...η Θασος ειναι υπεροχη,φιλικες παραλιες για τα παιδια,οικονομικο σχετικα νησι,μακρια μεν απο την Αθηνα ομως ευκολα προσβασιμο χωρις πολλα καραβια, αλλά εχει 1 μεγαλο μειονεκτημα για μενα. παρα πολλες μελισσες,σφιγγες και κουνουπια..

Δε ξερω αν ετυχε τοτε που πηγαμε αλλα το ακουσα και απο αλλους.Μιλαμε σε οποια παραλια πηγαιναμε παταγε κοσμος τις μελισσες,πηγαινες να ξαπλωσεις στην ξαπλωστρα και απο πισω σε τσιμπαγε.Πηγαμε σε ενα ορεινο χωριο που εχει ψητα(δε θυμαμαι το ονομα)και φυγαμε αρων αρων ...σμηνος πανω απ οτο τραπεζι μπρρρρ.

Εχω μεγαλο θεμα με αυτα τα πραγματα και ολη μερα ημουν στην τσιτα για αυτο το λογο...

Παντως απιστευτη ομορφια το μερος και οι παραλιες σουπερ(αν και εχει πολυυ κοσμο)

Ζακυνθο συλλαβαμε τον μικρο και εχω ταξει να ξαναπαω για να παμε στον Αγιο ολοι μαζι...ισως φετος.. μιας και βολευει κιολας με Κεφαλλονια.

Απο την αλλη ειδα εξεαιρετικα ξενοδοχεια με πολλες δραστηριοτητες για παιδια στην Ευβοια,all inclusive και πολυ χλιδατα.Θα το σκεφτω.

Η χαλκιδικη για μενα θα ηταν οτι πρεπει μου αρεσε παρα πολυ αλλα μας πεφτει πολυ μακρια πλεον με το παιδι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βρε συμπεθέρα δεν κανονίζουμε να παρουμε τα παιδακια μας και να παμε οι δυο μας καμμια βδομάδα στη χαλκιδική???

Θα βρούμε και ενα ωραιο διαμερισματάκι με κουζίνα θα μαγειρευουμε θα μοιραστούμε και τα εξοδα και θα μας βγει πιο οικονομικα και καλα θα περασουμε!!!!!!!

Ριτα γιατι το ταξιδακι σας θα εξαρτηθει απο τον καιρό;;;

Μη σε νοιαζει μωρε..κι εμεις στα Γιαννενα που πήγαμε για Καθαρα Δευτερα χιονι και βροχη ειχαμε, ποσο πια να χαλασει ο καιρος τωρα;;;;

Διαφημίσεις

Αλεξάνδρα μου ο αντρας μου μπορεί μετα τις 20 Αυγουστου οπότε τοτε σίγουρα θα παμε καπου.

Το ξενοδοχειο που πήγαμε με τον Ανασταση 2 μηνών στην Αλεξανδρουπολή, το Thraki Palace δεχεται και Κοινωνικου Τουρισμου, τοτε δεν το ξεραμε γιατι εγω με τις αδειες επαπειλουμενης ειχα χαμηλό εισοδημα και με επιανε, ελα ομως που δεν ειχα κανει απογραφη :?:???:

Για ποσες μερες Ιωαννα?Σε ποιο μερος?

Η Ζακυνθος δεν ειναι ολη καλη...για την ακριβεια δεν ειναι ολη καταλληλη για παιδια.

Πολυ ξεσαλωμενος τουρισμος παιζει σε καποια σημεια..

Εγω ας πουμε Λαγανα με το παιδι δεν πηγαινα με τιποτα...

Γενικως η Ζακυνθος περα απο τις παραλιες που ειναι καλες για τα παιδια(αμμουδερες οχι πολυ κρυες ουτε πολυ βαθιες οπως ειναι στην Κεφαλλονια)δε μπορω να πω οτι μου αρεσε ιδιατερα οπως το υπολοιπο Ιονιο.

Λευκαδα που δεν εχει και καραβι εχετε σκεφτει?

Πετρουλα εξαρτιομαστε απο τον καιρο διοτι ο νονος του μικρου και φιλος μας που θα παμε μαζι και εχει το σπιτι(Λουτρακι)εχει μωρο 4,5 μηνων και φοβουνται να πανε με βροχες κτλ΄οποτε εξαρταται απο αυτους εμεις δεν εχουμε προβλημα

Μελι απο τη Θασο βεβαιως και πηρα και καρυδακι και ολα τα σχετικα...εχει πολυ βλαστηση το μερος εξου και τα πετουμενα...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...