Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Να κάνεις αυτό που λέει η ψυχούλα σου! Πλάκα κάνεις; Εννοείται πως είναι δύσκολο ακριβώς επειδή δεν είναι ξεκάθαρο. Κάνε λίγη υπομονή, έκανες ο τι καλύτερο μπορούσες , τώρα απλά αναμονή. Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο , δε περνάνε όλα από το χέρι μας. Ελπίζω ολόψυχα να έχει θετική εκβαση!

Εννοώ πως είχες ανταπόκριση στη διέγερση! Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις φυσικό αν είχες! Καλά απώλειες έχουμε όλες. Στατιστικά… μέχρι να βρεις το ένα το καλό.

δεν ξέρω, μπορεί να μην μου ταίριαξαν τα φάρμακα που πήρα, έχω πολυκυστικές δεν ξέρω

αλλά πιστεύω ποιο  πολύ χωρίς φάρμακα, Ότι είναι ποιο ποιοτικά.  

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ είχα δει όνειρο ότι μου είχε αφήσει το Σαρδελάκι να προσέχω τον Αστέρη και είχα και τον Αστέρη και την Αλεξάνδρα αγκαλιά.....ωραίο όνειρο.

καλέ φιλενάδα, τί ωραίο όνειρο;;; :tongue::wink:

m57Zp2.png

Τον τελευταίο καιρό μαλιστα με εχει κουφανει με το εξης:

Αν ζητήσει κατι και της πω ¨δεν εχω» απανταει «εχεις εχεις» ,αν πω δεν ξερω «ξέρεις ξερεις» αν πω δεν θελω « θελεις θελεις» που τα εμαθε μην ρωτατε!

Αυτό το λέει και η δικιά μου!!!!! Κυρίως για τα δημητριακά απο τα γιαουρτάκια....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Σούλα και η Αλεξάνδρα μου τα κάνει αυτά, αλλά θεωρώ ότι είναι η ηλικία και δεν αγχώνομαι. Όχι μόνο διατάζει, αλλά σηκώνεται και όρθια και, βάζει το ένα χέρι στη μέση και με το άλλο δείχνει. Έχει όλο το στυλ, κατάλαβες; :lol::lol::lol: Χτες πάλι είπε το Θεϊκό. Ζήτησε τοστ, αλλά επειδή ψιλοβαριόμουν (κακούργα μάνα :tongue::tongue:) την ρώτησα μήπως αντί του τοστ θέλει φράουλες. Παίρνει τότε λυπημένο ύφος και μου λέει: " Όχι, θέλει φάει τοτ, καμένη Ζάνα " (θέλει να φάει τοστ η καημένη η Αλεξάνδρα). Αρχαίο δράμα παίζει.

Πετρούλα δεν πειράζει. Ίσως όταν έρθετε Σύβοτα περάσετε και λίγο Κέρκυρα ή εμείς.......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Και η Ζακυνθος ειχε πεσει στο τραπέζι οπως λές αλλά μακρια με το φερι και στην κατασταση μου το σκεφτομουν λίγο..

Επίσης εχω να πω οτι τα ξενοδοχεια εκει μου αρεσαν πολύ και οι τιμες ειναι πιο προσιτες..Για all inclusive εψαχνα και εγω, Ιωαννα αν θες σου λέω τι ειδα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εμεις συζηταμε διαφορα για διακοπες ...εχει πεσει στο τραπεζι και η ζακυνθος..να δουμε ..θελουμε ξενοδοχειο all inclusive με το παιδι εξυπηρετει..

Αααα Ζάκυνθο είχαμε πάει πέρσι. Ωραία ήταν. Βέβαια δεν είχαμε την Αλεξάνδρα. Είχαμε μείνει όμως Λαγανά που, παρά την κακή φήμη της περιοχής, μέναμε σε ένα ξενοδοχείο ακριβώς πάνω στην παραλία και ήταν καταπλητκικό. Δούλευε μόνο με Έλληνες και έιχαμε πάει με εισητήρια κοινωνικού τουρισμούλ

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ε θα μας τρελάνει η Αλεξανδρα!!χαχα δασκαλιστικο στυλακι ε;;Και ο δικος μου καμια φορα παω να τον ξεγελάσω με τπτ αλλο αλλα που να ξεφυγεις απο αυτα ρε Ιωαννα..εχει μεγαλο κολλημα με το κασερι, του λέω μηπως θες τυρακι;;; "οοου κεη" (οχι κασερι)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αντε να ξεκλεψω κανα λεπτο τωρα ...

Πετρούλα με τραβαει στην τουαλέτα και δεν κανει τιποτα αλλα κανει ολη την διαδικασια . Σφιγγεται , κοιταει τη λεκανη (τι βλεπει δεν ξερω) , σκουπιζεται και παταμε καζανάκι .

Αυτη τη στιγμη ειναι σε μια ακρη και μαλλον κανει κακα . Δεν την ενοχλω , μια φορα της ειχα προτινει το γιο γιο αλλα δεν της αρεσε και νομιζω απο τοτε το πηρε στραβά .

Το κακο ειναι οτι θα περασει κανα 10λεπτο για να μου πει μονη της οτι τα κανε και οταν την ρωταω "οχιιι οοοχιι" λεει . Απο μωρο δεν την ενοχλουν καθολου τα κακα της!!!

Γιοβάννα απο διπλα ειμαι , απο Περδικα . Θα πετάξουμε για Θεσ/νικη (βολευει τωρα με την Εγνατια) γιατι για Κερκυρα ήταν διπλασια τιμή τα εισητήρια . Δεν νομιζω να ρθουμε καμια βολτα , ειναι και λιγες οι μερες .

Καλα για να φτασει η Χριστιάννα το επιπεδο των δικων σας στην ομιλια πρεπει να περασουν κανα δυο χρονια ! χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Πετρούλα επειδή φέτος τη σκέφτομαι την Θάσο για πες.

Πηγαίναμε πολύ οταν ημουν μικρή αλλα θυμάμαι οτι μεναμε σε ενα χωριο ψηλά και κατεβαιναμε στη θαλασσα με αυτοκινητο.

Τωρα με τη μικρή φυσικα αυτο δεν με βολευει και δεν ξερω καθολου τι παιζει απο παραλιες κτλ.

Ελένη μου ξέρουν βρε τα παιδακια μας !!!!!!!!!!!!Τι μήπως ξερουμε εμεις καλύτερα (χα χα)

Ιωάννα μου δεν αγχώνομαι βρε αλλα μια σταλια σκ@@@κια και να διαταζουν ???

Κορίτσια φέτος επειδή θα εχω εισητηρια κοιν. Τουρισμού θέλω να παω καπου κοντα και καλα με τη μικρή χρησιμοποιώντας τα εισητήρια και αν τα καταφέρω να ξαναπάω για μερικές μερες μάλλον βέβαια Χαλκιδική.

Οπότε οποια πληροφορια χρησιμη!

κάναμε πάλι τα κακά μας στο γιογιό, τι χαρά!

Εμείς φέτος δεν θα πάμε διακοπές εφόσον θέλω να φτιάξω το μαγαζάκι μου θα κάνουμε οικονομία...καμιά Κυριακή στην Ιερισσό όπως κάναμε όταν δεν μπορούσαμε αλλιώς οικονομικά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...