Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

:tongue::tongue: θετικά σκέφτομαι αλλά αυτή η ρημάδα η ανασφάλεια τα κάνει όλα.

Τελικά δεν θα έρθει η πεθερά...συννενοήθηκαν με την αδερφή της να μείνει αυτή αύριο κοντά μου. Βγάζουν αυτές συννενόηση κι εγώ στην απ΄έξω, μα έλεος!

Δεν σας είπα...έκλεισα και το άλλο το ιδιαίτερο τελικά για 3 ώρες την βδομάδα!

Μπράβο κορίτσι μου αντε και σάνώτερα και περισσότερα!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατάσα μου ναι συμφωνώ οτι οι παπουδογιαγιάδες είναι για να τα κακομαθαίνουν, αλλά από άποψη φυσιολογική. Το ότι π.χ. ο πεθερός μου τον ανέβαζε στο τραπέζι μου γυρνούσε τα μυαλά κι εκεί ήμουν κάθετη. Διότι από τον παπού του το έμαθε κι έπειτα εγώ τρέχω όλη μέρα σαν την τρελλή σπίτι να μην σπάσει κανένα κεφάλι το μικράκι μου. Και μάλωνα τον Αστέρη ενώ αυτός δεν έφταιγε διότι του το μάθανε...σ΄αυτά δεν σηκώνω κουβέντα οπότε έβαλα πάγο στον παππού να μην το ξανακάνει ποτέ.

Ενταξει, δεν ειχα εικονα του τι κανει ο παππους! Εχεις δικιο, οπου τιθεται θεμα ασφαλειας, το θεμα ξεφευγει απο το απλο και αποδεκτο κακομαθημα και εμπιπτει στην κατηγορια του κινδυνου. Καλα εκανες και του εβαλες παγο! Μαζι σου!!!:D

t7fQp3.png

ευχαριστώ κοριτσάκια μου!

κωνκωνάκι άμα είμαι εγώ δουλευταρού εσείς οι μανούλες που τρέχεται όλη μέρα και δουλεύεται και βάρδιες τί είστε;;;

Περαστικά στο αγοράκι σου!

Στονε μου η θεία μένει από κάτω μας και τον έχει κάθε μέρα...παίζουνε, βγαίνουν βόλτα κτλ. Της έχει αδυναμία, λογικό δεν είναι; Μέ έχει βοηθήσει πάντως πολύ περισσότερο από ό,τι η πεθερά.

Ευάκι μου τέλειο, πραγματικά.

Ωχ πρέπει να πάω σ/μ τώρα και βαριέμαι αφόρητα σήμερα. Θα βγω όμως γιατι θέλω να κάνω φακή και ξέμυνα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Βικούλα μου περαστικά σου! Πως είσα σήμερα?

Κορίτσια θέλω να σας πω για την Ρίτα επειδή έχω μιλήσει μαζί της πολλές φορές και επειδή ο γραπτός λόγος πολλές φορές φαίνεται λίγο ''απόλυτος''. Έχω να σας πω πως είναι ένας άνθρωπος που ουδέποτε δεν κοκορεύεται, ούτε για το παιδί της ούτε για το τι κάνει. Απλά τα λέει σαν γεγονοτα. Αυτό σίγουρα θα το έχετε καταλάβει.Και αν της πεις και καμιά καλή κουβέντα παραπάνω αισθάνεται και άσχημα :lol: Ακολουθεί κι εκείνη την γραμμή του Γρηγόρη που κακά τα ψέματα είναι ένα απίστευτο παιδί και φάνηκε ότι είναι πολύ μπροστά για την ηλικία του από πολύ μωρό. Και οι συμβουλές που θα σου δώσει θα είναι με έναν πάρα πολύ όμορφο τρόπο που στον γραπτό λόγο δεν φαίνεται. Αυτό για να μην νoμίζεται ότι είναι ''κέρβερος'' και θέλει να μεγαλώσει τον Γρηγόρη πριν την ώρα του..(ριτάκι σε επιταγή θα μου τα στείλεις τα λεφτά?:tongue: )

Δεν εχω κανενα λογο να σε αμφισβητησω Μαρακι! Εσεις γνωριζεστε καλυτερα και εχετε δημιουργησει μια αλλη σχεση. Εγω μενω στο γραψιμο εδω μεσα, δε μιλαω με καμια στο τηλ. ουτε καν στο facebook. Ο γραπτος λογος παρεξηγειται, αν ειχαμε την ιδια συζητηση απο κοντα, θα ηταν αλλιως τα πραγματα. Εγω απλα ειπα τη γνωμη μου που φαινεται να ειναι αντιθετη απο αυτη της Ριτας. Δεν εγραψα πουθενα κατι που να αναφερεται στην ιδια, ουτε την εκρινα σαν ανθρωπο ή σαν μανα. Το αντιθετο μαλλον...

t7fQp3.png

Σουλα μου να τη χιαρεσαι την κουκλα σου!!! Παντα γερη και καλοτυχη να ειναι!!!

Μαρινα και κωνκων περαστικα σας! Εμενα εχει ο αντρας μου τον λαιμο του και τρεμει η ψυχη μου μην κολλησει τον μικρο... Δυσκολο χειμωνα περναμε κοριτσια...

Ευα τελειο το σπιτι σου, φανταστικος ο στολισμος! Και του χρονου! Εγω δεν εχω αξιωθει ακομα να βαλω φωτο, αλλα θα το κανω, σας το χρωσταω!

Σαρδελακι ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να μην κανετε πυρετο! Θετικη σκεψη! Και μπραβο για το ιδιαιτερο! Αντε και στο επομενο!!!

Βατραχακι καλη επιτυχια για σημερα! Περιμενουμε νεα! Ολα θα πανε τελεια!

Αρμα υπομονη! Εμενα ο Σωτηρης εχει βγαλει τεσσερα δοντια σε δυο εβδομαδες! Εκει να δεις γκρινια! κι επεσαν και ολα μαζι... Και η ιωση και το priorix! Εχασε την μπαλα ο ερημος...

Παω να δουλεψω λιγο, θα τα πουμε αργοτερα! Φιλια!!!

t7fQp3.png

Εύα εγώ είμαι στη δουλειά και δεν τις βλέπω τις φώτο! Το μεσημέρι που θα πάω σπίτι!

Κωνκωνάκι ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Να σε ρωτήσω, δε χρειάζεται να πάρω τηλ, απλά θα πάω το απόγευμα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Επέστρεψα!!!!

Λοιπόν πρώτα τα νέα για τον ύπνο...

Τις "οδηγίες" του βιβλίου τελικά τις εφαρμόζαμε και εμείς (χωρίς να το ξέρουμε)....

Δηλαδή, όταν ήταν να παέι για ύπνο την καληνυχτούσαμε και οι δύο, τη βάζαμε στο κρεβατάκι της, της δίναμε αυτά που χρειάζεται για να κοιμηθεί (την πιπίλα και το κασκόλ της- δεν παίρνει αρκουδάκι) και...φεύγαμε. Το μόνο διαφορετικό που λέει το βιβλίο είναι ότι πριν τη βάλουμε για ύπνο να περνάμε μαζί της 5-10 λεπτά τα οποία να ασχολούμαστε αποκλειστικά μαζί της, δηλαδή τραγουδάκια-νανουρίσματα, να κάνουμε μια ζωγραφιά ή κάποιο "χαλαρό" παιχνίδι και μετά να την αφήνουμε να κοιμηθεί όπως επίσης και να της δώσουμε κάτι απο τον μπαμπά και κάτι απο τη μαμά για το έχει συντροφιά το βράδυ...

Κορίτσια μου δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι και πριν περίπου έτσι το κάναμε, πάντως "δουλεύει" μια χαρα;) Η Αναστασία κοιμάται χωρίς απολύτως καμία γκρίνια....:shock::shock::shock::shock::shock: Το μόνο που κάνει είναι ότι πετάει την πιπίλα κάτω, και φωνάζει "μαμ, μαμ" ε, περιμένουμε 5 λεπτά (λιγότερο αν αρχίσει και κλαίει) στα οποία συνήθως ξεχνιέται κιόλας, παύει να φωνάζει και αρχίζει να παίζει και πάμε να της τη δώσουμε, να την ξανακαληνυχτήσουμε και...αυτό είναι...:D

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τον τελευταίο καιρό σπάραζε όταν πηγαίναμε να την αφήσουμε να κοιμηθεί, που δεν το έκανε ποτέ πριν, και δεν ξέραμε τι να κάνουμε... Δεν ξέραμε πως να την ηρεμήσουμε και την έπιανε υστερία....:(

Στο κρεβάτι μας έρχεται το πρωί όταν πάει να την πάρει ο μπαμπάς της (γιατί η έγκυος είναι βαριά :rolleyes::rolleyes:) και μου τη φέρνει μαζί με το γάλα της και καθόμαστε όλοι αγκαλίτσα μέχρι να τελιώσει και να ετοιμαστούμε να φύγουμε, εκτός απο τα ΣΚ που την κρατάω και κοιμόμαστε καμιά ωρίτσα παραπάνω...αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα!!!!:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,

εννοειται οτι δεν εχω διαβασει τιποτα απ'όσα γραψατε. Εμεις τρεχουμε. Τη θυμαστε τη μπεμπουλα που κοιμοταν ολη μερα ;;; Καμια σχεση να γνωρισετε τη μπεμπουλα λοιπον που ειναι ξυπνια ολη μερα. Και οπως λεει και ο μπαμπας της γυναικα ειναι τι περιμενεις θα γκρινιαζει ολη μερα!!!! Ευτυχως κοιμαται ΑΚΟΜΑ το βραδυ. Το μικρο μου αγορακι τέλειο τοσο συνεργασιμο που δε φανταζεστε!!!!

Καποια στιγμη θα σας διαβασω!!

Στολισαμε χθες και εντυπωσιαστηκε ο Παναγιωτακης!! Ακομα φερνει καμια μπαλα κατω αλλα λιγα πραγματα. Φιλακια σε ολες σας και στα μωρουλινια!!!

Καλημερα κοριτσια,

εννοειται οτι δεν εχω διαβασει τιποτα απ'όσα γραψατε. Εμεις τρεχουμε. Τη θυμαστε τη μπεμπουλα που κοιμοταν ολη μερα ;;; Καμια σχεση να γνωρισετε τη μπεμπουλα λοιπον που ειναι ξυπνια ολη μερα. Και οπως λεει και ο μπαμπας της γυναικα ειναι τι περιμενεις θα γκρινιαζει ολη μερα!!!! Ευτυχως κοιμαται ΑΚΟΜΑ το βραδυ. Το μικρο μου αγορακι τέλειο τοσο συνεργασιμο που δε φανταζεστε!!!!

Καποια στιγμη θα σας διαβασω!!

Στολισαμε χθες και εντυπωσιαστηκε ο Παναγιωτακης!! Ακομα φερνει καμια μπαλα κατω αλλα λιγα πραγματα. Φιλακια σε ολες σας και στα μωρουλινια!!!

Ax βρε Πικουλινάκι μου λες να σε ματιάσαμε εμεις???:confused::confused::confused:

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Μια γρήγορη καλημέρα και απο εμένα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Φυσικά και δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα γιατί έχω μέρες να μάθω τα νέα σας και έχω και εδω πέρα τους μπάστακες απο πάνω μου. Έτσι μπήκα γρήγορα γρήγορα να δηλώσω και εγώ το παρόν και να σας πω ότι είμαστε καλά , έχει βέβαια ακόμα μύξα ο μικρούλης μου (και είναι και πράσινη , συγνώμη για τις λεπτομέρειες) αλλά ευτυχώς να μείνουμε εκεί και να μην παρουσιάσει τίποτε άλλο. Τελικά πήγαμε την Παρασκευή στο πάρτυ της ανιψιάς , δεν μπορούσα με τίποτα να το αποφύγω αν και πλακωθήκαμε με τον άντρα μου. Νόημα δεν βγήκε βέβαια γιατί ισχυρίζεται ότι όταν τα κρατάει η μαμά του δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα γιατί και τα άλλα εγγόνια της είναι και τ΄'αγαπάει εξίσου. Επομένως να προσπαθεί να μη το φέρνει σε επαφή όταν πηγαίνουν τα πιτσιρίκια είναι άκυρο. Τι να πώ , αν δεν καταλαβαίνει ο άλλος τότε ότι και να πεις είναι λίγο. Κατα τ'αλλα όλα καλά περάσαμε ένα πολύ ήρεμο ΣΚ με πολύ μπάλα και παιχνίδι. ανυπομονώ και εγώ να στολίσω το δέντρο να δω τις αντιδράσεις του μικρού μου . Κορίτσια δεν είναι τρέλα τα σκατούλικα όσο μεγαλώνουν και καταλαβαίνουν τα πάντα. Άντε και να μιλήσει κιόλας θα κυκλοφορώ και εγώ με πάμπερς μετά.

φιλιά , θα επανέλθω δριμύτερη και ενημερωμένη.

Αχ Πικουλίνα μου μετά το 20ήμερο συνήθως αρχίζουν τα κόλπα και τα μπεμπέ! Τα περισσότερα στην αρχή είναι πιο ήρεμα! Αφού κοιμάται το βράδυ όμως, πάλι καλά! Βέβαια τα συγχαρητήρια ανήκουν στον Παναγιωτάκη που είναι τόσο συνεργάσιμος!

Κίκο χάθηκες κι εσύ! Άντε να συνέλθετε εντελώς

mGKop3.png60Jvp3.png

πικουλινάκι μου είναι ξύπνια ΟΚ...γκρινιάζει; Κλαίει; Μήπως έχει πονάκια;

Καλέ πήγα σ/μ και ξέχασα να πάρω φακή που ήθελα να μαγειρέψω γκρρρρρρ...τώρα φυσικά δεν ξαναβγαίνω...ευτυχώς που πήρα και κρέας και έτσι κάνω μακαρόνια με κρέας χεχε.

βατραχουλίνα μου εμένα δεν με βοηθούσε τίποτε πάντως...μόνο το Maalox με ανακούφιζε για λίγο ( μου το επέτρεψε ο γιατρός ) γιατι δεν μπορούσα ούτε νεράκι να πιώ...έβγαζα φωτιές πραγματικά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...