Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Να κάνεις αυτό που λέει η ψυχούλα σου! Πλάκα κάνεις; Εννοείται πως είναι δύσκολο ακριβώς επειδή δεν είναι ξεκάθαρο. Κάνε λίγη υπομονή, έκανες ο τι καλύτερο μπορούσες , τώρα απλά αναμονή. Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο , δε περνάνε όλα από το χέρι μας. Ελπίζω ολόψυχα να έχει θετική εκβαση!

Εννοώ πως είχες ανταπόκριση στη διέγερση! Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις φυσικό αν είχες! Καλά απώλειες έχουμε όλες. Στατιστικά… μέχρι να βρεις το ένα το καλό.

δεν ξέρω, μπορεί να μην μου ταίριαξαν τα φάρμακα που πήρα, έχω πολυκυστικές δεν ξέρω

αλλά πιστεύω ποιο  πολύ χωρίς φάρμακα, Ότι είναι ποιο ποιοτικά.  

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α ευστοχη η κυρα συμπεθερα στο ερωτημα της!!!!

Ολοκληρο πενθημερο κοριτσακι ε;;;;

Ναι, πενθήμερο. Το περιμέναμε πώς και πώς αλλά ο καιρός είχε άλλα σχέδια. Για να δούμε........ Εύχομαι και εσύ να ξεκουραστείς.

Μαρινάκι κοιμήθηκες; Εγώ ποτέ δεν μπόρεσα να το πετύχω αυτό. Αν ξυπνήσω και σηκωθώ από το κρεβάτι, πάει ο ύπνος - τέλειωσε - .

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εξαλλου την πετρουλα την πετυχα!!!χαχαχαχα....δεν εχουμε και αλλες εγκουμονυσες ρε γμτ να κανω καμια προβλεψη ξανα ..

Καλα δεν πετυχες και τπτ δυσκολο εδω που τα λέμε, 50-50 ήταν...χαχα

Πές τωρα ποτε θα γεννησω (με το καλό), "βλέπεις" τπτ???????

Ιωαννα και εγω απαξ και ξυπνουσα εστω και με δυο ωρες υπνο το ματι πονουσε απο την αϋπνία αλλα δεν μπορουσα να ξανακοιμηθω...

Βεβαια τωρα με το δευτερο ας μη λέω και μεγαλα λογια..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα !!!

Προσπαθω απο χτες να σας διαβάσω αλλα εχετε εξελιχτει σε μεγάλες πολυλογουδες και δεν σας προλαβαινω . Μεχρι να διαβασω , τελος χρονου δεν προλαβαινω να γραψω!

Οχι λε γμτ χαλασε ο καιρος κατω Γιοβάννα ? Θα ερθουμε με τη μικρη στις 2 του μηνος και ελπιζω να μπορεσουμε να κανουμε κανα μπανάκι !

Χαιρομαι που ειναι καλα η μικρουλα σου αντε τωρα να απολαυσετε το καλοκαρι !

Μαρινακι καλο ταξίδι !!!

Ιωαννα σε τι βαθος χρονου ειναι οι προβλεψεις σου ? χαχααα

Κοριτσια για το ξυλο που τρωτε απο τα μικρα να σας πω οτι και γω ήμουν ομοιοπαθούσα . Περασαμε μια εποχή που της τρωγαμε κανονικα με τον αντρα μου .

Προσπαθηστε να δειτε ποτε εχουν αυτη την συμπεριφορα πχ οταν νυσταζουν ? Οταν δεν ασχολειστε μαζι τους ?

Ειναι μεν μια φαση που περνουν αλλα μπορει να την περασουν πιο ηρεμα αν τα "ακουσουμε" . Δειχνοντας το καλο παραδειγμα (κανουμε καλο καλο και αγκαλιτσα) , αποσπώντας τα , παιρνοντας τα αγκαλια να δειτε που συντομα θα το αφησουν το ..σπορ ! Για μενα η τιμωρια και οι ξυλιες δεν φερνουν αποτελεσμα το ειδα και στην πράξη .

Με την πανα εμεις δεν εχουμε καθολου αποτελεσματα . Πλεον δεν θελει καθολου το γιογιο αλλα ζητάει πολλες φορες να παει τουαλετα . Δεν νομιζω να καθησει ξανα στο γιο γιο , οταν της λεω να τα κανει εκει , εκεινη παει προς την τουαλέτα .

Καλημέρα!!!

Αν οπω ότι πρόλαβα να διαβάσω όσα γράψατε χθες...θα πω ψέμματα..:tongue::tongue: οπότε κάνω την πάπια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ελπίζω να είστε όλες καλά...

Ελένη ο μικρός πως είναι;;

Ρίτα το πόδι τι λέει;;

Μπράβο Ιωάννα με τις προβλέψεις σου!!!! Οπότε την Κυριακή για τη συνάντηση θα έχουμε καλό καιρό!!!!!:cool::cool::cool:

Εμάς χθες ο καιρός ήταν καλύτερος αλλά γεμίσαμε μυγάκια...:roll::roll: Ήρθε η μικρή απο το πάρκο και ήταν τα μαλλάκια της γεμάτα...:roll::roll::roll:

Ξυπνάει η Αναστασία, της δίνω το γάλα της και της λέω όταν το πιεις φώναξε με να το πάρω... Με φωνάζει μετά απο λίγο και πάει ο μπαμπάς της και τι του λέει το θκατό;;;;

"Ήπια όλο μπαμπα!!! Πάρει μπαμπάς, βάλει μπερό (μπιμπερό) πάγκο, πλύνει μαμά μετά"!!!:lol::lol::lol::lol:Αρχίζει και αναθέτει και δουλειές!!!!!:lol::lol::lol:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

κι εγω θα σε περιμενω με ενα κουτι γλυκά!!!

Και μετα θα σε πάω και στο κυλικειο να σε κερασω και εναν μερακλίδικο...

Ασε γιατι θα με παρουν πάλι τα ζουμια και θα ερθει η Νατασα να με κοροϊδεύει!!χαχαχα

Γεια σου Λαμπρινη..Στην τουαλέτα που θελει να πηγαινετε τα κανει ή σε πηγαιινει και φευγετε;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου λείψατε πολυλογούδες μου!!!!

Είμαι σπίτι σήμερα και θα είμαι και αύριο. Έχω ξεκινήσει γενική, με την Εύα λίγο δύσκολο αλλά μέχρι το Σάββατο θα τα έχω καταφέρει!

Ελπίζω σιγά σιγά να κατφέρω να ολοκληρώσω και την ανάγνωση των νέων σας. Αν έχει συμβεί κάτι συγκλονιστικό παρακαλώ ενημερώστε με! :lol:

Κορίτσια έχω πάθει πλάκα με την Φωτεινούλα! Καλέ μου τραγουδάει στο τηλέφωνο ''περνα περνά η μέλλισσα, το κόκκινο, το φοβερο ο πουγκα πουγκα''! Καλά μιλάμε είναι αστέρι! Ροδάνι η γλώσσα της! Άντε να δω πότε θα τα λέω αυτά και για την Εύα! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Να πω συγχαρητήρια στα παιδάκια που έκοψαν την πάνα, να πω ότι ο Αστέρης και ο Γρηγόρης ''έγραψαν'' πάλι με τις ατάκες τους!!! Και μάστορα και σεφ έχει η παρέα, τι άλλο θέλουμε??? Αχ! πραγματικά τρελλαίνομαι να διαβάζω τέτοια!

Φιλάκι και Μαρίνα να σας πω ότι δεν είμαι δίδυμος αλλά ζυγός, αλλα ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως με είχατε για ντροπαλή :lol: :lol: :lol:

giovanna είχα δει ένα πολύ κουλό όνειρο με σένα αλλά θα στο γράψω όταν έχω χρόνο. Πάω να συνεχίσω...

Φιλιά σε οοοοοοοοοοοοοοοοολες!!!!!!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

giovanna είχα δει ένα πολύ κουλό όνειρο με σένα αλλά θα στο γράψω όταν έχω χρόνο. Πάω να συνεχίσω...

Ααααα κοπελιά δεν είσαι εντάξει. Στο καλύτερο με αφήνεις. Έχω θέμα με τα όνειρα. Πες μου γιατί θα σκάσω.:tongue::tongue::tongue::tongue:

Και εγώ είχα δει όνειρο ότι μου είχε αφήσει το Σαρδελάκι να προσέχω τον Αστέρη και είχα και τον Αστέρη και την Αλεξάνδρα αγκαλιά.....ωραίο όνειρο.

Λαμπρινή θέλω να ελπίζω ότι μέχρι 2/6 θα έχει φτιάξει ο καιρός. Θα περάσετε καθόλου Κέρκυρα; Σύβοτα δεν είσαι; Σκεφτόμαστε να πάμε φέτος. Ψάχνουμε κάτι οικονομικό και κοντινό.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα ,

Ε καλά τι να προλάβω να διαβασω .Ποσα γράψατε παλι οεο????????

Λοιπόν από ότι θυμάμαι.

Ο γαμπρός μου ΦΟΒΕΡΟΣ .Τώρα είμαι ήσυχη .Η κόρη μου τουλάχιστον θα εχει έναν καλό μαστορα στιο σπίτι.

Ο Γρηγόρης????Εμ το μήλο κατω από τη μηλια θα πεσει.Ακου ο Παρλιάρος!Τι να πω?

Μπράβο που κόψατε τις πάνες , για εμας δεν το βλεπω σύντομα!

Οσο για την επιθετηκότητα και η δικιά μου την εχει λίγο!Χθες προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι όταν θελει κατι δεν χρειάζεται ουτε να τσιριζει ουτε να χτυπάει.

Σε καποια φάση ηθελε να παρει το σπιτακι της (ναι ένα μεγαλο πλαστικο που βαρεθηκε να το εχει σπιτακι και το εχει κανει τροχο) και καθοταν εκει κοντα ο αντρας μου.

Του φώναζε και πηγε να τον χτυπήσει.

Την περνω αγκαλια και της λεω «θα πας να κανεις μια αγκαλια στο μπαμπα να του δωσεις φιλακι και να του πεις ευγενικα σηκω μπαμπα» και πήγε και το εκανε και της αρεσε!!!!

Αλλα γενικά είναι της διαταγής.

Σήκω , φέρε, δώσε, τώρα ειπα!!!!!!!!!!!!!

Τον τελευταίο καιρό μαλιστα με εχει κουφανει με το εξης:

Αν ζητήσει κατι και της πω ¨δεν εχω» απανταει «εχεις εχεις» ,αν πω δεν ξερω «ξέρεις ξερεις» αν πω δεν θελω « θελεις θελεις» που τα εμαθε μην ρωτατε!

Τέλος γιατι θα μου κανει μυνηση η Κική για τη συνάντηση δεν μίλησα καθόλου με τον αντρα μου γιατι ειμαστε μαλωμένοι.

Αλλα προτιμώ Κυριακή απόγευμα και κατά πασα πιθανότητα θα παρω και το κουμπί μαζί μου.

Οπότε πεστε εσεις!

Αχ ρε Ιωαννα στενοχωρεθηκα που δεν θα επισκεφτουμε το νησι σας αλλα το αλλο ζευγαρι δεν ηθελε και σκεφτηκαμε για Συβοτα, αλλα πάλι σε μια ερευνα που εκανα δεν βρηκα κτ ετσι οπως το εψαχνα, με κηπο και δραστηριοτητες για παιδια και μου ειπαν οτι στις καλες παραλίες πάς μονο με αυτοκινητο..

Τελικα κλεισαμε πάλι Θασο που ειναι για ολα τα γουστα και καλυπτει -νομιζω- όλο το φασμα..Καλες και κοντικες παραλίες, καθαρες θαλασσες, καλό φαγητό και ομορφη φυση..

Αν και δυσκολα ξαναπηγαινω στο ιδιο μερος με τη Θασο ειναι αλλιως..

Αφησαμε τα Συβοτα για τελος Αυγουστου για μια μικρη απόδραση που θα κανουμε τα δυο μας.

Μαρια ξεκουρασου βρε αυτες τις μερες..Απο βδομαδα ξανα στη δουλεια;;Πως σου φαινεται;;;

άντε ρε Μαράκι μου πού είσαι; μου έλλειψες ζουζούνα!

Βικάκι τελικά με την κυριακή τί θα γίνει; Κανόνισες; θα πας στον γάμο ή όχι;

Ριτάκι αφού έχουμε και τον παρλιάρο στην παρέα δεν φοβάμαι πιά τίποτε!

ντελενάκι η κόρη σου από διαταγές καλά πάει βλέπω!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...