Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Εμένα μου την είχε γράψει γυναικολόγος η αλήθεια είναι αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην στη γράφει ο ενδοκρινολόγος. Πότε είναι το ραντεβού δλδ ; Μπορείς να την κάνεις ιδιωτικά να ξεμπερδεύεις ; Έξαλλη θα γινόμουν.

11/3 λες και το ραντεβού είναι σε κανένα αιώνα ξέρω γω! Ασε κι εγώ έξαλλη έγινα! Η μέρα σήμερα από το πρωί είναι στραβή. 

Τέλεια τα νέα σου άντε να δούμε πως θα πάνε αυτή τη φορά! Συγκρατημένη αισιοδοξία ας το πούμε γιατί δεν μας βλέπω καλά! 🤞🤞🤞

Μόλις γύρισα από τον πνευμονολόγο- γιατί με κοροϊδεύει ο θεός δεν εξηγείται αλλιώς, η παθολόγος μου μόλις γέννησε- και μου έλεγε ο πνευμονολόγος θέλει θετική σκέψη και αισιοδοξία. Εδώ το είχα να του πω δεν μας παρατάς κι εσύ πρωί πρωί! 😂

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α καλα καλέ!!!Που να φανταστω οτι δεν κρατιεσαι...χαχα

Ιωάννα και εγω του δικου μου του ετοιμασα φορμουλες με ζακετακι

Σημερα θα ερθει κι η γυναικα να μου βγαλει τα χαλια αλλά με τετοιο καιρό μαλλον τη θερμανση πρεπει να αναψουμε..

Ε τοσο καιρό το λέμε για τη συναντηση και αυτη τη φορα το πιασαμε ολες ζεστα, μεχρι και η Ελένη που ειναι 160 χλμ μακρια (πηγαινε-ελα), εκτος απο μερικες μερικες που ακομη το σκεφτονται....:tongue::tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έτσιιι συμπεθέρα μου!!! Φέτος θα βαρεθείτε να με ακουτε να λέω ότι έχω γάμο, τα έλεγα και χτες! Περιττό να σας πω ότι επειδή είναι και κοντινά άτομα υπολογίζω πάνω από χιλιάρικο στο νερό στα δώρα! αν βάλω και της κουμπάρας για τη βάφτιση της μικρής, ξεπερνάμε φτάνουμε τα 1,500! Πόπο, τώρα το συνειδητοποιώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Να σας γραψω μια προγνωση καιρου για το τριημερο

Απο σήμερα το βραδυ εχουμε αλλαγη του σκηνικου με βροχες και αυριο προβλεπεται μια βροχερη/αστατη μερα η θερμοκρασια θα πεσει περαιτερω και δεν θα φτασει πανω απο τους 23-24 βαθμους το μεσημερι .απο το Σαββατο το απογευμα θα αρχιζει να φτιαχνει ο καιρος και απο κυριακη θα ανεβει και η θερμοκρασια ελαφρα , την Δευτερα καλος καιρος με λιγες νεφωσεις ...Για μπανιο δεν ειναι επ ουδενι μιας και το θερμομετρο το υψηλοτερο που αναμενεται να φτασει ειναι στους 27 βαθμους

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Θεσσαλονικη ...

Καταιγιδες αναμενονται απο το απογευμα ,αυριο θα πεσει η θερμοκρασια περαιτερω και θα συνεχιστουν οι καταιγιδες απο το απογευμα και μετα αρχιζει η βελτιωση του καιρου Για ΣΚΔ καλος καιρος με παροδικες συννεφιες και η θερμοκρασια το ανωτερο που φτασει ειναι 24 βαθμους!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα φιλενάδες.

Απεργία σήμερα και είμαι σπίτι. Θα κάνω τις δουλίτσες μου με ησυχία και θα παρακολουθώ τα νέα σας. χι,χι,χι

Τι κρύο είναι αυτό ρε κορίτσια; Πέρσι, 24/5, είχαμε κάνει το πρώτο μας μπάνιο. Φέτος δεν το σκέφτομαι καν μπρρρρρ. Αύριο είναι αργία εδώ και φοβάμαι ότι θα βρέχει γμτ. Μας χαλάει τα σχέδια :(:(:(:( Πότε θα έρθει Καλοκαίρι οέο;;;

Πετρούλα εμείς έχουμε βγάλει τα χαλιά, αλλά χτες και προχτές δεν παλευόταν και ανάψαμε λίγο καλοριφέρ το βράδυ για να σπάσει η υγρασία.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ιώαννα οι προβλέψεις είναι δικές σου (έτσι όπως προβλέπεις τα φύλα των μωρών :tongue::tongue::tongue:) ή τα άκουσες κάπου;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα κουτσουνιτσες!!!

Τι κανετε;;Σημερα πιο πολύ κρυο απο χτες!!Μπερδευτηκε κι ο καιρός..

Σημερα κατα πασα πιθανότητα θα οριστικοποιησουμε και την ωρα της συναντησης.

Ρε Βικυ εσυ νομιζω εχεις το τηλ. της Νικης δεν της κανεις ενα τηλεφωνημα να δουμε αν μπορει να ερθει;;

Βλέπεις οτι εσενα πλέον σε θεωρουμε δεδομενη, τι γαμους και πρασινα άλογα μωρε...

Μαρινακι πρωινή-πρωινή!!!

Αντε τυχερουλα παρε δυναμεις, αυριο αναχωρειτε...

θα την παρω την νικη,αρκει να το θυμηθω!!!θα ερθει και στα γενεθλια μας φανταζομαι.περισυ ειχαν ερθει.

να δω εσεις τι θα κανετε???

αν βρεις χρονο παρε με τηλ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Α ευστοχη η κυρα συμπεθερα στο ερωτημα της!!!!

Ολοκληρο πενθημερο κοριτσακι ε;;;;Εγω ειχα δουλιτσα σημερα και ηρθα να την τελειωσω ουτως ωστε να πάρω αδεια αυριο και Τριτη-Τεταρτη..Πρεπει να πάει και η πεθερα μου στο μαγαζι οποτε απο αυριο και εγω πενθημερακι!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημεραααααααααα

Σήμερα ηρθα πολυ νωρις στο γραφειο λογω απεργιων ..και θα φυγω επισης νωριτερα προς αναζητηση ταξι ...

Χθες πηγαμε στο μαιευτηριο να δουμε το μωρο της συναδελφου που γεννησε..Καλε μου φανηκε σαν να εχω γεννησει πριν 10 χρονια...το μωρο πολυ ησυχο και πολυ ομορφο (κοριτσακι..)

ο Χρηστακος μου πηγε χθες στην θεια μου που εχει κοτουλες και κατσικακια και εκστασιαστηκε!!!χαιδεψε και ενα κοτοπουλακι ..του εκανε καλο καλο ..α και αμα τον ρωτησεις ποσες κοτουλες εχει η θεια ??2 αλλα και οτι και να τον ρωτησεις σε αριθμο 2 σου λεει..

μαθαμε και να μετραμε ενα δυο τια οτο εννια!!

Kαλημέρα σε όλες κορίτσια.

Καλώς ήρθατε στο club των αριθμών Ιωαννίτσα μου!!!!

Εχουμε καιρό που ασχολούμαστε με τα νούμερα και τα δείχνουμε κιόλας σε κάθε πινακίδα αυτοκινήτου!!!!! Αντε και στα δικά σας τώρα ;)

Κοριτσάκια υπόλοιπα ακόμα δεν πρόλαβα να σας διαβάσω. Ελπίζω να μην έχουμε κανένα άρρωστο και οι μανούλες να είναι καλά επίσης.

Μαρίνα μόνο το δικό σου πρόλαβα που δεν καλοκοιμηθήκατε το βράδυ. Λυπάμαι κι ελπίζω να τα κατάφερες τώρα για καμιά ωρίτσα.

Φιλιά σε όλες.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

καλε οι προβλεψεις μου οι μετεορολογικες ειναι γκαραντι τσαουσες ε τσαουσες!!!

εξαλλου την πετρουλα την πετυχα!!!χαχαχαχα....δεν εχουμε και αλλες εγκουμονυσες ρε γμτ να κανω καμια προβλεψη ξανα ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...