Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Είναι το αντίστοιχο του αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι; 🤣

Μωρέ εγώ ήξερα πως έχω ΑΜΗ 0,8 στα 25 και όταν μου μίλησαν πρώτη φορά για κατάψυξη έλεγα πως με κοροϊδεύουν και πως εγώ αν θελήσω ποτέ να κάνω παιδί θα μπορέσω. Έλεγα και στον άντρα μου όταν παντρευτήκαμε να ξεκινήσουμε να προσπαθούμε μετά για να μην είμαι κ έγκυος στο γάμο🤣 καλά κλαίω 🤣

Όλο κάτι τέτοια μου λες και με συγκινείς !! Και σου έχω πει δε κλαίω εύκολα! 😘😘😘

εγω γελαω με την αντιδραση των φιλων μου (που εμειναν ευκολα και φυσιολογικα εγκυες) οταν τους λεω πως 11χρονια εχουμε ελευθερες επαφες και δεν εχω μεινει ποτε φυσιολογικα εγκυος. δεν μπορουν να το επεξεργαστουνε….🤣

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άντε μωρέ......φύγατε όλες; :(:(:( Καλά, καληνύχτα και από εμένα. Θα τα πούμε αύριο πρωί που έχω απεργία.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν το πιστεύω ότι έγραψα ένα κατεβατό και σβήστηκαν όλα!

Ο Αστέρης και ο γρήγορος έγραψαν και πάλι με τις ατάκες τους!

Λαζαρένια μου δεν έχουμε επιβεβαιωμένη αλλεργία, αλλά και μόνο με την παλλινδρόμηση που σίγουρα έχει βλέπεις βελτίωση αν προσέξει η μαμά τη διατροφή της κάτι που δεν έχω κάνει τόσο λιχούδα που είμαι!

Πήγα στο σχολείο και μίλησα με τη δασκάλα του Γώγου μου είπε τα καλύτερα, ότι είναι πολύ κοινωνικός και καθόλου επιθετικό (σίγουρα???), ότι προσπαθεί να της πει πράγματα για τη μπουμπού μας, και γενικά τρώει πολύ καλά και απ' όλα, ενώ προσαρμόστηκε πολύ εύκολα ξανά και δεν το περιμένανε οι δασκάλες!Κάθε μέρα δε της πηγαίνει και ένα λουλουδάκι και δεν το δίνει σε καμιά άλλη δασκάλα ο θκατούλης μου! Αυτό όμως που μου άναψε τα λαμπάκια είναι ότι της είπα ότι το απόγευμα δε φοράμε πάνα και τα κάνει στο γιογιό και γι αυτό από τότε που ξεκίνησε ξανα σχολείο δεν έχει κάνει ποτέ κακά του εκεί. Και μου λέεε: Αααα, γι αυτό τον αλλάζουμε εδώ και ειναι συνέχεια στεγνός και αναρωτιέμαι! Πάντως σε αυτό το τμήμα που είναι δεν κάνουμε ακόμα εκπαίδευση τουαλέτας από Σεπτέμβρη που θα πάει στο τμήμα με παιδάκια μεγαλύτερα των 2! και τι θα γίνει κυρία μου μέχρι τότε θα σκάσει η φούσκα του παιδιού? Αν και της ζήτησα δε νομίζω να τον πηγαίνουν και πάλι, τι να πω...δε θέλω να τσακώνομαι με αυτούς στο σταθμό γιατί φοβάμαι τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στο παιδί, αλλά μου φαίνεται τελείως χαζό όλο αυτό.

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σου βατραχινα.ειναι καλυτερα ο τιμοσ?

το μωρακι πως παει?ολα ενταξει με τον θηλασμο?

λαζαρενια μου σημερα δεν εκανε πυρετο μονο εχθς λιγα δεκατα τι να πω αυτες τις μερες εχει και πολυ γρινια εσκασε ο ενας ο τραπεζιτης και ειναι ετοιμος κι ο αλλος ισως να ηταν απο αυτο αυριο θα παμε και παιδιατρο να δουμε τι θα μας πει.

με τον θηλασμο προς το παρον ολα καλα θηλαζουμε αποκλειστηκα και δυναμικα χαχαχα

Βατραχακι σε σκεφτομουν πριν μιση ωρα και ελεγα σημερα δεν εδωσες το παρον την καθιερωμενη μεσημεριανη ωρα και φανταστηκα θα ξεκινησατε τις βολτιτσες..Ευχομαι ο Τιμος να ειναι καλά και να μην κανετε πυρετο..

στονε μου ο καιρος μα τα χαλασε πολυ κρυο μωρε ειπαμε να σαραντησουμε και να βγουμε αλλα δεν ειναι συμαχος μας ο καιρος ελπιζω απο βδομαδα να στρωσει!

Βατραχάκι δοντάκι μωρέ θα είναι, μην σκας. Και εγώ είδα σήμερα ότι σκάσανε δύο δοντάκια στην Αλεξάνδρα. Άντε να γεμίσει αυτό το στόμα να ησυχάσουμε.

γιοβαννα μου το ελπιζω αντε να βγουν ολα να ηρεμησουμε!

σας αφηνω γιατι κλαιει ο μικρος μαλλον ποναει η κοιλιτσα και δεν μπορει να ηρεμησει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Τελευταίο τσιγάρο, τελευταία γουλιά καφέ και πάω να ξυπνήσω την κόρη μου για να πάμε στο ωδείο. Αλήθεια (μιας και δεν σας ξέρω), καπνίζει καμιά σας?

Α! Έφτιαξα χτες τα κοτοπουλάκια πανέ στον φούρνο (συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι από ποια τα διάβασα). Πολύ εύκολα και ωραία! Ηρθαν και κάτι φίλοι το βράδυ, τους τα έβγαλα με ντοματούλα και μανιτάρια και τις ήπιαμε τις μπυρίτσες μας!

Καπνίζω πανμαρ και μου την άνοιξες την όρεξη. Εμείς φάγαμε αβγά μάτια, φρέσκα από το χωριό και πατάτες τιγανιτές.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Voila!!!

Κοτοπουλο πανε στο φουρνο

Παιρνουμε κοτοπουλο φιλετα. Τα κοβουμε οριζοντια, ετσι ωστε τα φιλετα μας ειναι πολυ λεπτα. Σε ενα μεγαλο μπολ ανακατευουμε λαδι, ριγανη, αλατι, πιπερι και μουσταρδα. Βαζουμε μεσα τα φιλετα και τα αφηνουμε 2-3 ωρες να μαριναριστουν. Επειτα, τα περναμε απο τη φρυγανια, τα στρωνουμε σε ενα ταψι (λαδωμενο) και τα ψηνουμε στον αερα στους 180 μεχρι να ροδισουν.

OK με κάλυψες, άντε να δούμε, αλλά η μουστάρδα επιτρέπεται για τη Ναταλία; Πρέπει να το τσεκάρω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

γενικως ειμαι στο ψαξε και στο περιμενε αλλα μου δινει τοσο χαρα η λαζαρενια που ολα θα πανε καλα.σας φιλω κι ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα παιδακια σας καλυτερα!

Άντε επιτέλους, πήρες τα πάνω σου!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Βρε πολυλογούδες....δεν σας προλαβαίνω λέμεεεε.....:tongue::tongue::tongue:

Φιλάκι η μουστάρδα έχει σιναπόσπορο ο οποίος θεωρείται αλλεργιογόνο..:roll::roll::roll: Ρώτα και τον γιατρό σας...εγώ πάντως δεν τρώω...:roll:

Κλείστηκε η συνάντηση;;;; Βίκάκι εδώ τα κατάφερες να πας Αθήνα, δεν θα μας πουλήσεις τώρα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Και εννοείται ότι περιμένω να έρθετε όλο το team των τριών γενεών!!!;);););)

Κουτουλάω πάλι απο τη νυστα...Αυριο που ελπίζω να σας διαβάσω όλες θα επανέλθω δριμύτερη!!!!! Καληνύχτα;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέραααα αν και δεν κατάλαβα πότε πέρασε η χτεσινή νύχτα! Μέχρι να θηλάσω τη μπουμπού και να ηρεμήσω κι εγώ πήγε 1, ο σκατουλάκος μου όμως ξύπνησε 2-3 φορές το βράδυ και γκρίνιαζε (τι έπαθε πάλι ιδέα δεν έχω) και από τις 6 είμαι στο πόδι! πανέμορφα!

Άντε ξυπνήστε και οι άλλες για συμπαράσταση! Τώρα περιμένω να φτάσει η ώρα να τον ετοιμάσω για το σχολείο γιατί έχω ξαγρυπνήσει μήπως κοιμηθώ μετά καμιά ωρίτσα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα

Σήμερα ηρθα πολυ νωρις στο γραφειο λογω απεργιων ..και θα φυγω επισης νωριτερα προς αναζητηση ταξι ...

Χθες πηγαμε στο μαιευτηριο να δουμε το μωρο της συναδελφου που γεννησε..Καλε μου φανηκε σαν να εχω γεννησει πριν 10 χρονια...το μωρο πολυ ησυχο και πολυ ομορφο (κοριτσακι..)

ο Χρηστακος μου πηγε χθες στην θεια μου που εχει κοτουλες και κατσικακια και εκστασιαστηκε!!!χαιδεψε και ενα κοτοπουλακι ..του εκανε καλο καλο ..α και αμα τον ρωτησεις ποσες κοτουλες εχει η θεια ??2 αλλα και οτι και να τον ρωτησεις σε αριθμο 2 σου λεει..

μαθαμε και να μετραμε ενα δυο τια οτο εννια!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα κουτσουνιτσες!!!

Τι κανετε;;Σημερα πιο πολύ κρυο απο χτες!!Μπερδευτηκε κι ο καιρός..

Σημερα κατα πασα πιθανότητα θα οριστικοποιησουμε και την ωρα της συναντησης.

Ρε Βικυ εσυ νομιζω εχεις το τηλ. της Νικης δεν της κανεις ενα τηλεφωνημα να δουμε αν μπορει να ερθει;;

Βλέπεις οτι εσενα πλέον σε θεωρουμε δεδομενη, τι γαμους και πρασινα άλογα μωρε...

Μαρινακι πρωινή-πρωινή!!!

Αντε τυχερουλα παρε δυναμεις, αυριο αναχωρειτε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τι αυριο καλέ? Μη μου λες τέτοια, το απόγευμα αναχωρούμε!

Κι εμείς Ιωάννα αυτή την εβδομάδα με μακρυμάνικα τον στέλνουμε! Στα Γιάννενα είμαστε να κατεβάσουμε παπλώματα!

Πετρούλα ανυπομονείς για τη συνάντηση ή ...η ιδέα μου είναι?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...