Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Sofm είπε:

Καλησπέρα μετά από ωοληψια

31 ετών Πήραμε 17 με 16 ώριμα 
      Γονιμοποιήθηκαν και τα 16 
      Και γονιμοποιήθηκαν την επόμενη 12 
      Βλαστοκύστες φτάσανε τα 6

Θεωρείται πως είναι καλός αριθμός; Θα κάνουμε προεμφυτευτικο και φοβάμαι

Εχουμε αύριο κ την 6η μέρα να δούμε πως πάνε τα υπόλοιπα 
      Για αρχή 6.. έχει τύχει να προχωρήσουν κάποια την 6η μέρα σε καμία ;

Σε εμένα. Μην αγχώνεσαι τόσο. Έχουν πιθανότητες να προχωρήσουν.

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

εγω γελαω με την αντιδραση των φιλων μου (που εμειναν ευκολα και φυσιολογικα εγκυες) οταν τους λεω πως 11χρονια εχουμε ελευθερες επαφες και δεν εχω μεινει ποτε φυσιολογικα εγκυος. δεν μπορουν να το επεξεργαστουνε….🤣

Καλά ούτε εμείς! Που οκ προσέχαμε οταν δε θέλαμε παιδί είμαστε 13 χρόνια μαζί κ δεν έτυχε ποτέ κάτι. 
      Είχα κάτι άκυρες 4-5 αιμορραγίες κάποιες περιόδους μέσα στον κύκλους και ακόμα ο άντρας μου πιστεύει πως ήταν αποβολές. Για εμένα ήταν ορμονική ανισορροπία που άλλαζε τον κύκλο μου. Δε θα μάθουμε ποτέ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τον βαζει ο αντρας μου μια το πρωί, αλλες 2-3 η πεθερα μου και καπου 3-4 εγω..

Δεκα φορες δεν τις λές αλλά 7-8 σιγουρα..

Απο αυτες κανει σιγουρα το πρωί, αλλη μια στην πεθερα μου και αλλες 2 απο την ωρα που ξυπναει ως το βραδυ..Η πανα το πρωί ειναι κατουρημενη αλλα μου λέει ο αντρας μου ειναι πιο ελαφρια απο τις αλλες φορες, ισως γιατι του δινω το γαλα στις 9 αντι για 10.30 που του το εδινα και πριν κοιμηθει του βαζω στεγνη πάνα ακομη κι αν την εχω αλλαξει πριν μια ωρα

Ειναι εδω και 3-4 μερες που το μεσημερι μετα απο 3 ωρες υπνου ξυπναει στεγνος

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι τα εχω δει και εγω, βαμβαξερο βρακαι πρεπει να ειναι με επένδυση απο ναυλον ή κτ τετοιο..

Λαζαρενια μπραβο στο κοριτσακι σου!!!Πολύ γρηγορα και ευκολα τα καταφερατε!!!

να σας ρωτησω τωρα εδω που ειστε ολες στη διαδικασια με την πάνα..

Ο δικος μου τα μεσημερια ξυπναει ολοστεγνος αλλά αν δεν τον βαλω δεν θα μου πει κτ..Αν τον βαλω τα κανει, δλδ απο τις 10 φορες που θα τον βαλω όλη τη μερα θα κατουρησει 4 ή 5 αλλα μονο αν τον βαλω..

Οι δικοι σας αρχικα τα έλεγαν ή τους βαζατε με δικη σας πρωτοβουλια;;

σε ευχαριστω πετρουλα μου.καλη επυτιχια και σε εσας.

να σου πω.εγω την αφηνα γυμνουλα μες στο σπιτι πρωτα και της το ελεγα εγω.με δικη μου πρωτοβουλια.

μολις ειδα οτι το ζηταει απο μονη της να παει στο γιογιο ,κοψαμε και την πανα εξω.

στον υπνο της βαζω αλλα βλεπω οτι ειναι στεγνη και μου το ζηταει.οποτε αυτη με κατευθυνει τωρα.

μολις σου τα ζητησει κι εσενα τοτε νομιζω οτι ειναι ετοιμος 100%.

1654096yn4fep17z7.gif

Αχ τον κοβω τεμπελακο σε αυτο και πολύ φοβαμαι μονος δεν θα το ζητησει..τι να πώ

Πάντως οταν ειναι να κατσει, καθεται αδιαμαρτυρητα και οταν κανει σηκωνεται με φορα και μου δειχνει με ενα χαμογελο ικανοποιησης "να να μαμα τσις!!!"

Αχ τον κοβω τεμπελακο σε αυτο και πολύ φοβαμαι μονος δεν θα το ζητησει..τι να πώ

Πάντως οταν ειναι να κατσει, καθεται αδιαμαρτυρητα και οταν κανει σηκωνεται με φορα και μου δειχνει με ενα χαμογελο ικανοποιησης "να να μαμα τσις!!!"

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: το μαναρι μου!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

χαχα ειναι φατσες τα παιδακια μας!!!

Γερα να ειναι και ολα θα γινουν πιστευω, αλλα λιγοτερη ταλαιπωρια και για εμας και για εκεινα οταν επισπευδονται και καποιες διαδικασιες..

Καλο απόγευμα να εχουμε!!

Διαφημίσεις

H λαζαρενια την ειχε ξεκινησει απο 11 μηνων την μικρη της στο γιο γιο απλα μετα νομιζω της ετυχε η δυσκοιλιοτητα και το αφησαν για λιγο.Οποτε και η μικρη ηταν υποψισμενη και ειναι και κοριτσακι (λενε οτι αποκτουν γρηγοροτερα ελεγχο)αρα και ξεμπερδεψε και αυτη νωρις!!!μπραβο !!!!

Πετρουλα ναι και εμενα το εκανε αυτο,περιμενε να του πω εγω να παμε.Βεβαια τα κακα απο καποια φαση και μετα τα ελεγε παντα,τα τσισα μεχρι προτινως τα ελεγε-,δεν τα ελεγε ή τα ελεγε μετα (οταν φορουσε πανα) και τωρα τελευταια τα ελεγε μολις ξεκινουσαν.Δηλαδη 2-3 σταγονιτσες και τρεχαμε.

Με το που βγηκε η πανα τα λεει παντα.

Εσυ θα περιμενεις ποτε θα αρχισει να εχει ελεγχο στα κακακια για να δεις αν σου ζηταει τουλαχιστον αυτο.Για τα τσισα εγω επιμενω οτι θελει καιρο να το συνειδητοποιησουν και να τα ελεγξουν και οσο φορανε πανα δεν γινεται εντελως.

Απλα οταν θα εχει περασει ικανοποιητικο διαστημα στο γιο γιο και θα το προσεγγιζει και μονος του και οταν τα μεσοδιαστηματα θα ειναι οσο το δυνατον πιο στεγνα τοτε θα του βγαλεις σταδιακα την πανα μεσα στο σπιτι και μετα λιγο λιγο και εξω.Αν δεις οτι βρεχεται και ταραζεται μεν στιγμιαια αλλα μετα παλι τα ιδια τοτε δε θα ειναι ακομα ετοιμος,αν δεις οτι κοβεται και τρεχει ή οτι στο λεει τοτε θα ειναι ετοιμος.Η πανα καλο ειναι να βγει εντελως θεωρω εγω οταν θα υπαρχουν ελαχιστα ατυχηματα μεσα στο σπιτι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μόνο εγώ δεν πήγα τελικά γυναικολόγο αφού γέννησα? Και στο 1ο παιδί και τώρα μου είπε ότι δε χρειάζεται καν να με δει, μια και καλή όταν τελειώσω με το θηλασμό και αδιαθετήσω 1-2 φορές θα πάω για τεστ παπ!
Εγώ είχα πάει να με δει στον ενάμισυ μήνα (μου ειχε ζητήσει να κάνει και μια γενική αίματος) και παπ μου είχε πει στο εξάμηνο. Ο καθένας κάνει τα δικά του.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλακι περαστικα ευχομαι να μην εχει τπτ η μικρη.

Οσο για τη συναντηση περιμενω και τα αλλα κοριτσια να μας πουν ποτε βολευονται μετα το τριημερο

Αντε πειτε!!!!

Το τριήμερο θα ήταν ιδανικά! Κι ακόμα καλύτερα βράδυ αλλά δεν ξέρω αν συμφωνείτε...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια δεν είστε σοβαρές!!!! Τι έχετε γράψει πάλι;;;;

Λοιπόν, τα δικά μας καλά νέα είναι ότι χτες πήγαμε στον ωρυλά και η Αλεξάνδρα είναι καθαρή από όλα. Ελπίζω να μην μας βρει καμιά άλλη ίωση.

Μαελένη και εγώ θα τις έκανα τις εξετάσεις. Περισσότερο για να ηρεμήσεις εσύ. Η συλλογή ούρων δνε είναι και τόσο δύσκολη. Σου εξηγώ και εγώ αν θες πως πρέπει να καθαρίσεις την περιοχή πριν βάλεις το σακουλάκι.

Κικο welcome back. Όλα θα πάνε τέλεια.

Ηλιάννα να σου πω ότι και η Αλεξάνδρα μέχρι να πάει Σταθμό, 14 μηνών, είχε αρρωστήσει 2 φορές μόνο. Από το Δεκέμβρη και μετά αρρώστησε 7. Το θέμα δεν είναι αν σου αρρωσταίνει ο Λευτέρης αλλά το τι θα γίνει με τον μπεμπάκο. Μία φίλη μου γέννησε 9 Δεκέμβρη και ο γιατρός της συνέστησε να βγάλει τη μεγαλύτερη κόρη της από το Σταθμό, που ήταν ήδη 3, γιατί ακόμα και αν δεν αρρώσταινε η ίδια ήταν φορέας μικροβίων για το βρεφάκι. Σκέψου το.

Ρίτα και εγώ το απολαμβάνω το μανικιούρ - πεντικιούρ. Δεν έπρεπε όμως να σε βάλουν στο μηχάνημα που κάνει μασάζ. Οι κοπέλες που πάω εγώ ούτε στις εγκυμονούσες δεν του κάνουν χρήση. Κάτι παίζει με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που δεν έχω καταλάβει :confused::confused::confused:

Βίκυ έχω και εγώ μια τραγουδιάρα στο σπίτι. Τελευταία τραγουδάει το ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ........ Της το τραγουδάω εγώ και το έχει μάθει απ' έξω. Και εμένα μου τη δίνουν τα ατυχήματα και οι ζημιές στο σπίτι. 1ον για τη βαβούρα και 2ον γιατί ποτέ δεν βρίσκεις το ίδιο να αντικαταστήσεις.

Κα Φωτεινή Βγάλτε την κορμάρα σας χωρίς φόβος....και εγώ το ίδιο κάνω :tongue::tongue::tongue: Κριμα για τη μαμά σας και το χαλί. Πριν από καμιά δεκαετία έιχαν κλέψει όλη την μπουγάδα της μαμάς μου.

Πετρούλα, συμπεθέρα τι κάνεις;

Που είναι η Άρμα καλέ; Εργασία και χαρά;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

H λαζαρενια την ειχε ξεκινησει απο 11 μηνων την μικρη της στο γιο γιο απλα μετα νομιζω της ετυχε η δυσκοιλιοτητα και το αφησαν για λιγο.Οποτε και η μικρη ηταν υποψισμενη και ειναι και κοριτσακι (λενε οτι αποκτουν γρηγοροτερα ελεγχο)αρα και ξεμπερδεψε και αυτη νωρις!!!μπραβο !!!!

Πετρουλα ναι και εμενα το εκανε αυτο,περιμενε να του πω εγω να παμε.Βεβαια τα κακα απο καποια φαση και μετα τα ελεγε παντα,τα τσισα μεχρι προτινως τα ελεγε-,δεν τα ελεγε ή τα ελεγε μετα (οταν φορουσε πανα) και τωρα τελευταια τα ελεγε μολις ξεκινουσαν.Δηλαδη 2-3 σταγονιτσες και τρεχαμε.

Με το που βγηκε η πανα τα λεει παντα.

Εσυ θα περιμενεις ποτε θα αρχισει να εχει ελεγχο στα κακακια για να δεις αν σου ζηταει τουλαχιστον αυτο.Για τα τσισα εγω επιμενω οτι θελει καιρο να το συνειδητοποιησουν και να τα ελεγξουν και οσο φορανε πανα δεν γινεται εντελως.

Απλα οταν θα εχει περασει ικανοποιητικο διαστημα στο γιο γιο και θα το προσεγγιζει και μονος του και οταν τα μεσοδιαστηματα θα ειναι οσο το δυνατον πιο στεγνα τοτε θα του βγαλεις σταδιακα την πανα μεσα στο σπιτι και μετα λιγο λιγο και εξω.Αν δεις οτι βρεχεται και ταραζεται μεν στιγμιαια αλλα μετα παλι τα ιδια τοτε δε θα ειναι ακομα ετοιμος,αν δεις οτι κοβεται και τρεχει ή οτι στο λεει τοτε θα ειναι ετοιμος.Η πανα καλο ειναι να βγει εντελως θεωρω εγω οταν θα υπαρχουν ελαχιστα ατυχηματα μεσα στο σπιτι.

ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ !αν κι ηξερα οτι δεν θα κοβαμε πριν τα δυο την πανα.

μολις μας ετυχε η δυσκοιλιοτητα το κοψαμε το γιογιο φυσικα και ανα διαστηματα της το ελεγα.

αυτο για τα κοριτσακια νομιζω ναι ειναι πιο ευκολο να την κοψουνε την πανα.

αλλα σε εμενα ηταν πιο ευκολο τα τσισα παρα τα κακα!

κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα ριτα!

σας φιλω τωρα παμε βολτιτσα....

1654096yn4fep17z7.gif

Ξέχασα να σχολιάσω για το Φιλάκι ότι και στη συνάντηση και άλλες δυο φορές την έχω πετύχει να λέει ότι πεινάει και προτιμάει να βγούμε για φαγητό! Αν δείτε το σώμα της θα καταλάβετε ότι αυτά δεν κολλάνε μεταξύ τους....Με βάζεις σε σκέψεις κοπελιά, μπας και έχει σκαρώσει και εσύ τίποτα και μας το λες με πλάγιο τρόπο????
Αχ, σ' ευχαριστώ ακόμα μια φορά για τα καλά σου λόγια! Όχι, δεν έχω σκαρώσει τίποτα ακόμα. Είμαι πολύ-πολύ-πολύ κοιλιόδουλη!!!!
Επίσης, μιας και έχω αναλαμπή τώρα, να πω ότι κι εγώ την Άρμα τη φανταζόμουν όπως ακριβώς την περιέγραψε το Φιλάκι, ντροπαλή και συνεσταλμένη! Από κοντά μου έβγαλε ένα τρελοκομείο και ένα δυναμισμό συνάμα! Βρε μπας και είσαι δίδυμος???
Πές τα βρε κοπελιά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαρίνα μακάρι να πήγαινε καλύτερα αλλά απο ότι το βλέπω ούτε όταν γίνει 1 χρονών βλέπω να ξεμπερδέυουμε απο την αλλεργία...:(
Δεν είναι έτσι, μην απελπίζεσαι, το ανακαλύψατε πολυ νωρίς οπότε γρήγορα θα ξαμπλέξετε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

γεια σας!!!

τι κανετε;δεν προλαβα να σας μιλησω σημερα και δεν προλαβα και να σαςδιαβασω με τοσα που λετε!

εχθες ανυσηχησα λιγο με τον Τιμο το βραδυ μας φανηκε λιγο ζεστος του εβαλα θερμομετρο και ειχε 37,5 αλλα απο διαθεση ηταν μια χαρα σημερα δεν εχει καθολου λεω μηπως ηταν απο τα δοντια του.

εσεις τι κανετε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...