Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω Ηλιανα μου δεν κρινω αυτες τις κοπελες που ειναι οντως επαγγελματιες και εχουν την καταλληλη εμπειρια και εκπαιδευση.

Κρινω αυτες που περνουν το 50αρικο για κακολιμαρισμενα νυχια,κακοαποστειρωμενα εργαλεια,ξεραμενα μανο και σε καινε και ενιοτε με το κερι...

και ολοι την εχουμε πατησει λιγο πολυ διοτι η αλλη σου δηλωνει μανικιουριστ,κομμωτρια και δε ξερω και εγω τι αλλο...ε δε ζητας και πτυχιο και την πατας ενιοτε.

Να μην πατέ και να μην τις συστήνετε έχω γνωρίσει κοπέλα τις έπεσαν τα νύχια από κάποιο μύκητα που κόλλησε σε μι επαγγελματία νυχου να ζητάτε να βλέπετε άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος όσο και αν ακούγετε χαζό αυτό που λέω

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατι να μπεις στο νοσοκομειο απο κολικο;;

Για τον παιδικο λέγαμε, πως πήγες εκει...

Με ρώτησες ποιο είναι το σπουδαίο ποιο πάνω και σου απάντησα ο κολικός

Στον λευτερακι μπήκα 5 φορές με κολικό τα είδα όλα

οπότε δεν μπορώ να αγχωθώ από τώρα αν θα αρρωστήσει τον χειμώνα στον παιδικό

κατάλαβες ?

έχω θέμα με τον γραπτό λόγο το ομολογώ

Ναι Ρίτα την ξέρω την Αφρουλα και την προτιμώ από το ξεκ#$ο την Πετρούλα....OXI THN ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ:)

Μετά από την σειρά... είσαι το ταίρι μου..ολες η στρουμπουλές έπιασαν δουλεία στην τηλεόραση. Το άσχημο ήταν που η γυναίκες στα αποδυτήρια δεν έδιναν σημασία αν η πόρτα ήταν ανοιχτή η κλειστή .. στα παλιά τους τα παπούτσια δεν κάνω την σεμνότυφη …αλλά έως ένα σημείο να είναι ο άνθρωπος άνετος, υπάρχουν και κάποια όρια. :):)

η αδεια δεν πρεπει να ειναι αναρτημενη στο καταστημα;;;

εσυ γιατι βρε δεν ανοιγεις ενα κομμωτηριο;;;

Άλλο η άδεια λειτουργία καταστήματος και άλλο η άδεια επαγγέλματος από το υγειονομικό

Όλα θα γίνουν με τον καιρό θα κάνω τα παιδάκια μου και μετά θα δούμε για κομμωτήριο

φυσικά φέτος δεν ξέρω και τι θα γίνει με την δευτεροβάθμια πέρση ήμουν 7 στην σειρά κατατάξεις μπορεί φέτος αν με πάρουν αναπληρώτρια θα δούμε τα πάντα είναι ρευστά

Διαφημίσεις

Ρε Ηλιαννα μιλούσαμε για τις αρρωστιες στον παιδικο και ξαφνικα πήγες στον κολικό..απο αγχος το επαθες;;

Μην αγχωνεσαι και για τον γραπτο λόγο, μια χαρα συνεννοoυμαστε!!Σε αυτο το μνμ πάντως τα πήγες τελεια, μαλλον αφαιρεισαι ή βιαζεσαι λίγο, ε;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Να μην αγχωθείς Ηλιάννα μου γιατί έτσι κι αλλιώς δε μπορείς να κάνεις κάτι, παιδάκια είναι και θα αρρωστήσουν αρκεί να είναι περαστικά!Όντως με τον κολικό μακάρι να μη σου τύχει αυτή τη φορά!

Πετρούλα δε σου δίνω-ρομπίτσα καλέ- γιατί φοράω το xxsmall και θα μου την ξεχειλώσεις!!!! (πού είναι η φατσούλα που βγάζει τη γλώσσα τώρα?)

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρε Ηλιαννα μιλούσαμε για τις αρρωστιες στον παιδικο και ξαφνικα πήγες στον κολικό..απο αγχος το επαθες;;

Μην αγχωνεσαι και για τον γραπτο λόγο, μια χαρα συνεννουμαστε!!Σε αυτο το μνμ πάντως τα πήγες τελεια, μαλλον αφαιρεισαι λίγο, ε;;

Δεν αφαιρούμε είμαι ανορθόγραφη καλέ :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Ε, τα 'χεις και τα κιλάκια σου δεν είσαι σαν του λόγου μου κορμί λαμπάδα (σας είδα εσάς τις Αθηναίες που κρυφογελάτε, αφήστε καλέ οι Σαλονικιές δε μας έχουν δει, ας πλάσουμε ό,τι εικόνα θέλουμε εμείς στο μυαλό τους :mrgreen:)

Ο Γωγούλης κοιμόταν του καλού καιρού και δεν άνοιγε το μάτι του με τίποτα, όταν του είπα δεν πειράζει κοιμήσου δε θα πάμε κολυμβητήριο σήμερα πετάχτηκε σαν ελατήριο και ξεβρακώθηκε και κατούρησε στο λεπτό για να φύγει! Από Σεπτέμβρη θα πηγαίνουμε και τη μπουμπού να είμαστε καλά πρώτα βέβαια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αδεια επαγγελματος και καταστηματος περνουν και αυτες με την εκπαιδευση τριμηνου ομως..φτανει να εχουν συμπληρωσει ενσημα..

Ποιος θα τους κόλληση δυο χρόνια ένσημα σε κομμωτήριο ?

και αν δεν έχουν β κύκλο σπουδών που σημαίνει 3 χρόνια σε επαλ κρατικό

δεν μπορούν να πάρουν άδεια με τίποτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...