Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι Ηλιανα εχω και εγω κοπελα που ερχεται σπιτι αλλά δεν το ευχαριστιεμαι...για αυτο προσπαθω οταν μπορω να πηγαινω εξω.Μου αρεσει!

(Μονο κομμωτηριο μη μου πεις να παω,δεν εχω χειροτερο με τη μαλλουρα που εχω)

το θέμα είναι ότι εσύ πληρώνεις και σου κάνουν την δουλεία εμένα και κάτι να μην γίνει καλό επειδή είμαστε φίλες και είναι τζάμπα δεν μπορώ να κάνω παρατήρηση

κύρια φωτινει προχθές και εγώ αυτό κατάλαβα πόσο κορμάρα είμαι τελικά

αχ αχ τώρα που βγήκαν τα παλτό τώρα πεταχτήκαν όλα έξω

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι πληρωνω...και ρε παδια τι κονομα ειναι αυτη?Ταμα θα κανω απο εδω και περα που ανοιγει ο καιρος για να βρω ραντεβου.

Καθε σαρανταλεπτο και 30αρι βγαζουν αυτες...μα νυχου επρεπε να γινω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να΄μαι κι εγώ! Το πρωί δε μπήκα γιατί πήγα καροτσάδα στην αγορά και γύρισα ΄με ένα κάρο σακούλες τα περισσότερα βέβαια δωράκια μιας και έχουμε πολλούς εορτάζοντες τις επόμενες μέρες! Αύριο είναι και το ταξιδάκι μας και δεν έχω μαζέψει τίποτα! Βαριέμαι να φτιάχνω βαλιτσάκι αν και σιγά πόσα πράγματα θα έχουμε για 3 μέρες! Ήταν ανάγκη να χαλάσει και ο καιρός και το περίμενα πώς και πώς :mad:! Μουσκίδι θα γίνουμε στο γάμο τη βλέπω τη δουλειά!

Σας είπα ότι ο Γώγος έχει έρωτα με τα γεμιστά, αφού έφαγε και χτες κατά τις 10 κάμποσο (σημειωτέον ποτέ δεν τρώει το βράδυ μετά βίας το γάλα του) έβλεπε τα γεμιστά στον ύπνο του φαίνεται και κατά τις 5 τον ακούω που φώναζε μαμ μαμ :lol::lol::lol:! Η μπουμπού περνάει πάλι φάση και τρώει λίγο και βγάζει κάμποσο αλλά πάλι εγώ φταίω που δε μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου στα γλυκά και στο γάλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναι πληρωνω...και ρε παδια τι κονομα ειναι αυτη?Ταμα θα κανω απο εδω και περα που ανοιγει ο καιρος για να βρω ραντεβου.

Καθε σαρανταλεπτο και 30αρι βγαζουν αυτες...μα νυχου επρεπε να γινω...

Α είναι τέχνη κούκλα μου και έξαλλου έχουμε ταλέντο και αυτό πληρώνεις το ταλέντο και όχι την ώρα που κάνει η νυχου και αντίστοιχα εγω η κουρεφτρια ιιχιχ

Διαφημίσεις

Ηλιάννα αφού δεν έχει πάει ήδη ο μικρος σταθμό (που και πάλι δηλαδή σιγά μη τη γλιτώσεις) είτε τον στείλεις Σεπτέμβρη είτε Γενάρη τις ιώσεις τις έχεις στο τσεπάκι! Τι να κάνεις όμως δεν ξέρω αν παλεύεται με δουλειά στο σπίτι, ένα βρεφάκι που δεν ξέρεις κατά πόσο θα είναι ησυχο και ένα ταλιμπανάκι να τρέχει δεξιά-αριστερά χωρίς να έχεις κάποιον να σε βοηθήσει!

Θέλω κι εγώ ένα βαψιματάκι στα νύχια γιατί τόσο γεια σου που είμαι μπορώ να βάψω όοοολα τα πετσάκια γύρω-γύρω και το νύχι να μείνει άβαφο! Το 'χω λέμεεε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα στις αφαγιες του γεμιστα να του φτιαχνεις..Ξερεις τωρα!!!

Η μπουμπου μεγαλώνοντας θα μαθουμε και εκεινη τι προτιμαει, που θα πάει;;Πάντως με το γαλα δεν την βλέπω φανατικη...:(

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βασικά απ΄ότι έχω συζητήσει κι εγώ με διάφορες που κάνουν αυτή τη δουλειά κάποιους μήνες όντως γίνεται χαμός άλλους πάλι βαράνε μύγες αλλά επειδή επιβαρύνεται πολύ ο αυχένας δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν και πάρα πολλά ραντεβού. Ότι δίνεις ένα κάρο λεφτά ισχύει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Και σε εμας όλες, μα ολες δουλευουν!!!

Οπως λέει κι ο αντρας μου οπου υπάρχει επιχειρηση για τη γυναικα και το παιδι δυσκολα θα κλείσει...

Ποτέ εμείς οι γυναίκες στηρίζουμε την οικονομία του κόσμου πετρούλα μου

Μαρινακι μου δεν προλαβαίνετε από γάμους άντε καλά να περάσετε και σε αυτόν

Διαφημίσεις

Έεεετσι Πετρούλα! Μια φορά την εβδομάδα τα γεμιστά θα τα βάλω στο πρόγραμμα πάντως και σε όποιον αρέσει! Η μπουμού όντως δεν είναι του γάλακτος, όχι ότι ο αδερφός της ήταν δηλαδή, οπότε τη βλέπω και με τα στερεά να με χορεύει στο ταψί! Πότε θα έρθει η μέρα που θα τους λέω μην τρώτε άλλο δεν ξέρω! Χι,χι! Πάντως γενικά είμαι πιο ψύχραιμη γιατί το έχω πάρει απόφαση ότι τα παιδιά δεν πήραν από τη μαμά τους και είναι λιγόφαγα! Πάω να ετοιμάσω το γιο μου για το κολυμβητήριο και επανέρχομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ηλιάννα αφού δεν έχει πάει ήδη ο μικρος σταθμό (που και πάλι δηλαδή σιγά μη τη γλιτώσεις) είτε τον στείλεις Σεπτέμβρη είτε Γενάρη τις ιώσεις τις έχεις στο τσεπάκι! Τι να κάνεις όμως δεν ξέρω αν παλεύεται με δουλειά στο σπίτι, ένα βρεφάκι που δεν ξέρεις κατά πόσο θα είναι ησυχο και ένα ταλιμπανάκι να τρέχει δεξιά-αριστερά χωρίς να έχεις κάποιον να σε βοηθήσει!

Θέλω κι εγώ ένα βαψιματάκι στα νύχια γιατί τόσο γεια σου που είμαι μπορώ να βάψω όοοολα τα πετσάκια γύρω-γύρω και το νύχι να μείνει άβαφο! Το 'χω λέμεεε!

ο χρόνος μου θα είναι περιοριζόμενος με το μωράκι Θέλω να αφιερώσω χρόνο και στον μπαμπακο :lol::lol::lol:

Θα τον στείλω για την εμπειρία να είναι με παιδάκια όποτε καλό θα του κάνει και έξαλλου δεν μου αρρωσταίνει εύκολα είναι γέρο σκαρί ο Λευτερακις

Ακόμα δεν την αγόρασες τη ρομπίτσα Πετρουλα? Άντε γρήγορα γιατί δεν ξέρω αν θα βρεις είναι σε έλλειψη, της πήρα όοοολες!

Ηλιάννα μου ναι από γάμους φέτος άλλο τιποτα! Βέβαια η κοπέλα στη Λάρισα ήταν κολλητή μου και το καλοκαίρι παντρεύεται επίσης η άλλη μας κολλητή και κουμπάρα μου (μας πάντρεψε και θα βαφτίσει τη μπουμπού) οπότε αυτούς τους γάμους τους περίμενα πώς και πώς και πολύ συγκινούμαι που παντρεύονται και προχωράνε στη ζωή τους τόσο δικοί μου άνθρωποι! Είναι που παντρεύτηκα και πρώτη από φίλες και συμμαθήτριες οπότε τώρα θα πηγαίνω εγώ στις δικές τους χαρές!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ο μπαμπακος ποιος ειναι;;

Μην το λές αυτο Ηλιαννα!!Και μενα ο δικος μου δυο χρονια μετρημενες φορες στα δαχτυλα του ενος χεριου αρρωστησε αλλά οσα πηγαν στον παιδικο, όλα κολλησαν την 1η χρονια, όλα ομως!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...