Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα βρε Ηλιανα, τι σου ζητησαν παιδι μου!!!Εγινες δημοτης αλλου δημου για να παρουν το παιδι στον σταθμό!!!Ρεεεε τα καθαρματα....

Τι ακρη ηταν αυτη ρε κοριτσακι μου, αυτοι θα σου χρωσταν χαρη τωρα οχι εσυ....

Ριτα το πόδι γιατι χειροτερεψε, δεν σου εκανε κανα μασαζακι ελαφρυ μετα;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα βρε Ηλιανα, τι σου ζητησαν παιδι μου!!!Εγινες δημοτης αλλου δημου για να παρουν το παιδι στον σταθμό!!!Ρεεεε τα καθαρματα....

Τι ακρη ηταν αυτη ρε κοριτσακι μου, αυτοι θα σου χρωσταν χαρη τωρα οχι εσυ....

Ριτα το πόδι γιατι χειροτερεψε, δεν σου εκανε κανα μασαζακι ελαφρυ μετα;;;

Δημότης Λάρισας μου ζήτησαν να γίνω βασικά δεν έχω χαρτί από εργοδότη με ένσημα όποτε έπαιξε κονέ

:tongue::tongue:

κατω απο τα ρουχα κρυβεται το μυστικό,εκει να δεις καλαμπαλικι μανα μου!!! χαχα
καλε τι λες τωρα:):)

Δεν σας είπα να γελάσετε…

την παρασκευή πήγα στο aqua aerobic …λοιπόν .. η μισή πισινα είναι για της γοργόνες δηλαδή εμάς και η άλλη μισή για τα τεκνά να κάνουν ελεύθερη κολύμβηση.:lol:

Όταν εγώ αντίκρισα αυτό το θέαμα ήμουν κάθετη στο να μην μπω, γιατί φοβόμουν μην προσβάλω την αισθητική των άλλον βλέποντας έμενα στα κακά μου χαλιά.:rolleyes::confused:

Με τα πολλά με έπεισε η ξαδέλφη μου να το τολμήσω.... μπαίνοντας στα αποδυτήρια είδα ΤΟ ΘΕΑΜΑ :roll::roll:.. αναθεώρησα την κακιά εικόνα που είχα για το κορμί μου:tongue:…το τι κυτταρίτιδα και πατσαβουροκοιλιες είχε…άλλο πράγμα… και το καλό είναι ότι δεν είχαν ίχνος ντροπή ..όλα έξω και όποιος αντέξει.

Μπήκα και εγώ στην πισινά έκανα την γυμναστική μου και ήμουν και κορμαρα..τρομαρα μου…….Ματιάστηκα μόνη μου κορίτσια..με έπιασε οσφυαλγία στον γοφό και από την Κυριακή είμαι κουτσή….για να δω αν θα τα καταφέρω για αύριο να πάω

Διαφημίσεις

Χαχαχα Φωτεινη...ακου κολπο οταν αγχωνεσαι θα βαζεις σταρ και θα βλεπεις εκεινη την φιλη της Πετρουλας(οχι τη δικη μας αυτη που λεει τον καιρο)

Τη νεχεις δει τη φιλη της?

ε μετα απο αυτο θα νιωθεις θεα!Αν βγαινει αυτη σε αυτα τα χαλια τυφλα να εχουν οι ομορφες...χαχα

Ναι Πετρουλα διατρεμμα μου ειπε...ξερω και εγω?...θα δω... ειναι καλυτερα αλλά αν δεν περασει θα ξαναπαω

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

vickypap αχ γέλασα με την μικρή σου εσύ παιδί μου δεν χρειάζεται να πας μπουζούκια έχεις μεσά στο σπίτι σου την τραγουδίστρια χιχιχι πολύ καλή η φωτινουλα

maeleni στο μικρό μου όταν χρειάστηκε να κάνουμε πέρσι κάποιες εξετάσεις στα ουρά η μικροβιολόγος ανέλαβε να πλύνει και να τοποθέτηση το σακουλάκι και όπως μου είπε το κάνει αυτό ώστε να είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα όποτε μην αγχώνεσαι δεν είναι δύσκολη διαδικασία η αιμοληψία εμένα με τρόμαζει

ριτα79 σε ζηλεύω που πήγες για beaute το Σάββατο θα έρθει και εμένα η φίλη μου να μου τα κάνει δωρεάν όμως χιχιιχ ανταλλαγή εγώ θα την κουρέψω

η αλήθεια είναι όμως πως θέλω να πάω σε ένα κατάστημα κάποια φορά ποτέ δεν έχω πάει ολο έτσι μεταξύ μας τα κάνουμε

Διαφημίσεις

Απο Σεπτεμβρη Ηλιανα θα τον στειλεις;; με το μωρο και τις ιωσεις;;

Ριτα το λουτρό επιασε και το σημειο που το χτυπησες;;;

Από Σεπτέμβριο θα το στείλω για αρχή και ένα διάστημα θα τον κρατήσω σπίτι θα δούμε βλέποντας και κάνοντας έχω και δουλεία πελάτισσες και 3 νύφες για τον Νοέμβριο κάπως πρέπει να βολευτούμε

Mαλλον δε θελει κσθολου ζεστο Πετρουλα...εχει φλεγμονη και η φλεγμονη θελει κρυο...

Δε ξερω εκεινο το μηχανημα με το μασαζ πολυ με ενοχλησε..

Αχ το παίδεψες πολύ το ποδαράκι σου πάγο να βάλεις τώρα και ξεκουράσετο

Ναι Ηλιανα εχω και εγω κοπελα που ερχεται σπιτι αλλά δεν το ευχαριστιεμαι...για αυτο προσπαθω οταν μπορω να πηγαινω εξω.Μου αρεσει!

(Μονο κομμωτηριο μη μου πεις να παω,δεν εχω χειροτερο με τη μαλλουρα που εχω)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...